Agrokor: Rusima 44% i Merkator
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Agrokor: Rusima 44% i Merkator
http://www.politikaplus.com/novost/169905/rusima-ide-najveci-paket-dobit-ce-44-posto-agrokora
Kermit-
2014-04-17
Re: Agrokor: Rusima 44% i Merkator
Kako bi šejki rekao rusi puze i pristaju na naše uvjete hehekic wrote:
odgodili smo ih na 1.g, sakses!
Kermit-
2014-04-17
I što će biti sad, kad dođu Rusi?
crvenkasti-
2014-04-17
Vidjelice će dobiti stigme a redakcija žutarnjeg dijarejucrvenkasti wrote:I što će biti sad, kad dođu Rusi?
Kermit-
2014-04-17
Mislim, ono, ne kužim...
Mi im nabijamo sankcije, a oni će bit vlasnici najjače hrvatske firme ....
Mi im nabijamo sankcije, a oni će bit vlasnici najjače hrvatske firme ....
crvenkasti-
2014-04-17
Čak i čardak nemože nacionalizaciju više provodi , čak ako je sa strane neprijateljska država.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:I što će biti sad, kad dođu Rusi?
Prodaja onoga što vrijeme i izvlačenje uz što manje štete na kraju balade. Sumnjam da ih zanima vođenje firme.
A opet...nikad ne znaš. Možda iskoriste Agrokor da plasiraju vlastite proizvode na Balkansko tržište...tikve,šećernu trsku,kuruzu,brašno i tako
Guest- Guest
:DMaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:I što će biti sad, kad dođu Rusi?
Prodaja onoga što vrijeme i izvlačenje uz što manje štete na kraju balade. Sumnjam da ih zanima vođenje firme.
A opet...nikad ne znaš. Možda iskoriste Agrokor da plasiraju vlastite proizvode na Balkansko tržište...tikve,šećernu trsku,kuruzu,brašno i tako
ovisi, rusi će prepustiti bankama da vode firmu, a banke će prepustiti stručnjacima.
stručnjaci će doći - pregledati će se firme - one koje valjaju će zadržati ili prodati nekom drugome(što je dobro), nitko neće ugasiti proizvodnju firme koja ima dobro tržište ili barem dobar potencijal.
a firme koje trebaju propast -propast će i biti će zatvorene.
Agrokor sa te strane nije u lošem položaju , ništa bitno , se neće dogoditi
Guest- Guest
Uzet ce oni tvrtke da izvrše prodor politički u ostalom to je bila i svrha kreditaPinochet wrote::DMaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:I što će biti sad, kad dođu Rusi?
ovisi, rusi će prepustiti bankama da vode firmu, a banke će prepustiti stručnjacima.
stručnjaci će doći - pregledati će se firme - one koje valjaju će zadržati ili prodati nekom drugome(što je dobro), nitko neće ugasiti proizvodnju firme koja ima dobro tržište ili barem dobar potencijal.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Uzet ce oni tvrtke da izvrše prodor politički u ostalom to je bila i svrha kreditaPinochet wrote::DMaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:I što će biti sad, kad dođu Rusi?
Naivan je svatko tko misli drukčije...s druge strane, opet imaš Buzin...uglavnom guza crvena od spankanja i koječeg ostalog do daljnjeg i sa svih strana...a opet, mi navikli, bikoz Hrvati...
darth_vader-
2014-04-17
Kermit wrote:Kako bi šejki rekao rusi puze i pristaju na naše uvjete hehekic wrote:
odgodili smo ih na 1.g, sakses!
Nikada nisam rekao da će puzati nego samo da će postati vrlo kooperativni jer im se to više isplati. Što se i dogodilo. Sber je u počeku htjela voditi igru, pogotovo s Alvarezom, ali nakon poraza u Londonu su se predomislili i shvatili što im se više isplati.
Guest- Guest
:d: :d :d :d :d :d :d :d :d :d
"porazom Alvareza" je poražen Hrvatski narod (kojem valjda ti pripadaš) i Hrvatski porezni obveznici(nisam siguran da si tu , ali nije tema), .. a na dobitku je Američki lešinarski fond koji će sam poslati par stotina autobusa punih Hrvata prema irskoj i njemačkoj, ali eto .. porazili smo alvareza :D
"porazom Alvareza" je poražen Hrvatski narod (kojem valjda ti pripadaš) i Hrvatski porezni obveznici(nisam siguran da si tu , ali nije tema), .. a na dobitku je Američki lešinarski fond koji će sam poslati par stotina autobusa punih Hrvata prema irskoj i njemačkoj, ali eto .. porazili smo alvareza :D
Guest- Guest
Pinochet wrote::d: :d :d :d :d :d :d :d :d :d
Tko je na gubitku a tko na dobitku to je druga priča i o tome bi se dalo opširno raspravljati.
