Grmoja primio prijetnje smrću
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Grmoja primio prijetnje smrću
:
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/grmoja-primio-sam-prijetnje-smrcu-posebno-me-uznemirila-slika-koja-porucuje-da-cu-gledati-svoje-dijete-u-mrtvackom-sanduku-1110711
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/grmoja-primio-sam-prijetnje-smrcu-posebno-me-uznemirila-slika-koja-porucuje-da-cu-gledati-svoje-dijete-u-mrtvackom-sanduku-1110711
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Grmoja primio prijetnje smrću
samo znak da je štapom lupio u osinje gnijezdo
lbqt treba pritisnuti i zabraniti promidžbu
lbqt treba pritisnuti i zabraniti promidžbu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...kad im das prst...a oni capaju ruku,nogu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kad se libertadi,leftardi,agentura,pederluk osili picvajz je zagarantiran no oni uvijek deblji kraj izvuku..pa bolje da ne gmizu iz rupa i prijete..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mirni i tolerantni pederi i njihovi simpatizeri pa da nekome prijete? Nemoguće, ja to ne vjerujem!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Petrov objavio prijetnje: "Grobni plac nije jeftin, jama te čeka"
prije 14 minuta
Foto: Facebook
NAKON Nikole Grmoje, i Božo Petrov je objavio da je primio prijetnje smrću. Kako tvrdi, prijete njemu i njegovoj obitelji.
Evo što je napisao na Facebooku.
Ako u meni drukčija uvjerenja ne izazivaju agresiju, čemu onda ovakva agresija na mene i moju obitelj? Jesam li možda nekom prijetio? Jesam li mu iti oduzimao prava? Ako sam nekim svojim riječima uvrijedio druge, nije mi to bila namjera. Zar je stvarno najveći grijeh reći isto ono što slušam desetljećima od strane LGBT zajednice, a to je da postoje drukčiji od njih i da ne želim da mi se bilo što nameće, da želim svoj život živjeti na svoj način: kroz svoje tradicionalne, kršćanske vrijednosti i da na takav način želim odgajati djecu? Zbog toga dobijem prijetnje smrću. Jer, očito određena skupina ljudi doživljava slobodu na svoj način, tako da zadire u slobodu drugih, i gdje se njihova uvjerenja moraju apsolutno prihvatiti, živjeti, bez ikakvog prava na propitkivanje ili vlastiti stav. Oprostite, ali to nije sloboda.
I dalje vjerujem da to nije ukupni odraz društva, nego tek pojedinaca sa svojim frustracijama, koje oni pokušavaju riješiti na ovakav način. Vjerujem da je zapravo brojnima muka i ne žele da ih se uopće spominje u ovom kontekstu. Pozivam sve, na svakoj mogućoj strani, da svojim riječima ne potiču hajku. To nije progresivno, napredno društvo. To je isključujuće društvo koje je zamijenilo pozicije. Mislim da svi možemo puno bolje od toga. Stavit ću dio poruke, da bi bilo jasno o čemu govorim, ali kao što osuđujem ovu vrstu nasilja, osuđujem svaku vrstu nasilja sa svake strane. I ne postoji niti jedan dobar razlog zašto bi itko od nas trebao reagirati nasiljem. Samo, poštujmo jedni druge!", objavio je Petrov.
prije 14 minuta
Foto: Facebook
NAKON Nikole Grmoje, i Božo Petrov je objavio da je primio prijetnje smrću. Kako tvrdi, prijete njemu i njegovoj obitelji.
Evo što je napisao na Facebooku.
"Zašto je to nekima teško prihvatiti s druge strane?"
"Iako sam danas morao podnijeti kaznenu prijavu u policiji, zbog prijetnji smrću meni i mojoj obitelji, i dalje vjerujem da ove prijetnje nisu pravi odraz društva u kojem živimo. Društvo u kojem želim živjeti je društvo tolerancije i prihvaćanja, gdje nemam potrebu drugima diktirati u što će vjerovati, kako će živjeti, do kojih će vrijednosti držati. Jer je to njihov izbor i njihova odgovornost. Isto kao što ne želim živjeti u društvu u kojem će se meni ili mojoj obitelji nametati što je ispravno. Ako prihvaćam da postoje drukčija uvjerenja od mojih, zašto je to nekima teško prihvatiti s druge strane?Ako u meni drukčija uvjerenja ne izazivaju agresiju, čemu onda ovakva agresija na mene i moju obitelj? Jesam li možda nekom prijetio? Jesam li mu iti oduzimao prava? Ako sam nekim svojim riječima uvrijedio druge, nije mi to bila namjera. Zar je stvarno najveći grijeh reći isto ono što slušam desetljećima od strane LGBT zajednice, a to je da postoje drukčiji od njih i da ne želim da mi se bilo što nameće, da želim svoj život živjeti na svoj način: kroz svoje tradicionalne, kršćanske vrijednosti i da na takav način želim odgajati djecu? Zbog toga dobijem prijetnje smrću. Jer, očito određena skupina ljudi doživljava slobodu na svoj način, tako da zadire u slobodu drugih, i gdje se njihova uvjerenja moraju apsolutno prihvatiti, živjeti, bez ikakvog prava na propitkivanje ili vlastiti stav. Oprostite, ali to nije sloboda.
