U Njemačkoj stupio na snagu zakon o trećem rodnom indetitetu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
U Njemačkoj stupio na snagu zakon o trećem rodnom indetitetu
Guzice i sise
https://www.klix.ba/lifestyle/u-njemackoj-stupio-na-snagu-zakon-o-trecem-spolnom-identitetu/190101072
A svašta
Psihopatija se nastavlja
https://www.klix.ba/lifestyle/u-njemackoj-stupio-na-snagu-zakon-o-trecem-spolnom-identitetu/190101072
A svašta
Psihopatija se nastavlja
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: U Njemačkoj stupio na snagu zakon o trećem rodnom indetitetu
Trpat im još, glupi Švabi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Rekoh Vam, Novi Svjetski Poredak ne možete zaustaviti...Ili ćete ga prihvatiti ili, pa radite što god hoćete...hahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Samo ću ispalit jedan put raketu sa svemirskog broda u vas
Šta ću ja vama objašnjavat tko je tko i tko je šta i da negativni vanzemaljci i njihova agenda radi lom obiteljske jedinice kako bi pokorila čovječanstvo
Samo ću vas jedan dan spalit
Ljudska vrsta mora preživit no nigdje mi nije naređeno u kolikoj količini
Samo ću vas spalit jedan dan
Šta ću ja vama objašnjavat tko je tko i tko je šta i da negativni vanzemaljci i njihova agenda radi lom obiteljske jedinice kako bi pokorila čovječanstvo
Samo ću vas spalit jedan dan
2014-04-11
bit će zaustavljen !red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Rekoh Vam, Novi Svjetski Poredak ne možete zaustaviti...Ili ćete ga prihvatiti ili, pa radite što god hoćete...hahahahahahahahahahahahahahahaha
immortal-
2014-04-16
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Ne brini, Ashtar komanda ti poštuje onu Prvu zapovjed iz serijala Zvijezdanih staza...hahahahahahahahahahahahahahahaRayMabus wrote:Samo ću ispalit jedan put raketu sa svemirskog broda u vas
Samo ću spalit jedan dan
red wolf-
2016-02-10
umjesto treci entitet
treci rodni identitet
treci rodni identitet
dijagram-
2015-08-09
Ohhhhhh, tko će ga zaustaviti?...Orban...Radi na njemu da nije ni svjestan toga...Američki predsjednik...Pogledaj mu rukice prilikom govora...Tko još?...Vi nacionalisti?...hahahahahahahahahahahahahahahahahamortal wrote:bit će zaustavljen !red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Rekoh Vam, Novi Svjetski Poredak ne možete zaustaviti...Ili ćete ga prihvatiti ili, pa radite što god hoćete...hahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Šta ti treći imaju između nogu ?dijagram wrote:umjesto treci entitet
treci rodni identitet
2014-04-11
Muškarac u ženskom tijelu , žena u muškom tijelu
Šta mene boli kurac kako se ti osječaš ?
I ja se osjećam kao pingvin i šta ćemo sad ?
2014-04-11
pojma nemam, neki dan sam kritizirao onu neku starletu,PrestarRayMabus wrote:Šta ti treći imaju između nogu ?dijagram wrote:umjesto treci entitet
treci rodni identitet
nesto je u stilu, djeca joj nece biti ni srbi ni hrvati, nego nako,...ljudi
da je ekstra moderna rekla bi ovo
djeca mi nece biti ni musko ni zensko, nego,...nako
dijagram-
2015-08-09
tja..treb apelirati na Mamu i Tatu,naravno ako su normalni,odgajaju,sto je prirodno,Sina ili Kćerku,..sve ostalo iskorijeniti u startu..
Guest- Guest
ufffff,,samo ne Pingvine..oni su u velikoj mjeri Gejevi...RayMabus wrote:Muškarac u ženskom tijelu , žena u muškom tijelu
Guest- Guest
Želiš reći da homoseksualizam postoji u prirodi i ako je tako, da je to nešto prirodno?pismejker wrote:ufffff,,samo ne Pingvine..oni su u velikoj mjeri Gejevi...RayMabus wrote:Muškarac u ženskom tijelu , žena u muškom tijelu
red wolf-
2016-02-10
naravno da postoji,u mjeri od oko 4% populacije neke vrste,no sve jos u granicama devijacije..jel..4% je najveci postotak izmjeren u bilo kojoj vrsti na planetu..dakle devijacija,ne manjina,niti pravilo...red wolf wrote:Želiš reći da homoseksualizam postoji u prirodi i ako je tako, da je to nešto prirodno?pismejker wrote:ufffff,,samo ne Pingvine..oni su u velikoj mjeri Gejevi...RayMabus wrote:Muškarac u ženskom tijelu , žena u muškom tijelu
Prirodna je devijacija,odnosno greska udNA strukturama spola..nis novo Ezeku..
