napušteni grad u kojemu se više ne mogu kupiti cipele
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: napušteni grad u kojemu se više ne mogu kupiti cipele
O radile su radile...Sada imamo ovo što imamo...vuksadinare wrote:da...ali kako drug jastreb kaze tad su firme radile a bilo ratno i poratno dobared wolf wrote:A onaj HDZ nije vladao, kao i ovaj Slavonijom, Dalmacijom, Likom?vuksadinare wrote:nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...red wolf wrote:Ja sam uvjeren da si ti zadovoljan svime što je postigao HDZ...I to je tvoje pravo...vuksadinare wrote:
jbg..ko ce kome ako ne svoj svome..uvijek bilo i bice..kog bi kavran prije zaposlio u svojoj firmi ili da je ne znsm gradonacelnik?...tebe ili sina od brata?...svaka cast tebi ali ovo mu je rod....
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ovo je tocno...nekidan gledao stariji slavonac kuka osla djeca van a ima brdo zemlje od koje se moze pristojno zivit ali treba raditi nema godisnjih..pa djeci draze konobariti vani ili cuvat njemacke starceke za upola ili vise upola para manje ali otic deset dana na more nego rintat na zemlji pa i da mercedes vozisKavran wrote:vuksadinare wrote:nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...red wolf wrote:Ja sam uvjeren da si ti zadovoljan svime što je postigao HDZ...I to je tvoje pravo...vuksadinare wrote:jbg..ko ce kome ako ne svoj svome..uvijek bilo i bice..kog bi kavran prije zaposlio u svojoj firmi ili da je ne znsm gradonacelnik?...tebe ili sina od brata?...svaka cast tebi ali ovo mu je rod....red wolf wrote:
ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...
je ... istina. ali znaš kaj? je li hdz kriv slavoncima ili drugima koji se motike groze? svi se nešto pogospodili.
ma nabijem ih sve redom na kurac.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa tako...Krivi su oni što odlaze...No, sada će ostati hadezeova elita od Slavonije, Baranje, do Dalmacije i zemlja će procvjetati...vuksadinare wrote:ovo je tocno...nekidan gledao stariji slavonac kuka osla djeca van a ima brdo zemlje od koje se moze pristojno zivit ali treba raditi nema godisnjih..pa djeci draze konobariti vani ili cuvat njemacke starceke za upola ili vise upola para manje ali otic deset dana na more nego rintat na zemlji pa i da mercedes vozisKavran wrote:vuksadinare wrote:nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...red wolf wrote:Ja sam uvjeren da si ti zadovoljan svime što je postigao HDZ...I to je tvoje pravo...vuksadinare wrote:
jbg..ko ce kome ako ne svoj svome..uvijek bilo i bice..kog bi kavran prije zaposlio u svojoj firmi ili da je ne znsm gradonacelnik?...tebe ili sina od brata?...svaka cast tebi ali ovo mu je rod....
je ... istina. ali znaš kaj? je li hdz kriv slavoncima ili drugima koji se motike groze? svi se nešto pogospodili.
red wolf-
2016-02-10
pa hdzovci i odlaze...tssss..to su krajevi gdje hdz pobjedujered wolf wrote:Pa tako...Krivi su oni što odlaze...No, sada će ostati hadezeova elita od Slavonije, Baranje, do Dalmacije i zemlja će procvjetati...vuksadinare wrote:ovo je tocno...nekidan gledao stariji slavonac kuka osla djeca van a ima brdo zemlje od koje se moze pristojno zivit ali treba raditi nema godisnjih..pa djeci draze konobariti vani ili cuvat njemacke starceke za upola ili vise upola para manje ali otic deset dana na more nego rintat na zemlji pa i da mercedes vozisKavran wrote:vuksadinare wrote:nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...red wolf wrote:
Ja sam uvjeren da si ti zadovoljan svime što je postigao HDZ...I to je tvoje pravo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ovo je tocno...nekidan gledao stariji slavonac kuka osla djeca van a ima brdo zemlje od koje se moze pristojno zivit ali treba raditi nema godisnjih..pa djeci draze konobariti vani ili cuvat njemacke starceke za upola ili vise upola para manje ali otic deset dana na more nego rintat na zemlji pa i da mercedes vozisKavran wrote:vuksadinare wrote:nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...red wolf wrote:Ja sam uvjeren da si ti zadovoljan svime što je postigao HDZ...I to je tvoje pravo...vuksadinare wrote:
