napušteni grad u kojemu se više ne mogu kupiti cipele
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: napušteni grad u kojemu se više ne mogu kupiti cipele
Moram se ispraviti, gradonačelnica je nazavisna...Ali u vijeću drma HDZ...Neka joj je sa srećom...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....moram prcat ove moje dalmose..dobri su...zasrali su najvise...vole malo prevec druge okrivljavat...da ne bi otkrili smece u svom dvoristu...a vole zagreb vise nego dalmaciju
2015-09-08
debotoijusto wrote:kako ide ona HDZ pisma...raselit ih triba da ih vise nima nisu tu ni bili tad ce reci svima , boga mi se ostvarilo prorocanstvo iz doba franjevine hrvatske
jebote kurac blesavi. oš cipele, odi u vukovar ili gdje već. u ilok se ide jest i pit. i mrdat ''tajnice''. pa koja si ti budala? niš ne znaš.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
red wolf wrote:Moram se ispraviti, gradonačelnica je nazavisna...Ali u vijeću drma HDZ...Neka joj je sa srećom...
jesi glup k'o kurac. u tako malim gradovima nije važno koja si stranka.
poanta je ''ako nas je malo, moramo biti dobro raspoređeni''. tko god je na vlasti, ''svoji'' su si.
jebote debila ovih svemirskih.
2017-10-12
Sve to je bilo i za vrijeme Jugoslavije i prije nje.Pinochet wrote:što se tiče nesretne Slavonije, ali pogotovo istočne Slavonije.. za vrijeme obje yuge - najbogatiji djelove RH..
što se tiče današnje ekonomske politike.. par razloga je za propast
1)rat,
2)centralizacija
3)porezi
4)hdz birokracija
5)makrolokacija(tipa radije će austrijanac otvoriti tvornicu u istri ili međimurju radi blizine najbogatijih djelova europe, nego u iloku ili vinkovcima)..
zbrojiš svih 5 faktora..
koje je rješenje? .. 1 i 5 nemožeš utjecati..
porezno rezanje istočne hrvatske.,. ono doslovno bi im trebalo sve poreze maknuti.. jer Čardak uskoro ionako neće moći ništa naplatiti iz tih regija
zatim de-centralizacija, u smislu da ili - dio državne love koja se troši u ZGu , ide na istok RH, ili da lova koja se stvori tamo, da ostane tamo
i regionalizacija -rezanje HDZ birokracije.. sve županije ukinuti, i spojit u jednu regiju - istočna RH. broj gradova i općina smanjiti na yugoslavenski model(jedna od rijetkih stvari što je valjala iz yuge)
Ono čega nije bilo je izbor. Nije bilo izbora nego si se morao prihvatit posla.
Danas imaš izbor, kupi kartu i vozi. Al tko god je otišao nitko se nije zaposlio vani u poljoprivredi, motika smrdi.
ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...Kavran wrote:red wolf wrote:Moram se ispraviti, gradonačelnica je nazavisna...Ali u vijeću drma HDZ...Neka joj je sa srećom...
poanta je ''ako nas je malo, moramo biti dobro raspoređeni''. tko god je na vlasti, ''svoji'' su si.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...Kavran wrote:red wolf wrote:Moram se ispraviti, gradonačelnica je nazavisna...Ali u vijeću drma HDZ...Neka joj je sa srećom...
budalo blesava. ja nisam u politici. da jesam fasovali bi mi mnogi dva metra ispod zemlje. ne njajke.
2017-10-12
Ti si kao stvoren za Sjevernu Koreju ili Afriku...Kavran wrote:red wolf wrote:ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...Kavran wrote:red wolf wrote:Moram se ispraviti, gradonačelnica je nazavisna...Ali u vijeću drma HDZ...Neka joj je sa srećom...
budalo blesava. ja nisam u politici. da jesam fasovali bi mi mnogi dva metra ispod zemlje. ne njajke.
Last edited by red wolf on 12/11/2017, 19:29; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
jbg..ko ce kome ako ne svoj svome..uvijek bilo i bice..kog bi kavran prije zaposlio u svojoj firmi ili da je ne znsm gradonacelnik?...tebe ili sina od brata?...svaka cast tebi ali ovo mu je rod....red wolf wrote:ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...Kavran wrote:red wolf wrote:Moram se ispraviti, gradonačelnica je nazavisna...Ali u vijeću drma HDZ...Neka joj je sa srećom...
2015-09-08
Ja sam uvjeren da si ti zadovoljan svime što je postigao HDZ...I to je tvoje pravo...vuksadinare wrote:jbg..ko ce kome ako ne svoj svome..uvijek bilo i bice..kog bi kavran prije zaposlio u svojoj firmi ili da je ne znsm gradonacelnik?...tebe ili sina od brata?...svaka cast tebi ali ovo mu je rod....red wolf wrote:ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...Kavran wrote:red wolf wrote:Moram se ispraviti, gradonačelnica je nazavisna...Ali u vijeću drma HDZ...Neka joj je sa srećom...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ti si kao stvoren za Sjevernu Koreju ili Afriku...Kavran wrote:red wolf wrote:ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...Kavran wrote:red wolf wrote:Moram se ispraviti, gradonačelnica je nazavisna...Ali u vijeću drma HDZ...Neka joj je sa srećom...
oni su mala beba za mene.
