Agrokor je goldberry šta će bit s mirovinskim
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Agrokor je goldberry šta će bit s mirovinskim
Osim toga masa Europljana , na obali kupuje ruševne potleušice, otkupe ih od lokalaca za masnu paru, te ulože po 100000-200000 eura u renoviranje, a domaći obavljaju radove...tako teza da u RH nitko ne dolazi i ne troši svoje pare je, besmislica...
Plus dojedan takav plaća jednog lokalaca, da vodi brigu o objektu dok njih nema.
A ovo je sve na crno, osim kupoprodaje nekretnine, na papiru po minimalnoj cijeni.
Plus dojedan takav plaća jednog lokalaca, da vodi brigu o objektu dok njih nema.
A ovo je sve na crno, osim kupoprodaje nekretnine, na papiru po minimalnoj cijeni.
Guest- Guest
Znam, pričam o tome da ako si u Švabiji radija pet godina pa u hrvatskoj isto pet ti imaš pravo ovih pet uvezat na ovih pet iz ŠvabijeKserks_ wrote:Trebaš Imat 15 godina staza u RH da bi dobio našu mirovinu.. Staž iz drugih zemalja se ne računa.
Drugim riječima Radiš 14 godina u Hr nemaš pravo ali radiš pet u Švabiji i ostvariš pravo na njihovu i onda ovih 14 iz Hrvatske uvezeš na to
Viš trika
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Od koga ce vise namaknuti poreze i davanja?kic wrote:
kojeg god obrtnika guglaš: subjekt je ugašen..
Trinity-
2014-04-17
OD uhljeba, nek oporezuju bonuse:)))Triny wrote:Od koga ce vise namaknuti poreze i davanja?kic wrote:
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
situacija sa penzićima prelazi sve granice ..... medicina napreduje, životni vijek sve duži i duži, starački domovi prepuni penzića koji imaju prilične mirovine -a poprilične su zato jerbo i ih primaju već sto godina, povišica na povišicu, mic po mic - nabralo se.
Božemi oprosti da želim da ljudi umru .... al to su jednostavne činjenice.
Božemi oprosti da želim da ljudi umru .... al to su jednostavne činjenice.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ukinut mirovine i sva davanja, pa koliko si tko uštedi toliko bude i imao, a tak će se i liječit. Najpravednije
2017-03-21
Eva_ wrote:Ukinut mirovine i sva davanja, pa koliko si tko uštedi toliko bude i imao, a tak će se i liječit. Najpravednije
ni pod razno ....kaj je s nama koji uplćujemo već sto godina
2017-06-06
Pa isplatiti vam na ruke ono kaj ste uložili. Dat će Rusi kredit, a Ramo otpisat.orion wrote:Eva_ wrote:Ukinut mirovine i sva davanja, pa koliko si tko uštedi toliko bude i imao, a tak će se i liječit. Najpravednije
2017-03-21
nama nek vrnu sve kaj smo dali do sad i onda nek ukinuorion wrote:ni pod razno ....kaj je s nama koji uplćujemo već sto godinaEva_ wrote:Ukinut mirovine i sva davanja, pa koliko si tko uštedi toliko bude i imao, a tak će se i liječit. Najpravednije
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Eva_ wrote:Pa isplatiti vam na ruke ono kaj ste uložili. Dat će Rusi kredit, a Ramo otpisat.orion wrote:Eva_ wrote:Ukinut mirovine i sva davanja, pa koliko si tko uštedi toliko bude i imao, a tak će se i liječit. Najpravednije
.... ma viđe šaljvdžije
2017-06-06
Noor wrote:nama nek vrnu sve kaj smo dali do sad i onda nek ukinuorion wrote:ni pod razno ....kaj je s nama koji uplćujemo već sto godinaEva_ wrote:Ukinut mirovine i sva davanja, pa koliko si tko uštedi toliko bude i imao, a tak će se i liječit. Najpravednije
.... da fer play odigraju, obračunaju kamatu - meni dosta
2017-06-06
kic wrote:
treba smanjiti potrošnju, potrošnja je loša za kapitalizam
što potrošači više štede, to će prihodi obrtnika biti veći
aben, Yoda i Triny mogu lako objasniti kako je štednja super i kako je "bogat onaj koji malo treba"
također, bilo bi idealno da imamo minimalnu državu koja malo troši
Guest- Guest
aha, budu.orion wrote:Noor wrote:nama nek vrnu sve kaj smo dali do sad i onda nek ukinuorion wrote:ni pod razno ....kaj je s nama koji uplćujemo već sto godinaEva_ wrote:Ukinut mirovine i sva davanja, pa koliko si tko uštedi toliko bude i imao, a tak će se i liječit. Najpravednije
nek daju i bez kamate - dobro.
Ja sam se sa svojom mirovinom u HR pozdravila već. Dabogda ju potrošili na lijekove, a lijeka im ne bilo, Plenki, Dalićka Ramo, Marić i svi koji su me oštetili.orion wrote:Eva_ wrote:Pa isplatiti vam na ruke ono kaj ste uložili. Dat će Rusi kredit, a Ramo otpisat.orion wrote:Eva_ wrote:Ukinut mirovine i sva davanja, pa koliko si tko uštedi toliko bude i imao, a tak će se i liječit. Najpravednije
.... ma viđe šaljvdžije
2017-03-21
Eva_ wrote:Ja sam se sa svojom mirovinom u HR pozdravila već. Dabogda ju potrošili na lijekove, a lijeka im ne bilo, Plenki, Dalićka Ramo, Marić i svi koji su me oštetili.orion wrote:Eva_ wrote:Pa isplatiti vam na ruke ono kaj ste uložili. Dat će Rusi kredit, a Ramo otpisat.orion wrote:Eva_ wrote:Ukinut mirovine i sva davanja, pa koliko si tko uštedi toliko bude i imao, a tak će se i liječit. Najpravednije
.... ma viđe šaljvdžije
ja nisam ...... ako će trebati izmisliti ću način da se dokopam zasluženog - naravno ako uopće doživim.
2017-06-06
Noor wrote:aha, budu.orion wrote:Noor wrote:nama nek vrnu sve kaj smo dali do sad i onda nek ukinuorion wrote:ni pod razno ....kaj je s nama koji uplćujemo već sto godinaEva_ wrote:Ukinut mirovine i sva davanja, pa koliko si tko uštedi toliko bude i imao, a tak će se i liječit. Najpravednije
nek daju i bez kamate - dobro.
ne može .....ne dam ni zrno žita ....
2017-06-06
Ma neće je biti. Lex je napravljen radi "mirovina" elite, jer sve se ruši, oni to znaju odavno.
2017-03-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Agrokor ide u kurac
» Prodaje se Agrokor!!!
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Agrokor: Rusima 44% i Merkator
» Agrokor ide u kurac
» Prodaje se Agrokor!!!
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Agrokor: Rusima 44% i Merkator
Page 2 of 2