Saudijska Vehabija u ogromnom previranju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Saudijska Vehabija u ogromnom previranju
http://www.atimes.com/article/saudi-crown-prince-poised-take-king-sources/
Kermit-
2014-04-17
Re: Saudijska Vehabija u ogromnom previranju
Ako bude sranja a bit ce nafta skače u nebo
Kermit-
2014-04-17
ako bude sranja zatvara se suez, a kina i koreja dižu lovu na štanci mega tankera...asilovski wrote:Ako bude sranja a bit ce nafta skače u nebo
Atila izdrzi jos malo,ako dovoljno dugo cekas na kraju bude smak svita...
Guest- Guest
Ovaj bradonja sin od 32 godinekic wrote:
koji princ, ima ih par tisuća..
Kermit-
2014-04-17
Kserksićev novi ljubimac hehehe
Kermit-
2014-04-17
Prije toga moram naletiti do tebe u Muć da se pogostimo ko ljudi :)Kserks_ wrote:Atila izdrzi jos malo,ako dovoljno dugo cekas na kraju bude smak svita...
Kermit-
2014-04-17
Nego nisi mi reka kako je u birtiji u Jagodinu? Jel su abolirani cetnici dobra ekipa?
Btw...ta ti brlja škodi.:)
Guest- Guest
DaBogda se poklali izmedju sebe saudijski govnari.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jagodina??? To je grad u Srbiji i nisam nikad išao tamo. Ne razumijem zašto dalmatinci i vlaji kada se uzme zemljopis, geografija ili putovanja općenito stoje uz bok nekim manje naprednim narodima tipa hotentotima ili bušmanima???Kserks_ wrote:Nego nisi mi reka kako je u birtiji u Jagodinu? Jel su abolirani cetnici dobra ekipa?
Kermit-
2014-04-17
Dobro sam ja napisao Jagodnjak...žali se ajabuci sta mi na tabletu promini riči.....ja da ne znam zemljopis haha pa nisam ti ja yoda ili tvoje kolege Srbijanci i krajišniciasilovski wrote:Jagodina??? To je grad u Srbiji i nisam nikad išao tamo. Ne razumijem zašto dalmatinci i vlaji kada se uzme zemljopis, geografija ili putovanja općenito stoje uz bok nekim manje naprednim narodima tipa hotentotima ili bušmanima???Kserks_ wrote:Nego nisi mi reka kako je u birtiji u Jagodinu? Jel su abolirani cetnici dobra ekipa?
Ali da su ti sleng i teme srbijansko-vojvođanske brate jesu.
Guest- Guest
otkud ti znas kakve su teme po srbiji i vojvodini :DKserks_ wrote:Dobro sam ja napisao Jagodnjak...žali se ajabuci sta mi na tabletu promini riči.....ja da ne znam zemljopis haha pa nisam ti ja yoda ili tvoje kolege Srbijanci i krajišniciasilovski wrote:Jagodina??? To je grad u Srbiji i nisam nikad išao tamo. Ne razumijem zašto dalmatinci i vlaji kada se uzme zemljopis, geografija ili putovanja općenito stoje uz bok nekim manje naprednim narodima tipa hotentotima ili bušmanima???Kserks_ wrote:Nego nisi mi reka kako je u birtiji u Jagodinu? Jel su abolirani cetnici dobra ekipa?
Cirnem po Krstarici, bar ono sto nije na ciriliciLeviathan2 wrote:otkud ti znas kakve su teme po srbiji i vojvodini :DKserks_ wrote:Dobro sam ja napisao Jagodnjak...žali se ajabuci sta mi na tabletu promini riči.....ja da ne znam zemljopis haha pa nisam ti ja yoda ili tvoje kolege Srbijanci i krajišniciasilovski wrote:Jagodina??? To je grad u Srbiji i nisam nikad išao tamo. Ne razumijem zašto dalmatinci i vlaji kada se uzme zemljopis, geografija ili putovanja općenito stoje uz bok nekim manje naprednim narodima tipa hotentotima ili bušmanima???Kserks_ wrote:Nego nisi mi reka kako je u birtiji u Jagodinu? Jel su abolirani cetnici dobra ekipa?
Ali ako imas volje lako upratis 5,6 jedno te istih likova pišu svugdje: ovde, forum.hr, Advance.hr, krstarica, Sarajevo x forum Itd...sve vise brijem da se radi o trolovima iz ruske trol factory...
