Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
ja mislio migovi..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
a šta je hrvatska u srbiji, eu ili ?
kako to da hr posluje u srbiji kao da nije clanica eu
a mi smo u hr vijetnamci, el tako rece longi.
vi ste nama goli Q
biće isto kao sa milanovicevom granicom
ili plenkovicevim taksama
ponašate se ko secikese, glumite neki q a u srbiji
glumite bivšU braćU. ajde.. bre
kako to da hr posluje u srbiji kao da nije clanica eu
a mi smo u hr vijetnamci, el tako rece longi.
vi ste nama goli Q
biće isto kao sa milanovicevom granicom
ili plenkovicevim taksama
ponašate se ko secikese, glumite neki q a u srbiji
glumite bivšU braćU. ajde.. bre
Guest- Guest
longi odma počne da kenja da ste vi eu i nato
kao da ste vi okosnica svega toga
vi ste obične pišoplotonje u svemu tome
od vas bre bolji i bugari i rumuni
strašno, vrlo neprijatno
kao da ste vi okosnica svega toga
vi ste obične pišoplotonje u svemu tome
od vas bre bolji i bugari i rumuni
strašno, vrlo neprijatno
Guest- Guest
sa bu te longi iscepao sam da dojde...
2015-09-08
ima da odem kuci da ga nadjem )vuksadinare wrote:sa bu te longi iscepao sam da dojde...
ja znam k.lukšić ki da je moja dedovina )
Guest- Guest
longi slijedi ti cepacina od pizzona..zna svaki kutak kastel luksica nemas se kamo skriti..
2015-09-08
ni slucajnovuksadinare wrote:longi slijedi ti cepacina od pizzona..zna svaki kutak kastel luksica nemas se kamo skriti..
mada, voleo bih da opet prodjem ulicama k.luksica
ali nije strasno, moze i da ne bude, sve ok
Guest- Guest
vucko,
najbolje poznajem k.lukšić sa okolinom i viroviticu sa okolinom
ako bude neke frke, tamo me trazi, na te dve lokacije )
najbolje poznajem k.lukšić sa okolinom i viroviticu sa okolinom
ako bude neke frke, tamo me trazi, na te dve lokacije )
Guest- Guest
Pa jesmo u EU smo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo je nešto vezano uz Agrokorovu imovinu u Srbiji pošto su to sad preuzeli Amerikanci a Vučić daje Rusima to i sad ga ovako poklopilo
2014-04-11
Ovo je bar lako rešivo. Na sud pa kom opanci a kom obojci. Ili će vlasnici aviona platiti kaznu ili će HR platiti svaki minut zadržavanja aviona.
Pa iskreno mislim da dokaze imaju jer ih je u dvije godine H rvatska kontrola leta skupila dovoljno
Ovo je vezano uz imovinu Agrokora u Srbiji
Hrvati nebi zaplijenili sve avione nego jedan primjera radi tako da ovo je američki fondovi u agrokoru naredili
Ovo je vezano uz imovinu Agrokora u Srbiji
Hrvati nebi zaplijenili sve avione nego jedan primjera radi tako da ovo je američki fondovi u agrokoru naredili
2014-04-11
đenosajd bre!
đenosajd srpskih aviona
Ja sam to sinoć analizira
Nema nekih promjena u srpskoj politici
Migovi isto nisu razlog
Zapečatilo je charter avione od air Pink dakle nije ni croatia Airlines jer im ovi nisu konkurencija
Onda hr nije u interesu pogoršanje odnosa, u vrh glave jedan avion bi zaplijenili reda radi da se to riješi
Ostala je samo
Imovina Agrokor u Srbiji koju Vučić daje Rusima
Dakle američki fondovi su ovo naredili
Nema nekih promjena u srpskoj politici
Migovi isto nisu razlog
Zapečatilo je charter avione od air Pink dakle nije ni croatia Airlines jer im ovi nisu konkurencija
Onda hr nije u interesu pogoršanje odnosa, u vrh glave jedan avion bi zaplijenili reda radi da se to riješi
Ostala je samo
Imovina Agrokor u Srbiji koju Vučić daje Rusima
Dakle američki fondovi su ovo naredili
2014-04-11
Pa sad, nisu to baš srpski avioni. Koliko vidim, radi se o avionima Pinka i onog govneta što drži Megatrend. Ja bih vam lično dao da ih zadržite i da ih ne vraćate. E sad kako ćete to rešiti na sudu, vaš i njihov je problem.
ni's nema na informeru..znaci pusiona su...vec bi informer po nalogu vucica i brnabicke vristao..'poludele ustase zaplenili srpske avione samo zato sto su iz srbije'
2015-09-08
Pa ja nemam avio kompaniju niti dionice iste da bi ovo bio nekakvi moj problemdzango wrote:Pa sad, nisu to baš srpski avioni. Koliko vidim, radi se o avionima Pinka i onog govneta što drži Megatrend. Ja bih vam lično dao da ih zadržite i da ih ne vraćate. E sad kako ćete to rešiti na sudu, vaš i njihov je problem.
Jebe se mene i za jedne i druge i treće
2014-04-11
Roy_Bean wrote:đenosajd bre!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
suti I vrati pizonu avionvuksadinare wrote:ni's nema na informeru..znaci pusiona su...vec bi informer po nalogu vucica i brnabicke vristao..'poludele ustase zaplenili srpske avione samo zato sto su iz srbije'
znamo da si ga ukro
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Mene ta tematika oko zagrebačkog aerodroma nezanima previše
Kamo sreće da oće netko uvest liniju Zirih Split Beograd ili tako neka putanja
Kamo sreće da oće netko uvest liniju Zirih Split Beograd ili tako neka putanja
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SAD-e oštro peotiv bilo kakvog sporazuma sa Rusijom
» Šitski vjerski vođa protiv bilo kakvog nasilja nad homoseksulacima
» Bećki institut : Masovno iseljavanje iz Hrvatske kakvog nije bilo ni u ratovima
» Ha ha ha opet srpski borbeni avioni made in Serbia
» Komšić se preko Orepića pokušava dokopati bilo kakvog sastanka s visokim dužnosnicima u Hrvatskoj
» Šitski vjerski vođa protiv bilo kakvog nasilja nad homoseksulacima
» Bećki institut : Masovno iseljavanje iz Hrvatske kakvog nije bilo ni u ratovima
» Ha ha ha opet srpski borbeni avioni made in Serbia
» Komšić se preko Orepića pokušava dokopati bilo kakvog sastanka s visokim dužnosnicima u Hrvatskoj
Page 3 of 4