Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
Page 14 of 20
Page 14 of 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
Neve wrote:vrlo malo, u svakom slučaju nedovoljno da bi se moglo točnije zaključivati o nečijim stvarnim osobinama i karakteruNoor wrote:stoji, međutim ipak nehotice svi otkrijemo prave karakteristike, bar neke od njih
kad se stalno mijenjamo..
we are just meat clocks ..
postoji samo 16 kategorija, to ni puno. uzmi kojega oćeš forumaša, samo na temelju odnosa prema agrokora, sirije i pasa lutalica vjerojatno moreš pogoditi ki ja ča s velikon vjerojatnošćuNeve wrote:teško se može u virtualnoj komunikaciji otkriti tko je kakav tip u stvarnosti jer se većinom pokazuje ona slika koju netko želi prezentirati o sebi
osim toga, ljudi čak ni u RL nisu skloni baš svakome pokazati samog sebe, sa svim svojim vrlinama i manama.. a naročito s manama :D
2014-04-16
tko kaže da je sve što o nečemu napišem moje stvarno mišljenje, odraz mene? mogu npr. zafrkavati, provocirati, ili zbog kontre i poticanja rasprave napisati nešto što upće ne mislim, mogu i prešutjeti nešto s čime se ne slažem jer mi se ne da raspravljati, a isto tako se mogu igrati đavoljeg odvjetnikamamin sin wrote:izražavaš politička i filozofska stajališta, govoriš svoje mišljenje
objavljuješ stvari koje ti se sviđaju, slike, glazbu...
sve je to maska i laž jer je druženje "virtualno"?
i tko kaže da su slike ili glazba točni odraz onoga što je nekome lijepo i što svaki dan sluša u RL?
u VL, sve je moguće i dopušteno, zato virtuali ne vjerujem puno, skoro ništa :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
To je kao da s društvom igraš partiju bele, pa kako se karte poslože :)
Guest- Guest
Seka je najpametnija cura na Forumu..vec potvrdjeno..Neve wrote:tko kaže da je sve što o nečemu napišem moje stvarno mišljenje, odraz mene? mogu npr. zafrkavati, provocirati, ili zbog kontre i poticanja rasprave napisati nešto što upće ne mislim, mogu i prešutjeti nešto s čime se ne slažem jer mi se ne da raspravljati, a isto tako se mogu igrati đavoljeg odvjetnikamamin sin wrote:izražavaš politička i filozofska stajališta, govoriš svoje mišljenje
i tko kaže da su slike ili glazba točni odraz onoga što je nekome lijepo i što svaki dan sluša u RL?
Guest- Guest
Forum je samo zajebancija, isto ko da odeš u kafić tako da.... nikad nisam ni radio psihoanalize ikoga jer se to očiti neradi na forumu niti je mogućeNeve wrote:tko kaže da je sve što o nečemu napišem moje stvarno mišljenje, odraz mene? mogu npr. zafrkavati, provocirati, ili zbog kontre i poticanja rasprave napisati nešto što upće ne mislim, mogu i prešutjeti nešto s čime se ne slažem jer mi se ne da raspravljati, a isto tako se mogu igrati đavoljeg odvjetnikamamin sin wrote:izražavaš politička i filozofska stajališta, govoriš svoje mišljenje
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
mativka wrote:Ovo je moj rezultat:
Your personality type is:
Campaigner
(ENFP-t)
- Poor Practical Skills –
- Find it Difficult to Focus –
- Overthink Things –
- Get Stressed Easily –
- Highly Emotional –
Independent to a Fault
evo, opet prilično točno
2014-04-16
aben wrote:mativka wrote:Ovo je moj rezultat:
Campaigner
(ENFP-t)
- Overthink Things –
- Get Stressed Easily –
- Highly Emotional –
Independent to a Fault
evo, opet prilično točno
i onda ja kurim..
a što je dokaz i potvrda za tvoje uvjerenje da je netko stvarno nekakav, osim tvog osobnog uvjerenja da je takav?aben wrote:postoji samo 16 kategorija, to ni puno. uzmi kojega oćeš forumaša, samo na temelju odnosa prema agrokora, sirije i pasa lutalica vjerojatno moreš pogoditi ki ja ča s velikon vjerojatnošću
gle, mišljenja o stvarima koje navodiš mogu se promijeniti, no znači li to da i se osoba stvarno totalno promijenila u osobnosti?
