''Igor Mandić kod Stankovića: Domoljublje je posljednje utočište hulja, projekt Hrvatske je propao''
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ''Igor Mandić kod Stankovića: Domoljublje je posljednje utočište hulja, projekt Hrvatske je propao''
maggie13 wrote:Ti si, ringo, malo ogorcen jer nisi uspio realizirati sto si mogao, a samo ti znas razloge.
Naime, jasno je da je onaj sto si rekao neistina.
No, moze se shvatiti tvoj stav i razocaranost cinjenicom da su neki ostvarili mirovine i privilegije nezasluzeno.
S druge strane, to ne pobija cinjenicu da su neki zaista zasluzili.
I da njih ne treba crnit i prozivat, onako uopceno, u vreci s laznjacima.
gle, otkad je svijeta i vijeka ratnici su bili nagrađivani. ako su preživjeli ... je l'?
nekada je učestvovanje u boju za kralja i kraljevstvo, ne dao bog rane i ožiljka, nosio svoje u dobivanju posjedu ... selište, burg, položaj u društvu .... danas je to drugačije jer nije feudalno društvo, ali princip je isti. onima koji su podnijeli žrtvu za državu mora se refundirati. tako je svugdje po svijetu.
e sad da ima onih koji se uvaljuju, a rata nisu vidjeli ... jebi ga, šverceri.
samo to se može lako riješiti, ali ne želi ... zahvalna politikantska tema od izbora do izbora.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Re: ''Igor Mandić kod Stankovića: Domoljublje je posljednje utočište hulja, projekt Hrvatske je propao''
pa reci cisto me zanima ovo kad si rekao nisam trazio mirovinu..Ringo10 wrote:Jebe se meni vjerujes li ti meni ili ne. Sta se ja imam tebi ispovjedati.vuksadinare wrote:gdje?Ringo10 wrote:Cetiri godine. Pune.vuksadinare wrote:ringo nije bio u zng,hv,mup...niti se borio u hrvatskoj..on je bio za vrijeme rata u sarajevu par dana u hvo a kasnije koliko sam skopcao nakon kopanja rovova u armiji bh-a..ako grijesim isprika...maggie13 wrote:Ti si, ringo, malo ogorcen jer nisi uspio realizirati sto si mogao, a samo ti znas razloge.
No, moze se shvatiti tvoj stav i razocaranost cinjenicom da su neki ostvarili mirovine i privilegije nezasluzeno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
evo malo za evu,ringa
http://www.yugopapir.com/2017/09/dr-eva-berkovic-o-sve-vecim-socijalnim.html
2015-09-08
Unutar Sarajeva i oko Sarajeva.vuksadinare wrote:pa reci cisto me zanima ovo kad si rekao nisam trazio mirovinu..Ringo10 wrote:Jebe se meni vjerujes li ti meni ili ne. Sta se ja imam tebi ispovjedati.vuksadinare wrote:gdje?Ringo10 wrote:Cetiri godine. Pune.vuksadinare wrote:
ringo nije bio u zng,hv,mup...niti se borio u hrvatskoj..on je bio za vrijeme rata u sarajevu par dana u hvo a kasnije koliko sam skopcao nakon kopanja rovova u armiji bh-a..ako grijesim isprika...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
onda od njih si trebao traziti mirovinu..Ringo10 wrote:Unutar Sarajeva i oko Sarajeva.vuksadinare wrote:pa reci cisto me zanima ovo kad si rekao nisam trazio mirovinu..Ringo10 wrote:Jebe se meni vjerujes li ti meni ili ne. Sta se ja imam tebi ispovjedati.vuksadinare wrote:gdje?Ringo10 wrote:
Cetiri godine. Pune.
2015-09-08
Jebo te Jugovina, nisam ja jugonostalgicar, nikad bio niti cu bit niti vjerujem da to moze opstati.vuksadinare wrote:evo malo za evu,ringa
Niti je kujem u zvijezde niti je demoniziram.
2015-09-24
Eva_ wrote:Šteta lijepe prirode i bistrog mora.Ringo10 wrote:Ma u sustini me vise kitomir zaboli.maggie13 wrote:Ti si, ringo, malo ogorcen jer nisi uspio realizirati sto si mogao, a samo ti znas razloge.
Ja sam ogorcen onim sto ste napravili od Hrvatske, propalu vukojebinu iz koje mladost odlazi. Sjecam se da je bila druga od bivsih socijalistickih zemalja po svim parametrima a danas je na dnu.