Guest- Guest
a jos cu hodat okolo po kojekakvim sajtovima, ocu kurac, nek trola ko zeli,Kserks_ wrote:Cirnem po Krstarici, bar ono sto nije na ciriliciLeviathan2 wrote:otkud ti znas kakve su teme po srbiji i vojvodini :DKserks_ wrote:Dobro sam ja napisao Jagodnjak...žali se ajabuci sta mi na tabletu promini riči.....ja da ne znam zemljopis haha pa nisam ti ja yoda ili tvoje kolege Srbijanci i krajišniciasilovski wrote:Jagodina??? To je grad u Srbiji i nisam nikad išao tamo. Ne razumijem zašto dalmatinci i vlaji kada se uzme zemljopis, geografija ili putovanja općenito stoje uz bok nekim manje naprednim narodima tipa hotentotima ili bušmanima???Kserks_ wrote:Nego nisi mi reka kako je u birtiji u Jagodinu? Jel su abolirani cetnici dobra ekipa?
Ali ako imas volje lako upratis 5,6 jedno te istih likova pišu svugdje: ovde, forum.hr, Advance.hr, krstarica, Sarajevo x forum Itd...sve vise brijem da se radi o trolovima iz ruske trol factory...
jedini sajt za neku interakciju na netu je ovaj koji posjecujem,
sumnjam da si iz trol fakotorija, prije ce biti besposleni ljudi kojima je internet jedini prozor u zivot
Bolje reci kad si bio izvan rodnog kraja, ja bi svakog državljanina ove države prisilio da obiđe cijelu državu, eo ja jedino nisam bio u Međimurju i više puta sam htio obići dao dio Lijepe Naše hehehe...kako god ako budem imao što posla u Splitu tebi se javim da me vođaš, pa idemo u kafanu...što se tiče slenga Osijek je prirodno od pamtivjeka vezan za ravnicu oćeš Vojvodinu ili Mađarsku to što je odvojen od matice i priodnog toka samo govori o teškim i čudnim vremenima kojima smo svjedoci, isto je npr. sa Hercegovinom koja je dovezana za dalmaciju i zagoruKserks_ wrote:Dobro sam ja napisao Jagodnjak...žali se ajabuci sta mi na tabletu promini riči.....ja da ne znam zemljopis haha pa nisam ti ja yoda ili tvoje kolege Srbijanci i krajišniciasilovski wrote:Jagodina??? To je grad u Srbiji i nisam nikad išao tamo. Ne razumijem zašto dalmatinci i vlaji kada se uzme zemljopis, geografija ili putovanja općenito stoje uz bok nekim manje naprednim narodima tipa hotentotima ili bušmanima???Kserks_ wrote:Nego nisi mi reka kako je u birtiji u Jagodinu? Jel su abolirani cetnici dobra ekipa?
Kermit-
2014-04-17
Hehehe ćirneš ti...imaš te srbe koji briju na rusiju i tr je glupost, ali brate ti ga žuljaš sa glupostima isto, podržavaš ISIl, pa Nusru, pa ne znam koji kurac, a nisi glup dapačeKserks_ wrote:Cirnem po Krstarici, bar ono sto nije na ciriliciLeviathan2 wrote:otkud ti znas kakve su teme po srbiji i vojvodini :DKserks_ wrote:Dobro sam ja napisao Jagodnjak...žali se ajabuci sta mi na tabletu promini riči.....ja da ne znam zemljopis haha pa nisam ti ja yoda ili tvoje kolege Srbijanci i krajišniciasilovski wrote:Jagodina??? To je grad u Srbiji i nisam nikad išao tamo. Ne razumijem zašto dalmatinci i vlaji kada se uzme zemljopis, geografija ili putovanja općenito stoje uz bok nekim manje naprednim narodima tipa hotentotima ili bušmanima???Kserks_ wrote:Nego nisi mi reka kako je u birtiji u Jagodinu? Jel su abolirani cetnici dobra ekipa?