po tebi, znači :D
2014-04-12
a imas i onih bisera i biserkinja,koji su potroslili godine na "istragu" tk oje tko i kakav je,a onda slavodobitno pljuckali kao ljame..bedaki..RayMabus wrote:Forum je samo zajebancija, isto ko da odeš u kafić tako da.... nikad nisam ni radio psihoanalize ikoga jer se to očiti neradi na forumu niti je mogućeNeve wrote:tko kaže da je sve što o nečemu napišem moje stvarno mišljenje, odraz mene? mogu npr. zafrkavati, provocirati, ili zbog kontre i poticanja rasprave napisati nešto što upće ne mislim, mogu i prešutjeti nešto s čime se ne slažem jer mi se ne da raspravljati, a isto tako se mogu igrati đavoljeg odvjetnikamamin sin wrote:izražavaš politička i filozofska stajališta, govoriš svoje mišljenje
Guest- Guest
Neve wrote:
tko kaže da je sve što o nečemu napišem moje stvarno mišljenje, odraz mene? mogu npr. zafrkavati, provocirati, ili zbog kontre i poticanja rasprave napisati nešto što upće ne mislim, mogu i prešutjeti nešto s čime se ne slažem jer mi se ne da raspravljati, a isto tako se mogu igrati đavoljeg odvjetnika
to što radiš nije odraz tebe, tvoje osobnosti?
zafrkavanje, provokacije, kontriranje...
ili imaš negdje potpuno odvojenu drugu ličnost koja ne sudjeluje u svemu tome i na koju se prebaciš nakon što se skineš s virtuale?
Guest- Guest
ne grodiš most, nego svrstavaš teško definirajuće i rozličite karakteristike u ladice. nemo dokaza, imo samo indicija.Neve wrote:a što je dokaz i potvrda za tvoje uvjerenje da je netko stvarno nekakav, osim tvog osobnog uvjerenja da je takav?aben wrote:postoji samo 16 kategorija, to ni puno. uzmi kojega oćeš forumaša, samo na temelju odnosa prema agrokora, sirije i pasa lutalica vjerojatno moreš pogoditi ki ja ča s velikon vjerojatnošću
gle, mišljenja o stvarima koje navodiš mogu se promijeniti, no znači li to da i se osoba stvarno totalno promijenila u osobnosti?
po tebi, znači :D
ako se premini, unda se pokože stvarnija kategorija u ku pripadoš.
a, na kraju, i osobnosti se minjaju.
2014-04-16
Ćuj kad bih ja stvarno slušao sve gluposti od pacijentovog alter egapismejker wrote:a imas i onih bisera i biserkinja,koji su potroslili godine na "istragu" tk oje tko i kakav je,a onda slavodobitno pljuckali kao ljame..bedaki..RayMabus wrote:Forum je samo zajebancija, isto ko da odeš u kafić tako da.... nikad nisam ni radio psihoanalize ikoga jer se to očiti neradi na forumu niti je mogućeNeve wrote:tko kaže da je sve što o nečemu napišem moje stvarno mišljenje, odraz mene? mogu npr. zafrkavati, provocirati, ili zbog kontre i poticanja rasprave napisati nešto što upće ne mislim, mogu i prešutjeti nešto s čime se ne slažem jer mi se ne da raspravljati, a isto tako se mogu igrati đavoljeg odvjetnikamamin sin wrote:izražavaš politička i filozofska stajališta, govoriš svoje mišljenje
Slijepa ulica u psihoterapiji
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
sve što na forumu možeš dobiti, to je neki svoj varljivi, promjenjivi dojam o nekome i to je sveRayMabus wrote:Forum je samo zajebancija, isto ko da odeš u kafić tako da.... nikad nisam ni radio psihoanalize ikoga jer se to očiti neradi na forumu niti je moguće
2014-04-12
virtuala je ko road rage, more potaknuti neke karakteristike zbog osjećaja sigurnosti,mamin sin wrote:Neve wrote:
tko kaže da je sve što o nečemu napišem moje stvarno mišljenje, odraz mene? mogu npr. zafrkavati, provocirati, ili zbog kontre i poticanja rasprave napisati nešto što upće ne mislim, mogu i prešutjeti nešto s čime se ne slažem jer mi se ne da raspravljati, a isto tako se mogu igrati đavoljeg odvjetnika
to što radiš nije odraz tebe, tvoje osobnosti?
