Zgodna studentica nešto vuče na Vernu
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Zgodna studentica nešto vuče na Vernu
asilovski wrote:
Ništa nije unaprijed izgubljeno bitna je odlučnost i volja, Ljubav je zakon, ljubav pod voljom, bitno je da ne bude sjećanje samo jedne generacije, onda živimo kao psi
Ljubi i čini što hoćeš, a? :) Ode ti na Augustina Aurelija. :)
Ništa nije izgubljeno, bitna je odlučnost i volja, sa time ću se u potpunosti složiti.
Guest- Guest
Ja ko mali rekao jednoj babi da se jebe mater, ufff kako sam dobio po pički od ćaće jebo majku polomio šibu dok me dohvatioNoor wrote:te babe su uvijek bile po prozorima, ko nadzorne kameremarcellus wrote:Noor wrote:Moraću se složim, čisto poželim da ti telefoni nestanu, da živimo ko nekaddzango wrote:Jebene kamere na telefonima. Nije danas mladima lako. Snima se sa svih strana i samo čekaju jedan pogrešan korak.kaja wrote:
Prokletstvo smartphona :)
Bogte koji sam ja papak, nisam se usudila prepisati a ova koncentraciju popravlja na klupi..
prije bi te vidjela baba s prozora i raširila trač po selu, to ti je bilo gore od interneta
dapače je baba mogla i raširit fejk informaciju
Kermit-
2014-04-17
Čitao baš onog ludog Ted Kaczynskog ma što ljudi rekli njegov manifest je remek djeloslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:
Ništa nije unaprijed izgubljeno bitna je odlučnost i volja, Ljubav je zakon, ljubav pod voljom, bitno je da ne bude sjećanje samo jedne generacije, onda živimo kao psi
Ljubi i čini što hoćeš, a? :) Ode ti na Augustina Aurelija. :)
Ništa nije izgubljeno, bitna je odlučnost i volja, sa time ću se u potpunosti složiti.
Kermit-
2014-04-17
http://editions-hache.com/essais/pdf/kaczynski2.pdf
Kermit-
2014-04-17
evo necenzuriranomaggie13 wrote:wishful thinking :-DNoor wrote:a znaš da on vidi svaštamaggie13 wrote:Di se vidi da je zgodna, atila?
Sve mutno :-}
http://www.kurir.rs/region/hrvatska/2942169/sok-video-dosla-na-predavanja-pa-povukla-crtu-studentkinja-opusteno-smrka-kokain-kolege-i-nastavnici-ostali-bez-teksta
Ovi novinarčić je mora napisati " navodno kokain " ili " bilu praškastu tvar"
je on ne zna uopće šta je to, moga je biti cukar.
Bilo bi interesantno da tuka ode na testiranje i onda natira novinarčića da napiše istinu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
...ili bili papar, aeYehudi wrote:Ma kakav crni kokain, glupača se išla glupirati kako bi bila u centru pažnje pa popušila.
Bilo bi interesantno da tuka ode na testiranje i onda natira novinarčića da napiše istinu.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
bio je ili koks ili spid, po pokretima se vidi da je jebeno verzirana
trenirala na cukrumarcellus wrote:bio je ili koks ili spid, po pokretima se vidi da je jebeno verzirana
2017-10-06
.pa..zene dobro i pokretima tijel,cak vaginalnim misicima i svim glume orgazme..ovo je djecja igra,naspram toga..
Guest- Guest
asilovski wrote:Ja ko mali rekao jednoj babi da se jebe mater, ufff kako sam dobio po pički od ćaće jebo majku polomio šibu dok me dohvatioNoor wrote:te babe su uvijek bile po prozorima, ko nadzorne kameremarcellus wrote:Noor wrote:Moraću se složim, čisto poželim da ti telefoni nestanu, da živimo ko nekaddzango wrote:
Jebene kamere na telefonima. Nije danas mladima lako. Snima se sa svih strana i samo čekaju jedan pogrešan korak.
prije bi te vidjela baba s prozora i raširila trač po selu, to ti je bilo gore od interneta
nadzorna kamera stariji model
to je tomarcellus wrote:asilovski wrote:Ja ko mali rekao jednoj babi da se jebe mater, ufff kako sam dobio po pički od ćaće jebo majku polomio šibu dok me dohvatioNoor wrote:te babe su uvijek bile po prozorima, ko nadzorne kameremarcellus wrote:Noor wrote:
Moraću se složim, čisto poželim da ti telefoni nestanu, da živimo ko nekad
nadzorna kamera stariji model
2017-10-06
Kako vam se da tu po cijele dane blebetati bezveze?
crvenkasti-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:evo necenzuriranomaggie13 wrote:Noor wrote:a znaš da on vidi svaštamaggie13 wrote:Di se vidi da je zgodna, atila?
Sve mutno :-}
wishful thinking :-D
http://www.kurir.rs/region/hrvatska/2942169/sok-video-dosla-na-predavanja-pa-povukla-crtu-studentkinja-opusteno-smrka-kokain-kolege-i-nastavnici-ostali-bez-teksta
raskalasen "fax"
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Moram ici.Nesto me tamo vuce
» Dotepenec iz Bosne porucio Holy:Kad zgodna zagrepcanka prolazi nesto joj dobacimo a kad Holy prolazi pravimo se da radimo
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» Dotepenec iz Bosne porucio Holy:Kad zgodna zagrepcanka prolazi nesto joj dobacimo a kad Holy prolazi pravimo se da radimo
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
Page 9 of 9