Na snagu stupio novo maltretiranje građana!!!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na snagu stupio novo maltretiranje građana!!!
Ne, oni su na cesti auti, na pjesackom pješaci a na nogostupu prolaznici. Dobro da se po pruzi ne voze i glume da su tramvaj..Roy_Bean wrote:zakon kaže da ako nema biciklističke staze biciklist se smije kretati kolnikom ne više od 90 cm od desnog ruba kolnika...
problem je u tome što ima debila koji voze po kolniku i kad ima biciklističke staze (naveo sam primjer u ranijem postu...)
a ovo za zebre je presmiješno...i meni se znaju joguniti, ali ne shvaćaju da je zebra, ako nema crvenu crtu koja označava biciklistički prijelaz, pješački prijelaz...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Roy_Bean wrote:zakon kaže da ako nema biciklističke staze biciklist se smije kretati kolnikom ne više od 90 cm od desnog ruba kolnika...
problem je u tome što ima debila koji voze po kolniku i kad ima biciklističke staze (naveo sam primjer u ranijem postu...)
Ma lako za to, ima dosta onih kod kojih doslovce ne možeš pogoditi na koju će stranu u slijedećem trenutku. Ima i onih koji ne daju znak rukom da skreću lijevo na raskrižju, a ima i dosta onih koji niti ne pogledaju unatrag prije skretanja (a kamoli da daju znak rukom) valjda se boje da će ostati u tom položaju i da više neće moći ispraviti vrat.
Guest- Guest
fašizam.
dovoljno je nenošenje reflektivnog krožata uzesti ko otegotnu okolnost biciklistu, ako ga kiikoki pregazi.
je li pametno nositi krožat? je.
je li pametno dopušćati državi da ti naredjuje? ni.
dovoljno je nenošenje reflektivnog krožata uzesti ko otegotnu okolnost biciklistu, ako ga kiikoki pregazi.
2014-04-16
kaja wrote:Pa ja bi im uvela obavezan reflektirajući natpis na glavi - ja sam idiot i mislim da vozim auto"
Smetaju na cesti, usporavaju promet, iziazivaju nesreće , bježe s mjesta nesreće, prelaze zebre na biciklu a vozaci ne mogu ocijeniti brzinu bicikla jer očekuju pješaka, nemaju reg oznaku a u prometu su.
Dakle na biciklističke staze , a ako ih nema ne možes voziti .
darth_vader-
2014-04-17
Kad hrvatu umtr krava bar je 2 katolika sretno
Kermit-
2014-04-17
Ja vozim svaki dan non stop idem i na duge rute po dan dva i kako se vozsči ponašaju to je grozno maltene guraju sa ceste
Kermit-
2014-04-17
Barem 80% biciklista u gradovima je retardirano ili jednostavno izgledaju tako...izletanje biciklom na pjesacki je samo jedan detalj gdje se ponasaju kao idioti...divljanje plocnikom gdje se svako malo sudaraju s pjesacima ne treba valjda posebno ni spominjati...za urbane sredine svakako uvesti obavezno polaganje prometnih pravila za voznju biciklom...
darth_vader-
2014-04-17
Dok u europi se širi biciklistička mreža kod nas represija i seljaštvojasambrend wrote:Barem 80% biciklista u gradovima je retardirano ili jednostavno izgledaju tako...izletanje biciklom na pjesacki je samo jedan detalj gdje se ponasaju kao idioti...divljanje plocnikom gdje se svako malo sudaraju s pjesacima ne treba valjda posebno ni spominjati...za urbane sredine svakako uvesti obavezno polaganje prometnih pravila za voznju biciklom...
Kermit-
2014-04-17
I kondor im je u glavi obavezno. Moja prijateljica kupila neku roza biciklu s košarom , pa stavi eko gablec u nju ; mrkve, kruh bez gutena i tako, pa vozi do centra grada u suknjici ..
Ja joj velim - kaj si ti Mojca i Kekec bolesnice ? Vozi se oko jezera biciklom
2015-08-15
Pa šta fali ja kupio ženi biciklo a ona kolimakaja wrote:I kondor im je u glavi obavezno. Moja prijateljica kupila neku roza biciklu s košarom , pa stavi eko gablec u nju ; mrkve, kruh bez gutena i tako, pa vozi do centra grada u suknjici ..
