''Igor Mandić kod Stankovića: Domoljublje je posljednje utočište hulja, projekt Hrvatske je propao''
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ''Igor Mandić kod Stankovića: Domoljublje je posljednje utočište hulja, projekt Hrvatske je propao''
Nisam vezan za ta mjesta kao za ova naprijed navedena.vuksadinare wrote:ovo korenica..donji lapac..nista...jastreb wrote:Sve uz Velebit. Znači negdje od Kosinja,pa do Gračaca. Mada ni okolina Otočca nije za bacit.vuksadinare wrote:koji dio like ti ej u opticaju?jastreb wrote:He,ja opet mislim kad se oparim,kupiti nešto u Lici.
Nabaviti ovce,pa malo pčele,malo vrta...I ništa mi više ne treba,nego ljeti pobjeći dalje od mora i turista.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: ''Igor Mandić kod Stankovića: Domoljublje je posljednje utočište hulja, projekt Hrvatske je propao''
Ne, Plitvice, tamo su nam isto frendove koji imaju mali hotelčić.vuksadinare wrote:ovo korenica..donji lapac..nista...jastreb wrote:Sve uz Velebit. Znači negdje od Kosinja,pa do Gračaca. Mada ni okolina Otočca nije za bacit.vuksadinare wrote:koji dio like ti ej u opticaju?jastreb wrote:
Nabaviti ovce,pa malo pčele,malo vrta...I ništa mi više ne treba,nego ljeti pobjeći dalje od mora i turista.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ka'k nisi vezan?..za korenicu nisi vezan?jastreb wrote:Nisam vezan za ta mjesta kao za ova naprijed navedena.vuksadinare wrote:ovo korenica..donji lapac..nista...jastreb wrote:Sve uz Velebit. Znači negdje od Kosinja,pa do Gračaca. Mada ni okolina Otočca nije za bacit.vuksadinare wrote:koji dio like ti ej u opticaju?jastreb wrote:He,ja opet mislim kad se oparim,kupiti nešto u Lici.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bio undje jednom u životu,kad sam išo za Bihać.vuksadinare wrote:
ka'k nisi vezan?..za korenicu nisi vezan?
Gračac mi je puno ljevši.
2014-04-22
gracac?..pa tko ti je iz gracaca ako si vezan za njega?jastreb wrote:Bio undje jednom u životu,kad sam išo za Bihać.vuksadinare wrote:
2015-09-08
Oluja. Tamo sam bio u Oluji i ostao tamo još neko vrijeme.vuksadinare wrote:gracac?..pa tko ti je iz gracaca ako si vezan za njega?jastreb wrote:Bio undje jednom u životu,kad sam išo za Bihać.vuksadinare wrote:
Mislio sam ondje i ostati,ali nisam imao tko bi mi kuhao i prao,pa sam odustao.
2014-04-22
...jastrebe legenda si...bez zajebancije...da nema tebe bilo bi dosadno ovdje..nego aj baci se na pdf povijest pa ima jedna moja tema tamo da cujem tvoje stavove..kad je pdf vec povijestjastreb wrote:Oluja. Tamo sam bio u Oluji i ostao tamo još neko vrijeme.vuksadinare wrote:gracac?..pa tko ti je iz gracaca ako si vezan za njega?jastreb wrote:Bio undje jednom u životu,kad sam išo za Bihać.vuksadinare wrote:
Mislio sam ondje i ostati,ali nisam imao tko bi mi kuhao i prao,pa sam odustao.
2015-09-08
Ma neda mi se sad o tome
2014-04-22
ajde jebes politiku..non stop se isto vrti..ti i ja smo ljudi gdje nam je povijest u neku ruku hobi...razmisljam da pocnem pisati knjigu o toj temi na pdf povijest..ali ne znam hocu li..ne stignem sad....jastreb wrote:Ma neda mi se sad o tome
2015-09-08
Trebaš se ograničiti na određeni dio Hrvatske u ratu.vuksadinare wrote:ajde jebes politiku..non stop se isto vrti..ti i ja smo ljudi gdje nam je povijest u neku ruku hobi...razmisljam da pocnem pisati knjigu o toj temi na pdf povijest..ali ne znam hocu li..ne stignem sad....jastreb wrote:Ma neda mi se sad o tome
I to najbolje na neki o kojem se do sada nije puno pisalo. Ne o Vukovaru,ili ne o Sisku. O tome je napisano stotine knjiga.
Uzmi recimo neki dio ZG gdje ti živiš i napiši knjigu npr. Peščenica u Dom.ratu. I to je to.
A ti pišeš Markove konake. Počneš o Vrlici,pa se naglo prebaciš na Mošćenice,da bi ubrzo završio u Dubrovniku.
2014-04-22
pa evo bas bi pisao o tim blokadama..nema puno napisanog materijala ili knjiga...ogranicio sam se na sjevernu hrvatsku i slavoniju jer sam bolje upotznat to sam i napisao dolje..jastreb wrote:Trebaš se ograničiti na određeni dio Hrvatske u ratu.vuksadinare wrote:ajde jebes politiku..non stop se isto vrti..ti i ja smo ljudi gdje nam je povijest u neku ruku hobi...razmisljam da pocnem pisati knjigu o toj temi na pdf povijest..ali ne znam hocu li..ne stignem sad....jastreb wrote:Ma neda mi se sad o tome
I to najbolje na neki o kojem se do sada nije puno pisalo. Ne o Vukovaru,ili ne o Sisku. O tome je napisano stotine knjiga.
