Zašto su muškarci
Page 10 of 35
Page 10 of 35 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35
Re: Zašto su muškarci
Nije mi stalo do toga šta drugi muški misli o meni a ne tiRayMabus wrote:A ti misliš da je pravim muškima stalo do tvog mišljenjakaja wrote:kada stignem napraviti ću popis i muškaraca i nemuškarca na ovom forumu
Oni su izgrađene individue koje imaju svoje ja i sve će argumentirat
Mogu saslušati, proanalizirati
Donijeti zaključak
I to je maksimum
To šta ti misliš o meni zabij sebi u guzicu
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
prckov wrote:jestKavran wrote:prckov wrote:evo nistaKavran wrote:prckov wrote:
to se odnosilo na kucne poslove ali ti si dovoljno bezobrazna da to podmetnes pod drugi post
masala mujo
kaja malo nervozna od nejebice. njoj je, izgleda, onaj koji ne podržava feminizam= krkan.
nego ti si ozi? š'a ima dolje? kako u australiji?
zagrijava pred ljeto
e da ... vi ste kontra od nas .... je l' istina da dolje ženske slave žićbo na plaži u bikinijima .... ajoooj ....
a I vikendom navece izlaze skoro gole
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
ajde ajdevuksadinare wrote:lijepo od tebe..hvala..hvala...kaja wrote:pa ti čak i jesi, ima ih tu par..točno vidiš po postovima tko to je a tko je jadan frustriran pa se svađa sa ženamavuksadinare wrote:ja sam muskarac..u zastiti slabih i nemocnih..kaja wrote:"muškarci" ne...kic wrote:
al navališe na kaju, dzango brate držim mitraljez navali na horde zla.
a kukaju da im netko ne da biti muškarac...
:)
znamo se
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Bitna mi je validacija bijelih heteroseksualnih zena bez djece u dobnoj skupini do -7 godina od broja mojih godina te da mi je fizički napeta, za sve ostalE me savršeno boli kita, kao da ne postoje
Guest- Guest
da, bude to puna plazaKavran wrote:prckov wrote:jestKavran wrote:prckov wrote:evo nistaKavran wrote:
kaja malo nervozna od nejebice. njoj je, izgleda, onaj koji ne podržava feminizam= krkan.
nego ti si ozi? š'a ima dolje? kako u australiji?
zagrijava pred ljeto
e da ... vi ste kontra od nas .... je l' istina da dolje ženske slave žićbo na plaži u bikinijima .... ajoooj ....
samo sve na silu
muski nemaju hrabrosti pa se opiju pa kljoknu
2014-04-19
prckov wrote:da, bude to puna plazaKavran wrote:prckov wrote:jestKavran wrote:prckov wrote:
evo nista
zagrijava pred ljeto
samo sve na silu
zbilja ..... o jebote ..... pa to su zrele masline, samo ih treba ubrat .... a šteta.
2017-10-12
I sad ako sam nekoj ženi unutar ovih kriterija napet imamo match.rekli bi Bosanci prosto ko pasulj.Kserks_ wrote:Bitna mi je validacija bijelih heteroseksualnih zena bez djece u dobnoj skupini do -7 godina od broja mojih godina te da mi je fizički napeta, za sve ostalE me savršeno boli kita, kao da ne postoje
Guest- Guest
http://www.sigurnomjesto.hr/savjetovanje/oblici-nasilja/
Psihičko nasilje, odnosno primjena psihičke prisile koja je prouzročila osjećaj straha, ugroženosti, uznemirenosti ili povrede dostojanstva, verbalno nasilje, verbalni napadi, vrijeđanje, psovanje, nazivanje pogrdnim imenima ili na drugi način grubo verbalno uznemiravanje, uhođenje ili uznemiravanje preko svih sredstava za komuniciranje ili preko elektroničkih i tiskanih medija ili na drugi način ili komuniciranja s trećim osobama, protupravna izolacija ili ugrožavanje slobode kretanja (npr. – ponižavanje, ismijavanje u javnosti, nazivanje pogrdnim imenima, psovanje, kritiziranje tuđih ideja i postupaka,ispravljanje i prodike, prekidanje osobe dok govori, nadvikivanje, iskretanje svega što netko kaže, umanjivanje i poricanje nasilja, okrivljavanje žrtve za svoje nasilno ponašanje, ignoriranje, zastrašivanje, prijetnje, pokazivanje fizičke nadmoći, zabrane, uhođenje, praćenje, kontroliranje