Na snagu stupio novo maltretiranje građana!!!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na snagu stupio novo maltretiranje građana!!!
Šta je onda tek kazna?Leviathan2 wrote:ma jebes , odavno sam shvatio da je velikoj vecini mozak ukurcu,aben wrote:pametni znaju čemu služi pojas i krožat, ostali slušaju državu da in reče ča je dobroLeviathan2 wrote:ja se u autu vezem obavezno, ne radi kazni, odbio sam dvaput platiti kaznu i nisu me mogli netjerat da platim, u oba slucaja sam vadio cigarete iz dzepa i otpustio pojas,aben wrote:fašizam.
dovoljno je nenošenje reflektivnog krožata uzesti ko otegotnu okolnost biciklistu, ako ga kiikoli pregazi.
je li pametno nositi krožat? je.
je li pametno dopušćati državi da ti naredjuje? ni.
vezem se jer smatram da treba
reflektirajuci prslu obavezno vadim ako stanem na ugibalistima na autoputu, na obicnoj cesti ne osim u noci, i opet ne zbog kazni jer ih necu platit nego i sam znam kako je nekad tesko uocit nekog na cesti po noci
a drzava, jebo drzavu, pljackaskoparazitksa organizacija koje se svi boje i odmah se boje da bi bez nje umrli
ja recimo telefon koristim u tijeku voznje jedino u slucaju ako trebam nekog pod hitno a to je do sad bilo 2x u zivotu, ne odgovaram,
a najvise se uzasavam onih koji pisu poruke, njima bih odrezao ruke, ne kaznio
T.- Posts : 17557
2014-04-14
u Split tko nevozi auto, taj će ostavit djevac do kraja života.
osim toga Split nije teren za bicikle
zanimljivo par poznanika iz Splita koji su se uhljebili u ZGu, uglavnom svi postali biciklisti, voze se biciklima na posao itd..u Splitu nema šanse, uzbrdice/nizbrdice..
osim toga Split nije teren za bicikle
zanimljivo par poznanika iz Splita koji su se uhljebili u ZGu, uglavnom svi postali biciklisti, voze se biciklima na posao itd..u Splitu nema šanse, uzbrdice/nizbrdice..
Guest- Guest
split je odličan za bičikletu, o čemu ti govoriš
2014-04-16
pa ono, kad ti uzmu pare, ovo je odgojna mjera ;DTotenkopf wrote:Šta je onda tek kazna?Leviathan2 wrote:ma jebes , odavno sam shvatio da je velikoj vecini mozak ukurcu,aben wrote:pametni znaju čemu služi pojas i krožat, ostali slušaju državu da in reče ča je dobroLeviathan2 wrote:ja se u autu vezem obavezno, ne radi kazni, odbio sam dvaput platiti kaznu i nisu me mogli netjerat da platim, u oba slucaja sam vadio cigarete iz dzepa i otpustio pojas,aben wrote:fašizam.
dovoljno je nenošenje reflektivnog krožata uzesti ko otegotnu okolnost biciklistu, ako ga kiikoli pregazi.
