Papa Frane ukinio još jedan unosan biznis Crkve
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Papa Frane ukinio još jedan unosan biznis Crkve
Ti si pod utjecajem Oca laži...Daleko si ti od Isusa...Kserks_ wrote:Ja nemam problema da se Isusova ideologija provodi među nama jednakima.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Ja samo crpim vjeru iz Biblije ili ti si se drznuo osporavat neke njene djelove, a rukom Boga napisane?red wolf wrote:Ti si pod utjecajem Oca laži...Daleko si ti od Isusa...Kserks_ wrote:Ja nemam problema da se Isusova ideologija provodi među nama jednakima.
Guest- Guest
Ne, samo sam ti objasnio neke nedoumice...Kserks_ wrote:Ja samo crpim vjeru iz Biblije ili ti si se drznuo osporavat neke njene djelove, a rukom Boga napisane?red wolf wrote:Ti si pod utjecajem Oca laži...Daleko si ti od Isusa...Kserks_ wrote:Ja nemam problema da se Isusova ideologija provodi među nama jednakima.
red wolf-
2016-02-10
Dakle osporavaš božanske tekstove Jahve našega?red wolf wrote:Ne, samo sam ti objasnio neke nedoumice...Kserks_ wrote:Ja samo crpim vjeru iz Biblije ili ti si se drznuo osporavat neke njene djelove, a rukom Boga napisane?red wolf wrote:Ti si pod utjecajem Oca laži...Daleko si ti od Isusa...Kserks_ wrote:Ja nemam problema da se Isusova ideologija provodi među nama jednakima.
Guest- Guest
Ne...Interpretacije ljudi i tvojeg Oca laži...Kserks_ wrote:Dakle osporavaš božanske tekstove Jahve našega?red wolf wrote:Ne, samo sam ti objasnio neke nedoumice...Kserks_ wrote:Ja samo crpim vjeru iz Biblije ili ti si se drznuo osporavat neke njene djelove, a rukom Boga napisane?red wolf wrote:Ti si pod utjecajem Oca laži...Daleko si ti od Isusa...Kserks_ wrote:Ja nemam problema da se Isusova ideologija provodi među nama jednakima.
red wolf-
2016-02-10
Koliko vidim ti slijediš Oca lazi...red wolf wrote:Ne...Interpretacije ljudi i tvojeg Oca laži...Kserks_ wrote:Dakle osporavaš božanske tekstove Jahve našega?red wolf wrote:Ne, samo sam ti objasnio neke nedoumice...Kserks_ wrote:Ja samo crpim vjeru iz Biblije ili ti si se drznuo osporavat neke njene djelove, a rukom Boga napisane?red wolf wrote:
Ti si pod utjecajem Oca laži...Daleko si ti od Isusa...
Guest- Guest
Ne...Ja slijedim Oca u skrovitosti...Kserks_ wrote:Koliko vidim ti slijediš Oca lazi...red wolf wrote:Ne...Interpretacije ljudi i tvojeg Oca laži...Kserks_ wrote:Dakle osporavaš božanske tekstove Jahve našega?red wolf wrote:Ne, samo sam ti objasnio neke nedoumice...Kserks_ wrote:
Ja samo crpim vjeru iz Biblije ili ti si se drznuo osporavat neke njene djelove, a rukom Boga napisane?
