Zašto su muškarci
Page 4 of 35
Page 4 of 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Re: Zašto su muškarci
aben wrote:meni se čini da se u dalmaciji i lici teško vato sime feminizma, tlo jednostavno ni toliko plodno ko u zagrebu, slavoniji i u riki;
Definitivno, a i trebaš malo pripazit što ženiš i onda nema problema.
Nećeš rospiju, nego žensku iz pristojne tradicionalne obitelji :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
slažen seaben wrote:feminizam je propo ne zbog tih teških stranih riči, nego jer je osudjen na propast od početka. niko normalan ne će slušati žene, to je ka visoka moda;epikur37 wrote:Feminizam je propao u masu postmodernog liberalnog relativizma.
Samo/destrukcija društva i civlizacije.
sve neki eventi, a ljudi i dalje živu isto, business as usual
2015-08-06
Istina...ono tip dva metra a sve priča u deminutivu...aben wrote:meni se čini da se u dalmaciji i lici teško vato sime feminizma, tlo jednostavno ni toliko plodno ko u zagrebu, slavoniji i u riki; ka oni pederčići počnu kaj je, šta da, pa to je bilo feminizirano dopolak i prije feminističke kampanje
Trinity-
2014-04-17
Takode propaganda o mizogoniji kao nekakvom opce drustvenom fenomenu se non stop propagira a stvarnost je sasvim drugacija. Naime, misandrija koja je bila prikrivena i individualna, je danas agresivno otvorena, i izrazena je kroz razne socijalne pokrete kao sto su konstrukcije tipa toksicna muskost, privilegirani bijeli muskarci I fantomski patrijarhat koji je kriv za sva zla svijeta. Ovo su sve konkretne i otvorene socijalne pojave koje se propagiraju u medijima, obrazovanju I kulturi opcenito. Mizogonija je individualni fenomen ali misandrija je institucionaliziranaepikur37 wrote:Feminizam je propao u masu postmodernog liberalnog relativizma.
2014-04-19
Slažem seKserks_ wrote:Nije propao živi i rast ce, dok ne dotuče civilizaciju.epikur37 wrote:Feminizam je propao u masu postmodernog liberalnog relativizma.
Malo prati medije...stalna kunjava zene ugrožene kme,kme....i onda novi val pozitivne diskriminacije...moderni Zapadnjaci su teški mazohisti.
Evo primjer Hr konkretno
Krahirao natalitet a mladi bježe
Da zabraniš ženama radit poslove gdje ima muški nezaposlen bili do ovih stvari došlo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma ne triba nikoga tirati,prckov wrote:nedaj se abene, protiraj to sveaben wrote:meni se čini da se u dalmaciji i lici teško vato sime feminizma, tlo jednostavno ni toliko plodno ko u zagrebu, slavoniji i u riki; ka oni pederčići počnu kaj je, šta da, pa to je bilo feminizirano dopolak i prije feminističke kampanje
feministička ideja je toliko strana i odbojna ljudima, da se jednostavno ne more ćapati, osin ako čovik već nemo odredjene sklonosti.
druga je stvor narativ i virtue signaling. ali i takovi dojdu doma pa in žena opegla kušulju.
2014-04-16
ma kakvi propo, tek je u zaletuKserks_ wrote:Nije propao živi i rast ce, dok ne dotuče civilizaciju.epikur37 wrote:Feminizam je propao u masu postmodernog liberalnog relativizma.
Malo prati medije...stalna kunjava zene ugrožene kme,kme....i onda novi val pozitivne diskriminacije...moderni Zapadnjaci su teški mazohisti.
