Zašto su muškarci
Page 19 of 35
Page 19 of 35 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 27 ... 35
Re: Zašto su muškarci
Glave su nabijane na kolaca dok su se šugavi psi tromo vukli prašnjavim ulicama a ustajala kiša pojačavala miris truleži koji se širio okolo
Izvuci pasivni glagolski oblik
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
'na kolača'?RayMabus wrote:Glave su nabijane na kolaca dok su se šugavi psi tromo vukli prašnjavim ulicama a ustajala kiša pojačavala miris truleži koji se širio okolo
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Evo na Novoj seruckaju o ženskoj snazi...a jedna kokos slavodobitno izjavi "mi smo stvorile svijet"
Guest- Guest
Na kolce
Vukovi su zavijali u daljini dok je đelat oštrio iznad njihovih glava spremne da nahrarane masu koja je vičući pjevala sa vukovima prizivajući noć u kojoj je jedina nada bila ubiti drugog
Vukovi su zavijali u daljini dok je đelat oštrio iznad njihovih glava spremne da nahrarane masu koja je vičući pjevala sa vukovima prizivajući noć u kojoj je jedina nada bila ubiti drugog
2014-04-11
Vidio, više je ta popušila ku*aca stvarajući svijet...Kserks_ wrote:Evo na Novoj seruckaju o ženskoj snazi...a jedna kokos slavodobitno "izjavi mi smo stvorile svijet"
2014-04-14
Nema. Muško ili žensko, nema sredine ma koliko je pokušali umjetno stvoriti.kaja wrote:Znaci gej ili krkan ? Nema sredine..Leviathan2 wrote:kazem ja da su muskarci relikti proslosti, ako nisi gey ili ono metro kak se zove, tad si glupi zaostali krkan koji je osudjen na izumiranje ko americki indijanci,
mozda ostane koji u rezervatima da se novim generacijama pokaze iz cega su proizasli
Nisu kadre smontirat ni one montažne šatore sa tri aluminijske cijevi..da stvorile svijet.Totenkopf wrote:Vidio, više je ta popušila ku*aca stvarajući svijet...Kserks_ wrote:Evo na Novoj seruckaju o ženskoj snazi...a jedna kokos slavodobitno "izjavi mi smo stvorile svijet"
Guest- Guest
Ako budem imao djece sam ću im pričat priče za laku noć
Ima da im se digne kosa na glavi, bit će nemoj nam više pričat priče za laku noć
Aj dobro još bolje
Ima da im se digne kosa na glavi, bit će nemoj nam više pričat priče za laku noć
Aj dobro još bolje
2014-04-11
'pričat priče'...RayMabus wrote:Ako budem imao djece sam ću im pričat priče za laku noć
Aj dobro još bolje
2014-04-14
RayMabus wrote:Ako budem imao djece sam ću im pričat priče za laku noć
http://www.pictriev.com/
djeca isto snižavaju testosteron, udebljaš se, zaokrugliš u licu...
Guest- Guest
kaže, 2% masculine 98% feminine
hmm ne znam gdje su mi našli tih 2% masculine?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Imaš muški mozak, inteligentna si, to je...Neve wrote:kaže, 2% masculine 98% feminine
2014-04-14
Nije puno 2%Neve wrote:kaže, 2% masculine 98% feminine
Sta ti je stavilo na koga ličiš?
Guest- Guest
pa ne ispituju mozak nego lice.. vjerojatno su me brkovi odaliTotenkopf wrote:Imaš muški mozak, inteligentna si, to je...
(ma šalim se )
2014-04-12
itekako mogu..pokoreni,ponizeni,kastrirani,demaskularizirani,ovi i oni "muskarci",ali koji su na vlasti,rade po direktivama zena..vlastititma,ili nadredjenima..takvise netje pobuniti,jer su slomljeni..karakterno i svakako drugo..Kserks_ wrote:Ma nisu muskarci nikakve žrtve, betice su žrtve, jer ne znaju drugačije ...kad vidiš da te se diskriminira, ne sudjeluješ u tom društvu, tim odnosima, prije ili kasnije ti dođu po pomoć .....ko da zene mogu vodit društvo bez muškaraca...:)A svoje ludosti i uvjerenja neka sami kusaju, kasnije se ili opamete ili uzgajaju mačke,a poneke i pse.
do ksam hodao sa jednom curom iz vinkovaca,njena mater je narucila neke batinase da premlate njenog muza,tek da se zna tk oje tko u kutji..jadnicak njen covjek,nema da podigne glavu,kad ona daje naredbe...
Ima svega..
Guest- Guest
isto tako i meniNeve wrote:kaže, 2% masculine 98% feminine
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
uff to sam na brzinu preletjela, prepoznala sam samo Margot Robbie, Claire Blanchett i BlondieKserks_ wrote:Nije puno 2%
Sta ti je stavilo na koga ličiš?
a tebi?
2014-04-12
Page 19 of 35 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 27 ... 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 19 of 35