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Dok u europi se širi biciklistička mreža kod nas represija i seljaštvojasambrend wrote:Barem 80% biciklista u gradovima je retardirano ili jednostavno izgledaju tako...izletanje biciklom na pjesacki je samo jedan detalj gdje se ponasaju kao idioti...divljanje plocnikom gdje se svako malo sudaraju s pjesacima ne treba valjda posebno ni spominjati...za urbane sredine svakako uvesti obavezno polaganje prometnih pravila za voznju biciklom...
Naravno da je taj problem pri vrhu prioriteta za rjesavanje u ovoj drzavi...dotle, dok se ne rijesi, kamikaze je lakse obiljezavati pa da ih barem imas lakse priliku za vidjeti kad ti se krene zaletavati pred auto...
darth_vader-
2014-04-17
Pa pametna zena, sta da glumi budalu da biciklu na poluautoputuasilovski wrote:Pa šta fali ja kupio ženi biciklo a ona kolimakaja wrote:I kondor im je u glavi obavezno. Moja prijateljica kupila neku roza biciklu s košarom , pa stavi eko gablec u nju ; mrkve, kruh bez gutena i tako, pa vozi do centra grada u suknjici ..
2015-08-15
kaja zna kako s biciklistima, ima iskustva
Guest- Guest
Ne znam ja obožvam biciklo ljeto zima, imam ih 3 4 sa njim idem bokte pitakaja wrote:Pa pametna zena, sta da glumi budalu da biciklu na poluautoputuasilovski wrote:Pa šta fali ja kupio ženi biciklo a ona kolimakaja wrote:I kondor im je u glavi obavezno. Moja prijateljica kupila neku roza biciklu s košarom , pa stavi eko gablec u nju ; mrkve, kruh bez gutena i tako, pa vozi do centra grada u suknjici ..
Kermit-
2014-04-17
Meni je bicikl za sport , kao role . Nije mi to prevozno sredstvo .asilovski wrote:Ne znam ja obožvam biciklo ljeto zima, imam ih 3 4 sa njim idem bokte pitakaja wrote:Pa pametna zena, sta da glumi budalu da biciklu na poluautoputuasilovski wrote:Pa šta fali ja kupio ženi biciklo a ona kolimakaja wrote:I kondor im je u glavi obavezno. Moja prijateljica kupila neku roza biciklu s košarom , pa stavi eko gablec u nju ; mrkve, kruh bez gutena i tako, pa vozi do centra grada u suknjici ..
Nismo mi Kina. Ili Nizozemska. Kad vam naprave staze ok ..
2015-08-15
eto primjer,osvješćeni Svabi,jako koriste bajkove pri odlasku na posel,kakogodbilovrijeme..verglaju li verglaju i ne odustaju..
po gradu mogu voziti gdje hoce,cestom,stazom pjesackom,zone gdje ima vise,prometa,aleje,ulazne ceste u grad,tu imaju pjesaci i biciklisti istu stazu,ali znakovima i bojom,odnosno linijom odvojene strane..
Obavezna je signalizacija na biciklima,macje oci,aktivna svjetla i ostalo..
sve je tu samo do svijesti,i biciklista i vozaca..svi moraju paziti..panduri se uopce n bave biciklistima,niti vozacima,dok ne useru stvar..
po gradu mogu voziti gdje hoce,cestom,stazom pjesackom,zone gdje ima vise,prometa,aleje,ulazne ceste u grad,tu imaju pjesaci i biciklisti istu stazu,ali znakovima i bojom,odnosno linijom odvojene strane..
Obavezna je signalizacija na biciklima,macje oci,aktivna svjetla i ostalo..
sve je tu samo do svijesti,i biciklista i vozaca..svi moraju paziti..panduri se uopce n bave biciklistima,niti vozacima,dok ne useru stvar..
Guest- Guest
A jel smiješ s rolama preko pješačkog ili ih moraš skinut?kaja wrote:Meni je bicikl za sport , kao role . Nije mi to prevozno sredstvo .asilovski wrote:Ne znam ja obožvam biciklo ljeto zima, imam ih 3 4 sa njim idem bokte pitakaja wrote:Pa pametna zena, sta da glumi budalu da biciklu na poluautoputuasilovski wrote:Pa šta fali ja kupio ženi biciklo a ona kolimakaja wrote:I kondor im je u glavi obavezno. Moja prijateljica kupila neku roza biciklu s košarom , pa stavi eko gablec u nju ; mrkve, kruh bez gutena i tako, pa vozi do centra grada u suknjici ..
