sam sebi svoj kupio :)
Page 1 of 1
sam sebi svoj kupio :)
Predsjednik Uprave "Brodosplita" Tomislav Debeljak prodao je riječni kruzerza 13 milijuna kuna. Budući da potencijalnih kupaca nije bilo, novi vlasnik škverske "Novogradnje 475" postala je kompanija "River Cruise Shipping", registrirana na Maršalovu otočju, koju zastupa Debeljak, javlja Slobodna Dalmacija.
Vlasnik brodogradilišta tako je trajno oslobodio brod privremene mjerezabrane otuđenja, opterećenja i raspolaganja koju je "Brodosplitu" u tri navrata izricao Trgovački sud u Splitu, ali je nakon žalbi dva puta ukidao Visoki trgovački sud.
Mjeru je zatražila tvrtka "Premier Cruises", u vlasništvu ruskog brodovlasnika Vladimira Esakova, koja je naručila "ploveći hotel", vrijednosti čak 20 milijuna eura. Do raskida ugovora u njega je uložila 5 milijuna eura.
http://www.24sata.hr/news/za-13-milijuna-kuna-debeljak-kupio-veliki-kruzer-sam-od-sebe-473893
Vlasnik brodogradilišta tako je trajno oslobodio brod privremene mjerezabrane otuđenja, opterećenja i raspolaganja koju je "Brodosplitu" u tri navrata izricao Trgovački sud u Splitu, ali je nakon žalbi dva puta ukidao Visoki trgovački sud.
Mjeru je zatražila tvrtka "Premier Cruises", u vlasništvu ruskog brodovlasnika Vladimira Esakova, koja je naručila "ploveći hotel", vrijednosti čak 20 milijuna eura. Do raskida ugovora u njega je uložila 5 milijuna eura.
http://www.24sata.hr/news/za-13-milijuna-kuna-debeljak-kupio-veliki-kruzer-sam-od-sebe-473893
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» Mjere štednje na vehabijski način: činovnicima prepolovio plaće za 50%, a sebi kupio super jahtu za 500 mil. $
» SAM SVOJ UHLJEB Direktor smetlišta sam sebi isplatio milijun kuna bonusa
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Rusi sami sebi potopili brod
» Prebudi Srba v sebi
» SAM SVOJ UHLJEB Direktor smetlišta sam sebi isplatio milijun kuna bonusa
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Rusi sami sebi potopili brod
» Prebudi Srba v sebi
Page 1 of 1