Zgodna studentica nešto vuče na Vernu
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Zgodna studentica nešto vuče na Vernu
Ti mi se javila stavila ko avatar sliku guzice u uskim pantaloncimaNoor wrote:nemoj tak, asilovski je oduševljenAlfaOmega wrote:Ni loša za kobile. Za čovjeka je užasna.Noor wrote:gle stvarno se vidi...dobro, nije lošaasilovski wrote:http://www.grude-online.info/studentica-povukla-liniju-na-predavanju/Noor wrote:
a znaš da on vidi svašta
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
asilovski wrote:to je božja bašta moj Kic...božja bašta
Stoka: 'Od predoziranja i smrti spasio me Bog, jer ima plan za mene'
U emisiji RTL-a 'Na kavi kod Doris' na temu predbračne čistoće gostovao je popularni reper Marin Ivanović Stoka koji je nakon višegodišnje borbe s ovisnošću o drogama napokon riješio svoj problem i to nakon što je, kako kaže, spoznao Boga i duhovnost.
Podržava ljude koji žive predbračnu čistoću jer kaže, mnogi nemaju snagu da to izdrže.
Puno sam puta rekao da je gotovo, pa sam opet pokleknuo, ali se ovog puta stvarno nadam da je gotovo s tom pričom - kazao je Stoka.
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/show/od-predoziranja-i-smrti-spasio-me-bog-jer-ima-plan-za-mene-548126 - 24sata.hr
Guest- Guest
heheh njega sam upoznao prije jedno 17 godina, dobar lik samo lud, mogu misliti u kojoj je sada Andaluziju kada su ga se dohvatili popovimamin sin wrote:Stoka: 'Od predoziranja i smrti spasio me Bog, jer ima plan za mene'
U emisiji RTL-a 'Na kavi kod Doris' na temu predbračne čistoće gostovao je popularni reper Marin Ivanović Stoka koji je nakon višegodišnje borbe s ovisnošću o drogama napokon riješio svoj problem i to nakon što je, kako kaže, spoznao Boga i duhovnost.Podržava ljude koji žive predbračnu čistoću jer kaže, mnogi nemaju snagu da to izdrže.
Puno sam puta rekao da je gotovo, pa sam opet pokleknuo, ali se ovog puta stvarno nadam da je gotovo s tom pričom - kazao je Stoka.
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/show/od-predoziranja-i-smrti-spasio-me-bog-jer-ima-plan-za-mene-548126 - 24sata.hr
Kermit-
2014-04-17
svatko vidi ono što hoće, ti si sad rekaoasilovski wrote:Ti mi se javila stavila ko avatar sliku guzice u uskim pantaloncimaNoor wrote:nemoj tak, asilovski je oduševljenAlfaOmega wrote:Ni loša za kobile. Za čovjeka je užasna.Noor wrote:gle stvarno se vidi...dobro, nije lošaasilovski wrote:
http://www.grude-online.info/studentica-povukla-liniju-na-predavanju/
to su traperice...kakve pantalonice
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Bola je njena slika od ove kaj šmrće. Ni lipo sve kaj je plavo, jbg
Što nisi zamutila i guzicu heheh e moja Nurka ko te ne znaNoor wrote:svatko vidi ono što hoće, ti si sad rekaoasilovski wrote:Ti mi se javila stavila ko avatar sliku guzice u uskim pantaloncimaNoor wrote:nemoj tak, asilovski je oduševljenAlfaOmega wrote:Ni loša za kobile. Za čovjeka je užasna.Noor wrote:
gle stvarno se vidi...dobro, nije loša
Kermit-
2014-04-17
zašto bi išta zamućivala? nemam razloga.asilovski wrote:Što nisi zamutila i guzicu heheh e moja Nurka ko te ne znaNoor wrote:svatko vidi ono što hoće, ti si sad rekaoasilovski wrote:Ti mi se javila stavila ko avatar sliku guzice u uskim pantaloncimaNoor wrote:nemoj tak, asilovski je oduševljenAlfaOmega wrote:
Ni loša za kobile. Za čovjeka je užasna.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
I ja bih definitivno najljepši period. Bezbrižno, veselo i sve mi bilo lako.kic wrote:
asila bi opet bio student vidim ja..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Tko ne bi.Roy_Bean wrote:i ja bi ponovo bio student
2017-03-21
asilovski wrote:Sroljavi jaja su ti natekla od nejebice a mene ko nešto iskenjavaš, drugu drži se zadane teme, znam koncentracija ko cigo 15 sekundi ali probaj za moju dušuslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:a znaš da on vidi svaštamaggie13 wrote:Di se vidi da je zgodna, atila?
