Charlie Hebdo primio prijetnje zbog karikature islamskog teologa
Page 1 of 1
Charlie Hebdo primio prijetnje zbog karikature islamskog teologa
http://vijesti.hrt.hr/414002/charlie-hebdo-primio-prijetnje-zbog-karikature-islamskog-teologa
Budale opet zovu vraga...
Ja nisam Charlie Hebdo!
Ne likujem što su im pobili kolege, niti mi ih je žao...Ono, ravnodušan sam...Dobili su ono što su podsvjesno tražili...
Ne mogu oni svjesno i namjerno vrijeđati čovjekovu religijsku intimu i ne očekivati reakciju...
Budale opet zovu vraga...
Ja nisam Charlie Hebdo!
Ne likujem što su im pobili kolege, niti mi ih je žao...Ono, ravnodušan sam...Dobili su ono što su podsvjesno tražili...
Ne mogu oni svjesno i namjerno vrijeđati čovjekovu religijsku intimu i ne očekivati reakciju...
Guest- Guest
Re: Charlie Hebdo primio prijetnje zbog karikature islamskog teologa
Ne mogu vrijeđat Muje, nisu im to Hrvati koje pljačkaju, vrijeđaju, jebu i iseljavaju njihovi političari.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Nije problem što vrijeđaju muje, već što im vrijeđaju religiju...
Guest- Guest
Jel religija važnija od inteligencije?
2017-03-21
Te dvije stvari nisu za usporedbu... Zato što postoje teisti i ateisti.Eva_ wrote:Jel religija važnija od inteligencije?
Guest- Guest
Teže je kad vrijeđaš religijske osjećaje neg inteligenciju, sudeći po ta dva primjera, HR i Muje.
2017-03-21
Inteligenciju ne trebaš ni vrijeđati...Ona se vidi iz aviona...Možeš joj se samo smijati ili diviti...Eva_ wrote:Teže je kad vrijeđaš religijske osjećaje neg inteligenciju, sudeći po ta dva primjera, HR i Muje.
A religioznost je nešto nematerijalno, duhovno...To je opasno vrijeđati, što se masu puta pokazalo...
Guest- Guest
Pa pod patronatom i blagoslovom Kaptola se ljude i hipnotiziralo i uljuljkalo u domoljubno bunilo da ih se lakše naguzi.
2017-03-21
Krivo....To "domoljubno bunilo" postoji od 7. stoljeća...Eva_ wrote:Pa pod patronatom i blagoslovom Kaptola se ljude i hipnotiziralo i uljuljkalo u domoljubno bunilo da ih se lakše naguzi.
Guest- Guest
Pa dugo vas prcaju, dobro vi to izdržavate.
2017-03-21
Pa u 7. stoljeću Kaptol nije ni postojao...Eva_ wrote:Pa dugo vas prcaju, dobro vi to izdržavate.
Guest- Guest
Je, HDZcassanowa wrote:Pa u 7. stoljeću Kaptol nije ni postojao...Eva_ wrote:Pa dugo vas prcaju, dobro vi to izdržavate.
2017-03-21
Ma od prvog hrvatskog kneza pa nadalje svi ustaše...goni ih u kurac...Eva_ wrote:Je, HDZcassanowa wrote:Pa u 7. stoljeću Kaptol nije ni postojao...Eva_ wrote:Pa dugo vas prcaju, dobro vi to izdržavate.
Guest- Guest
Prije lopovi i pljačkaši. Svjetonazor je nebitan, to je sporedna stvar. ZNA SE kaj je bitno. Lovica.cassanowa wrote:Ma od prvog hrvatskog kneza pa nadalje svi ustaše...goni ih u kurac...Eva_ wrote:Je, HDZcassanowa wrote:Pa u 7. stoljeću Kaptol nije ni postojao...Eva_ wrote:Pa dugo vas prcaju, dobro vi to izdržavate.
2017-03-21
Baš suprotno...Od 7. stoljeća do danas ne postoji susjed koji nas nije opljačkao...Mi smo se samo branili...Nikad osvajali i pljačkali...Eva_ wrote:Prije lopovi i pljačkaši. Svjetonazor je nebitan, to je sporedna stvar. ZNA SE kaj je bitno. Lovica.cassanowa wrote:Ma od prvog hrvatskog kneza pa nadalje svi ustaše...goni ih u kurac...Eva_ wrote:Je, HDZcassanowa wrote:Pa u 7. stoljeću Kaptol nije ni postojao...Eva_ wrote:Pa dugo vas prcaju, dobro vi to izdržavate.
Guest- Guest
Similar topics
» Grmoja primio prijetnje smrću
» Otkazan put predsjednika Milanovića u BiH, zbog sigurnosne prijetnje!
» Granica sjeverne Irske i EU zatvorena na jedan dan zbog prijetnje unionista
» Prijetnje njemačkim Turcima u Turskoj zbog izglasavanja armenskog genocida u Bundestagu
» Granični policajc uhapšen u BH-a jer je primio mito te pustio u BH-a tri osobe kojima je zabranjen ulaz zbog korone..
» Otkazan put predsjednika Milanovića u BiH, zbog sigurnosne prijetnje!
» Granica sjeverne Irske i EU zatvorena na jedan dan zbog prijetnje unionista
» Prijetnje njemačkim Turcima u Turskoj zbog izglasavanja armenskog genocida u Bundestagu
» Granični policajc uhapšen u BH-a jer je primio mito te pustio u BH-a tri osobe kojima je zabranjen ulaz zbog korone..
Page 1 of 1