2014-04-19
cega baaben wrote:ma ne triba nikoga tirati,prckov wrote:nedaj se abene, protiraj to sveaben wrote:meni se čini da se u dalmaciji i lici teško vato sime feminizma, tlo jednostavno ni toliko plodno ko u zagrebu, slavoniji i u riki; ka oni pederčići počnu kaj je, šta da, pa to je bilo feminizirano dopolak i prije feminističke kampanje
feministička ideja je toliko strana i odbojna ljudima, da se jednostavno ne more ćapati, osin ako čovik već nemo odredjene sklonosti.
druga je stvor narativ i virtue signaling. ali i takovi dojdu doma pa in žena opegla kušulju.
mozda tu kod vas
al sumnjam da ce I tu dugo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:Takode propaganda o mizogoniji kao nekakvom opce drustvenom fenomenu se non stop propagira a stvarnost je sasvim drugacija. Naime, misandrija koja je bila prikrivena i individualna, je danas agresivno otvorena, i izrazena je kroz razne socijalne pokrete kao sto su konstrukcije tipa toksicna muskost, privilegirani bijeli muskarci I fantomski patrijarhat koji je kriv za sva zla svijeta. Ovo su sve konkretne i otvorene socijalne pojave koje se propagiraju u medijima, obrazovanju I kulturi opcenito. Mizogonija je individualni fenomen ali misandrija je institucionaliziranaepikur37 wrote:Feminizam je propao u masu postmodernog liberalnog relativizma.
Tako sam ja svojim asistenticama rekao da ne pratim novu sezonu zvjezdanih staza jer je previše feminizoirana. Aj kapetanica je žensko (ali pizda u principu) nego i prva časnica je žensko a prvi muškarac neki dehumanizirani alien...
ono odjeb.
2015-08-06
prckov wrote:ma kakvi propo, tek je u zaletuKserks_ wrote:Nije propao živi i rast ce, dok ne dotuče civilizaciju.epikur37 wrote:Feminizam je propao u masu postmodernog liberalnog relativizma.
Kod nas u dalmaciji se taj zalet baš i ne osjeti...
2015-08-06
Evo čitam jučer njemačka traži miljon radnika
Krahirao natalitet a posla ima
Krahirao natalitet a posla ima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Svaki par mjeseci nakon medijske histerije u HR se provuče koji zakon koji favorizira zene, a diskriminira muškarce..prckov wrote:ma kakvi propo, tek je u zaletuKserks_ wrote:Nije propao živi i rast ce, dok ne dotuče civilizaciju.epikur37 wrote:Feminizam je propao u masu postmodernog liberalnog relativizma.
A da ne govorim da je mizandrija poželjna i općeprihvaćena kao nesto normalno u medijima.
Guest- Guest
e to sun zaburavi:))Triny wrote:Istina...ono tip dva metra a sve priča u deminutivu...aben wrote:meni se čini da se u dalmaciji i lici teško vato sime feminizma, tlo jednostavno ni toliko plodno ko u zagrebu, slavoniji i u riki; ka oni pederčići počnu kaj je, šta da, pa to je bilo feminizirano dopolak i prije feminističke kampanje
al, znoš, mi ki živemo u grodu uvika izgljedomo ko pederčići ovima sa sela,
ovi sa sela izgljedaju ka pederčići onima iz ličke šume, ovi iz šume prema onima iz aljaske...al to je samo razina grubosti, grezosti koje odredjen životni konfor pruža,
ali muško ženski odnosi u svin tin sredinama su manje više medjusobno sukladni..
2014-04-16
ovdje je feministicka propaganda cim upalis tvepikur37 wrote:prckov wrote:Takode propaganda o mizogoniji kao nekakvom opce drustvenom fenomenu se non stop propagira a stvarnost je sasvim drugacija. Naime, misandrija koja je bila prikrivena i individualna, je danas agresivno otvorena, i izrazena je kroz razne socijalne pokrete kao sto su konstrukcije tipa toksicna muskost, privilegirani bijeli muskarci I fantomski patrijarhat koji je kriv za sva zla svijeta. Ovo su sve konkretne i otvorene socijalne pojave koje se propagiraju u medijima, obrazovanju I kulturi opcenito. Mizogonija je individualni fenomen ali misandrija je institucionaliziranaepikur37 wrote:Feminizam je propao u masu postmodernog liberalnog relativizma.
