Razmnožavajte se kao zečevi
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Razmnožavajte se kao zečevi
longi pa nađi onda poštenu ženu, nemoj ganjati ove zgodne
hvataš krivi tip
Guest- Guest
Imam skoro četrdeset, problemi sa zdravljem sad počimaju, žene i kreiranje potomstva mi nisu u fokusu nego ja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja imam patrijarhalne roditelje koji imaju nekretnina no u patrijarhu sestra dobiva dotu šta je neka mala vrijednost a sin naslijeđuje većinu
Kod mene se desilo da je dobila stan a ja koji sam stariji dobio je samo priču ti si muško bla bla
Sad kad netko od roditelja umre ona opet dobiva pola bez onog stana
Dakle ako i budem ima djecu moji roditelji su oštetili potomke po muškoj liniji za nasljedstvo
Kod mene se desilo da je dobila stan a ja koji sam stariji dobio je samo priču ti si muško bla bla
Sad kad netko od roditelja umre ona opet dobiva pola bez onog stana
Dakle ako i budem ima djecu moji roditelji su oštetili potomke po muškoj liniji za nasljedstvo
2014-04-11
Totalni bolesnici, staru pribija i izjacija iz kuće i odrekao se je, babi od matere poručija da crkne i nedolazim joj više, staroga maltretiram po kući
Mrtvi ladni me zajebali i zakinilo za sto tisuća eura i govore mi u lice IT is ok
Sve sam ih popljuva u lice fizički, neke i izmlatija, odrekao se ženskog dijela familije koji mi je ovo zakuva i to je to
Mrtvi ladni me zajebali i zakinilo za sto tisuća eura i govore mi u lice IT is ok
Sve sam ih popljuva u lice fizički, neke i izmlatija, odrekao se ženskog dijela familije koji mi je ovo zakuva i to je to
2014-04-11
orion wrote:Kaže da je najmanji natalitet u Portugalu u kojemu je najstrože zabranjen pobačaj.
Kaj nam to govori - da imaju najbolje razvijeno crno tržište u toj grani privrede
ne nego da koriste kontracepciju.
Bolje je imat čistu emancipaciju nego ovo šta se meni desilo, u čistoj emancipaciji sestra dobiva pola sin pola, čist račun duga ljubav
A ovdje sestra dobiva dotu plus još pola naslijedstva
A ovdje sestra dobiva dotu plus još pola naslijedstva
2014-04-11
Mi uopće nismo emanicipirano društvo, samo smo od tamo uzeli ono šta nam paše a šta ne to nismo
Umjetni patrijarh
Umjetni patrijarh
2014-04-11
Mi smo umjetni patrijarh, to ti je gore od emanicipacije jer tamo je pola pola a ovdje muškom pričaju priče a sestrama se daje
Jbte ja znam familije di brat nema di stat jer je sestra dovela muža u kuću, kao jadna ona gdje će nam unuci
A gdje će njegovi tj od brata
Jbte ja znam familije di brat nema di stat jer je sestra dovela muža u kuću, kao jadna ona gdje će nam unuci
A gdje će njegovi tj od brata
2014-04-11
I normalno da ti ovakvim familijama dolazi do svađe i sukoba na relaciji sin roditelji
Ono kao obiteljsko nasilje, pa šta se čudiš, ja sam i oca i mater prokinija nogom u prsi
Tući ću se
Ono kao obiteljsko nasilje, pa šta se čudiš, ja sam i oca i mater prokinija nogom u prsi
Tući ću se
2014-04-11
Kad ovako zajebeš sina za nasljedstvo i to ti je rubrika it is ok nisi ti zajebao samo njega nego i njegovu djecu i poručio da su njegova djeca manje vrijedna od sestrine
Kad se boriš za druge onda si još žešći nego kad se boriš samo za sebe
Zato ja roditelje bez ikakvih grižnja savjesti krvavo mlatin i maltretiram
Kad se boriš za druge onda si još žešći nego kad se boriš samo za sebe
Zato ja roditelje bez ikakvih grižnja savjesti krvavo mlatin i maltretiram
2014-04-11
Ne nego Ne jebu se uopcemarcellus wrote:orion wrote:Kaže da je najmanji natalitet u Portugalu u kojemu je najstrože zabranjen pobačaj.