Uzmi recimo neki dio ZG gdje ti živiš i napiši knjigu npr. Peščenica u Dom.ratu. I to je to.
A ti pišeš Markove konake. Počneš o Vrlici,pa se naglo prebaciš na Mošćenice,da bi ubrzo završio u Dubrovniku.
2015-09-08
imam nesto materijala...ali trebam vise informacija od svjedoka tih događanja...bas sam bio nekidan u udruzi narodne zastite grada zagreba...nesto su obecali a dosta su materijala predali u dokumentacijski centar domovinskog rata..sizifov je posao to...amo tamo...
2015-09-08
...dosta materijala ima oko varazdinskih doigađanja,bjelovarskih..ali zagrebackih nema bas puno..trebam vidjeti za karlovac...tu bi moglo biti materijala
2015-09-08
Ne mora taj kraj biti vezan za neposredna ratna zbivanja. Napišeš knjigu o tom kraju u Dom.ratu. Gdje su ratovali ljudi iz tog kraja,navedeš jedinice u kojima su bili. Moždab je baš neka jedinica iz tog mjesta samostalno djelovala u Slavoniji,ili u Lici. Poginuli mještani,ranjeni i preživjeli.vuksadinare wrote:...dosta materijala ima oko varazdinskih doigađanja,bjelovarskih..ali zagrebackih nema bas puno..trebam vidjeti za karlovac...tu bi moglo biti materijala
Npr.napišeš,sad lupam,knjigu Krapina u Dom.ratu.
Tu je lakše izvući i pare od grada i okolnih općina i ta knjiga bi u tom kraju imala odličnu prođu.
Ili napišeš knjigu o Sinju(ili odakle već jesi) u ratu.
A ne one bedastoće kako su "Martićevci uz pomoć bradatih civila i dobrovoljaca iz Valjeva ispalili 7 granata na Pridragu,gdje je stradalo 6 ovaca":-)
2014-04-22
pa sad sam ti rekao da imam ideju da bi napisao knjigu o blokadama vojarni jna '91 u sjevernoj hrvatskoj....jastreb wrote:Ne mora taj kraj biti vezan za neposredna ratna zbivanja. Napišeš knjigu o tom kraju u Dom.ratu. Gdje su ratovali ljudi iz tog kraja,navedeš jedinice u kojima su bili. Moždab je baš neka jedinica iz tog mjesta samostalno djelovala u Slavoniji,ili u Lici. Poginuli mještani,ranjeni i preživjeli.vuksadinare wrote:...dosta materijala ima oko varazdinskih doigađanja,bjelovarskih..ali zagrebackih nema bas puno..trebam vidjeti za karlovac...tu bi moglo biti materijala
Npr.napišeš,sad lupam,knjigu Krapina u Dom.ratu.
Tu je lakše izvući i pare od grada i okolnih općina i ta knjiga bi u tom kraju imala odličnu prođu.
Ili napišeš knjigu o Sinju(ili odakle već jesi) u ratu.
A ne one bedastoće kako su "Martićevci uz pomoć bradatih civila i dobrovoljaca iz Valjeva ispalili 7 granata na Pridragu,gdje je stradalo 6 ovaca":-)
2015-09-08
Kako je počeo rat u mom kvartu.
2017-03-21
a'k je snimljen igrani film moze i knjiga..Eva_ wrote:Kako je počeo rat u mom kvartu.
2015-09-08
Hoće bi i raketiranje Sljemena? Ja sam taj dan bila u Gračanima kod frendice iz škole, mogu dati svoj obol.
2017-03-21
red wolf wrote:Ako imate djelić univerzalnog/kozmoplitskog u sebi, to će kad tad razoriti u vama virus zvan nacionalizam...
Igor je parafrazirao ali je pogodio u sridu
Naime doista je.................. " domoljublje " postalo zadnje utočište lopova, ratnih i poratnih profitera, te hulja svake vrste okupljenih oko - hdz-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Da se malo dotaknemo Krlaže i njegovog "Meštra svih hulja".Yehudi wrote:red wolf wrote:Ako imate djelić univerzalnog/kozmoplitskog u sebi, to će kad tad razoriti u vama virus zvan nacionalizam...
Igor je parafrazirao ali je pogodio u sridu
Naime doista je.................. " domoljublje " postalo zadnje utočište lopova, ratnih i poratnih profitera, te hulja svake vrste okupljenih oko - hdz-
kome bi u HR taj naziv najbolje pasao?
2014-04-22
jastreb wrote:
Da se malo dotaknemo Krlaže i njegovog "Meštra svih hulja".
kome bi u HR taj naziv najbolje pasao?
Todoriću.
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Propao veliki norveški projekt u Vukovaru, sada od Hrvatske traže natrag 1,3 milijuna eura
» Umro Igor Mandić
» KAKO JE PROPAO PROJEKT PRODAJE STANOVA U ZAGREBAČKOM NASELJU
» Projekt koji je vlada mjesecima hvalila propao je nakon par tjedana
» Agentura bijesna jer nije propao plan nabavke Rafala i naoruzavanja Hrvatske
» Umro Igor Mandić
» KAKO JE PROPAO PROJEKT PRODAJE STANOVA U ZAGREBAČKOM NASELJU
» Projekt koji je vlada mjesecima hvalila propao je nakon par tjedana
» Agentura bijesna jer nije propao plan nabavke Rafala i naoruzavanja Hrvatske
Page 5 of 8