Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
Nije poenta Hungaria, vec broker.RayMabus wrote:Mađarska je u EUSerbinho-3 wrote:Postoje brokeri preko kojih sve ide i pitanje za koga lete avioni.
Ako pise AIR Serbia, ne znaci da ista leti direktno.
Izleteo 737-400F u Bergamu sa piste, pise DHL a nije, vec Madjari, koji su feeder.
Sad ih vidim prefarbali da ne sramote DHL.
Ovi lete godinama, znaju sve propise i sad najednom neko u Zagrebu otkrio toplu vodu.
Pratimo dalje...
Ako je broker iz EU a iznajmi avion iz Australije, taj avion leti za brokera iz EU a ne Qantas recimo.
Ceska je leglo registrovanih kompanija, tako da je ovo verovatno jos samo jedan potez za paljenje krezubih patriota, dok ne puste avione i nadju.
Kompanije zavise od brokera, koji su glavni u prici, kako sa kamionima, tako i avionima.
Relativno nepoznat pojam na Balkanu za razliku od starleta, pevaljki, menadjera...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
Lete oni već dvije godine tako, ima tu više od tri puta, svako malo
Eno im Francuzi i EU sud za zračni promet
Nije to više naša briga
Eno im Francuzi i EU sud za zračni promet
Nije to više naša briga
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nemaju Francuzi nista sa time.RayMabus wrote:A inače zagrebački aerodrom je u koncesiji Francuza tako da vam ova igra stvarno nije bila pametna
Te kompanije lete stalno po Svetu, imas masu tih biz jet po Srbiji, brokeri i kompanije po Londonu, Parizu, ko zna gde.
2014-08-25
Meni se isto čini da je potez za ove koji s vukovima vodu piju i trajati ce dva dana.
Jer kako bi oni letili godinama a da ne znaju za pravila kabotaze i koliko puta tjedno smiju . A i pitanje ovih brokera, mozda su iz EU zemlje
Jer kako bi oni letili godinama a da ne znaju za pravila kabotaze i koliko puta tjedno smiju . A i pitanje ovih brokera, mozda su iz EU zemlje
Last edited by kaja on 7/11/2017, 01:37; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vi niste brokeri, vi ste Vijetnamci koji lete unutar EU
Đabe spominjat više hr, to je sad u nadležnosti EU suda za zračni promet
Tamo to riješavajte
Valjda će dat opomenu jer hr nije u interesu pogoršanje odnosa ali eto vi baš oćete glavom kroz zid pa eto
Đabe spominjat više hr, to je sad u nadležnosti EU suda za zračni promet
Tamo to riješavajte
Valjda će dat opomenu jer hr nije u interesu pogoršanje odnosa ali eto vi baš oćete glavom kroz zid pa eto
2014-04-11
To i nisu Srpski avioni, vec leasing kompanija po Irskoj uglavnom.
Kompanije registrovane u Srbiji, koje lete sa iznajmljenim avionima sa Zapada za brokere i kompanije sa Zapada.
Pise na avionu YU registracija a avion iznajmljen kompaniji i lete za brokera iz EU.
Ja kad idem sa ITA licnom kartom, pandur na BGD aerodromu ne zna propise i krene da me vozi.
Tako i ovde verovatno prica i na kraju, eto, bla bla, vise se ne govori.
Nisu ovi toliko idioti da krse propise a lete Non stop po EU.
Kompanije registrovane u Srbiji, koje lete sa iznajmljenim avionima sa Zapada za brokere i kompanije sa Zapada.
Pise na avionu YU registracija a avion iznajmljen kompaniji i lete za brokera iz EU.
Ja kad idem sa ITA licnom kartom, pandur na BGD aerodromu ne zna propise i krene da me vozi.
2014-08-25
kaja wrote:Meni se isto čini da je potez za ove koji s vukovima vodu piju i trajati ce dva dana.
Neznam, zapečatili su ih, ja mislim da je to već na sudu u EU dakle nema nazad
2014-04-11
Moguće, vjerojatno oni air Pink radi na tu šemuSerbinho-3 wrote:To i nisu Srpski avioni, vec leasing kompanija po Irskoj uglavnom.
