SAM SVOJ UHLJEB Direktor smetlišta sam sebi isplatio milijun kuna bonusa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SAM SVOJ UHLJEB Direktor smetlišta sam sebi isplatio milijun kuna bonusa
Kad se jedan Hrvat obogati, u prosjeku su i svi Hrvati bogatiji.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Pinochet wrote:trpajPinochet wrote:Prezime Jozinović u modernoj Hrvatskoj
Jozinovići u Hrvatskoj su Hrvati, najvećim dijelom iz Zapadne Bosne.
a vid' vlaja.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Krpa, metla i to ti je ono čemu stremi kurikularna reforma pod palicom Kaptola.Kavran wrote:Eva_ wrote:HDZ zna
razjebat Hrvatsku, iselit vas triba da vas manje ima.
eh ... i opet nas dovoljno za pod s vama obrisati. ne brigaj.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
jasambrend wrote:Hidrogensku na Drnis pa kog' zavati...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Eva_ wrote:Krpa, metla i to ti je ono čemu stremi kurikularna reforma pod palicom Kaptola.Kavran wrote:Eva_ wrote:HDZ zna
koji kaptol jeb'o te on? neka tebe četveronoške ....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
jasambrend wrote:Metak. Celo. Atomska.
ovaj mi danas promakao...sirene , jake snage , guranje glave da sjedne u vozilo pozadi u prime time...? nista ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Eva_ wrote:Sam svoj uhljeb
Tako je Piškornica - sanacijsko odlagalište d.o.o. prošle godine uprihodila 22.5 milijuna kuna, od čega je imala dobit od 10.2 milijuna kuna. To znači da je Jozinović, ako računamo da dobiva bonus od 10 posto, sam sebe nagradio s 1 020 000 (milijun i dvadeset tisuća) kuna.
smetlarska mafija je na najjače ...smo svi gledali Soprano , neki su nešto i naučili ......
orion- Posts : 2287
2017-06-06
http://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/486600/velika-afera-u-trogiru-tehnicki-direktor-holdinga-snimljen-kako-uzima-novac-od-hdz-ovca-brkana-morao-sam-mu-dati-prvo-je-trazio-mito-da-mi-ne-otpusti-sina-a-onda
isto je sa smećem bilo i u trogiru nedavno..
tehničkom direktoru "Trogir Holdinga" Ivi Miliću.-..
Prezime Milić u modernoj Hrvatskoj
Milići u Hrvatskoj velikom su većinom Hrvati, dobrim dijelom iz Srednje Bosne, prema nekim izvorima s Hvara ili iz Ravnih Kotara, a u manjem broju su i Srbi.
trpaj
isto je sa smećem bilo i u trogiru nedavno..
tehničkom direktoru "Trogir Holdinga" Ivi Miliću.-..
Prezime Milić u modernoj Hrvatskoj
Milići u Hrvatskoj velikom su većinom Hrvati, dobrim dijelom iz Srednje Bosne, prema nekim izvorima s Hvara ili iz Ravnih Kotara, a u manjem broju su i Srbi.
trpaj
Guest- Guest
Bogu hvala HR svakim danom sve više nazaduje.Kavran wrote:Eva_ wrote:Krpa, metla i to ti je ono čemu stremi kurikularna reforma pod palicom Kaptola.Kavran wrote:Eva_ wrote:HDZ zna
koji kaptol jeb'o te on? neka tebe četveronoške ....
2017-03-21
Pođite u miru, riječ je Gospodnja.
2017-03-21
debotoijusto wrote:jasambrend wrote:Metak. Celo. Atomska.
ovaj mi danas promakao...sirene , jake snage , guranje glave da sjedne u vozilo pozadi u prime time...? nista ?
E i onda gledati kako ti se vec sutradan ceri u facu na TV- u, a njegov odvjetnik (koji ga brani pro bono, jasno) verbalno napada sve koji su ikad posumnjali u njegovog klijenta te usput prijeti tuzbama za klevetu koje imaju barem deset puta realnije sanse za uspjeh od tuzbe Drzavnog odvjetnistva protiv doticnog....kako drukcije rasplesti gordijski pravosudni cvor, nego pozeljeti lancanu reakciju cijepanja atoma...
darth_vader-
2014-04-17
Reset na tvorničke postavke, ali tko bu stisnul delete?jasambrend wrote:debotoijusto wrote:jasambrend wrote:Metak. Celo. Atomska.
