napušteni grad u kojemu se više ne mogu kupiti cipele
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: napušteni grad u kojemu se više ne mogu kupiti cipele
Ranih 90-tih, MVP slalo je diplomatsku poštu u Beč i vozač koji je krenuo službenim vozilom na put ni nakon dva dana putovanja istu nije uručio, nego s njom vratio u ZG. Nije čovjek jadan kriv što u cijeloj Austriji nigdje nije bilo putokaza za Beč, on se ubio vozeći i tražeći ga.kic wrote:Eva_ wrote:Je, ali mogla bi i bolje. Ja sam im predlagala da valoriziraju Augističićev spomenik Batinskoj bitci i prodaju krstarenja Dunavom na rusko tržište. Čak sam bila pisala HTZ taj prijedlog ali mi nikad nisu odgovorili na mail.
planinarsko društvo kod nas tražilo nešto bilo od grada, poslali mail, i ni nakon tjedan dana odgovora, pošto je mali grad odšeta naš čelnik do općine da pita šta je s tim, veli - niste nam napisali na koju adresu da vam odgovorimo :^0
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Ranih 90-tih, MVP slalo je diplomatsku poštu u Beč i vozač koji je krenuo službenim vozilom na put ni nakon dva dana putovanja istu nije uručio, nego s njom vratio u ZG. Nije čovjek jadan kriv što u cijeloj Austriji nigdje nije bilo putokaza za Beč, on se ubio vozeći i tražeći ga.kic wrote:Eva_ wrote:Je, ali mogla bi i bolje. Ja sam im predlagala da valoriziraju Augističićev spomenik Batinskoj bitci i prodaju krstarenja Dunavom na rusko tržište. Čak sam bila pisala HTZ taj prijedlog ali mi nikad nisu odgovorili na mail.
planinarsko društvo kod nas tražilo nešto bilo od grada, poslali mail, i ni nakon tjedan dana odgovora, pošto je mali grad odšeta naš čelnik do općine da pita šta je s tim, veli - niste nam napisali na koju adresu da vam odgovorimo :^0
da se vozač nije zvao Stipe? :^^
Nemam pojma, nisam ja radila u MVP nego naša obiteljska prijateljica.kic wrote:Eva_ wrote:Ranih 90-tih, MVP slalo je diplomatsku poštu u Beč i vozač koji je krenuo službenim vozilom na put ni nakon dva dana putovanja istu nije uručio, nego s njom vratio u ZG. Nije čovjek jadan kriv što u cijeloj Austriji nigdje nije bilo putokaza za Beč, on se ubio vozeći i tražeći ga.kic wrote:Eva_ wrote:Je, ali mogla bi i bolje. Ja sam im predlagala da valoriziraju Augističićev spomenik Batinskoj bitci i prodaju krstarenja Dunavom na rusko tržište. Čak sam bila pisala HTZ taj prijedlog ali mi nikad nisu odgovorili na mail.
da se vozač nije zvao Stipe? :^^
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Pa naravno. sve države koje su prihvatile komunizam poslije WW2 su ostale u kurcu.kaja wrote:ovo je direktna posljedica NOB-a, s cipelama jel...danni1 wrote:Pa nek plaćaju, kao da mi ne plaćamo sranja koja su napravila naši djedovi i očevi.
Jebala ih Jugoslavija, NOB sa svim tekovinama.
I zato jebala vas antifašistička borba i komunizam s Titom na čelu.
Ak smo mi morali jest govna koja su naši djedovi i očevi israli što bi bilo bolje našoj djeci?
ko ih jebe, nek se bore i nek si grade svjet po svom ukusu.
Bome lazes Danidanni1 wrote:Pa naravno. sve države koje su prihvatile komunizam poslije WW2 su ostale u kurcu.kaja wrote:ovo je direktna posljedica NOB-a, s cipelama jel...danni1 wrote:Pa nek plaćaju, kao da mi ne plaćamo sranja koja su napravila naši djedovi i očevi.
Jebala ih Jugoslavija, NOB sa svim tekovinama.
I zato jebala vas antifašistička borba i komunizam s Titom na čelu.
Ak smo mi morali jest govna koja su naši djedovi i očevi israli što bi bilo bolje našoj djeci?
ko ih jebe, nek se bore i nek si grade svjet po svom ukusu.
Češka se sasvim normalno razvija iako je postkomunistička zemlja
NEGO SVE DRZAVE KOJE SU IZ JEDNE IDEOLOGIJE PREŠLE U DRUGU SUPROTNU ( klerofasisticku ) Teturaju ko pijane pijandure i propadaju i da im nema ostataka iz socijslizma
Kao u RH , BILO BI GLADI I VISE
Češka,Slovačka,Mađarska,ist.Njemačka daleko su ispred Grčke,Portugala,Španjolske i dobrog dijela Italije.danni1 wrote:
Pa naravno. sve države koje su prihvatile komunizam poslije WW2 su ostale u kurcu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sredozemne zemlje su oduvijek u kurcu, to su jebene lijenčine.jastreb wrote:Češka,Slovačka,Mađarska,ist.Njemačka daleko su ispred Grčke,Portugala,Španjolske i dobrog dijela Italije.danni1 wrote:
Pa naravno. sve države koje su prihvatile komunizam poslije WW2 su ostale u kurcu.
Nešto ne vidim da ljudi odlaze u Češku,Slovačku, Mađarsku tražit poso.
Dolaze srbi, ukrajinci, bjelorusi međutim dolsze vrlika ulaganja jer su mali porezi i niko te ne jebe sa sranjimadanni1 wrote:Sredozemne zemlje su oduvijek u kurcu, to su jebene lijenčine.jastreb wrote:Češka,Slovačka,Mađarska,ist.Njemačka daleko su ispred Grčke,Portugala,Španjolske i dobrog dijela Italije.danni1 wrote:
Nešto ne vidim da ljudi odlaze u Češku,Slovačku, Mađarsku tražit poso.
Kermit-
2014-04-17
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Komšić je (za narod kojemu više ne pripada) "kao štakor pregažen na šinama"
» Čikago više nije srpski grad
» Knin: grad kojeg više nema
» Kažu da ne mogu više kreditirati državu
» Hrvatica u Parizu: "Ovaj grad više nikada neće biti isti"
» Čikago više nije srpski grad
» Knin: grad kojeg više nema
» Kažu da ne mogu više kreditirati državu