red wolf-
2016-02-10
Meni je židovski Bog blizi, tj.starozavjetni, autentičniji :)
Guest- Guest
Je li?...Onako kako su ti ga prikazali, ili onakav kakav zaista jest?Kserks_ wrote:Meni je židovski Bog blizi, tj.starozavjetni, autentičniji :)
red wolf-
2016-02-10
Levi...ostala psihijatrija pa su takve i temeLeviathan2 wrote:ah, ni vama nije bas lako a
Guest- Guest
Dobro...Mnogi su spaljeni na lomačama po tvojoj svetoj Crkvi zbog ovog što sam ti ja ovdje napisao...Kserks_ wrote:Levi...ostala psihijatrija pa su takve i temeLeviathan2 wrote:ah, ni vama nije bas lako a
red wolf-
2016-02-10
Nitko nije spaljivan na lomačama radi Crkve, to je antikatolicka propaganda.osim par likova koji su se namjerno inatili i išli kontra crkve..red wolf wrote:Dobro...Mnogi su spaljeni na lomačama po tvojoj svetoj Crkvi zbog ovog što sam ti ja ovdje napisao...Kserks_ wrote:Levi...ostala psihijatrija pa su takve i temeLeviathan2 wrote:ah, ni vama nije bas lako a
Last edited by Kserks_ on 10/11/2017, 00:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
hhahahahahahahahahahahahahahahahaKserks_ wrote:Nitko nije spaljivan na lomačama radi Crkve, to je antkatolicka propaganda.osim par likova koji su se namjerno inatili i išli kontra crkve..red wolf wrote:Dobro...Mnogi su spaljeni na lomačama po tvojoj svetoj Crkvi zbog ovog što sam ti ja ovdje napisao...Kserks_ wrote:Levi...ostala psihijatrija pa su takve i temeLeviathan2 wrote:ah, ni vama nije bas lako a
red wolf-
2016-02-10
To su širili protestanti,a kasnije i komunisti..čista propaganda. Sad ti lolaj koliko hoćeš.red wolf wrote:hhahahahahahahahahahahahahahahahaKserks_ wrote:Nitko nije spaljivan na lomačama radi Crkve, to je antkatolicka propaganda.osim par likova koji su se namjerno inatili i išli kontra crkve..red wolf wrote:Dobro...Mnogi su spaljeni na lomačama po tvojoj svetoj Crkvi zbog ovog što sam ti ja ovdje napisao...Kserks_ wrote:Levi...ostala psihijatrija pa su takve i temeLeviathan2 wrote:ah, ni vama nije bas lako a
Guest- Guest
Kserks_ wrote:To su širili protestanti,a kasnije i komunisti..čista propaganda. Sad ti lolaj koliko hoćeš.red wolf wrote:hhahahahahahahahahahahahahahahahaKserks_ wrote:Nitko nije spaljivan na lomačama radi Crkve, to je antkatolicka propaganda.osim par likova koji su se namjerno inatili i išli kontra crkve..red wolf wrote:Dobro...Mnogi su spaljeni na lomačama po tvojoj svetoj Crkvi zbog ovog što sam ti ja ovdje napisao...Kserks_ wrote:
Levi...ostala psihijatrija pa su takve i teme
red wolf-
2016-02-10
Ako me dobro sjecanje sluzi bilo je svega 12000 postupaka Španjolske inkvizicije te oko 2000 postupaka Vatikanske inkvizicije, sa svega stotinjak smrtnih kazna.
Toliko o tome.a i te smrtne kazne je Španjolska država koristila sa unutarpolitičke borbe.
Toliko o tome.a i te smrtne kazne je Španjolska država koristila sa unutarpolitičke borbe.
Guest- Guest
Da je i jedan bio, previše je...A na jugu Francuske...Što je tamo bilo?Kserks_ wrote:Ako me dobro sjecanje sluzi bilo je svega 12000 postupaka. Španjolske inkvizicije te oko 2000 postupaka Vatikanske inkvizicije, sa svega stotinjak smrtnih kazna.
red wolf-
2016-02-10
Sto sa Katarima?red wolf wrote:Da je i jedan bio, previše je...A na jugu Francuske...Što je tamo bilo?Kserks_ wrote:Ako me dobro sjecanje sluzi bilo je svega 12000 postupaka. Španjolske inkvizicije te oko 2000 postupaka Vatikanske inkvizicije, sa svega stotinjak smrtnih kazna.
Guest- Guest
Da...S njima...Svjedočili su vjeru svom učitelju smrću...Kserks_ wrote:Sto sa Katarima?red wolf wrote:Da je i jedan bio, previše je...A na jugu Francuske...Što je tamo bilo?Kserks_ wrote:Ako me dobro sjecanje sluzi bilo je svega 12000 postupaka. Španjolske inkvizicije te oko 2000 postupaka Vatikanske inkvizicije, sa svega stotinjak smrtnih kazna.
red wolf-
2016-02-10
Sotona ih zaveo, iako su imali izbora da se pokaju i vrate na pravi put, desetljećima..red wolf wrote:Da...S njima...Svjedočili su vjeru svom učitelju smrću...Kserks_ wrote:Sto sa Katarima?red wolf wrote:Da je i jedan bio, previše je...A na jugu Francuske...Što je tamo bilo?Kserks_ wrote:Ako me dobro sjecanje sluzi bilo je svega 12000 postupaka. Španjolske inkvizicije te oko 2000 postupaka Vatikanske inkvizicije, sa svega stotinjak smrtnih kazna.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mijenjam naciju za unosan biznis sa državnog budžeta
» Papa Frane uništio međugorski turizam
» Papa Frane daje amnestiju za pedofile
» Papa ukida "sveti biznis" u Hrvatskoj
» Papa izbacio splitskog fratra pedofila iz Crkve
» Papa Frane uništio međugorski turizam
» Papa Frane daje amnestiju za pedofile
» Papa ukida "sveti biznis" u Hrvatskoj
» Papa izbacio splitskog fratra pedofila iz Crkve