Saudijska Vehabija u ogromnom previranju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Saudijska Vehabija u ogromnom previranju
Pazi što pišeš znaš da ja ne pijem heheheKserks_ wrote:Kad dođeš u Split javi se slobodno, zapijemo se ka guzice,nije gredaasilovski wrote:Bolje reci kad si bio izvan rodnog kraja, ja bi svakog državljanina ove države prisilio da obiđe cijelu državu, eo ja jedino nisam bio u Međimurju i više puta sam htio obići dao dio Lijepe Naše hehehe...kako god ako budem imao što posla u Splitu tebi se javim da me vođaš, pa idemo u kafanu...što se tiče slenga Osijek je prirodno od pamtivjeka vezan za ravnicu oćeš Vojvodinu ili Mađarsku to što je odvojen od matice i priodnog toka samo govori o teškim i čudnim vremenima kojima smo svjedoci, isto je npr. sa Hercegovinom koja je dovezana za dalmaciju i zagoruKserks_ wrote:Dobro sam ja napisao Jagodnjak...žali se ajabuci sta mi na tabletu promini riči.....ja da ne znam zemljopis haha pa nisam ti ja yoda ili tvoje kolege Srbijanci i krajišniciasilovski wrote:Jagodina??? To je grad u Srbiji i nisam nikad išao tamo. Ne razumijem zašto dalmatinci i vlaji kada se uzme zemljopis, geografija ili putovanja općenito stoje uz bok nekim manje naprednim narodima tipa hotentotima ili bušmanima???Kserks_ wrote:Nego nisi mi reka kako je u birtiji u Jagodinu? Jel su abolirani cetnici dobra ekipa?
Btw...ta ti brlja škodi.:)
Ali da su ti sleng i teme srbijansko-vojvođanske brate jesu.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Možda odem krajem mjeseca moram nešto obaviti pa ako si slobodan, plus Đoda pa se javimasilovski wrote:Pazi što pišeš znaš da ja ne pijem heheheKserks_ wrote:Kad dođeš u Split javi se slobodno, zapijemo se ka guzice,nije gredaasilovski wrote:Bolje reci kad si bio izvan rodnog kraja, ja bi svakog državljanina ove države prisilio da obiđe cijelu državu, eo ja jedino nisam bio u Međimurju i više puta sam htio obići dao dio Lijepe Naše hehehe...kako god ako budem imao što posla u Splitu tebi se javim da me vođaš, pa idemo u kafanu...što se tiče slenga Osijek je prirodno od pamtivjeka vezan za ravnicu oćeš Vojvodinu ili Mađarsku to što je odvojen od matice i priodnog toka samo govori o teškim i čudnim vremenima kojima smo svjedoci, isto je npr. sa Hercegovinom koja je dovezana za dalmaciju i zagoruKserks_ wrote:Dobro sam ja napisao Jagodnjak...žali se ajabuci sta mi na tabletu promini riči.....ja da ne znam zemljopis haha pa nisam ti ja yoda ili tvoje kolege Srbijanci i krajišniciasilovski wrote:
Jagodina??? To je grad u Srbiji i nisam nikad išao tamo. Ne razumijem zašto dalmatinci i vlaji kada se uzme zemljopis, geografija ili putovanja općenito stoje uz bok nekim manje naprednim narodima tipa hotentotima ili bušmanima???
Ali da su ti sleng i teme srbijansko-vojvođanske brate jesu.
Kermit-
2014-04-17
Hezbe spojile Bejrut sa Teheranom:
Kermit-
2014-04-17
eno nasralah tvrdi da haririja ,libanonskog premijera drze u kucnom pritvoru u saudiji i da su ga saudi natjerali da da ostavkuasilovski wrote:Hezbe spojile Bejrut sa Teheranom:
2014-04-20
To svi tvrde naime premijer se ne javlja tjedan danaLeviathan2 wrote:eno nasralah tvrdi da haririja ,libanonskog premijera drze u kucnom pritvoru u saudiji i da su ga saudi natjerali da da ostavkuasilovski wrote:Hezbe spojile Bejrut sa Teheranom:
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NYP: Saudijska Vehabija stoji iza napada 11/9
» Saudijska Vehabija: čistke sve krvavije
» Saudijska Vehabija proglasila rat Libanonu!?!
» Saudijska Vehabija i Izrael zajedno protiv Palestinaca
» Iza belgijskih vehabija i bombaša stoji Saudijska Arabija
» Saudijska Vehabija: čistke sve krvavije
» Saudijska Vehabija proglasila rat Libanonu!?!
» Saudijska Vehabija i Izrael zajedno protiv Palestinaca
» Iza belgijskih vehabija i bombaša stoji Saudijska Arabija
Page 2 of 2