reflektirajuci prslu obavezno vadim ako stanem na ugibalistima na autoputu, na obicnoj cesti ne osim u noci, i opet ne zbog kazni jer ih necu platit nego i sam znam kako je nekad tesko uocit nekog na cesti po noci
a drzava, jebo drzavu, pljackaskoparazitksa organizacija koje se svi boje i odmah se boje da bi bez nje umrli
ja recimo telefon koristim u tijeku voznje jedino u slucaju ako trebam nekog pod hitno a to je do sad bilo 2x u zivotu, ne odgovaram,
Insofar as it is educational, it is not compulsory;
And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben- Posts : 35490
2014-04-16
ja biciklo vozim samo kad dojdem u selo doma, ima svakih budala za volanom pa se bojim :D
pa ne možeš pisat u vožnji, valjda ipak stanu sa strane :)Leviathan2 wrote:ma jebes , odavno sam shvatio da je velikoj vecini mozak ukurcu,aben wrote:pametni znaju čemu služi pojas i krožat, ostali slušaju državu da in reče ča je dobroLeviathan2 wrote:ja se u autu vezem obavezno, ne radi kazni, odbio sam dvaput platiti kaznu i nisu me mogli netjerat da platim, u oba slucaja sam vadio cigarete iz dzepa i otpustio pojas,aben wrote:fašizam.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
je asu probaj sa kvart Brda ići na posao na Žnjan.. i provaj se vratit sa posla. zračna udaljenost 5-6km, ali eto probaj se vozit biciklom. :Daben wrote:split je odličan za bičikletu, o čemu ti govoriš
Guest- Guest
pa bicikla se vozi po trotoaru, tako da si ti otaj ki gaziLeviathan2 wrote:ja biciklo vozim samo kad dojdem u selo doma, ima svakih budala za volanom pa se bojim :D
2014-04-16
ma stanu , znas sta, pa vozio sam se s jednim mladcem kad smo isli na teren, hebemti, mali vozi i tipka, ja nakon 10 kilometara drekno staniNoor wrote:pa ne možeš pisat u vožnji, valjda ipak stanu sa strane :)Leviathan2 wrote:ma jebes , odavno sam shvatio da je velikoj vecini mozak ukurcu,aben wrote:pametni znaju čemu služi pojas i krožat, ostali slušaju državu da in reče ča je dobroLeviathan2 wrote:ja se u autu vezem obavezno, ne radi kazni, odbio sam dvaput platiti kaznu i nisu me mogli netjerat da platim, u oba slucaja sam vadio cigarete iz dzepa i otpustio pojas,aben wrote:fašizam.
reko aj sad upicku materinu odozada sjedi i ja vozim, kad smo se vracali j mu uzeo telefon i ugasio, on sav u strahu sta ce mu cura reci sto se ne jevlja, reko gon se u 3 picke materine, ja necu da se javim iz bolnice il da murija javlja tuznim glasom mojim
jo sun misli da govoriš o splitu.Pinochet wrote:je asu probaj sa kvart Brda ići na posao na Žnjan.. i provaj se vratit sa posla. zračna udaljenost 5-6km, ali eto probaj se vozit biciklom. :Daben wrote:split je odličan za bičikletu, o čemu ti govoriš
jo imun biciklu na mejama, učinin djir do bena ili do rive ili žbirca, praktički sve ravno i bez autov
2014-04-16
ja po trotoaru hodam pjesaka i tjeram bicikliste, nema micanjaaben wrote:pa bicikla se vozi po trotoaru, tako da si ti otaj ki gaziLeviathan2 wrote:ja biciklo vozim samo kad dojdem u selo doma, ima svakih budala za volanom pa se bojim :D
srecom to mi je rjetkost, na bausteli tog nema, samo shef ima biciklo kad obilazi baustelu
i dobro si napravioLeviathan2 wrote:ma stanu , znas sta, pa vozio sam se s jednim mladcem kad smo isli na teren, hebemti, mali vozi i tipka, ja nakon 10 kilometara drekno staniNoor wrote:pa ne možeš pisat u vožnji, valjda ipak stanu sa strane :)Leviathan2 wrote:ma jebes , odavno sam shvatio da je velikoj vecini mozak ukurcu,aben wrote:pametni znaju čemu služi pojas i krožat, ostali slušaju državu da in reče ča je dobroLeviathan2 wrote:
ja se u autu vezem obavezno, ne radi kazni, odbio sam dvaput platiti kaznu i nisu me mogli netjerat da platim, u oba slucaja sam vadio cigarete iz dzepa i otpustio pojas,
reko aj sad upicku materinu odozada sjedi i ja vozim, kad smo se vracali j mu uzeo telefon i ugasio, on sav u strahu sta ce mu cura reci sto se ne jevlja, reko gon se u 3 picke materine, ja necu da se javim iz bolnice il da murija javlja tuznim glasom mojim
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
jebiga,Leviathan2 wrote:ja po trotoaru hodam pjesaka i tjeram bicikliste, nema micanjaaben wrote:pa bicikla se vozi po trotoaru, tako da si ti otaj ki gaziLeviathan2 wrote:ja biciklo vozim samo kad dojdem u selo doma, ima svakih budala za volanom pa se bojim :D
srecom to mi je rjetkost, na bausteli tog nema, samo shef ima biciklo kad obilazi baustelu
kad nekome pozvoniš iza leđa, ljudi se instiktivno miču...
