Razmnožavajte se kao zečevi
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Razmnožavajte se kao zečevi
poljaci imaju viziju, ali sve jedno njihov natalitet će biti na razini nataliteta ostatka europe. hrvati, poljaci, šveđanke, britanke, švabice, sve to rađa isti broj djece - ekonomija je glavni faktor, ali pod ekonomijom mislim dostupnost recimo stambenog prostora i životni i porezni troškovi.
u americi je dosta veći natalitet bijelaca nego u europi jer su niži porezi i manja cijena nekretnina pa tamo obitelji mogu bez problema krenuti u štancu..
bijeli amerikanci van velikih gradova imaju 2-3 pa i 4 djece.. to je i dalje normalno. i bez problema žive, jer posla ima, nekretnina jeftina, sve jeftino. bijelci unutar velikih gradova 1-2 djece ili 0 djece ako su gaborke u new yorku itd..
u europi je zbog strukture ekonomije to nemoguće , zbog strukutra ekonomija.. prosječan švabo, prosječan hrvat i prosječan šveđanin više manje jednako moraju raditi za stan od 60kvadrata :D cili život.. u njemu mozes imat max 1-2 djece..
prosječan amer to kupi sa godišnjom plaćom van centra grada
inače europski stil života imaju i turci i kinezi i iranci, i tamo je natalitet pao na europsku razinu.. u kini još i gore.. u velikim kineskim gradovima prosjek je 0.8 -1 djete po ženi.. itd itd.
ukratko kako bi riješio problem sa natalitetom? ukidanjem totalno države. dakle kopirajte američki sistem. nema dječjeg doplatka, nema socijale, nema porodiljnog, ali porezi su niski, pa je sve jeftinije.
u americi je dosta veći natalitet bijelaca nego u europi jer su niži porezi i manja cijena nekretnina pa tamo obitelji mogu bez problema krenuti u štancu..
bijeli amerikanci van velikih gradova imaju 2-3 pa i 4 djece.. to je i dalje normalno. i bez problema žive, jer posla ima, nekretnina jeftina, sve jeftino. bijelci unutar velikih gradova 1-2 djece ili 0 djece ako su gaborke u new yorku itd..
u europi je zbog strukture ekonomije to nemoguće , zbog strukutra ekonomija.. prosječan švabo, prosječan hrvat i prosječan šveđanin više manje jednako moraju raditi za stan od 60kvadrata :D cili život.. u njemu mozes imat max 1-2 djece..
prosječan amer to kupi sa godišnjom plaćom van centra grada
inače europski stil života imaju i turci i kinezi i iranci, i tamo je natalitet pao na europsku razinu.. u kini još i gore.. u velikim kineskim gradovima prosjek je 0.8 -1 djete po ženi.. itd itd.
ukratko kako bi riješio problem sa natalitetom? ukidanjem totalno države. dakle kopirajte američki sistem. nema dječjeg doplatka, nema socijale, nema porodiljnog, ali porezi su niski, pa je sve jeftinije.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:kad ces ti napravit 3-4 mala cardaklijca :D
Ovakve...
darth_vader-
2014-04-17
Zemlje kao Hrvatska nemaju problem s natalitetom jer nema posla, tu ne smatram posliće za kikiriki s kojima jedva ti preživljavaš kao individua a troke još da djecu dvadeset i više godina financiraš od toga
Još ima 180 tisuća ljudi na birou a u sezoni je ta brojka za 20 tisuća ljudi manja dakle u prosjeku 170 tisuće
Prirodni pad stanovništva je 15 tisuća ljudi godišnje
Odseljavanje je oko 35 tisuća s tim da je bar 10 tisuća samo privremeno na godinu dvije i tako
Dakle računaj oko 40 tisuća je stvarni pad stanovništva godišnje
Još ima 180 tisuća ljudi na birou a u sezoni je ta brojka za 20 tisuća ljudi manja dakle u prosjeku 170 tisuće
Prirodni pad stanovništva je 15 tisuća ljudi godišnje
Odseljavanje je oko 35 tisuća s tim da je bar 10 tisuća samo privremeno na godinu dvije i tako
Dakle računaj oko 40 tisuća je stvarni pad stanovništva godišnje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja sam zadovoljan postojećom situacijom na tržištu rada, svake godine 15 tisuća manje zbog razlike u mortalitetu i natalitetu i jedno 15 tisuća manje zbog iseljavanje useljavanje razlike
Mogu građevinske firme i hoteli riješiti problem smještaja privremene radne snage po potrebi ali nemogu ovi s par zaposlenih
Mogu građevinske firme i hoteli riješiti problem smještaja privremene radne snage po potrebi ali nemogu ovi s par zaposlenih
2014-04-11
Drugim riječima vi ćete sto posto svake godine imati 30 tisuća ljudi manje na birou za zapošljavanje, recimo da uzimamo 1.01 kao startni datum to vam ide ovako
2019 - 140 tisuća
2020 - 110 tisuća
2021 - 80 tisuća
2022 - 50 tisuća ljudi
2019 - 140 tisuća
2020 - 110 tisuća
2021 - 80 tisuća
2022 - 50 tisuća ljudi
2014-04-11
Jučer sam bija na bankomatu, izvukao tisuću kuna i stanje na kartici 26 tisuća kuna, imam još nekih oko 11 tisuća štednje, sad sam napravija 110 litara ulja a nisam ni pola pobra, litra maslinovog ulja vam nije ispod 70 kuna, pravog ne onog kupovnog tvorničkog
U prevodu 100 litara i kad oduzmeš troškove je 5000 kuna
Imam i jednog podstanara i to je nekih 1200 kuna mjesečno
U prevodu ja sam dobro izračunao nešto a to je idući godinu dana drkam kurac
Plus još neko vrijeme imam naknadu s biroa 1600 kuna
U prevodu 100 litara i kad oduzmeš troškove je 5000 kuna
Imam i jednog podstanara i to je nekih 1200 kuna mjesečno
U prevodu ja sam dobro izračunao nešto a to je idući godinu dana drkam kurac
Plus još neko vrijeme imam naknadu s biroa 1600 kuna
2014-04-11
Ispod pet tisuća kuna neradim, iduću godinu drkam kurac, 2019 140 tisuća, lako za građevinu i turizam daj da vidim ove kojima treba radnik 365 dana u godini
Ovi će dignit 200 kuna plaču pa će oni pratit i tako će lokalni samo bižat tamo di plaća ide prema pet tisuća mjesečno
Ovi će dignit 200 kuna plaču pa će oni pratit i tako će lokalni samo bižat tamo di plaća ide prema pet tisuća mjesečno
2014-04-11
Nek riješe problem ka inteligentni Njemci. Uvozom.