telefona, pošte i osobnih stvari, uništavanje nečijih predmeta, prijetnja samoubojstvom). Ekonomsko nasilje pod kojim se podrazumijeva oštećenje ili uništenje osobne i zajedničke imovine, zabranu ili onemogućavanje korištenja osobne i zajedničke imovine ili pokušaj da se to učini, oduzimanje prava ili zabrana raspolaganja osobnim prihodima ili imovinom stečenom osobnim radom ili nasljeđivanjem, onemogućavanje zapošljavanja ili rada, prisiljavanje na ekonomsku ovisnost, uskraćivanje sredstava za održavanje zajedničkog kućanstva i skrb o djeci ili drugim uzdržavanim članovima zajedničkog kućanstva (npr. uskraćivanje novca, zabrana da se zaposli, upravljanje osobnom imovinom bez znanja i odobrenja, odlučivanje što i kada se smije kupiti, zahtijevanje da se opravda svaki sitni trošak, samostalno odlučivanje). |
2014-04-16
tocno..to mi ej hobi...ali kod zena je druga prica..kaja wrote:ozbiljno, vojne vježbe i opsjednost ratom su savim druga tema :)vuksadinare wrote:lijepo od tebe..hvala..hvala...kaja wrote:pa ti čak i jesi, ima ih tu par..točno vidiš po postovima tko to je a tko je jadan frustriran pa se svađa sa ženamavuksadinare wrote:ja sam muskarac..u zastiti slabih i nemocnih..kaja wrote:
"muškarci" ne...
a kukaju da im netko ne da biti muškarac...
:)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
najbolje šutit i o svom poslu...aben wrote:http://www.sigurnomjesto.hr/savjetovanje/oblici-nasilja/
Psihičko nasilje, odnosno primjena psihičke prisile koja je prouzročila osjećaj straha, ugroženosti, uznemirenosti ili povrede dostojanstva, verbalno nasilje, verbalni napadi, vrijeđanje, psovanje, nazivanje pogrdnim imenima ili na drugi način grubo verbalno uznemiravanje, uhođenje ili uznemiravanje preko svih sredstava za komuniciranje ili preko elektroničkih i tiskanih medija ili na drugi način ili komuniciranja s trećim osobama, protupravna izolacija ili ugrožavanje slobode kretanja (npr. – ponižavanje, ismijavanje u javnosti, nazivanje pogrdnim imenima, psovanje, kritiziranje tuđih ideja i postupaka,ispravljanje i prodike, prekidanje osobe dok govori, nadvikivanje, iskretanje svega što netko kaže, umanjivanje i poricanje nasilja, okrivljavanje žrtve za svoje nasilno ponašanje, ignoriranje, zastrašivanje, prijetnje, pokazivanje fizičke nadmoći, zabrane, uhođenje, praćenje, kontroliranje telefona, pošte i osobnih stvari, uništavanje nečijih predmeta, prijetnja samoubojstvom).
Ekonomsko nasilje pod kojim se podrazumijeva oštećenje ili uništenje osobne i zajedničke imovine, zabranu ili onemogućavanje korištenja osobne i zajedničke imovine ili pokušaj da se to učini, oduzimanje prava ili zabrana raspolaganja osobnim prihodima ili imovinom stečenom osobnim radom ili nasljeđivanjem, onemogućavanje zapošljavanja ili rada, prisiljavanje na ekonomsku ovisnost, uskraćivanje sredstava za održavanje zajedničkog kućanstva i skrb o djeci ili drugim uzdržavanim članovima zajedničkog kućanstva (npr. uskraćivanje novca, zabrana da se zaposli, upravljanje osobnom imovinom bez znanja i odobrenja, odlučivanje što i kada se smije kupiti, zahtijevanje da se opravda svaki sitni trošak, samostalno odlučivanje).
gđa. ugrožena nek priča sa zidom...
ček, to je onda ignoriranje...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Meni niti to, ravnodušan samKserks_ wrote:Bitna mi je validacija bijelih heteroseksualnih zena bez djece u dobnoj skupini do -7 godina od broja mojih godina te da mi je fizički napeta, za sve ostalE me savršeno boli kita, kao da ne postoje
2014-04-11
ne moras cak ni bratKavran wrote:prckov wrote:da, bude to puna plazaKavran wrote:prckov wrote:jestKavran wrote:
samo sve na silu
zbilja ..... o jebote ..... pa to su zrele masline, samo ih treba ubrat .... a šteta.