2014-04-16
da samo micu nego i panicno skacu u stranu :Daben wrote:jebiga,Leviathan2 wrote:ja po trotoaru hodam pjesaka i tjeram bicikliste, nema micanjaaben wrote:pa bicikla se vozi po trotoaru, tako da si ti otaj ki gaziLeviathan2 wrote:ja biciklo vozim samo kad dojdem u selo doma, ima svakih budala za volanom pa se bojim :D
kad nekome pozvoniš iza leđa, ljudi se instiktivno miču...
vec vidio
pa jesam, jesam glup coek al zivotno iskustvo mi je veliko, znam prepoznati opasnost na prvuNoor wrote:i dobro si napravioLeviathan2 wrote:ma stanu , znas sta, pa vozio sam se s jednim mladcem kad smo isli na teren, hebemti, mali vozi i tipka, ja nakon 10 kilometara drekno staniNoor wrote:pa ne možeš pisat u vožnji, valjda ipak stanu sa strane :)Leviathan2 wrote:ma jebes , odavno sam shvatio da je velikoj vecini mozak ukurcu,aben wrote:
pametni znaju čemu služi pojas i krožat, ostali slušaju državu da in reče ča je dobro
bogati lako je tako.. uz obalu se vozit..mejama si živio? znači neki bogatun a? a onda lipo do žbirca na pivu,vidi ti lipog života.. ali nije split samo riva, meje, baće, itd..aben wrote:jo sun misli da govoriš o splitu.Pinochet wrote:je asu probaj sa kvart Brda ići na posao na Žnjan.. i provaj se vratit sa posla. zračna udaljenost 5-6km, ali eto probaj se vozit biciklom. :Daben wrote:split je odličan za bičikletu, o čemu ti govoriš
jo imun biciklu na mejama, učinin djir do bena ili do rive ili žbirca, praktički sve ravno i bez autov
:D većina splićana živi po drugim kvartovima, mislim brda su najveći kvart, i zamisli da sa brda moraš ić radit negdje na trstenik, žnjan, firule :D probaj asu prić tih par kilometara penjanja.. umiranje. OK kao mlađi ćeš vjerojatno i dobit kondiciju (ako si uporan) ali prosječna osoba nema šanse da to izdrži
Guest- Guest
nis živi, nego sun oženi mejankuPinochet wrote:bogati lako je tako.. uz obalu se vozit..mejama si živio? znači neki bogatun a? a onda lipo do žbirca na pivu,vidi ti lipog života.. ali nije split samo riva, meje, baće, itd..aben wrote:jo sun misli da govoriš o splitu.Pinochet wrote:je asu probaj sa kvart Brda ići na posao na Žnjan.. i provaj se vratit sa posla. zračna udaljenost 5-6km, ali eto probaj se vozit biciklom. :Daben wrote:split je odličan za bičikletu, o čemu ti govoriš
:D većina splićana živi po drugim kvartovima, mislim brda su najveći kvart, i zamisli da sa brda moraš ić radit negdje na trstenik, žnjan, firule :D probaj asu prić tih par kilometara penjanja.. umiranje. OK kao mlađi ćeš vjerojatno i dobit kondiciju (ako si uporan) ali prosječna osoba nema šanse da to izdrži
čuj, biciklon na poso je malo teško bez obzira na teren, ne moreš dojti znojan na poso. a kad ti se ne preši nider, unda moreš pomalo i na trstenik. pješke do namo iz rive je 45 min, biciklon 15 min. uzbrdica je duga, ali ni strma...
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novi zakon o njemačkom državljanstvu stupio na snagu
» U Njemačkoj stupio na snagu zakon o trećem rodnom indetitetu
» Fina najavljuje novo maltretiranje poduzetnika
» kakva smo mi država da Spomenik domovini, koji bi trebao biti ponos svih građana, moraju čuvati zaštitari od istih tih građana?
» Slovenci traže radnu snagu po Hrvatskoj
» U Njemačkoj stupio na snagu zakon o trećem rodnom indetitetu
» Fina najavljuje novo maltretiranje poduzetnika
» kakva smo mi država da Spomenik domovini, koji bi trebao biti ponos svih građana, moraju čuvati zaštitari od istih tih građana?
» Slovenci traže radnu snagu po Hrvatskoj
Page 3 of 3