I dalje vjerujem da to nije ukupni odraz društva, nego tek pojedinaca sa svojim frustracijama, koje oni pokušavaju riješiti na ovakav način. Vjerujem da je zapravo brojnima muka i ne žele da ih se uopće spominje u ovom kontekstu. Pozivam sve, na svakoj mogućoj strani, da svojim riječima ne potiču hajku. To nije progresivno, napredno društvo. To je isključujuće društvo koje je zamijenilo pozicije. Mislim da svi možemo puno bolje od toga. Stavit ću dio poruke, da bi bilo jasno o čemu govorim, ali kao što osuđujem ovu vrstu nasilja, osuđujem svaku vrstu nasilja sa svake strane. I ne postoji niti jedan dobar razlog zašto bi itko od nas trebao reagirati nasiljem. Samo, poštujmo jedni druge!", objavio je Petrov.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
nema mrdanja, ako misliš drugačije gotov si, samo što prijetnje ne dolaze od strane velike zdrave većine nego iz tabora malobrojne bolesne manjine.
Ovaj se ne kuži u političku situaciju u Mađarskoj. Ako ne pobjedi Orban onda je Jobik na vlasti. I jedni i drugi su glasali za anti LGBT pedofilski zakon.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Znači, degenerike treba utamaniti.
Bilo koja opcija koja u programu ima zabranu LBQT propagande ima moj glas ali i donaciju...pizda im materina bolesna.
2015-08-06
Smanji reaktivni um.epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Znači, degenerike treba utamaniti.
Bilo koja opcija koja u programu ima zabranu LBQT propagande ima moj glas ali i donaciju...pizda im materina bolesna.
Ovo ti je isto ko i posvajanje tuđe djece. Misliš da svi iz LGBT to oče a na kraju nađu dva pedera koji to forsiraju i tjeraju mak na lonac a većina ih uopće ne želi djecu nit se s time slažu.
Ovo su neki ekstremi među njima. Prijavit policiji pa neka ona to rješava.
2014-04-11
Pa najbolje da prijavi policiji svakako.
Ali temu ne treba gubiti iz fokusa, Grmoja je pokrenuo dobru inicijativu...zabrana LBQT propagande.
Ali temu ne treba gubiti iz fokusa, Grmoja je pokrenuo dobru inicijativu...zabrana LBQT propagande.
2015-08-06
Uostalom i ne znamo jel ovo piše netko tko je LGBT ili neki radikalni ljevićar.
Prijavit policiji pa nek ona to rješava.
Prijavit policiji pa nek ona to rješava.
2014-04-11
Zabrana LGBT propagande među maloljetnicima.epikur37 wrote:Pa najbolje da prijavi policiji svakako.
2014-04-11
Nek se maknu od dice. Šta će on njima ispirat mozak s time ? Daj im balun nek se igraju , nek nek sade drveće.
Kakvi LGBT kurac palac. To sve triba napleskat.
Kakvi LGBT kurac palac. To sve triba napleskat.
2014-04-11
svakako, i što prijeRayMabus wrote:Zabrana LGBT propagande među maloljetnicima.epikur37 wrote:Pa najbolje da prijavi policiji svakako.
2015-08-06
zabrana skroz, dobili su što su tražili i sad neka uživaju u tome a nas ostale neka ostave na miru.RayMabus wrote:Zabrana LGBT propagande među maloljetnicima.epikur37 wrote:Pa najbolje da prijavi policiji svakako.
Grmoja je ove kazneno prijavio policiji pa nek se policija s njima bavi.
2014-04-11
evo ga na presici
ali nevjerojatno koja haranga....liberalne stoke
ali nevjerojatno koja haranga....liberalne stoke
2015-08-06
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vučić napao Balaševićevu kćer, dobila i prijetnje smrću
» Charlie Hebdo primio prijetnje zbog karikature islamskog teologa
» Dodik, povodom prijetnje smrću: "Nisam naivan, nikakve pretnje me ne mogu pokolebati"
» Grmoja:Tomašević mi je prijetio!
» grmoja zajeba vojka v
» Charlie Hebdo primio prijetnje zbog karikature islamskog teologa
» Dodik, povodom prijetnje smrću: "Nisam naivan, nikakve pretnje me ne mogu pokolebati"
» Grmoja:Tomašević mi je prijetio!
» grmoja zajeba vojka v
Page 1 of 3