Zašto su muškarci
Page 2 of 35
Page 2 of 35 • 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Re: Zašto su muškarci
Ja imam više ono čisto tehnički pristup toj stvari tj muško ženskim odnosima
Pročitao tekst ali ga nisam razumija
Šta je točno rekla
Šta je točno rekla
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
prska po feminizmu i emancipaciji...ukratkoRayMabus wrote:Ja imam više ono čisto tehnički pristup toj stvari tj muško ženskim odnosima
Šta je točno rekla
bodri muškarce da sačuvaju svoje dostojanstvo pred navalom sljedbenica ovih spomenutih imbecilnih pokreta
Last edited by Noor on 7/11/2017, 00:12; edited 1 time in total
RayMabus wrote:Šta je točno rekla
Da muškarci trebaju biti muškarci, a žene trebaju biti žene. Čak i u modernim društvima zapadne civilizacije. Dapače, pogotovo u takvima.
Guest- Guest
..umjesto da glume pudla koji viri iz njenog cekera.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Šta je točno rekla
Da muškarci trebaju biti muškarci, a žene trebaju biti žene. Čak i u modernim društvima zapadne civilizacije. Dapače, pogotovo u takvima.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kasno je malo za to
Prošla baba sa kolačima
Već su se feminizirali
Prošla baba sa kolačima
Već su se feminizirali
2014-04-11
Tehnički pristup Pa te privedu u postaju na razgovor te dobiješ zabranu približavanjaRayMabus wrote:Ja imam više ono čisto tehnički pristup toj stvari tj muško ženskim odnosima
Guest- Guest
Noor wrote:..umjesto da glume pudla koji viri iz njenog cekera.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Šta je točno rekla
Dobar i slikovit opis. :)
Guest- Guest
jer pod najezdom ovih rospija misle da moraju. ove non stop laju, a konzervativne žene šute o svojim očekivanjima od muškarca.RayMabus wrote:Kasno je malo za to
Prošla baba sa kolačima
Već su se feminizirali
i to je greška, koja je rezultirala ovim što imamo. i vi i mi.
oo, one rospije ja brzo steramu3pickematerine, femi i slicno,Noor wrote:jer pod najezdom ovih rospija misle da moraju. ove non stop laju, a konzervativne žene šute o svojim očekivanjima od muškarca.RayMabus wrote:Kasno je malo za to
Prošla baba sa kolačima
Već su se feminizirali
i to je greška, koja je rezultirala ovim što imamo. i vi i mi.
Nemoš to više mentalno minjat
2014-04-11
meni se cini da ti raspravljas o svojim projekcijamakaja wrote:Zašto bi samo neki ljuti galamdžija koji je uvijek u pravu koji ne makne prstom doma bio neka "zaštita" ? Pa takvi bas neće biti oslonac ili zaštita jer gledaju samo svoje dupe .. tekst je glupost ..
I zašto suprotno tome neki pažljiv muškarac koji ne glumata krkana ne bi bio jos veći muškarac a ne neki " proziran tip s kremicom " kako ova koza objašnjava.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne znam za HR al ovdje alfe zavrse u zatvoru. Nije problem zena nego system, feminizam je institucionaliziran, pocevsi od vrtica pa nadaljeKserks_ wrote:Ma nisu muskarci nikakve žrtve, betice su žrtve, jer ne znaju drugačije ...kad vidiš da te se diskriminira, ne sudjeluješ u tom društvu, tim odnosima, prije ili kasnije ti dođu po pomoć .....ko da zene mogu vodit društvo bez muškaraca...:)A svoje ludosti i uvjerenja neka sami kusaju, kasnije se ili opamete ili uzgajaju mačke,a poneke i pse.
2014-04-19
...tekst o muškarcima u današnjem društvu koji su postali najveće žrtve feminizma.
A jadni...
Trinity-
2014-04-17
lezba koja nema djece raspravlja na tv sa tipom o tome kolko mogu vidit djecu poslije razvodaTriny wrote:...tekst o muškarcima u današnjem društvu koji su postali najveće žrtve feminizma.