E i onda gledati kako ti se vec sutradan ceri u facu na TV- u, a njegov odvjetnik (koji ga brani pro bono, jasno) verbalno napada sve koji su ikad posumnjali u njegovog klijenta te usput prijeti tuzbama za klevetu koje imaju barem deset puta realnije sanse za uspjeh od tuzbe Drzavnog odvjetnistva protiv doticnog....kako drukcije rasplesti gordijski pravosudni cvor, nego pozeljeti lancanu reakciju cijepanja atoma...
2017-03-21
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:jasambrend wrote:Metak. Celo. Atomska.
nemam argument za ovaj upis
2014-04-12
dok ovaj mlatimudan osigurava trece pokoljenje policija nema zimske jakne
MINISTAR unutarnjih poslova Davor Božinović ponovio je danas nakon sastanka s reprezentativnim sindikatima u MUP-u da će do kraja godine biti dovršena isporuka deficitarne opreme za policajce, ustvrdivši da njegov tim neće dopustiti da policajci nemaju potrebnu opremu koju će nabavljati dugoročnijim sporazumima.
Objašnjavajući zbog čega se kasnilo s nabavkom policijske opreme, Božinović je rekao novinarima da se primjerice zimske jakne nisu nabavljale tri godine i da u trenutku njegova dolaska na čelo ministarstva negdje oko 5000 policajaca nije imalo opremu koja im po pravilima pripada.
2014-04-12
Da. Meni isto odma drago bude oko srca. Nas je jbg..crvenkasti wrote:Nek, on je naš, Hrvat. Meni je milo kad on ima puno novaca, isto kao da i ja imam. Jer i ja sam Hrvat.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ehhh - JEBEM mu MAMU koja ga je OKOTILA ;
Da sam ja ZAKON i onaj koji može odlučiti __ ovaj TULIPAN bi JAVNO bio SMAKNUT na TRGU BANA JELAČIĆA - da hrvatski PUK nanovo DOBIJE VJERU u svoju državu i PRAVOSUĐE gdje se NITKOME u BUDUĆNOSTI nebi progledalo kroz prste MA IZ KOJE OBITELJI DOLAZI !!
Dragovoljno se javljam da ovakve SMRADOVE ( bez ikakve naknade ) POŠALJEM kod Manitua - NARAVNO ; domaći politički čmarouvlakači nikada neće donijeti ZAKONE koje bi VEĆINA HR građana sigurno pozdravila i stoga će veoma teško moja molba biti ispunjena - no ; Matija Gubac se može opet iznova pojaviti - ovaj puta možda i preživi i onda PILA ide NAOPAKO !!
PLJUC !!
Da sam ja ZAKON i onaj koji može odlučiti __ ovaj TULIPAN bi JAVNO bio SMAKNUT na TRGU BANA JELAČIĆA - da hrvatski PUK nanovo DOBIJE VJERU u svoju državu i PRAVOSUĐE gdje se NITKOME u BUDUĆNOSTI nebi progledalo kroz prste MA IZ KOJE OBITELJI DOLAZI !!
Dragovoljno se javljam da ovakve SMRADOVE ( bez ikakve naknade ) POŠALJEM kod Manitua - NARAVNO ; domaći politički čmarouvlakači nikada neće donijeti ZAKONE koje bi VEĆINA HR građana sigurno pozdravila i stoga će veoma teško moja molba biti ispunjena - no ; Matija Gubac se može opet iznova pojaviti - ovaj puta možda i preživi i onda PILA ide NAOPAKO !!
PLJUC !!
Guest- Guest
Mrze ga jer jer uspješan, 'rvat i kato'lk.
podrska uspjesnom i snalazljivom uhljebu sa smetlista, nedaj da te ometu ovi sitni zlobnici koji bi se rado docepali tvog mjesta
» Sebi i zamjenici sam isplatio 792.120 kn jer sam pomogao Općini
» sam sebi svoj kupio :)
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Ovako se rasipa vaš novac: Lorencin za vođenje zapisnika i unos podataka u računalo isplatio 200.000 kuna
» Sebi i zamjenici sam isplatio 792.120 kn jer sam pomogao Općini
» sam sebi svoj kupio :)
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Ovako se rasipa vaš novac: Lorencin za vođenje zapisnika i unos podataka u računalo isplatio 200.000 kuna
Page 2 of 2