Nismo mi Kina. Ili Nizozemska. Kad vam naprave staze ok ..
ja se u autu vezem obavezno, ne radi kazni, odbio sam dvaput platiti kaznu i nisu me mogli netjerat da platim, u oba slucaja sam vadio cigarete iz dzepa i otpustio pojas,aben wrote:fašizam.
vezem se jer smatram da treba
reflektirajuci prslu obavezno vadim ako stanem na ugibalistima na autoputu, na obicnoj cesti ne osim u noci, i opet ne zbog kazni jer ih necu platit nego i sam znam kako je nekad tesko uocit nekog na cesti po noci
a drzava, jebo drzavu, pljackaskoparazitksa organizacija koje se svi boje i odmah se boje da bi bez nje umrli
pametni znaju čemu služi pojas i krožat, ostali slušaju državu da in reče ča je dobroLeviathan2 wrote:ja se u autu vezem obavezno, ne radi kazni, odbio sam dvaput platiti kaznu i nisu me mogli netjerat da platim, u oba slucaja sam vadio cigarete iz dzepa i otpustio pojas,aben wrote:fašizam.
dovoljno je nenošenje reflektivnog krožata uzesti ko otegotnu okolnost biciklistu, ako ga kiikoli pregazi.
reflektirajuci prslu obavezno vadim ako stanem na ugibalistima na autoputu, na obicnoj cesti ne osim u noci, i opet ne zbog kazni jer ih necu platit nego i sam znam kako je nekad tesko uocit nekog na cesti po noci
a drzava, jebo drzavu, pljackaskoparazitksa organizacija koje se svi boje i odmah se boje da bi bez nje umrli
2014-04-16
ma jebes , odavno sam shvatio da je velikoj vecini mozak ukurcu,aben wrote:pametni znaju čemu služi pojas i krožat, ostali slušaju državu da in reče ča je dobroLeviathan2 wrote:ja se u autu vezem obavezno, ne radi kazni, odbio sam dvaput platiti kaznu i nisu me mogli netjerat da platim, u oba slucaja sam vadio cigarete iz dzepa i otpustio pojas,aben wrote:fašizam.
dovoljno je nenošenje reflektivnog krožata uzesti ko otegotnu okolnost biciklistu, ako ga kiikoli pregazi.
ja recimo telefon koristim u tijeku voznje jedino u slucaju ako trebam nekog pod hitno a to je do sad bilo 2x u zivotu, ne odgovaram,
a najvise se uzasavam onih koji pisu poruke, njima bih odrezao ruke, ne kaznio
Šta je onda tek kazna?Leviathan2 wrote:ma jebes , odavno sam shvatio da je velikoj vecini mozak ukurcu,aben wrote:pametni znaju čemu služi pojas i krožat, ostali slušaju državu da in reče ča je dobroLeviathan2 wrote:ja se u autu vezem obavezno, ne radi kazni, odbio sam dvaput platiti kaznu i nisu me mogli netjerat da platim, u oba slucaja sam vadio cigarete iz dzepa i otpustio pojas,aben wrote:fašizam.
ja recimo telefon koristim u tijeku voznje jedino u slucaju ako trebam nekog pod hitno a to je do sad bilo 2x u zivotu, ne odgovaram,
a najvise se uzasavam onih koji pisu poruke, njima bih odrezao ruke, ne kaznio
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novi zakon o njemačkom državljanstvu stupio na snagu
» U Njemačkoj stupio na snagu zakon o trećem rodnom indetitetu
» Fina najavljuje novo maltretiranje poduzetnika
» kakva smo mi država da Spomenik domovini, koji bi trebao biti ponos svih građana, moraju čuvati zaštitari od istih tih građana?
» Slovenci traže radnu snagu po Hrvatskoj
» U Njemačkoj stupio na snagu zakon o trećem rodnom indetitetu
» Fina najavljuje novo maltretiranje poduzetnika
» kakva smo mi država da Spomenik domovini, koji bi trebao biti ponos svih građana, moraju čuvati zaštitari od istih tih građana?
» Slovenci traže radnu snagu po Hrvatskoj
Page 2 of 3