A jadni...
2014-04-19
Šta vam rade...cccc...prckov wrote:lezba koja nema djece raspravlja na tv sa tipom o tome kolko mogu vidit djecu poslije razvodaTriny wrote:...tekst o muškarcima u današnjem društvu koji su postali najveće žrtve feminizma.
A jadni...
Trinity-
2014-04-17
jučer gledam onaj Gunsmoke, i epizoda je bila, otac naredio svojim sinovima da odu u grad i da se ne vraćaju bez žene..
ništa otmu oni, svako po jednu ženi, tri sina, tri djeve, i jedna za tatu..
na kraju jedna se posvađa s jednim sinom, i ona veli: tvoj otac je razbojnik, pljus on njoj šamar (ne baš prejaki): možeš mene napasti, ali ne mog oca, on je pošten radnik, sam nas je odhranio i odgojio.. i onda joj turio buket cvijeća na stol i izašao..
na kraju je fino završilo naravno su se spojili, često žene ne znaju šta žele..
Malo je kasno za vraćanje kotača unatrag
Nemoš pola stoljeća feminizirati muške i sad odjednom a možda bolje ne
Sad triba pola stoljeća defeminizacije
2014-04-11
Ne znam zasto bi završio u zatvor..pa nećeš nikoga mlatit ili uhodit...kad vidiš da te počne zajebavat samo se makneš ili je držiš na max distanci, mačke joj tada ne ginu.prckov wrote:ne znam za HR al ovdje alfe zavrse u zatvoru. Nije problem zena nego system, feminizam je institucionaliziran, pocevsi od vrtica pa nadaljeKserks_ wrote:Ma nisu muskarci nikakve žrtve, betice su žrtve, jer ne znaju drugačije ...kad vidiš da te se diskriminira, ne sudjeluješ u tom društvu, tim odnosima, prije ili kasnije ti dođu po pomoć .....ko da zene mogu vodit društvo bez muškaraca...:)A svoje ludosti i uvjerenja neka sami kusaju, kasnije se ili opamete ili uzgajaju mačke,a poneke i pse.
Ne moras biti uparen posto poto, kad to osijete,taj očaj,normal da počnu zajebavat....muskarci su sebi najveći neprijatelji...dovoljno je vidjeti po netu kako snube do očaja i najobičnije bakice,a masa bi im i supak lizala u doslovnom smislu.to muskarci, ma da.
Guest- Guest
rade komplet drustvu, znas onu - kako sijes..Triny wrote:Šta vam rade...cccc...prckov wrote:lezba koja nema djece raspravlja na tv sa tipom o tome kolko mogu vidit djecu poslije razvodaTriny wrote:...tekst o muškarcima u današnjem društvu koji su postali najveće žrtve feminizma.
A jadni...
2014-04-19
Istina, ima i onih koje vole da ih se mlati i briše pod s njima.kic wrote:
jučer gledam onaj Gunsmoke, i epizoda je bila, otac naredio svojim sinovima da odu u grad i da se ne vraćaju bez žene..
ništa otmu oni, svako po jednu ženi, tri sina, tri djeve, i jedna za tatu..
na kraju jedna se posvađa s jednim sinom, i ona veli: tvoj otac je razbojnik, pljus on njoj šamar (ne baš prejaki): možeš mene napasti, ali ne mog oca, on je pošten radnik, sam nas je odhranio i odgojio.. i onda joj turio buket cvijeća na stol i izašao..
na kraju je fino završilo naravno su se spojili, često žene ne znaju šta žele..
Last edited by Triny on 7/11/2017, 10:06; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
RayMabus wrote:Malo je kasno za vraćanje kotača unatrag
ne treba se ništ vratiti, samo pronaći autentičnu muškost, tj trenirati je..
mind & body
https://phalx.com/2017/11/04/the-decline-and-rise-of-authentic-manhood/
Page 2 of 35 • 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 2 of 35