Tako sam ja svojim asistenticama rekao da ne pratim novu sezonu zvjezdanih staza jer je previše feminizoirana. Aj kapetanica je žensko (ali pizda u principu) nego i prva časnica je žensko a prvi muškarac neki dehumanizirani alien...
ono odjeb.
uleti ti u kucu iz ekrana ko vreca govana
2014-04-19
pa vidi ove genterske serije, danas svi genteri zeneepikur37 wrote:prckov wrote:Takode propaganda o mizogoniji kao nekakvom opce drustvenom fenomenu se non stop propagira a stvarnost je sasvim drugacija. Naime, misandrija koja je bila prikrivena i individualna, je danas agresivno otvorena, i izrazena je kroz razne socijalne pokrete kao sto su konstrukcije tipa toksicna muskost, privilegirani bijeli muskarci I fantomski patrijarhat koji je kriv za sva zla svijeta. Ovo su sve konkretne i otvorene socijalne pojave koje se propagiraju u medijima, obrazovanju I kulturi opcenito. Mizogonija je individualni fenomen ali misandrija je institucionaliziranaepikur37 wrote:Feminizam je propao u masu postmodernog liberalnog relativizma.
ono odjeb.
to trci tuce
cuda radi
2014-04-19
prckov wrote:ovdje je feministicka propaganda cim upalis tvepikur37 wrote:prckov wrote:Takode propaganda o mizogoniji kao nekakvom opce drustvenom fenomenu se non stop propagira a stvarnost je sasvim drugacija. Naime, misandrija koja je bila prikrivena i individualna, je danas agresivno otvorena, i izrazena je kroz razne socijalne pokrete kao sto su konstrukcije tipa toksicna muskost, privilegirani bijeli muskarci I fantomski patrijarhat koji je kriv za sva zla svijeta. Ovo su sve konkretne i otvorene socijalne pojave koje se propagiraju u medijima, obrazovanju I kulturi opcenito. Mizogonija je individualni fenomen ali misandrija je institucionaliziranaepikur37 wrote:Feminizam je propao u masu postmodernog liberalnog relativizma.
ono odjeb.
uleti ti u kucu iz ekrana ko vreca govana
Pa to je baš super kao poziv za otpor i nonkonformzam :)
2015-08-06
pa etoepikur37 wrote:prckov wrote:ma kakvi propo, tek je u zaletuKserks_ wrote:Nije propao živi i rast ce, dok ne dotuče civilizaciju.epikur37 wrote:Feminizam je propao u masu postmodernog liberalnog relativizma.
Kod nas u dalmaciji se taj zalet baš i ne osjeti...
uzivajte dok traje
2014-04-19
aben wrote:e to sun zaburavi:))Triny wrote:Istina...ono tip dva metra a sve priča u deminutivu...aben wrote:meni se čini da se u dalmaciji i lici teško vato sime feminizma, tlo jednostavno ni toliko plodno ko u zagrebu, slavoniji i u riki; ka oni pederčići počnu kaj je, šta da, pa to je bilo feminizirano dopolak i prije feminističke kampanje
al, znoš, mi ki živemo u grodu uvika izgljedomo ko pederčići ovima sa sela,
ovi sa sela izgljedaju ka pederčići onima iz ličke šume, ovi iz šume prema onima iz aljaske...al to je samo razina grubosti, grezosti koje odredjen životni konfor pruža,
ali muško ženski odnosi u svin tin sredinama su manje više medjusobno sukladni..
dobro i vi boduli ste femkasti kad pričate...sve nešto čići, mić, šić pić :D
2015-08-06
oni izgleda ne kuze sta to znaci institucionaliziranKserks_ wrote:Svaki par mjeseci nakon medijske histerije u HR se provuče koji zakon koji favorizira zene, a diskriminira muškarce..prckov wrote:ma kakvi propo, tek je u zaletuKserks_ wrote:Nije propao živi i rast ce, dok ne dotuče civilizaciju.epikur37 wrote:Feminizam je propao u masu postmodernog liberalnog relativizma.
A da ne govorim da je mizandrija poželjna i općeprihvaćena kao nesto normalno u medijima.
2014-04-19
Ovo je vrhunac feminističkog sranja, nakon 5 minuta sam prestao gledat.http://www.imdb.com/title/tt0451279/
Guest- Guest
danas ne moreš opstati u javnon životu ako se ne uskladiš sa službenom državnom religijom, ali to imo zero utjecaja na stvarni život...ko i cela politika uostalom, cili dan sereš pizdarije koje nemaju nikakove veze, a ispod banka trpoš vriću:)
2014-04-16
Page 4 of 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 4 of 35