Ja samo znam da sam rekao kako Sber nema snage voditi igru počevši od Alvareza pa nadalje i da im je bolje da se prestanu inatiti i da postanu kooperativni poput VTB-a jer im se to puno više isplati, a tako se i dogodilo.
Također sam rekao da u Londonu nemaju nikakvih šansi i to se pokazalo točnim. Nakon jasnog poraza u Londonu su se opametili i postali kooperativni i sad možda od njih i bude neke koristi, možda čak i veće.
Guest- Guest
ma bude kurac, čim je postavljena domoljubna lopina Ramljak i čim je doveo američki lešinarski fond , odmah sam znao da par stotina autobusa punih Hrvata ide prema Irskoj i Njemačkoj, tolika je to cijena "porazili smo alvareza i Ruse"
tu puno filozofiraš sve vrijeđaš, a ne znaš način kako je američki lešinarski fond već sada izvršio pljačku nad agrokrom uz blagoslov domoljuba, čardaka, i katoličke crkve
tu puno filozofiraš sve vrijeđaš, a ne znaš način kako je američki lešinarski fond već sada izvršio pljačku nad agrokrom uz blagoslov domoljuba, čardaka, i katoličke crkve
Guest- Guest
On je dio čardaka to je i jedini razlog njegovim upisima kao i njemu samom...Pinochet wrote:ma bude kurac, čim je postavljena domoljubna lopina Ramljak i čim je doveo američki lešinarski fond , odmah sam znao da par stotina autobusa punih Hrvata ide prema Irskoj i Njemačkoj, tolika je to cijena "porazili smo alvareza i Ruse"
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:On je dio čardaka to je i jedini razlog njegovim upisima kao i njemu samom...Pinochet wrote:ma bude kurac, čim je postavljena domoljubna lopina Ramljak i čim je doveo američki lešinarski fond , odmah sam znao da par stotina autobusa punih Hrvata ide prema Irskoj i Njemačkoj, tolika je to cijena "porazili smo alvareza i Ruse"
Nisam. Nikada nisam ni bio. I to ne iz razloga iz koji ti također nisi premda si se pokušao tako uhljebiti, ali s neuspjehom.
Guest- Guest
Toliki poraz da su dobili sve što su tražili prije godinu dana samo što smo dali 1,5 mild $ lešinarima hehe pa koji si ti mutavac to više nije lijepo
Kermit-
2014-04-17
To ili nisi normalan, nema 3 pa tko iole suvisao može sve tako promašit i pričati fraze i gutati agitprop???slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:On je dio čardaka to je i jedini razlog njegovim upisima kao i njemu samom...Pinochet wrote:ma bude kurac, čim je postavljena domoljubna lopina Ramljak i čim je doveo američki lešinarski fond , odmah sam znao da par stotina autobusa punih Hrvata ide prema Irskoj i Njemačkoj, tolika je to cijena "porazili smo alvareza i Ruse"
Nisam. Nikada nisam ni bio. I to ne iz razloga iz koji ti također nisi premda si se pokušao tako uhljebiti, ali s neuspjehom.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:
To ili nisi normalan, nema 3 pa tko iole suvisao može sve tako promašit i pričati fraze i gutati agitprop???
Ti odgovori na to pitanje pošto si upravo ti sve promašio, a ja sve dobro predvidio.
Znam da imaš teške frustracije zbog te činjenice, ali nije baš bilo razloga da sam sebe proglasiš nesuvislim. Prepusti to drugima na forumu, ionako nam svima daješ i previše materijala za takav zaključak.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» toliko o rusima
» ..pa se ti zayebavay sa Rusima..
» Ramo i Plenki objavili rat Rusima
» Trump pokleknuo pred Rusima
» toliko o rusima
» ..pa se ti zayebavay sa Rusima..
» Ramo i Plenki objavili rat Rusima
» Trump pokleknuo pred Rusima
Page 1 of 2