2014-04-11
Air Pink, blago onom, koji moze da poveruje da oni mogu naci jednog klijenta u Evropi
Nasi u USA su uglavnom u poslu sa kamionima, otvorili kompanije, sve sto svako moze, ali nikada nisu postali brokeri.
Broker ne moze biti svako i broker se ne zeza sa kamionima, vec koristi glavu.
Nasi u USA su uglavnom u poslu sa kamionima, otvorili kompanije, sve sto svako moze, ali nikada nisu postali brokeri.
Broker ne moze biti svako i broker se ne zeza sa kamionima, vec koristi glavu.
2014-08-25
Ja čisto sumnjam da bi Plenković ovo dozvolija, nije mu u interesu
To je neka borba na relaciji avio biznisa
To je neka borba na relaciji avio biznisa
2014-04-11
Znati će se više idućih dana, nije baš da ih je zapečatilo bezveze, svi letovi se registriraju dakle to je dokaz
Ima sud pa ono
Ima sud pa ono
2014-04-11
Ovi air Pink su čarter letovi, nije konkurencija croatia Airlines a prizemljilo ih
Dakle neka druga je tu priča u igri
Dakle neka druga je tu priča u igri
2014-04-11
Nešto drugo je tu u igri, jedino vjerujem da je hr kontrola zračnog prometa imala odavno dokaze no nisu dirali
Netko je naredio da se to sad aktivira
Netko iznad Plenkovića
Netko je naredio da se to sad aktivira
Netko iznad Plenkovića
2014-04-11
Moguće da vas i Amerikanci jebu zbog migova i Agrokora
To neka naredba da se Srbiju pritisne radi Rusa
To neka naredba da se Srbiju pritisne radi Rusa
2014-04-11
AIR Serbia je iznajmila dva Airbusa, verovatno jedan od istih.
Pusti te tu lokalne patriote lopine, nije im dovoljan Agrokor, pa daj jos...
Pusti te tu lokalne patriote lopine, nije im dovoljan Agrokor, pa daj jos...
2014-08-25
Stvar je u tome šta ja nevirujem u to da bi Hrvatska ssmoincijativno ovo sve prizemljila
Nešto drugo je u pitanju
Nešto drugo je u pitanju
2014-04-11
Imamo pritisak na Srbiju
. To je ono što se zna, hr je samo izvršioc
. Tko je u sjeni
. To je ono što se zna, hr je samo izvršioc
. Tko je u sjeni
2014-04-11
Verovatno ovaj jedan iznajmljeni A319, ko zna kome a ovi videli Air Serbia.
http://www.exyuaviation.com/2017/11/air-serbia-continues-internal.html?m=1
http://www.exyuaviation.com/2017/11/air-serbia-continues-internal.html?m=1
2014-08-25
Meni se čini da je netko politički u Srbiji nešto zasra pa ga ovako pritišću
2014-04-11
Iznad Plenkovića je i mafija iz Agrokora
Možda poruka Vučiću ako da agrokor kapital Rusima
Možda poruka Vučiću ako da agrokor kapital Rusima
2014-04-11
ja mislio migovi..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SAD-e oštro peotiv bilo kakvog sporazuma sa Rusijom
» Šitski vjerski vođa protiv bilo kakvog nasilja nad homoseksulacima
» Bećki institut : Masovno iseljavanje iz Hrvatske kakvog nije bilo ni u ratovima
» Ha ha ha opet srpski borbeni avioni made in Serbia
» Komšić se preko Orepića pokušava dokopati bilo kakvog sastanka s visokim dužnosnicima u Hrvatskoj
» Šitski vjerski vođa protiv bilo kakvog nasilja nad homoseksulacima
» Bećki institut : Masovno iseljavanje iz Hrvatske kakvog nije bilo ni u ratovima
» Ha ha ha opet srpski borbeni avioni made in Serbia
» Komšić se preko Orepića pokušava dokopati bilo kakvog sastanka s visokim dužnosnicima u Hrvatskoj
Page 2 of 4