i to je to! jebi ih. iskreno, uopće se ne živciram radi toga. ja svoje imam, a kako će drugi ... u zdravlje.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
A ne bih rekao...No, da ti su vjerojatno glasali za HDZ...Valjda su sad neke stvari shvatili...No, kasno je...vuksadinare wrote:pa hdzovci i odlaze...tssss..to su krajevi gdje hdz pobjedujered wolf wrote:Pa tako...Krivi su oni što odlaze...No, sada će ostati hadezeova elita od Slavonije, Baranje, do Dalmacije i zemlja će procvjetati...vuksadinare wrote:ovo je tocno...nekidan gledao stariji slavonac kuka osla djeca van a ima brdo zemlje od koje se moze pristojno zivit ali treba raditi nema godisnjih..pa djeci draze konobariti vani ili cuvat njemacke starceke za upola ili vise upola para manje ali otic deset dana na more nego rintat na zemlji pa i da mercedes vozisKavran wrote:vuksadinare wrote:
nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Pa tako...Krivi su oni što odlaze...No, sada će ostati hadezeova elita od Slavonije, Baranje, do Dalmacije i zemlja će procvjetati...vuksadinare wrote:ovo je tocno...nekidan gledao stariji slavonac kuka osla djeca van a ima brdo zemlje od koje se moze pristojno zivit ali treba raditi nema godisnjih..pa djeci draze konobariti vani ili cuvat njemacke starceke za upola ili vise upola para manje ali otic deset dana na more nego rintat na zemlji pa i da mercedes vozisKavran wrote:vuksadinare wrote:nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...red wolf wrote:
Ja sam uvjeren da si ti zadovoljan svime što je postigao HDZ...I to je tvoje pravo...
jebote hdz glupi da te jebo. nema to veze hdz ili sdp. isti kurac na lokalnim razinama. mada na državnoj razini je hdz više socijaldemokratskiji nego sdp. sdp je više neoliberalna stranka. jebote kurac svemirski ... ej ... sdp ukida i smanjuje porodiljne naknade, a hdz ih povećava. i kaj je to? kaj sereš debilu jebote sdp u pakšu. mujmane.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Naravno da treba srezati socijalu...Treba provesti reforme u ovoj državi i zaokrenuti Hrvatsku za 180 stupnjeva...Mi samo gubimo vrijeme...A to će plaćati naša djeca i unuci...Kavran wrote:red wolf wrote:Pa tako...Krivi su oni što odlaze...No, sada će ostati hadezeova elita od Slavonije, Baranje, do Dalmacije i zemlja će procvjetati...vuksadinare wrote:ovo je tocno...nekidan gledao stariji slavonac kuka osla djeca van a ima brdo zemlje od koje se moze pristojno zivit ali treba raditi nema godisnjih..pa djeci draze konobariti vani ili cuvat njemacke starceke za upola ili vise upola para manje ali otic deset dana na more nego rintat na zemlji pa i da mercedes vozisKavran wrote:vuksadinare wrote:
nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...
jebote hdz glupi da te jebo. nema to veze hdz ili sdp. isti kurac na lokalnim razinama. mada na državnoj razini je hdz više socijaldemokratskiji nego sdp. sdp je više neoliberalna stranka. jebote kurac svemirski ... ej ... sdp ukida i smanjuje porodiljne naknade, a hdz ih povećava. i kaj je to? kaj sereš debilu jebote sdp u pakšu. mujmane.
red wolf-
2016-02-10
Pa nek plaćaju, kao da mi ne plaćamo sranja koja su napravila naši djedovi i očevi.
Jebala ih Jugoslavija, NOB sa svim tekovinama.
Moze se tamo itji i yebat Natašu...
Guest- Guest
Otel si mi misao:)jasambrend wrote:marcellus wrote:hehe pa nek se švabe malo zapitaju o svojoj politici otvorenih vrata i eu propisima o slobodnom tijeku ljudi i kapitala, koji ide na štetu siromašnijih država
A koji je interes Švaba da se to zapitaju?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ovo je direktna posljedica NOB-a, s cipelama jel...danni1 wrote:Pa nek plaćaju, kao da mi ne plaćamo sranja koja su napravila naši djedovi i očevi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jebote, prošlo je 22 godine od rata. Do sada ste mogli novog da ga napravite. Ništa ni o WW2, majku im.kofein wrote:Ne znam odakle su nailazili vozilom, ali cesta Vukovar - Ilok je solidna. Niti riječi o srpsko-četničkom doprinosu u razvaljivanju istočne Hrvatske, a time i Iloka.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Moglo se svašta da nema HDZovog farbanja tunela i sličnih skupih hobija.
