ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zgodna studentica nešto vuče na Vernu

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Zgodna studentica nešto vuče na Vernu - Page 9 Empty Re: Zgodna studentica nešto vuče na Vernu

Post by Guest 17/11/2017, 18:23

asilovski wrote:
Ništa nije unaprijed izgubljeno bitna je odlučnost i volja, Ljubav je zakon, ljubav pod voljom, bitno je da ne bude sjećanje samo jedne generacije, onda živimo kao psi

Ljubi i čini što hoćeš, a? :) Ode ti na Augustina Aurelija. :)
Ništa nije izgubljeno, bitna je odlučnost i volja, sa time ću se u potpunosti složiti.

Guest
Guest

Back to top Go down

Zgodna studentica nešto vuče na Vernu - Page 9 Empty Re: Zgodna studentica nešto vuče na Vernu

Post by Kermit 17/11/2017, 18:24

Noor wrote:
marcellus wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
kaja wrote:
Prokletstvo smartphona :)
Bogte koji sam ja papak, nisam se usudila prepisati a ova koncentraciju popravlja na klupi..
Jebene kamere na telefonima. Nije danas mladima lako. Snima se sa svih strana i samo čekaju jedan pogrešan korak.
Moraću se složim, čisto poželim da ti telefoni nestanu, da živimo ko nekad

prije bi te vidjela baba s prozora i raširila trač po selu, to ti je bilo gore od interneta

dapače je baba mogla i raširit fejk informaciju
te babe su uvijek bile po prozorima, ko nadzorne kamere :D
Ja ko mali rekao jednoj babi da se jebe mater, ufff kako sam dobio po pički od ćaće jebo majku polomio šibu dok me dohvatio
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 17/11/2017, 18:27

slidingdoorsoperator wrote:
asilovski wrote:
Ništa nije unaprijed izgubljeno bitna je odlučnost i volja, Ljubav je zakon, ljubav pod voljom, bitno je da ne bude sjećanje samo jedne generacije, onda živimo kao psi

Ljubi i čini što hoćeš, a? :) Ode ti na Augustina Aurelija. :)
Ništa nije izgubljeno, bitna je odlučnost i volja, sa time ću se u potpunosti složiti.
Čitao baš onog ludog Ted Kaczynskog ma što ljudi rekli njegov manifest je remek djelo
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 17/11/2017, 18:30

http://editions-hache.com/essais/pdf/kaczynski2.pdf
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Leviathan2 17/11/2017, 21:24

maggie13 wrote:
Noor wrote:
maggie13 wrote:Di se vidi da je zgodna, atila?
Sve mutno :-}
a znaš da on vidi svašta :P
wishful thinking :-D
evo necenzurirano
http://www.kurir.rs/region/hrvatska/2942169/sok-video-dosla-na-predavanja-pa-povukla-crtu-studentkinja-opusteno-smrka-kokain-kolege-i-nastavnici-ostali-bez-teksta

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Yehudi 17/11/2017, 21:36

Ma kakav crni kokain, glupača se išla glupirati kako bi bila u centru pažnje pa popušila.

Bilo bi interesantno da tuka ode na testiranje i onda natira novinarčića da napiše istinu.

Ovi novinarčić je mora napisati " navodno kokain " ili " bilu praškastu tvar"

je on ne zna uopće šta je to, moga je biti cukar.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Noor 17/11/2017, 21:41

Yehudi wrote:Ma kakav crni kokain, glupača se išla glupirati kako bi bila u centru pažnje pa popušila.

Bilo bi interesantno da tuka ode na testiranje i onda natira novinarčića da napiše istinu.

Ovi novinarčić je mora napisati " navodno kokain " ili " bilu praškastu tvar"

je on ne zna uopće šta je to, moga je biti cukar.
...ili bili papar, ae :P
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by marcellus 17/11/2017, 21:41

bio je ili koks ili spid, po pokretima se vidi da je jebeno verzirana

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Noor 17/11/2017, 21:42

marcellus wrote:bio je ili koks ili spid, po pokretima se vidi da je jebeno verzirana
trenirala na cukru :D
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 21:43

.pa..zene dobro i pokretima tijel,cak vaginalnim misicima i svim glume orgazme..ovo je djecja igra,naspram toga.. :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 17/11/2017, 21:44

asilovski wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Jebene kamere na telefonima. Nije danas mladima lako. Snima se sa svih strana i samo čekaju jedan pogrešan korak.

prije bi te vidjela baba s prozora i raširila trač po selu, to ti je bilo gore od interneta

Ja ko mali rekao jednoj babi da se jebe mater, ufff kako sam dobio po pički od ćaće jebo majku polomio šibu dok me dohvatio

nadzorna kamera stariji model

Zgodna studentica nešto vuče na Vernu - Page 9 Baba10

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Noor 17/11/2017, 21:57

marcellus wrote:
asilovski wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:
Noor wrote:

nadzorna kamera stariji model

Zgodna studentica nešto vuče na Vernu - Page 9 Baba10
to je to :tu
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by crvenkasti 17/11/2017, 22:02

Kako vam se da tu po cijele dane blebetati bezveze?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by L'âme 17/11/2017, 22:15

Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
Noor wrote:
maggie13 wrote:Di se vidi da je zgodna, atila?
Sve mutno :-}
a znaš da on vidi svašta :P

wishful thinking :-D
evo necenzurirano
http://www.kurir.rs/region/hrvatska/2942169/sok-video-dosla-na-predavanja-pa-povukla-crtu-studentkinja-opusteno-smrka-kokain-kolege-i-nastavnici-ostali-bez-teksta

raskalasen "fax"
L'âme
L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Back to top

- Similar topics