Ramo Ramstein porazio Ruse kod Staljingrada i najebo im se majke
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ramo Ramstein porazio Ruse kod Staljingrada i najebo im se majke
dobro, onda ste ciganiPinochet wrote:većina glasuje i podržava taj ciganluk. mi smo takav ciganski lopovski narod, pogotovo bosansko vlaška ekipa, kod njih je samo "zajebi ukradi"prckov wrote:kad kazes hrvati cigani - to se odnosi na sve hrvate kolko god vas tamo imaPinochet wrote:nacionalizacija agrokora. pod režijom HDZa. osporavanje potraživanja jednima(ruskoj banci) a davanje otvorenih ruku da na lešinarski fond koji je podmitio vladu , može pljačkati i izvući milijarde kuna poreznih obveznika samo tako.. nacional socijalistički balkanski ciganluk
kake veze obicni ljudi imaju s tim lopovlukom
jesil I ti?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Gluposti??? Pa nije sber kladična banka. U hrvatsku su u najvećoj mogućoj mjeri ušli lešinari pa to je jedina država EU osim grčke gdje oni ulažu na veliko. Ovo sve nece dobro zavrsiti i dovestit ce do jos veceg pada i to iza bugara a to sve sa 1 mild$ koje ce usput na kraju i naplatitislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Nisi vidio susret putina i grefa te cvitu i kolindu sa druge strane?slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:Dat cemo im pare kad vrate krim i priznaju agresiju na ukraji u i mijesanje u americke izbore.
Nismo u financijskom sukobu sa Rusijom nego bandoglavim i nekooperativnim vodstvom vodstvom Sberbank. Rekao sam već, VTB Bank najnormalnije surađuje.
Naravno da jesam, ali Putin i Gref su osobni prijatelji, pa je i to jedan od razloga zašto sam naveo da je ovaj sukob poprimio razinu i obilježje osobnog obračuna. No, jasno je da Putin ipak nije lud da ide predaleko u pravdanju gluposti Grefa, makar mu bio ne znam kakav prijatelj, jer Putin vodi računa o interesima države.
Kermit-
2014-04-17
A koja si ti ekipa? šiptarsko-crnogorska ka crvenkasti, hercegovačko-sprska ka ero, ili pak mađarsko-jugoslovenska ka asila?Pinochet wrote:većina glasuje i podržava taj ciganluk. mi smo takav ciganski lopovski narod, pogotovo bosansko vlaška ekipa, kod njih je samo "zajebi ukradi"prckov wrote:kad kazes hrvati cigani - to se odnosi na sve hrvate kolko god vas tamo imaPinochet wrote:nacionalizacija agrokora. pod režijom HDZa. osporavanje potraživanja jednima(ruskoj banci) a davanje otvorenih ruku da na lešinarski fond koji je podmitio vladu , može pljačkati i izvući milijarde kuna poreznih obveznika samo tako.. nacional socijalistički balkanski ciganluk
:)AlfaOmega wrote:A koja si ti ekipa? šiptarsko-crnogorska ka crvenkasti, hercegovačko-sprska ka ero, ili pak mađarsko-jugoslovenska ka asila?Pinochet wrote:većina glasuje i podržava taj ciganluk. mi smo takav ciganski lopovski narod, pogotovo bosansko vlaška ekipa, kod njih je samo "zajebi ukradi"prckov wrote:kad kazes hrvati cigani - to se odnosi na sve hrvate kolko god vas tamo imaPinochet wrote:nacionalizacija agrokora. pod režijom HDZa. osporavanje potraživanja jednima(ruskoj banci) a davanje otvorenih ruku da na lešinarski fond koji je podmitio vladu , može pljačkati i izvući milijarde kuna poreznih obveznika samo tako.. nacional socijalistički balkanski ciganluk
Guest- Guest
hrvat, dalmatinsko vlaškog porijekla, rođak mi je todorić :D šta, trebao bi govorit da "todorić je moj rođo, tko dira todorića dira mene, "čardak je moja furka" :D razjebat će nasAlfaOmega wrote:A koja si ti ekipa? šiptarsko-crnogorska ka crvenkasti, hercegovačko-sprska ka ero, ili pak mađarsko-jugoslovenska ka asila?Pinochet wrote:većina glasuje i podržava taj ciganluk. mi smo takav ciganski lopovski narod, pogotovo bosansko vlaška ekipa, kod njih je samo "zajebi ukradi"prckov wrote:kad kazes hrvati cigani - to se odnosi na sve hrvate kolko god vas tamo imaPinochet wrote:nacionalizacija agrokora. pod režijom HDZa. osporavanje potraživanja jednima(ruskoj banci) a davanje otvorenih ruku da na lešinarski fond koji je podmitio vladu , može pljačkati i izvući milijarde kuna poreznih obveznika samo tako.. nacional socijalistički balkanski ciganluk
Guest- Guest
asilovski wrote:
Gluposti??? Pa nije sber kladična banka. U hrvatsku su u najvećoj mogućoj mjeri ušli lešinari pa to je jedina država EU osim grčke gdje oni ulažu na veliko. Ovo sve nece dobro zavrsiti i dovestit ce do jos veceg pada i to iza bugara a to sve sa 1 mild$ koje ce usput na kraju i naplatiti
Koga briga je li klasična, neoklasicistička ili postmodernistička banka?
