Zašto su muškarci
Page 9 of 35
Page 9 of 35 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35
Re: Zašto su muškarci
Pa onda bude poslije toga" zadavio je žicom"...Totenkopf wrote:pa ovo je baš ženska uža specijalnost....maggie13 wrote:osim fizickog, postoji i psihicko zlostavljanje, emocionalno ucjenjivanje, zastrasivanje..Totenkopf wrote:sam pao sam se ubio...
jer ukoliko žena svjesno izabere za supruga/ljubavnika/izvanbračnog partnera bolesnika, smatram da samim time pristaje na moguće posljedice...
to što kada ženu obuzme požuda za kurcem, mozak radi smanjenim kapacitetom, također je problem žena za koji se nemogu teretiti muškarci...
Zlostavljaci samo traze emocionalno krhkije zene, a ta falusna korelacija je uvredljiva.
Guest- Guest
Žene su niži životni oblik
Evo objašnjenje
Za razliku od životinje čovjek je misaono biće
Šta ona misli
Pa to tupavo bog te jebo
Evo objašnjenje
Za razliku od životinje čovjek je misaono biće
Šta ona misli
Pa to tupavo bog te jebo
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
slazem se..a, zamisli sad nekoga tko radi sve to, plus ima fizicku snagu i za fizicko zlostavljanje i stalnu prijetnju.Totenkopf wrote:pa ovo je baš ženska uža specijalnost....maggie13 wrote:osim fizickog, postoji i psihicko zlostavljanje, emocionalno ucjenjivanje, zastrasivanje..Totenkopf wrote:sam pao sam se ubio...
jer ukoliko žena svjesno izabere za supruga/ljubavnika/izvanbračnog partnera bolesnika, smatram da samim time pristaje na moguće posljedice...
to što kada ženu obuzme požuda za kurcem, mozak radi smanjenim kapacitetom, također je problem žena za koji se nemogu teretiti muškarci...
Zlostavljaci samo traze emocionalno krhkije zene, a ta falusna korelacija je uvredljiva.
2014-04-11
i, šta žena radi s takvim ?maggie13 wrote:slazem se..a, zamisli sad nekoga tko radi sve to, plus ima fizicku snagu i za fizicko zlostavljanje i stalnu prijetnju.Totenkopf wrote:pa ovo je baš ženska uža specijalnost....maggie13 wrote:osim fizickog, postoji i psihicko zlostavljanje, emocionalno ucjenjivanje, zastrasivanje..Totenkopf wrote:sam pao sam se ubio...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
.maggie13 wrote:slazem se..a, zamisli sad nekoga tko radi sve to, plus ima fizicku snagu i za fizicko zlostavljanje i stalnu prijetnju.Totenkopf wrote:pa ovo je baš ženska uža specijalnost....maggie13 wrote:osim fizickog, postoji i psihicko zlostavljanje, emocionalno ucjenjivanje, zastrasivanje..Totenkopf wrote:sam pao sam se ubio...
Last edited by Kserks_ on Tue 7 Nov - 11:33; edited 2 times in total
Guest- Guest
vjerujem da je na nekom afganistanskom forumu slična situacijaKavran wrote:kaja wrote:sljedbenica ovih spomenutih imbecilnih pokreta
najezdom ovih rospija
danas uparene zene otvoreno koketiraju okolo sa muškarcima
niko normalan ne će slušati žene,
nećeš rospiju, nego žensku iz pristojne tradicionalne obitelji
da zabraniš ženama radit poslove gdje ima muški nezaposlen bili do ovih stvari došlo
glupa
bezobrazna
psi, mačke, nejebica itd
eto, to bi vam ukratko bila preslika mentalnog sklopa...
ponosan sam što si u svoj popis uvrstila moju ''nejebicu''.
pusa!
pa ti vidi...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:vjerujem da je na nekom afganistanskom forumu slična situacijaKavran wrote:kaja wrote:sljedbenica ovih spomenutih imbecilnih pokreta
najezdom ovih rospija
danas uparene zene otvoreno koketiraju okolo sa muškarcima
niko normalan ne će slušati žene,
nećeš rospiju, nego žensku iz pristojne tradicionalne obitelji
da zabraniš ženama radit poslove gdje ima muški nezaposlen bili do ovih stvari došlo
glupa
bezobrazna
psi, mačke, nejebica itd
eto, to bi vam ukratko bila preslika mentalnog sklopa...
ponosan sam što si u svoj popis uvrstila moju ''nejebicu''.
pusa!
pa ti vidi...
pakistan curo ... pakistaniiiii .....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
pa ti čak i jesi, ima ih tu par..točno vidiš po postovima tko to je a tko je jadan frustriran pa se svađa sa ženamavuksadinare wrote:ja sam muskarac..u zastiti slabih i nemocnih..kaja wrote:"muškarci" ne...kic wrote:
al navališe na kaju, dzango brate držim mitraljez navali na horde zla.
a kukaju da im netko ne da biti muškarac...