Guest- Guest
bitan detalj Ezeku..ON(devijacijaa) se pojavljuje uglavnom u izoliranim sredinama gdje je bitan manjak jedinki suprotnog spola..dakle uvjetovano ogranicenjem..
u ljuckim okruzenjima,je bitno reci da je cesto uzrok socijalni status..recimo sirot decko bez para ne moze zainteresirati curu,pa se onda usmjerava na isti spol...uglavnom,sve upucuje na slabije primjerke neke vrste,ukratko na Luzere..
u ljuckim okruzenjima,je bitno reci da je cesto uzrok socijalni status..recimo sirot decko bez para ne moze zainteresirati curu,pa se onda usmjerava na isti spol...uglavnom,sve upucuje na slabije primjerke neke vrste,ukratko na Luzere..
Guest- Guest
Ne! To znači da je to prirodno! Nije bolest. Tako je kako je! I to treba poštivati!pismejker wrote:naravno da postoji,u mjeri od oko 4% populacije neke vrste,no sve jos u granicama devijacije..jel..4% je najveci postotak izmjeren u bilo kojoj vrsti na planetu..dakle devijacija,ne manjina,niti pravilo...red wolf wrote:Želiš reći da homoseksualizam postoji u prirodi i ako je tako, da je to nešto prirodno?pismejker wrote:ufffff,,samo ne Pingvine..oni su u velikoj mjeri Gejevi...RayMabus wrote:Muškarac u ženskom tijelu , žena u muškom tijelu
red wolf-
2016-02-10
Ezeku,logiga nalaze da greske postoje u svakom sistemu..ne treba ih postivati,nego ispravljati...jel ti postivas greske u svom softwareu na kompjuteru i zivis sa njima,smanjene opce sigurnosti sustava ili ih ispravljas?red wolf wrote:Ne! To znači da je to prirodno! Nije bolest. Tako je kako je! I to treba poštivati!pismejker wrote:naravno da postoji,u mjeri od oko 4% populacije neke vrste,no sve jos u granicama devijacije..jel..4% je najveci postotak izmjeren u bilo kojoj vrsti na planetu..dakle devijacija,ne manjina,niti pravilo...red wolf wrote:Želiš reći da homoseksualizam postoji u prirodi i ako je tako, da je to nešto prirodno?pismejker wrote:ufffff,,samo ne Pingvine..oni su u velikoj mjeri Gejevi...RayMabus wrote:Muškarac u ženskom tijelu , žena u muškom tijelu
Guest- Guest
Ne. To je priroda. Priroda je veća od čovjeka. Ona je u vlasti Onoga kojem je dana vlast materijalnog svijeta. Otac, van ovog svijeta Vam je dao SLOBODU...Njome ćete se osloboditi ovog svijeta, ili nećete...pismejker wrote:bitan detalj Ezeku..ON(devijacijaa) se pojavljuje uglavnom u izoliranim sredinama gdje je bitan manjak jedinki suprotnog spola..dakle uvjetovano ogranicenjem..
red wolf-
2016-02-10
Ovo nije tvoj svijet. Nikad nije bio.pismejker wrote:Ezeku,logiga nalaze da greske postoje u svakom sistemu..ne treba ih postivati,nego ispravljati...jel ti postivas greske u svom softwareu na kompjuteru i zivis sa njima,smanjene opce sigurnosti sustava ili ih ispravljas?red wolf wrote:Ne! To znači da je to prirodno! Nije bolest. Tako je kako je! I to treba poštivati!pismejker wrote:naravno da postoji,u mjeri od oko 4% populacije neke vrste,no sve jos u granicama devijacije..jel..4% je najveci postotak izmjeren u bilo kojoj vrsti na planetu..dakle devijacija,ne manjina,niti pravilo...red wolf wrote:Želiš reći da homoseksualizam postoji u prirodi i ako je tako, da je to nešto prirodno?pismejker wrote:
ufffff,,samo ne Pingvine..oni su u velikoj mjeri Gejevi...
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka usvaja zakon o trećem spolu u rodnom listu
» Novi zakon o njemačkom državljanstvu stupio na snagu
» Od danas u Njemačkoj stupa na snagu zakon o lakšem zapošljavanju radnika koji nisu iz EU
» Na snagu stupio novo maltretiranje građana!!!
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Novi zakon o njemačkom državljanstvu stupio na snagu
» Od danas u Njemačkoj stupa na snagu zakon o lakšem zapošljavanju radnika koji nisu iz EU
» Na snagu stupio novo maltretiranje građana!!!
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
Page 1 of 2