Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
Mene ta tematika oko zagrebačkog aerodroma nezanima previše
Kamo sreće da oće netko uvest liniju Zirih Split Beograd ili tako neka putanja
Kamo sreće da oće netko uvest liniju Zirih Split Beograd ili tako neka putanja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
To je trebalo uraditi već poodavno. Mislim da ih nije trebalo ni uspostavljati. Neka narodi malo počinu, jelte...Serbinho-3 wrote:Prekid diplomatskih odnosa.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:To je trebalo uraditi već poodavno. Mislim da ih nije trebalo ni uspostavljati. Neka narodi malo počinu, jelte...Serbinho-3 wrote:Prekid diplomatskih odnosa.
Problem je u tme da ovaj to da ga nitko nije šutnuo u dupe i poslao tamo odakle je došao, razumiije kao slabost.
I inače Balkanci kad ih obilaziš razumiju da ih se bojiš, a ustvari se radi o nečem sasma drugom...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Niko nista o avionima ...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ma tom đubru treba zabraniti ulazak na tlo hrvatske...valjda ima neke osnove za to, a ako ima, ne znam šta se čekaEroo wrote:To je trebalo uraditi već poodavno. Mislim da ih nije trebalo ni uspostavljati. Neka narodi malo počinu, jelte...Serbinho-3 wrote:Prekid diplomatskih odnosa.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Znam ja. Hoće nekada da kaže istinu.Noor wrote:ma tom đubru treba zabraniti ulazak na tlo hrvatske...valjda ima neke osnove za to, a ako ima, ne znam šta se čekaEroo wrote:To je trebalo uraditi već poodavno. Mislim da ih nije trebalo ni uspostavljati. Neka narodi malo počinu, jelte...Serbinho-3 wrote:Prekid diplomatskih odnosa.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
to što on govori nema veze s istinom.dzango wrote:
Znam ja. Hoće nekada da kaže istinu.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
http://www.blic.rs/vesti/svet/hrvati-zaplenili-avion-mice-jovanovica/075gfbf
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SAD-e oštro peotiv bilo kakvog sporazuma sa Rusijom
» Šitski vjerski vođa protiv bilo kakvog nasilja nad homoseksulacima
» Bećki institut : Masovno iseljavanje iz Hrvatske kakvog nije bilo ni u ratovima
» Ha ha ha opet srpski borbeni avioni made in Serbia
» Komšić se preko Orepića pokušava dokopati bilo kakvog sastanka s visokim dužnosnicima u Hrvatskoj
» Šitski vjerski vođa protiv bilo kakvog nasilja nad homoseksulacima
» Bećki institut : Masovno iseljavanje iz Hrvatske kakvog nije bilo ni u ratovima
» Ha ha ha opet srpski borbeni avioni made in Serbia
» Komšić se preko Orepića pokušava dokopati bilo kakvog sastanka s visokim dužnosnicima u Hrvatskoj
Page 4 of 4