Sve mutno :-}
Nezgodna stvar taj delirium tremens. :)
Pa držim se teme, a na svakoj koju ti otvoriš je glavno pitanje tvoj delirium tremens. :)
Što se tiče sroljavosti, reče prvi sroljo ovog foruma kojemu je žena bolje plasirana na Čačićevoj listi i jasno je da ti u toj vezi nosiš suknju, a ona hlače. :)
Ti imaš dušu? Ajde, to je velika novost. :)
Ali svakako je sroljava, kako god okreneš. :)
Papučaru. :)
Guest- Guest
A nekad si ka studirala?Eva_ wrote:Tko ne bi.Roy_Bean wrote:i ja bi ponovo bio student
I diplomirala, ne sam studirala. Ali, nisam Veber pa da se hvalim.AlfaOmega wrote:A nekad si ka studirala?Eva_ wrote:Tko ne bi.Roy_Bean wrote:i ja bi ponovo bio student
2017-03-21
I Šejker sitna dušaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Sroljavi jaja su ti natekla od nejebice a mene ko nešto iskenjavaš, drugu drži se zadane teme, znam koncentracija ko cigo 15 sekundi ali probaj za moju dušuslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:a znaš da on vidi svaštamaggie13 wrote:Di se vidi da je zgodna, atila?
Pa držim se teme, a na svakoj koju ti otvoriš je glavno pitanje tvoj delirium tremens. :)
Što se tiče sroljavosti, reče prvi sroljo ovog foruma kojemu je žena bolje plasirana na Čačićevoj listi i jasno je da ti u toj vezi nosiš suknju, a ona hlače. :)
2017-03-21
Mislim da je mislio na izvlačenje crta. Veber je posebna priča.Eva_ wrote:I diplomirala, ne sam studirala. Ali, nisam Veber pa da se hvalim.AlfaOmega wrote:A nekad si ka studirala?Eva_ wrote:Tko ne bi.Roy_Bean wrote:i ja bi ponovo bio student
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma nije mislio uopće. On ko i Mujo samo sjedi, i ponekad svrati i na forum.dzango wrote:Mislim da je mislio na izvlačenje crta. Veber je posebna priča.Eva_ wrote:I diplomirala, ne sam studirala. Ali, nisam Veber pa da se hvalim.AlfaOmega wrote:A nekad si ka studirala?Eva_ wrote:Tko ne bi.Roy_Bean wrote:i ja bi ponovo bio student
2017-03-21
Eva_ wrote:I diplomirala, ne sam studirala. Ali, nisam Veber pa da se hvalim.AlfaOmega wrote:A nekad si ka studirala?Eva_ wrote:Tko ne bi.Roy_Bean wrote:i ja bi ponovo bio student
Marcelus je studirao, ali nikad nije diplomirao, jer je bio preglup.
A Veber je još gluplji, on nije ni studirao.
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:Di se vidi da je zgodna, atila?
To ti se zove clickbaiting.
mrincredible-
2014-04-16
Ajde molim ta mala ima kvalitete hehehmrincredible wrote:maggie13 wrote:Di se vidi da je zgodna, atila?
To ti se zove clickbaiting.
Kermit-
2014-04-17
Truć bruć, šejkeru ti si nova jedinica za dosadu...slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Sroljavi jaja su ti natekla od nejebice a mene ko nešto iskenjavaš, drugu drži se zadane teme, znam koncentracija ko cigo 15 sekundi ali probaj za moju dušuslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:a znaš da on vidi svaštamaggie13 wrote:Di se vidi da je zgodna, atila?
Kermit-
2014-04-17
Nema Đode a ovi iz čardaka su em dosadni, em se ponavljaju a sami po sebi su bljuvež i beskurice
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Moram ici.Nesto me tamo vuce
» Dotepenec iz Bosne porucio Holy:Kad zgodna zagrepcanka prolazi nesto joj dobacimo a kad Holy prolazi pravimo se da radimo
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» Dotepenec iz Bosne porucio Holy:Kad zgodna zagrepcanka prolazi nesto joj dobacimo a kad Holy prolazi pravimo se da radimo
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
Page 4 of 9