2017-10-12
nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...red wolf wrote:Ja sam uvjeren da si ti zadovoljan svime što je postigao HDZ...I to je tvoje pravo...vuksadinare wrote:jbg..ko ce kome ako ne svoj svome..uvijek bilo i bice..kog bi kavran prije zaposlio u svojoj firmi ili da je ne znsm gradonacelnik?...tebe ili sina od brata?...svaka cast tebi ali ovo mu je rod....red wolf wrote:ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...Kavran wrote:red wolf wrote:Moram se ispraviti, gradonačelnica je nazavisna...Ali u vijeću drma HDZ...Neka joj je sa srećom...
2015-09-08
Vjerujem ti...Kavran wrote:red wolf wrote:Ti si kao stvoren za Sjevernu Koreju ili Afriku...Kavran wrote:red wolf wrote:ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...Kavran wrote:
red wolf-
2016-02-10
A onaj HDZ nije vladao, kao i ovaj Slavonijom, Dalmacijom, Likom?vuksadinare wrote:nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...red wolf wrote:Ja sam uvjeren da si ti zadovoljan svime što je postigao HDZ...I to je tvoje pravo...vuksadinare wrote:jbg..ko ce kome ako ne svoj svome..uvijek bilo i bice..kog bi kavran prije zaposlio u svojoj firmi ili da je ne znsm gradonacelnik?...tebe ili sina od brata?...svaka cast tebi ali ovo mu je rod....red wolf wrote:ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...Kavran wrote:
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Vjerujem ti...Kavran wrote:red wolf wrote:Ti si kao stvoren za Sjevernu Koreju ili Afriku...Kavran wrote:red wolf wrote:
ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...
i bolje ti je.
2017-10-12
Misliš da me briga...Kavran wrote:red wolf wrote:Vjerujem ti...Kavran wrote:red wolf wrote:Ti si kao stvoren za Sjevernu Koreju ili Afriku...Kavran wrote:
i bolje ti je.
red wolf-
2016-02-10
vuksadinare wrote:nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...red wolf wrote:Ja sam uvjeren da si ti zadovoljan svime što je postigao HDZ...I to je tvoje pravo...vuksadinare wrote:jbg..ko ce kome ako ne svoj svome..uvijek bilo i bice..kog bi kavran prije zaposlio u svojoj firmi ili da je ne znsm gradonacelnik?...tebe ili sina od brata?...svaka cast tebi ali ovo mu je rod....red wolf wrote:ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...Kavran wrote:
je ... istina. ali znaš kaj? je li hdz kriv slavoncima ili drugima koji se motike groze? svi se nešto pogospodili.
ma nabijem ih sve redom na kurac.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
da...ali kako drug jastreb kaze tad su firme radile a bilo ratno i poratno dobared wolf wrote:A onaj HDZ nije vladao, kao i ovaj Slavonijom, Dalmacijom, Likom?vuksadinare wrote:nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...red wolf wrote:Ja sam uvjeren da si ti zadovoljan svime što je postigao HDZ...I to je tvoje pravo...vuksadinare wrote:jbg..ko ce kome ako ne svoj svome..uvijek bilo i bice..kog bi kavran prije zaposlio u svojoj firmi ili da je ne znsm gradonacelnik?...tebe ili sina od brata?...svaka cast tebi ali ovo mu je rod....red wolf wrote:
ššššššš...Posljedice vaše politike vide se neumoljivo od Slavonije do Dalmacije...
2015-09-08
red wolf wrote:Misliš da me briga...Kavran wrote:red wolf wrote:Vjerujem ti...Kavran wrote:red wolf wrote:
Ti si kao stvoren za Sjevernu Koreju ili Afriku...
i bolje ti je.
nije niti mene.
2017-10-12
O radile su radile...Sada imamo ovo što imamo...vuksadinare wrote:da...ali kako drug jastreb kaze tad su firme radile a bilo ratno i poratno dobared wolf wrote:A onaj HDZ nije vladao, kao i ovaj Slavonijom, Dalmacijom, Likom?vuksadinare wrote:nisam...u prvom redu sto ovaj hdz nema veze sa onim starim osim imena...kao i hajduk npr...ali jbg kakav god navijam za njega...red wolf wrote:Ja sam uvjeren da si ti zadovoljan svime što je postigao HDZ...I to je tvoje pravo...vuksadinare wrote:
jbg..ko ce kome ako ne svoj svome..uvijek bilo i bice..kog bi kavran prije zaposlio u svojoj firmi ili da je ne znsm gradonacelnik?...tebe ili sina od brata?...svaka cast tebi ali ovo mu je rod....
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Komšić je (za narod kojemu više ne pripada) "kao štakor pregažen na šinama"
» Čikago više nije srpski grad
» Knin: grad kojeg više nema
» Kažu da ne mogu više kreditirati državu
» Hrvatica u Parizu: "Ovaj grad više nikada neće biti isti"
» Čikago više nije srpski grad
» Knin: grad kojeg više nema
» Kažu da ne mogu više kreditirati državu