Sebi i zamjenici sam isplatio 792.120 kn jer sam pomogao Općini
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sebi i zamjenici sam isplatio 792.120 kn jer sam pomogao Općini
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sebi-i-zamjenici-sam-isplatio-792120-kn-jer-sam-pomogao-opcini/6522421/
Čini se da su državni revizori koji su mjesecima češljali poslovanje Škabrnje, jedne od najsiromašnijih hrvatskih općina, mnogo zabrinutiji zbog svojeg nalaza izuzetno aljkavog i nezakonitog poslovanja nego načelnik općine Nediljka Bubnjara (HDZ), koji je odgovoran za takvo stanje. Nalaz je države revizije, dakako, nepovoljan, a mišljenje je dostavila Državnom odvjetništvu na daljnje postupanje, što Bubnjara, inače tokara, koji općinu vodi treći manat (drugi uzastopno) previše ne brine. Kaže nam da nije imao izbora nego raditi nezakonito, pa je za sve spreman odgovarati.
Među sumnjivim svotama jedna je od koje “boli glava”, a odnosi se na 2,665 milijuna kuna potraživanja. Jedna trećina te svote zapravo su potraživanja od načelnika općine (u većem dijelu) i od njegove zamjenice (190.000 kuna). Putem kreditne kartice i čekova oni su digli 792.130 kuna gotovine. Općinsko vijeće svotu je odobrilo za realizaciju nekih projekata, usluga konzultiranja i lobiranja, a njegovoj zamjenici - kao nenamjenske pozajmice.
Čini se da su državni revizori koji su mjesecima češljali poslovanje Škabrnje, jedne od najsiromašnijih hrvatskih općina, mnogo zabrinutiji zbog svojeg nalaza izuzetno aljkavog i nezakonitog poslovanja nego načelnik općine Nediljka Bubnjara (HDZ), koji je odgovoran za takvo stanje. Nalaz je države revizije, dakako, nepovoljan, a mišljenje je dostavila Državnom odvjetništvu na daljnje postupanje, što Bubnjara, inače tokara, koji općinu vodi treći manat (drugi uzastopno) previše ne brine. Kaže nam da nije imao izbora nego raditi nezakonito, pa je za sve spreman odgovarati.
Među sumnjivim svotama jedna je od koje “boli glava”, a odnosi se na 2,665 milijuna kuna potraživanja. Jedna trećina te svote zapravo su potraživanja od načelnika općine (u većem dijelu) i od njegove zamjenice (190.000 kuna). Putem kreditne kartice i čekova oni su digli 792.130 kuna gotovine. Općinsko vijeće svotu je odobrilo za realizaciju nekih projekata, usluga konzultiranja i lobiranja, a njegovoj zamjenici - kao nenamjenske pozajmice.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Sebi i zamjenici sam isplatio 792.120 kn jer sam pomogao Općini
Pomgao je općini jer poznato je da novac kvari ljude. On se žrtvovao za općedobro.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
konzultirao je i lobirao..Eva_ wrote:Pomgao je općini jer poznato je da novac kvari ljude. On se žrtvovao za općedobro.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kak uvijek iz najsiromašnijih dolaze najveći lopovi. Merzelica, pa sad i ovaj.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ovo je udar na čardak. mrze ga samo zato jer je HDZovac, domoljub, Hercegovac/Bosanac/Vlaj ili je lopina, ili sve to skupa(najjčešće).Udbaški sud mu namješta.
Guest- Guest
ako je mogao bravar Tito biti vođa cijele YU Federacije, zašto ne bi ovaj tokar mogao biti načelnik općine
pa nećemo valjda diskriminirati građane na temelju IQ, mentalnog zdravlja, visine ili izgleda, to bi bio fašizam
svi su jednaki i jednako sposobni
pa nećemo valjda diskriminirati građane na temelju IQ, mentalnog zdravlja, visine ili izgleda, to bi bio fašizam
Guest- Guest
čardaklija wrote:ako je mogao bravar Tito biti vođa cijele YU Federacije, zašto ne bi ovaj tokar mogao biti načelnik općine
nisi valjda protiv potrošnje,
ov čovik će uzesti oti šoldi i potrošiti ih i tako ih transferirati ljudima svoje općine. mmt.
2014-04-16
Pa za ovo smo se borili. Nekad su načelnici općina bili Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
da ironično, srbi su dominirali kao rukovodioci firmi, i uhljebi u bivšoj državi, pa je to bio jedan od razloga "naše pobune", ali nema ništa gore nego kada nas naši domoljubi počnu pljačkati.. kako je rekao onaj pokojni bušićcrvenkasti wrote:Pa za ovo smo se borili. Nekad su načelnici općina bili Srbi.