Kaj nam to govori - da imaju najbolje razvijeno crno tržište u toj grani privrede
ne nego da koriste kontracepciju.
Mislim, dok te budale u glavu jebu , cisto ti dosta jebanja
Dakle. Reprodukcija.
U katolickoj Poljskoj ha ?
Pa dobro .. zasto ne promjene one svoje zapovijedi .
Eto nor. Umjesto ne ubij ( to ionak znaci ne ubij kršćana, ostale mozes)
1. Jebi se
2. Jebi se
3. Jebi se
U katolickoj Poljskoj ha ?
Pa dobro .. zasto ne promjene one svoje zapovijedi .
Eto nor. Umjesto ne ubij ( to ionak znaci ne ubij kršćana, ostale mozes)
1. Jebi se
2. Jebi se
3. Jebi se
Onda ti se na kraju ti isti roditelji čude zašto je ujac zahladio odnose sa sestrom, zetom i nećacima
Pa moram
Pa moram
2014-04-11
Longi puno uzimaš sve srcu..to ti škodi, pamtiš pa vratiš, kad im bude trebala casa vode,a trebat ce.
Guest- Guest
I da, smatraju te manje vrijednim,jer se nisi oženila, bas odlika starog sustava vrijednosti.
Guest- Guest
longi , koji ce ti kurac nasljedstvo,
realno, meni nitko nij e nista ostavio
nije da nemaju, imaju i to dosta,
jedino od porodice sto sam uzeo je 5 hektara zemlje i to one za koju nitko nij ebio zainteresiran obradjivati
kod nas vazi jos pravilo da je cjela porodica vlasnik zemlje, posjednik
ja na mojih 5 hektara eksperimentiram , sadim voce, napravio uvale u potoku za ribu da ima gdje biti, radim zemunicua mozda cu jos jednu, po sumi sam napravio viseci put, staza koja visi na stablima, razmisljam kod potoka da napravim sojenicu, mlin je obnovljen zahvaljujucu pradedi
svi imaju neku jebenu kucu i nismo bas zainteresirani da se to prepisuje na nas,
nekretnine koje ja posjedujem okolo cu sve rasprodat i podjelit lovu djeci na jednake djelove ili eventualno ostavit kao njihovo zajednicko vlasnistvo
realno, meni nitko nij e nista ostavio
jedino od porodice sto sam uzeo je 5 hektara zemlje i to one za koju nitko nij ebio zainteresiran obradjivati
ja na mojih 5 hektara eksperimentiram , sadim voce, napravio uvale u potoku za ribu da ima gdje biti, radim zemunicua mozda cu jos jednu, po sumi sam napravio viseci put, staza koja visi na stablima, razmisljam kod potoka da napravim sojenicu, mlin je obnovljen zahvaljujucu pradedi
svi imaju neku jebenu kucu i nismo bas zainteresirani da se to prepisuje na nas,
nekretnine koje ja posjedujem okolo cu sve rasprodat i podjelit lovu djeci na jednake djelove ili eventualno ostavit kao njihovo zajednicko vlasnistvo
xche stai perdendo tempo a casa
porca vaca
xche stai perdendo tempo a casa
Guest- Guest
Jok otvaram novu liniju frontekic wrote:
longi se predo'?
Evo maloprije otac dobio živčani kad sam mu to spomenija tj da zet, sestra i nećaci nisu dobrodošli kod mene jer iako su ok i nisu ništa krivi oni u meni razvijaju antagonizam jer dok ih gledam vidim sviju djecu kojima se uzelo da bi se dalo njima
Živčani dobijo jer normalno voli unuke pojednako i sad mu je teško pala ideja da san ja razvio prirodni antagonizam prema njegovim unucima koji nisu moji
2014-04-11
A jbga šta su oni mislili, mene zakidat a njima dat i onda da će odnos na relaciji ja oni biti ok
Neće jer ni nemože
Neće jer ni nemože
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» “Utekli kao zečevi”
» Zašto su zečevi tako uspješni?
» Limar neče doći njega su doneli..a gos'n šefe ona četvorica dole opružili se k'o zečevi posle lova
» Zašto su zečevi tako uspješni?
» Limar neče doći njega su doneli..a gos'n šefe ona četvorica dole opružili se k'o zečevi posle lova
Page 4 of 5