Jastreb najebo...
Page 1 of 1
Jastreb najebo...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/krvave-maskare-na-krku-policajac-izvan-sluzbe-razbio-casu-o-glavu-mjestaninu-svjedok-tucnjave-doslo-je-pet- policajaca-u-civilu-Bili-Su-pripiti / 8421095 /
vuksadinare- Posts : 100231
2015-09-08
Re: Jastreb najebo...
https://m.24sata.hr/news/policajci-vrbnicki-srbi-doci-cemo-i-grad-cemo-vam-zapaliti-616000
2015-09-08
Dojma sam da je ovo nekakav medjugradski i medjukarnevalski sukob gradova na krku..iz teksta izgleda da su ovi drotovi iz krka dosli po zadatku razjebati ovaj karneval u vrbniku...tu se zaradi dosta love na tome..pa se hoce konkurenciju razjebat..a drotovi su najpogodniji za to
2015-09-08
Nijevuksadinare wrote:Jel ono drug jastreb iz vrbnika
Nego iz mjesta na suprotnoj strani otoka
I ne bi on to ...
Ne. Nanke čut.vuksadinare wrote:Jel ono drug jastreb iz vrbnika
Vrbnik je konzervativno i poprilicno zatvoreno mjesto.
Ovog puta su,koliko cujem bili u pravu. No ne znam kako su ove budale Vrbnicane mogli nazvat Srbima,kad su oni teski katolici. Odande su Bozanic i Zlatko Sudac.
Mozda su pobrkali ovaj Vrbnik sa Vrbnikom kod Knina koji je cistokrvno srpski.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ti si blesav.vuksadinare wrote:Dojma sam da je ovo nekakav medjugradski i medjukarnevalski sukob gradova na krku..iz teksta izgleda da su ovi drotovi iz krka dosli po zadatku razjebati ovaj karneval u vrbniku...tu se zaradi dosta love na tome..pa se hoce konkurenciju razjebat..a drotovi su najpogodniji za to
Kao prvo ta karnevalska zabava u Vrbniku je neka totalno zatvorena zabava na kojoj se ne okrece nikakav novac. Na Krku imas 2 satora gdje nastupaju najvece regionske zvijezde kao Rozga,Neda Ukraden isl. Ovdje nastupa neka anonimna lokalna grupa.
Kao drugo,moras biti totalno lud doci tamo ako nisi iz Vrbnika. To je svijet za sebe. Jedino vece mjesto na Krku đe vlasnik slastičarne nij Šipac.
2014-04-22
a nes su im se zamjerili..nece drotovi sam tako frku napraviti ma koliko ograniceni bili..ili su kakbe njihove pice htjeli zbaritijastreb wrote:Ti si blesav.vuksadinare wrote:Dojma sam da je ovo nekakav medjugradski i medjukarnevalski sukob gradova na krku..iz teksta izgleda da su ovi drotovi iz krka dosli po zadatku razjebati ovaj karneval u vrbniku...tu se zaradi dosta love na tome..pa se hoce konkurenciju razjebat..a drotovi su najpogodniji za to
Kao prvo ta karnevalska zabava u Vrbniku je neka totalno zatvorena zabava na kojoj se ne okrece nikakav novac. Na Krku imas 2 satora gdje nastupaju najvece regionske zvijezde kao Rozga,Neda Ukraden isl. Ovdje nastupa neka anonimna lokalna grupa.
Kao drugo,moras biti totalno lud doci tamo ako nisi iz Vrbnika. To je svijet za sebe. Jedino vece mjesto na Krku đe vlasnik slastičarne nij Šipac.
2015-09-08
Pijana posla. Ja jos nisam cuo da netko tko nije iz Vrbnika dolazi na njihove plesnjake i zabave. Osim ljeti kad je sve puno turista.
2014-04-22
i imaju dobru rakiju i dobro vino...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Similar topics
» Jastreb opet najebo
» Ramo Ramstein porazio Ruse kod Staljingrada i najebo im se majke
» JASTREB
» Gdje je jastreb?
» Mesic vs Jastreb
» Ramo Ramstein porazio Ruse kod Staljingrada i najebo im se majke
» JASTREB
» Gdje je jastreb?
» Mesic vs Jastreb