izades navece u klubove
ako imalo izgledas beru one
2014-04-19
prckov wrote:ne moras cak ni bratKavran wrote:prckov wrote:da, bude to puna plazaKavran wrote:prckov wrote:
jest
samo sve na silu
izades navece u klubove
:sleazy:
2017-10-12
Najbitnije mi je mišljenje o samome sebi no kako duša nema svojih problema nego su to uvijek problemi drugih a to je i ovaj Inkarnirani dio onda
2014-04-11
a kad je ozenis sve ti prisjedneKavran wrote:prckov wrote:ne moras cak ni bratKavran wrote:prckov wrote:da, bude to puna plazaKavran wrote:
samo sve na silu
izades navece u klubove
sa kamatom
2014-04-19
Tako je i ovde,ali nista prije 1 uru iza ponoći, dok se ne naroljaju...ali to meni ne igra ulogu jer nisam tip za isključivo neverbalnu komunikaciju, velika buka jelte...prckov wrote:ne moras cak ni bratKavran wrote:prckov wrote:da, bude to puna plazaKavran wrote:prckov wrote:
jest
samo sve na silu
izades navece u klubove
Guest- Guest
prckov wrote:a kad je ozenis sve ti prisjedneKavran wrote:prckov wrote:ne moras cak ni bratKavran wrote:prckov wrote:
da, bude to puna plaza
samo sve na silu
izades navece u klubove
sa kamatom
aha .... je l' i tebi prisjelo??
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
to sto je podebljano u gornjem dijelu eksta mislim da nema odnosa koji u sebi ne sadrzi takav oblik "nasilja"aben wrote:http://www.sigurnomjesto.hr/savjetovanje/oblici-nasilja/
Psihičko nasilje, odnosno primjena psihičke prisile koja je prouzročila osjećaj straha, ugroženosti, uznemirenosti ili povrede dostojanstva, verbalno nasilje, verbalni napadi, vrijeđanje, psovanje, nazivanje pogrdnim imenima ili na drugi način grubo verbalno uznemiravanje, uhođenje ili uznemiravanje preko svih sredstava za komuniciranje ili preko elektroničkih i tiskanih medija ili na drugi način ili komuniciranja s trećim osobama, protupravna izolacija ili ugrožavanje slobode kretanja (npr. – ponižavanje, ismijavanje u javnosti, nazivanje pogrdnim imenima, psovanje, kritiziranje tuđih ideja i postupaka,ispravljanje i prodike, prekidanje osobe dok govori, nadvikivanje, iskretanje svega što netko kaže, umanjivanje i poricanje nasilja, okrivljavanje žrtve za svoje nasilno ponašanje, ignoriranje, zastrašivanje, prijetnje, pokazivanje fizičke nadmoći, zabrane, uhođenje, praćenje, kontroliranje telefona, pošte i osobnih stvari, uništavanje nečijih predmeta, prijetnja samoubojstvom).
Ekonomsko nasilje pod kojim se podrazumijeva oštećenje ili uništenje osobne i zajedničke imovine, zabranu ili onemogućavanje korištenja osobne i zajedničke imovine ili pokušaj da se to učini, oduzimanje prava ili zabrana raspolaganja osobnim prihodima ili imovinom stečenom osobnim radom ili nasljeđivanjem, onemogućavanje zapošljavanja ili rada, prisiljavanje na ekonomsku ovisnost, uskraćivanje sredstava za održavanje zajedničkog kućanstva i skrb o djeci ili drugim uzdržavanim članovima zajedničkog kućanstva (npr. uskraćivanje novca, zabrana da se zaposli, upravljanje osobnom imovinom bez znanja i odobrenja, odlučivanje što i kada se smije kupiti, zahtijevanje da se opravda svaki sitni trošak, samostalno odlučivanje).
sto ce rec svaki brak je nasilan, bilo of strane muski ili zenskih ili oboje
2014-04-19
moja bivsa nije australkaKavran wrote:prckov wrote:a kad je ozenis sve ti prisjedneKavran wrote:prckov wrote:ne moras cak ni bratKavran wrote:
izades navece u klubove
sa kamatom
aha .... je l' i tebi prisjelo??
2014-04-19
Onda tako vidiš inkarniranog sebe kako se svađa sa nekom drugom inkarnacijom pa pomisliš Koji će mi ovo kurac mogu sve četri u zrak i mozak na pašuRayMabus wrote:Najbitnije mi je mišljenje o samome sebi no kako duša nema svojih problema nego su to uvijek problemi drugih a to je i ovaj Inkarnirani dio onda
2014-04-11
Page 10 of 35 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 10 of 35