Papa porazio katolike a Telegram i ateisti presretni
Page 1 of 1
Papa porazio katolike a Telegram i ateisti presretni
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/papa-franjo-ponovno-je-porazio-konzervativce-u-vatikanu-uspjelo-mu-je-ono-sto-nikome-nije-vec-dva-stoljeca/
Kermit-
2014-04-17
Re: Papa porazio katolike a Telegram i ateisti presretni
Predrag Šneler ·
Rijeka, Croatia
Ovakav normalan poglavar vam ne odgovara ha? Svaka čast papi kojeg čak i mi ateisti cijenimo. Nadam se da ce vam pojasniti što crkva treba predstavljati
Kermit-
2014-04-17
..ovog papu nitko ne sljivi..i sad mu krivo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nadam se da je slijedeći na redu Opus Dei.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
gotov je papa..samo on to jos ne zna...mislim javno....njegova liberalna politika vise nema prođu u svijetu..i jedino ej moze prodavati na pampasima...odjebali su ga svi najvazniji cimbenici na svijetu a odjebat ce ga i ovi u vatikanu kad im budu ugrozeni interesi...jastreb wrote:Nadam se da je slijedeći na redu Opus Dei.
2015-09-08
Paa pravi kršćanin zna da njegovi interesi nisu od "ovoga svijeta". Uostalom,tako kaže i Biblija.vuksadinare wrote:gotov je papa..samo on to jos ne zna...mislim javno....njegova liberalna politika vise nema prođu u svijetu..i jedino ej moze prodavati na pampasima...odjebali su ga svi najvazniji cimbenici na svijetu a odjebat ce ga i ovi u vatikanu kad im budu ugrozeni interesi...jastreb wrote:Nadam se da je slijedeći na redu Opus Dei.
Kad bi se Isus kao čovjek ponovo vratio na zemlju,bio bi,možda ne razapet,ali spržen na električnoj stolici,ili ubijen u atentatu.
2014-04-22
Papa se ponizuje,a Isus kaže,tko se ponizi bit će uzvišen,a tko se uzvisuje bit će ponižen.
Papa Franjo pere noge bolesnicima i beskućnicima,druži se s besprizornima. Ne osuđuje,i ne maše mačem.
Papa Franjo pere noge bolesnicima i beskućnicima,druži se s besprizornima. Ne osuđuje,i ne maše mačem.
2014-04-22
..proslo svrseno vrijemejastreb wrote:Papa se ponizuje,a Isus kaže,tko se ponizi bit će uzvišen,a tko se uzvisuje bit će ponižen.
2015-09-08
ako se i zezaš - rekao si istinu... uostalom, zato što se družio s bludnicama i carinicima i Isus je bio osuđivan od farizejajastreb wrote:Paa pravi kršćanin zna da njegovi interesi nisu od "ovoga svijeta". Uostalom,tako kaže i Biblija.vuksadinare wrote:gotov je papa..samo on to jos ne zna...mislim javno....njegova liberalna politika vise nema prođu u svijetu..i jedino ej moze prodavati na pampasima...odjebali su ga svi najvazniji cimbenici na svijetu a odjebat ce ga i ovi u vatikanu kad im budu ugrozeni interesi...jastreb wrote:Nadam se da je slijedeći na redu Opus Dei.
Kad bi se Isus kao čovjek ponovo vratio na zemlju,bio bi,možda ne razapet,ali spržen na električnoj stolici,ili ubijen u atentatu.
Guest- Guest
Uopće se ne zezam.metilda wrote:ako se i zezaš - rekao si istinu... uostalom, zato što se družio s bludnicama i carinicima i Isus je bio osuđivan od farizejajastreb wrote:Paa pravi kršćanin zna da njegovi interesi nisu od "ovoga svijeta". Uostalom,tako kaže i Biblija.vuksadinare wrote:gotov je papa..samo on to jos ne zna...mislim javno....njegova liberalna politika vise nema prođu u svijetu..i jedino ej moze prodavati na pampasima...odjebali su ga svi najvazniji cimbenici na svijetu a odjebat ce ga i ovi u vatikanu kad im budu ugrozeni interesi...jastreb wrote:Nadam se da je slijedeći na redu Opus Dei.
Ako imalo čitaš moje postove u vezi sa religijom,Biblijom i Isusom,onda znaš da ovdje pišem istinu.
Zezam se na nekim drugim temama (albanizacija hrvatske obale,Janjevci, Hrvati islamske vjere,Hrvatska do Drine i sl.)
2014-04-22
Vranja, omiljeni papa svih ateista, daasilovski wrote:
Predrag Šneler ·
Rijeka, Croatia
Ovakav normalan poglavar vam ne odgovara ha? Svaka čast papi kojeg čak i mi ateisti cijenimo. Nadam se da ce vam pojasniti što crkva treba predstavljati
2014-04-15
Similar topics
» Papa pozvao mađarske katolike da pokažu milosrđe poput dobrog Samarićanina
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Ljudi presretni, a nigdje EU i NATO zastava
» Imperator opet porazio globaliste
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Ljudi presretni, a nigdje EU i NATO zastava
» Imperator opet porazio globaliste
Page 1 of 1