ili imaš negdje potpuno odvojenu drugu ličnost koja ne sudjeluje u svemu tome i na koju se prebaciš nakon što se skineš s virtuale?
al generalno, većina ljudi ni daleko od sebe u rl i vl.
2014-04-16
Pa ja znam da su pojedinci rješavali test na temelju svojih osobnih želja i dojma, a ja stanju kakvom je. Moje stanje može ići samo na bolje dok će gore navedeni ostati izgubljeni u svojim željama :)kic wrote:aben wrote:mativka wrote:Ovo je moj rezultat:
Campaigner
(ENFP-t)
- Overthink Things –
- Get Stressed Easily –
- Highly Emotional –
Independent to a Fault
evo, opet prilično točno
i onda ja kurim..
Guest- Guest
bezveze..u virtuali je sve dopusteno,kao u snu..skakati sa zgrada,ovo i ono,ako to nekog zabavlja,na ovaj ili onaj nacin,sigurno se nece umjereno ponasati kao u reali..
virtuala "poziva" ljude na neracionalno,djecje,zajebatsko ponasanje..
ja u reali niti blizu nisam ovako brbljiv,niti eksplozivan,niti neotesan i vulgaran..
ovo je tu takva atmosfera,da se covjek svede na ponasanje tipa Alise u zemlji cuda..igra,zezancija,sve ono sto u biti nije "dopusteno" u reali..
Oni koji ozbiljno gledaju i shvatjaju manifestacije na forumu,su vec na rubu,necega patoloskog,napose oni,koji su spremni zakrviti sa oponentom,po pitanju primjer ..politike i razlike u politickim gledistima..
virtuala "poziva" ljude na neracionalno,djecje,zajebatsko ponasanje..
ja u reali niti blizu nisam ovako brbljiv,niti eksplozivan,niti neotesan i vulgaran..
ovo je tu takva atmosfera,da se covjek svede na ponasanje tipa Alise u zemlji cuda..igra,zezancija,sve ono sto u biti nije "dopusteno" u reali..
Oni koji ozbiljno gledaju i shvatjaju manifestacije na forumu,su vec na rubu,necega patoloskog,napose oni,koji su spremni zakrviti sa oponentom,po pitanju primjer ..politike i razlike u politickim gledistima..
Guest- Guest
možda imam, no to se kroz VL ne može znati ni doznatimamin sin wrote:to što radiš nije odraz tebe, tvoje osobnosti?
sve ostaje na površnim dojmovima i ofrljativnim nagađanjima
2014-04-12
pojedina osobnost nije nagrada ili kaznamativka wrote:Pa ja znam da su pojedinci rješavali test na temelju svojih osobnih želja i dojma, a ja stanju kakvom je. Moje stanje može ići samo na bolje dok će gore navedeni ostati izgubljeni u svojim željama :)kic wrote:aben wrote:mativka wrote:Ovo je moj rezultat:
Campaigner
(ENFP-t)
- Overthink Things –
- Get Stressed Easily –
- Highly Emotional –
Independent to a Fault
evo, opet prilično točno
i onda ja kurim..
2014-04-16
što ako se netko opetovano briše s foruma, i onda ga prijavljuje radi brisanja, pa se ponovno registrira i piše..
ja mislim da je to neka flegma 100%
Page 14 of 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Similar topics
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
» Uđe li Hrvatska u eurozonu, Putin će dobiti svoje najveće oružje u EU
» Veliko istraživanje : Hrvatska je rekorder po manjku radne snage
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
» Uđe li Hrvatska u eurozonu, Putin će dobiti svoje najveće oružje u EU
» Veliko istraživanje : Hrvatska je rekorder po manjku radne snage
Page 14 of 20