Imaju status banke u Hrvatskoj i u cijelom zapadu, kao i sve ostale. Moraju se držati lokalnih zakona kao i sve ostale, što su sada dodatno naučili na iskustvu priznavanja Lex Agrokora od strane Londona. :)
Što se nisu pozvali pri tome na svoj specijalni status u Rusiji? :)
Što se tiče tvojih predviđanja, sve od reda su se pokazala promašenima, počevši od onog kako će cijela priča završiti odmah nakon lokalnih izbora u svibnju ove godine, a tako će se vjerojatno i nastaviti. :)
No, da se razumijemo, ja ne tvrdim da će sve završiti dobro, jednostavno zato jer je to nemoguće predvidjeti,, ali najpoštenije što se tu može reći je živi bili pa vidjeli, a ne odmah izlaziti sa nesigurnim predviđanjima samo zato jer nam se ista sviđaju iz više razloga do te razine da nam sline cure na samu pomisao takvog scenarija. :)
Guest- Guest
znači, cigan i prevatant?Pinochet wrote:hrvatAlfaOmega wrote:A koja si ti ekipa? šiptarsko-crnogorska ka crvenkasti, hercegovačko-sprska ka ero, ili pak mađarsko-jugoslovenska ka asila?Pinochet wrote:većina glasuje i podržava taj ciganluk. mi smo takav ciganski lopovski narod, pogotovo bosansko vlaška ekipa, kod njih je samo "zajebi ukradi"prckov wrote:kad kazes hrvati cigani - to se odnosi na sve hrvate kolko god vas tamo imaPinochet wrote:nacionalizacija agrokora. pod režijom HDZa. osporavanje potraživanja jednima(ruskoj banci) a davanje otvorenih ruku da na lešinarski fond koji je podmitio vladu , može pljačkati i izvući milijarde kuna poreznih obveznika samo tako.. nacional socijalistički balkanski ciganluk
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:znači, cigan i prevatant?Pinochet wrote:hrvatAlfaOmega wrote:A koja si ti ekipa? šiptarsko-crnogorska ka crvenkasti, hercegovačko-sprska ka ero, ili pak mađarsko-jugoslovenska ka asila?Pinochet wrote:većina glasuje i podržava taj ciganluk. mi smo takav ciganski lopovski narod, pogotovo bosansko vlaška ekipa, kod njih je samo "zajebi ukradi"prckov wrote:
kad kazes hrvati cigani - to se odnosi na sve hrvate kolko god vas tamo ima
I to po vlastitoj argumentaciji. :)
Guest- Guest
zato i pitamslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:znači, cigan i prevarant?Pinochet wrote:hrvatAlfaOmega wrote:A koja si ti ekipa? šiptarsko-crnogorska ka crvenkasti, hercegovačko-sprska ka ero, ili pak mađarsko-jugoslovenska ka asila?Pinochet wrote:
većina glasuje i podržava taj ciganluk. mi smo takav ciganski lopovski narod, pogotovo bosansko vlaška ekipa, kod njih je samo "zajebi ukradi"
2017-10-06
Noor wrote:zato i pitamslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:znači, cigan i prevarant?Pinochet wrote:hrvatAlfaOmega wrote:
A koja si ti ekipa? šiptarsko-crnogorska ka crvenkasti, hercegovačko-sprska ka ero, ili pak mađarsko-jugoslovenska ka asila?
Odgovor je ionako već sam dao. :)
Guest- Guest
budući da je izuzetno čvrst u svojim uvjerenjima, nadam se da će s užitkom potvrditislidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:zato i pitamslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:znači, cigan i prevarant?Pinochet wrote:
hrvat
2017-10-06
Noor wrote:budući da je izuzetno čvrst u svojim uvjerenjima, nadam se da će s užitkom potvrditislidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:zato i pitamslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
znači, cigan i prevarant?
