Papa izbacio splitskog fratra pedofila iz Crkve
Page 1 of 1
Papa izbacio splitskog fratra pedofila iz Crkve
https://www.index.hr/vijesti/clanak/papa-izbacio-splitskog-fratra-pedofila-iz-crkve/2015559.aspx
KATOLIČKA agencija IKA objavila je danas kako je splitskom fratru Gracijanu Stipi Gašperovu, optuženom za silovanje, trajno zabranjeno slavljenje sakramenata, poučavanje te bilo kakav javni nastup u ime Crkve.
Ajme jadan, sad mu ni pošteno zarađena pemzija ne može pomoći da preživi te duševne boli Inače, tupavi 'index', gdje to piše da je izbačen iz KC? Ne može više javno prodavati maglu, to je sve. Policija u neprilici kako postupiti
KATOLIČKA agencija IKA objavila je danas kako je splitskom fratru Gracijanu Stipi Gašperovu, optuženom za silovanje, trajno zabranjeno slavljenje sakramenata, poučavanje te bilo kakav javni nastup u ime Crkve.
Ajme jadan, sad mu ni pošteno zarađena pemzija ne može pomoći da preživi te duševne boli Inače, tupavi 'index', gdje to piše da je izbačen iz KC? Ne može više javno prodavati maglu, to je sve. Policija u neprilici kako postupiti
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Papa izbacio splitskog fratra pedofila iz Crkve
moja omiljena tema , od poricanja do izopcenja bez osude u 3 mjeseca , ucinkovito
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:moja omiljena tema , od poricanja do izopcenja bez osude u 3 mjeseca
Kakvog izopćenja?
Tvoje omiljeno pokazivanje neznanja.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:moja omiljena tema , od poricanja do izopcenja bez osude u 3 mjeseca
Kakvog izopćenja?
pusti mene komentiraj predatora KC
2014-04-12
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:moja omiljena tema , od poricanja do izopcenja bez osude u 3 mjeseca
Kakvog izopćenja?
On ne piše na forumu.
Ali komentirat ću njegovo navodno ponašanje. Nakon pravomoćne presude.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:moja omiljena tema , od poricanja do izopcenja bez osude u 3 mjeseca
Kakvog izopćenja?
On ne piše na forumu.
znaci nikad i to tebi ne prestavlja problem , dalo bi se zakljucit po upisima
2014-04-12
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:moja omiljena tema , od poricanja do izopcenja bez osude u 3 mjeseca
Kakvog izopćenja?
On ne piše na forumu.
znaci nikad i to tebi ne prestavlja problem , dalo bi se zakljucit po upisima
Zašto nikad?
Dalo bi se svašta zaključiti i iz tvojih upisa.
Ali dobro, zadovoljit ću se i iole vjerodostojnim dokazima njegove krivice. Nebitno što inače nisam pratio slučaj, ali nisam lud uzimati tekstove na nekim portalima zdravo za gotovo.
Guest- Guest
Similar topics
» Splitskog fratra pedofila koji je godinama silovao dječake izbacit će iz crkve
» Svećenik izbacio pjevačicu iz crkve, jer pjeva besplatno, umjesto da uzme 450 kuna kao oni
» Papa Frane ukinio još jedan unosan biznis Crkve
» Dok papa sranjo poziva muse u europu kozojebi mu ruše crkve i seru i pišaju po njegovoj slici
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
» Svećenik izbacio pjevačicu iz crkve, jer pjeva besplatno, umjesto da uzme 450 kuna kao oni
» Papa Frane ukinio još jedan unosan biznis Crkve
» Dok papa sranjo poziva muse u europu kozojebi mu ruše crkve i seru i pišaju po njegovoj slici
» U Lyonu ispri crkve upucan pravoslavni svećenik grčke pravoslavne crkve
Page 1 of 1