Na ovaj nacin skroz idiotska.epikur37 wrote:Posve ok poruka.
Ah da, ne propagira pedere, kućne ljubimce, ljudska prava životinja i frutarijanstvo...
užas...oni su za demografsku obnovu
Trinity-
2014-04-17
Meni će bit smiješno kad autori ovakvih uradaka i sličnih inicijativa neuspiju ovako podići natalitet a radne snage fali pa trpaj pa onda ti dobiju državljanstvo pa Poljaka na idućem popisu stanovništva bude 70%
2014-04-11
Ovi u Francuskoj nesmiju niti izaći s takvim podacima
Njemačka 20% stranaca
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Germany
Austrija ista stvar
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Austria
Njemačka 20% stranaca
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Germany
Austrija ista stvar
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Austria
2014-04-11
I ovo je bez imigranata i radnika koji su tamo a nemaju ( još) njemačko državljanstvo
Ono kad nečega ima deset posto onda je omjer jedan naprama devet da će biti mješani brakovi s domaćim stanovništvom pa se asimilira
Kad je 20% onda je taj omjer jedan naprama četri
Kad je 25% taj omjer jedan naprama tri
Ono kad nečega ima deset posto onda je omjer jedan naprama devet da će biti mješani brakovi s domaćim stanovništvom pa se asimilira
Kad je 20% onda je taj omjer jedan naprama četri
Kad je 25% taj omjer jedan naprama tri
2014-04-11
Kad vam broj stranaca u državi pređe 25% asimilacija postaje nemoguća
Recimo da djeca ovih se svi spare s 25% Švaba i njihova djeca tj unuci s 50% onih čistih Švaba, svi će imat četvrtinu porijeklo izvani ali su tri četvrtine dakle većinom Švabe
Sad pokušajte ovu matematiku napraviti s npr 30%
Recimo da djeca ovih se svi spare s 25% Švaba i njihova djeca tj unuci s 50% onih čistih Švaba, svi će imat četvrtinu porijeklo izvani ali su tri četvrtine dakle većinom Švabe
Sad pokušajte ovu matematiku napraviti s npr 30%
2014-04-11
30 % stranaca
Svi se izmiješaju sa 30% Švaba
Imaš 60% mješavina i 40% čistih
Iduća generacija
40% čistih se izmiješaju sa 40% mješavina a ovih 20 % ostaje mješavina
. Iduća generacija
80% ovih s jednom trećinom strane krvi i ovih 20 % mješavina
Sad ide 40% ovih s više strane krvi i 60% ovih s 25% strane krvi
Nema asimilacije
Svi se izmiješaju sa 30% Švaba
Imaš 60% mješavina i 40% čistih
Iduća generacija
40% čistih se izmiješaju sa 40% mješavina a ovih 20 % ostaje mješavina
. Iduća generacija
80% ovih s jednom trećinom strane krvi i ovih 20 % mješavina
Sad ide 40% ovih s više strane krvi i 60% ovih s 25% strane krvi
Nema asimilacije
2014-04-11
I sad malo geostrategije
Hitler je pripojia Austriju da bi dobio veću Njemačku
Za dvajst godina ni u Austriji ni u Bavarskoj neš moć naći čistokrvnog Švabu
Jedno pitanje Zašto bi potomak Austrijanca Germana i npr Fikipnke bio za to da ga Berlin anketira
Hitler je pripojia Austriju da bi dobio veću Njemačku
Za dvajst godina ni u Austriji ni u Bavarskoj neš moć naći čistokrvnog Švabu
Jedno pitanje Zašto bi potomak Austrijanca Germana i npr Fikipnke bio za to da ga Berlin anketira
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Tko njima jebe mater, nek krahiraju još žešće pa će se onda okrenuti nekom svom nacional socijalizmu jer kako granične s Rusijom s kojom nisu na ti multi kulti a i krah nataliteta im je luksuz koji nemogu si priuštiti
2014-04-11
Longi, vataj se posla, propasti će ti nekretnine puste...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» “Utekli kao zečevi”
» Zašto su zečevi tako uspješni?
» Limar neče doći njega su doneli..a gos'n šefe ona četvorica dole opružili se k'o zečevi posle lova
» Zašto su zečevi tako uspješni?
» Limar neče doći njega su doneli..a gos'n šefe ona četvorica dole opružili se k'o zečevi posle lova
Page 2 of 5