Guest- Guest
da i ovaj je načelnik ove nesretne općine šabrnje
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%A0kabrnja
koja ima 1700 ljudi..
prvo da je ovo normalna država, ta selendra nebi bila općina.. nego bi bilo spojenio 5-6 takvih vukojebina u jednu općinu, koja bi onda imala konkretni buđet iz kojeg bi se moglo i izgraditi neka cesta
a onda ova vukojebina kada i ima tipa par desetaka tisuća kuna, umjesto da izgrade djeci igralište, zakrpe cestu, školu, ovi jebeni HDZovci kradu.. inače čisto informativno , HDZovci kradu u svakoj od tih vukojebina, samo ih uvate tu i tamo negdje..
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%A0kabrnja
koja ima 1700 ljudi..
prvo da je ovo normalna država, ta selendra nebi bila općina.. nego bi bilo spojenio 5-6 takvih vukojebina u jednu općinu, koja bi onda imala konkretni buđet iz kojeg bi se moglo i izgraditi neka cesta
a onda ova vukojebina kada i ima tipa par desetaka tisuća kuna, umjesto da izgrade djeci igralište, zakrpe cestu, školu, ovi jebeni HDZovci kradu.. inače čisto informativno , HDZovci kradu u svakoj od tih vukojebina, samo ih uvate tu i tamo negdje..
Guest- Guest
aben wrote:nisi valjda protiv potrošnje,čardaklija wrote:ako je mogao bravar Tito biti vođa cijele YU Federacije, zašto ne bi ovaj tokar mogao biti načelnik općine
ov čovik će uzesti oti šoldi i potrošiti ih i tako ih transferirati ljudima svoje općine. mmt.
protiv dereguliranosti
ne može netko tko se ne razumije u računovodstvo voditi račune
kao što postoje regulacije u prometu, trebaju postojati i regulacije oko zapošljavanja na mjesta voditelja bilo čega
IQ test, i položeni odgovarajući tečaji, škola, fakultet
ovako su obrazovani učitelji na burzi a tokari i bravari u upravama na voditeljskim pozicijama
Guest- Guest
Pinochet wrote:da i ovaj je načelnik ove nesretne općine šabrnje
vidiš da se oblači isto kao Stiv Džobs, odmah znaš da je kreativac
Guest- Guest
yoda sa diplomom fakulteta na burzi, a tokar s trogodišnjom strukovnom u upravi, voditelj
jer nema regulacija koje bi to sprječile
jer nema regulacija koje bi to sprječile
Guest- Guest
:(čardaklija wrote:aben wrote:nisi valjda protiv potrošnje,čardaklija wrote:ako je mogao bravar Tito biti vođa cijele YU Federacije, zašto ne bi ovaj tokar mogao biti načelnik općine
protiv dereguliranosti
ne može netko tko se ne razumije u računovodstvo voditi račune
kao što postoje regulacije u prometu, trebaju postojati i regulacije oko zapošljavanja na mjesta voditelja bilo čega
IQ test, i položeni odgovarajući tečaji, škola, fakultet
ovako su obrazovani učitelji na burzi a tokari i bravari u upravama na voditeljskim pozicijama
meni je jasno ča čarolija i lipota mmt-a privuče ljude, ali misliti da su obrazovani oni ki su se školovali za nešto znoči temeljito nepoznavati školski sustav.
2014-04-16
red wolf-
2016-02-10
di su čardakovci? ne komentišu?
Guest- Guest
zasto bi??.. njima lova..sto manje komentara brze se prasina slegne,a telad zaboravi..
Guest- Guest
i najveći sin naših naroda je bio tokar i također nije radio u struci...kaja wrote: Nalaz je države revizije, dakako, nepovoljan, a mišljenje je dostavila Državnom odvjetništvu na daljnje postupanje, što Bubnjara, inače tokara, koji općinu vodi treći manat (drugi uzastopno) previše ne brine
Kad Jovana zamijeni Ivan sve će doći na svoje...kad ono....ooops...Pinochet wrote:da ironično, srbi su dominirali kao rukovodioci firmi, i uhljebi u bivšoj državi, pa je to bio jedan od razloga "naše pobune", ali nema ništa gore nego kada nas naši domoljubi počnu pljačkati.. kako je rekao onaj pokojni bušićcrvenkasti wrote:Pa za ovo smo se borili. Nekad su načelnici općina bili Srbi.
Trinity-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SAM SVOJ UHLJEB Direktor smetlišta sam sebi isplatio milijun kuna bonusa
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Pomoćnici i zamjenici ministara moraju biti domoljubi bez repova, Crnoja nije imao repove
» Ono kad ni C vitamin nije pomogao
» Neum poziva turiste iz Srbije da ljetuju u toj općini
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Pomoćnici i zamjenici ministara moraju biti domoljubi bez repova, Crnoja nije imao repove
» Ono kad ni C vitamin nije pomogao
» Neum poziva turiste iz Srbije da ljetuju u toj općini
Page 1 of 2