2017-03-21
gle, to je posljedica Jugoslavije, nisu sagradili tunel i HDZ ga je morao sagraditi ofarbati..Eva_ wrote:Moglo se svašta da nema HDZovog farbanja tunela i sličnih skupih hobija.
2015-08-15
Naravno, Tito je kriv, jer u međuvremenu su drastično skočile cijene farbaH.kaja wrote:gle, to je posljedica Jugoslavije, nisu sagradili tunel i HDZ ga je morao sagraditi ofarbati..Eva_ wrote:Moglo se svašta da nema HDZovog farbanja tunela i sličnih skupih hobija.
2017-03-21
pa je, prokleti komunjare...Eva_ wrote:Naravno, Tito je kriv, jer u međuvremenu su drastično skočile cijene farbaH.kaja wrote:gle, to je posljedica Jugoslavije, nisu sagradili tunel i HDZ ga je morao sagraditi ofarbati..Eva_ wrote:Moglo se svašta da nema HDZovog farbanja tunela i sličnih skupih hobija.
2015-08-15
Kako kome Čobi je tamo glavni pokupovao je od para koje je drpio i za koje je godinu dana gulio krompir pola grada i zemlje
Kermit-
2014-04-17
Bio sam lani u Iloku. Prazni izlozi,magla,vlaga,tmurna neka atmosfera.
Dan jer bio tmuran,a ja mamuran.
Ni graševina mi nije išla.
A tek Bapska.
Pustoš.
Na ulicama nema žive duše. Vidio sam samo par staraca.
Dan jer bio tmuran,a ja mamuran.
Ni graševina mi nije išla.
A tek Bapska.
Pustoš.
Na ulicama nema žive duše. Vidio sam samo par staraca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ab nekada je u tim selima sve vrvjelo od ljudi.
Vukovar kakav je da je,ondje ipak se osjeća neka živost. Ilok je otužan.
Vukovar kakav je da je,ondje ipak se osjeća neka živost. Ilok je otužan.
2014-04-22
O kako je to bilo tužno. Bapskom je puhao nekakav vjetrić i prevrtao uskovitlano lišće i komad novina. Kafić je bio prazan,a bilijarda u nekadašnjem društvenom domu djelovala je sablasno.
Par staraca priča mi kako su životarili u Krajini.U centru je sela spomenik palim Bapčanima u Domovinskom ratu,a kojeg je donirala braniteljska udruga sa Brača.Trgovina u centru djeluje sumorno.Na pročelju crkve je šahovnica sa natpisom "Još nas ima još Hrvata". Nisam primijetio niti jednu djevojku.
Na obližnjem salašu,u kojem se na mobitelima miješa mreža iz Srbioje okrijepismo se vinom ,juhom i pečenjem. Jedan dosasdnjaković pojao je uz gitaru nekakve čakavske pjesme potpuno neodgovarajuće onome ambijentu.
Jedva sam čekao da se vratim kući,međutim ove pijandure su se zadržale.U 17:00 sati već je bio potpuni mrak.
Par staraca priča mi kako su životarili u Krajini.U centru je sela spomenik palim Bapčanima u Domovinskom ratu,a kojeg je donirala braniteljska udruga sa Brača.Trgovina u centru djeluje sumorno.Na pročelju crkve je šahovnica sa natpisom "Još nas ima još Hrvata". Nisam primijetio niti jednu djevojku.
Na obližnjem salašu,u kojem se na mobitelima miješa mreža iz Srbioje okrijepismo se vinom ,juhom i pečenjem. Jedan dosasdnjaković pojao je uz gitaru nekakve čakavske pjesme potpuno neodgovarajuće onome ambijentu.
Jedva sam čekao da se vratim kući,međutim ove pijandure su se zadržale.U 17:00 sati već je bio potpuni mrak.
2014-04-22
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Komšić je (za narod kojemu više ne pripada) "kao štakor pregažen na šinama"
» Čikago više nije srpski grad
» Knin: grad kojeg više nema
» Kažu da ne mogu više kreditirati državu
» Hrvatica u Parizu: "Ovaj grad više nikada neće biti isti"
» Čikago više nije srpski grad
» Knin: grad kojeg više nema
» Kažu da ne mogu više kreditirati državu