Time bi dodatno potvrdio vlastitu principijelnost. :)
Guest- Guest
Eva_ wrote:Misliš da neće Rusi njih angažirat? Turizam ak omane, znaju da je HR gotova.
voljela bi to? je li?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Svaki put kad dođe do te točke zatrokira mu tipkovnica.Noor wrote:budući da je izuzetno čvrst u svojim uvjerenjima, nadam se da će s užitkom potvrditislidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:zato i pitamslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
znači, cigan i prevarant?
pa nije pi*ka, potvrdit će sigurno :)slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:budući da je izuzetno čvrst u svojim uvjerenjima, nadam se da će s užitkom potvrditislidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:zato i pitamslidingdoorsoperator wrote:
Time bi dodatno potvrdio vlastitu principijelnost. :)
2017-10-06
AlfaOmega wrote:Svaki put kad dođe do te točke zatrokira mu tipkovnica.Noor wrote:budući da je izuzetno čvrst u svojim uvjerenjima, nadam se da će s užitkom potvrditislidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:zato i pitamslidingdoorsoperator wrote:
ae, zatrokira mu...a on načisto poludi što ne može natipkati odgovor
2017-10-06
joda jebe i ne vadi dok su svi napeti za njegov odgovor :D
It's So Good To Be Bad
2017-10-06
Da pojednostavim lešinari kupe sve, plus da su se uknjižili sa 1,1 mild$ kao razlučni vjeorvnici suprotno Lexu znači dva puta će se naplatiti, ostali će otpisati cca 70% potraživanja a ostalo neće dobiti. Sama činjenica da su lešinari ovdje svakoj iole normalnoj i zdravoj osobi daje znak za uzbunu jer jebeš Sber kad si ti u poziciji da ambasada piše zakone. Koja je to suverenost ili sigurnost kad fondovi koji su poznati po nevjerojatnom lihvarenju rade što žele???slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:
Gluposti??? Pa nije sber kladična banka. U hrvatsku su u najvećoj mogućoj mjeri ušli lešinari pa to je jedina država EU osim grčke gdje oni ulažu na veliko. Ovo sve nece dobro zavrsiti i dovestit ce do jos veceg pada i to iza bugara a to sve sa 1 mild$ koje ce usput na kraju i naplatiti
Koga briga je li klasična, neoklasicistička ili postmodernistička banka?
Imaju status banke u Hrvatskoj i u cijelom zapadu, kao i sve ostale. Moraju se držati lokalnih zakona kao i sve ostale, što su sada dodatno naučili na iskustvu priznavanja Lex Agrokora od strane Londona. :)
Što se nisu pozvali pri tome na svoj specijalni status u Rusiji? :)
Što se tiče tvojih predviđanja, sve od reda su se pokazala promašenima, počevši od onog kako će cijela priča završiti odmah nakon lokalnih izbora u svibnju ove godine, a tako će se vjerojatno i nastaviti. :)
No, da se razumijemo, ja ne tvrdim da će sve završiti dobro, jednostavno zato jer je to nemoguće predvidjeti,, ali najpoštenije što se tu može reći je živi bili pa vidjeli, a ne odmah izlaziti sa nesigurnim predviđanjima samo zato jer nam se ista sviđaju iz više razloga do te razine da nam sline cure na samu pomisao takvog scenarija. :)
Što se tiče predviđanja tu nema puno filozofije bitno je vidjeti povijest i primjere tipa argentina, grčka, portoriko i dr. te sa druge strane rast njemačkih lanaca koji u biti ruše Konzum, te sa treće strane demografiju, jer ako Šterc govori da ćemo za deset (10) godina izgubiti 500.000 zdravospsobnog stanovništva sama ideja da će sve ovo proći dobro je suluda, usput tu nisam ubrojao faktor arbitraža ili bilo čega drugoga a koji su ist negativni.
Što se tiče "slina" ja sam privatnik za razliku od tebe i ja ću prvi okusiti bilo koji negativni trend odnosno ja vidim kako ljudi žive i rade i meni je zadnjem da išta ode u kurac, tvoj problem je što si vezan za određenu opciju i mene etiketiraš samo zbog toga jer upirem prstom, da banaliziram kao da jebeš mater putniku broda Titanik jer govori da ćemo izginiti
Kermit-
2014-04-17
Jebate Atila i ja bi to sto ti konzumiras..sto su to lešinari radili u Argentini, nisu htjeli pristati da Argentini otpisu pola glavnice duga...haha jak si...
Sto su Grckoj radili, otpisano im je 25% glavnice duga tamo oko 2010-te
Guest- Guest
Ma nisi ti vidio ugovore i ono što su oni primili na ime onoga što su dali, zato su ugovorili anglosaksonksoo pravo jer tu nema načela jednkaolosti činidaba, zapravo ovo je odmah i odgovor šejkeru kod nas se ne primjenjuje naše pravo (ako to uopće i postoji) nego trgovačko pravo države Washigton znači dupla doza u čmarKserks_ wrote:Jebate Atila i ja bi to sto ti konzumiras..sto su to lešinari radili u Argentini, nisu htjeli pristati da Argentini otpisu pola glavnice duga...haha jak si...
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Jastreb najebo...
» Jastreb opet najebo
» Imperator opet porazio globaliste
» Papa porazio katolike a Telegram i ateisti presretni
» Dritan porazio prosrpsku opciju u crnogorskom parlamentu
» Jastreb opet najebo
» Imperator opet porazio globaliste