Kermit-
2014-04-17
A sta ću nego se zajebavat i pisat gluposti,ionako je gotovo sve tutlavo ovde. Čast iznimkama.asilovski wrote:Hehehe ćirneš ti...imaš te srbe koji briju na rusiju i tr je glupost, ali brate ti ga žuljaš sa glupostima isto, podržavaš ISIl, pa Nusru, pa ne znam koji kurac, a nisi glup dapačeKserks_ wrote:Cirnem po Krstarici, bar ono sto nije na ciriliciLeviathan2 wrote:otkud ti znas kakve su teme po srbiji i vojvodini :DKserks_ wrote:Dobro sam ja napisao Jagodnjak...žali se ajabuci sta mi na tabletu promini riči.....ja da ne znam zemljopis haha pa nisam ti ja yoda ili tvoje kolege Srbijanci i krajišniciasilovski wrote:
Jagodina??? To je grad u Srbiji i nisam nikad išao tamo. Ne razumijem zašto dalmatinci i vlaji kada se uzme zemljopis, geografija ili putovanja općenito stoje uz bok nekim manje naprednim narodima tipa hotentotima ili bušmanima???
.
Last edited by Kserks_ on 10/11/2017, 19:22; edited 2 times in total
Guest- Guest
Kad dođeš u Split javi se slobodno, zapijemo se ka guzice,nije gredaasilovski wrote:Bolje reci kad si bio izvan rodnog kraja, ja bi svakog državljanina ove države prisilio da obiđe cijelu državu, eo ja jedino nisam bio u Međimurju i više puta sam htio obići dao dio Lijepe Naše hehehe...kako god ako budem imao što posla u Splitu tebi se javim da me vođaš, pa idemo u kafanu...što se tiče slenga Osijek je prirodno od pamtivjeka vezan za ravnicu oćeš Vojvodinu ili Mađarsku to što je odvojen od matice i priodnog toka samo govori o teškim i čudnim vremenima kojima smo svjedoci, isto je npr. sa Hercegovinom koja je dovezana za dalmaciju i zagoruKserks_ wrote:Dobro sam ja napisao Jagodnjak...žali se ajabuci sta mi na tabletu promini riči.....ja da ne znam zemljopis haha pa nisam ti ja yoda ili tvoje kolege Srbijanci i krajišniciasilovski wrote:Jagodina??? To je grad u Srbiji i nisam nikad išao tamo. Ne razumijem zašto dalmatinci i vlaji kada se uzme zemljopis, geografija ili putovanja općenito stoje uz bok nekim manje naprednim narodima tipa hotentotima ili bušmanima???Kserks_ wrote:Nego nisi mi reka kako je u birtiji u Jagodinu? Jel su abolirani cetnici dobra ekipa?
Guest- Guest
Pazi što pišeš znaš da ja ne pijem heheheKserks_ wrote:Kad dođeš u Split javi se slobodno, zapijemo se ka guzice,nije gredaasilovski wrote:Bolje reci kad si bio izvan rodnog kraja, ja bi svakog državljanina ove države prisilio da obiđe cijelu državu, eo ja jedino nisam bio u Međimurju i više puta sam htio obići dao dio Lijepe Naše hehehe...kako god ako budem imao što posla u Splitu tebi se javim da me vođaš, pa idemo u kafanu...što se tiče slenga Osijek je prirodno od pamtivjeka vezan za ravnicu oćeš Vojvodinu ili Mađarsku to što je odvojen od matice i priodnog toka samo govori o teškim i čudnim vremenima kojima smo svjedoci, isto je npr. sa Hercegovinom koja je dovezana za dalmaciju i zagoruKserks_ wrote:Dobro sam ja napisao Jagodnjak...žali se ajabuci sta mi na tabletu promini riči.....ja da ne znam zemljopis haha pa nisam ti ja yoda ili tvoje kolege Srbijanci i krajišniciasilovski wrote:Jagodina??? To je grad u Srbiji i nisam nikad išao tamo. Ne razumijem zašto dalmatinci i vlaji kada se uzme zemljopis, geografija ili putovanja općenito stoje uz bok nekim manje naprednim narodima tipa hotentotima ili bušmanima???Kserks_ wrote:Nego nisi mi reka kako je u birtiji u Jagodinu? Jel su abolirani cetnici dobra ekipa?
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NYP: Saudijska Vehabija stoji iza napada 11/9
» Saudijska Vehabija: čistke sve krvavije
» Saudijska Vehabija proglasila rat Libanonu!?!
» Saudijska Vehabija i Izrael zajedno protiv Palestinaca
» Iza belgijskih vehabija i bombaša stoji Saudijska Arabija
» Saudijska Vehabija: čistke sve krvavije
» Saudijska Vehabija proglasila rat Libanonu!?!
» Saudijska Vehabija i Izrael zajedno protiv Palestinaca
» Iza belgijskih vehabija i bombaša stoji Saudijska Arabija
Page 1 of 2