:)
2015-08-15
jestKavran wrote:prckov wrote:evo nistaKavran wrote:prckov wrote:to se odnosilo na kucne poslove ali ti si dovoljno bezobrazna da to podmetnes pod drugi postprckov wrote:
koji dio ti nije jasan
masala mujo
kaja malo nervozna od nejebice. njoj je, izgleda, onaj koji ne podržava feminizam= krkan.
nego ti si ozi? š'a ima dolje? kako u australiji?
zagrijava pred ljeto
e da ... vi ste kontra od nas .... je l' istina da dolje ženske slave žićbo na plaži u bikinijima .... ajoooj ....
a I vikendom navece izlaze skoro gole
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
kada stignem napraviti ću popis i muškaraca i nemuškarca na ovom forumu
2015-08-15
kaja wrote:pa ti čak i jesi, ima ih tu par..točno vidiš po postovima tko to je a tko je jadan frustriran pa se svađa sa ženamavuksadinare wrote:ja sam muskarac..u zastiti slabih i nemocnih..kaja wrote:"muškarci" ne...kic wrote:
tko se svadi?? pa ja tebe volim!
E CURO!
V O L I M!!
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
kaja wrote:kada stignem napraviti ću popis i muškaraca i nemuškarca na ovom forumu
2017-10-12
al sad ne stignem, štrikam..Kavran wrote:kaja wrote:kada stignem napraviti ću popis i muškaraca i nemuškarca na ovom forumu
2015-08-15
lijepo od tebe..hvala..hvala...kaja wrote:pa ti čak i jesi, ima ih tu par..točno vidiš po postovima tko to je a tko je jadan frustriran pa se svađa sa ženamavuksadinare wrote:ja sam muskarac..u zastiti slabih i nemocnih..kaja wrote:"muškarci" ne...kic wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovisnost o ženskoj validaciji.Kavran wrote:kaja wrote:kada stignem napraviti ću popis i muškaraca i nemuškarca na ovom forumu
Guest- Guest
ozbiljno, vojne vježbe i opsjednost ratom su savim druga tema :)vuksadinare wrote:lijepo od tebe..hvala..hvala...kaja wrote:pa ti čak i jesi, ima ih tu par..točno vidiš po postovima tko to je a tko je jadan frustriran pa se svađa sa ženamavuksadinare wrote:ja sam muskarac..u zastiti slabih i nemocnih..kaja wrote:"muškarci" ne...kic wrote:
2015-08-15
A ti misliš da je pravim muškima stalo do tvog mišljenjakaja wrote:kada stignem napraviti ću popis i muškaraca i nemuškarca na ovom forumu
Oni su izgrađene individue koje imaju svoje ja i sve će argumentirat
2014-04-11
Bitno je ovim forumasima koji su izjavili da bi lizali ženski supak. Pate za ikakvom ženskom validacijom ,makar i od babe od 5,6 banki.RayMabus wrote:A ti misliš da je pravim muškima stalo do tvog mišljenjakaja wrote:kada stignem napraviti ću popis i muškaraca i nemuškarca na ovom forumu
Guest- Guest
Kserks_ wrote:Ovisnost o ženskoj validaciji.Kavran wrote:kaja wrote:kada stignem napraviti ću popis i muškaraca i nemuškarca na ovom forumu
ah ... žene! teško s njima, ali bez njih još gore!
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
ne odreduju vrijednost muskarca zene, to je proslost, muskarci su autonomnikaja wrote:kada stignem napraviti ću popis i muškaraca i nemuškarca na ovom forumu
sad su emancipirani isto ko I zene
uzalud ti trud trubo
2014-04-18
Nije mi stalo do toga šta drugi muški misli o meni a ne tiRayMabus wrote:A ti misliš da je pravim muškima stalo do tvog mišljenjakaja wrote:kada stignem napraviti ću popis i muškaraca i nemuškarca na ovom forumu
Mogu saslušati, proanalizirati
Donijeti zaključak
I to je maksimum
To šta ti misliš o meni zabij sebi u guzicu
2014-04-11
Page 9 of 35 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 9 of 35