Da ogorcen sam ali bez ikakvog osobnog interesa. Jer ga i nemam.
kaj tebe to libo racku? em si srbendara, em vele da živiš u austriji. pa ono .... ''šatrodijasporska'' fejkuša??
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Ringo10 wrote:Unutar Sarajeva i oko Sarajeva.vuksadinare wrote:pa reci cisto me zanima ovo kad si rekao nisam trazio mirovinu..Ringo10 wrote:Jebe se meni vjerujes li ti meni ili ne. Sta se ja imam tebi ispovjedati.vuksadinare wrote:gdje?Ringo10 wrote:
Cetiri godine. Pune.
pa fakat ono .... kaj od sarajeva ne tražiš svoja prava? ne daju? evo novi zakon u rh davat će i određena prava i pripadnicima hvo-a.
hoćeš - hoćeš. nećeš? ne moraš!
kaj hoćeš? švicarsku? odi u švicarsku onda.
aj bok.
2017-10-12
Imam ja rodbinu po Hrvatskoj i to na dobrim mjestima i bilo mi je i nudjeno, ali sam odbio i otisao u Australiju sa namjerom da zaradim i da se vratim.vuksadinare wrote:onda od njih si trebao traziti mirovinu..Ringo10 wrote:Unutar Sarajeva i oko Sarajeva.vuksadinare wrote:pa reci cisto me zanima ovo kad si rekao nisam trazio mirovinu..Ringo10 wrote:Jebe se meni vjerujes li ti meni ili ne. Sta se ja imam tebi ispovjedati.vuksadinare wrote:
gdje?
Kako stvari stoje nista od toga. Mozda kad odem u mirovinu ali i tada se necu potpuno vratiti. Djeca su postali Australci i ne zele ni da pomisle da se vrate i sad shvacam da su u pravu.
KAjkve mirovine u BiH. Od koga da trazim, od SDA klike. HAjde molim te.
Jebi ga.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Imam ja rodbinu po Hrvatskoj i to na dobrim mjestima i bilo mi je i nudjeno, ali sam odbio i otisao u Australiju sa namjerom da zaradim i da se vratim.vuksadinare wrote:onda od njih si trebao traziti mirovinu..Ringo10 wrote:Unutar Sarajeva i oko Sarajeva.vuksadinare wrote:pa reci cisto me zanima ovo kad si rekao nisam trazio mirovinu..Ringo10 wrote:
Jebe se meni vjerujes li ti meni ili ne. Sta se ja imam tebi ispovjedati.
Kako stvari stoje nista od toga. Mozda kad odem u mirovinu ali i tada se necu potpuno vratiti. Djeca su postali Australci i ne zele ni da pomisle da se vrate i sad shvacam da su u pravu.
Jebi ga.
Kao predstavnik HercegBosanaca na forumu, mogu ti reći da je u HR posve fajn...naročito uz more....
No kaj se tiče djece, bolje da su u Australiji.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ni ni Austrija loš izbor.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Imam ja rodbinu po Hrvatskoj i to na dobrim mjestima i bilo mi je i nudjeno, ali sam odbio i otisao u Australiju sa namjerom da zaradim i da se vratim.vuksadinare wrote:onda od njih si trebao traziti mirovinu..Ringo10 wrote:Unutar Sarajeva i oko Sarajeva.vuksadinare wrote:
pa reci cisto me zanima ovo kad si rekao nisam trazio mirovinu..
Jebi ga.
Kao predstavnik HercegBosanaca na forumu, mogu ti reći da je u HR posve fajn...naročito uz more....
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Ni ni Austrija loš izbor.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Imam ja rodbinu po Hrvatskoj i to na dobrim mjestima i bilo mi je i nudjeno, ali sam odbio i otisao u Australiju sa namjerom da zaradim i da se vratim.vuksadinare wrote:onda od njih si trebao traziti mirovinu..Ringo10 wrote:
Unutar Sarajeva i oko Sarajeva.
Jebi ga.
Jamačno, Austrija je odlična.
Dočim za drugu generaciju, dakle djecu, ne preporučam Europu općenito,
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
He,ja opet mislim kad se oparim,kupiti nešto u Lici.
Nabaviti ovce,pa malo pčele,malo vrta...I ništa mi više ne treba,nego ljeti pobjeći dalje od mora i turista.
Nabaviti ovce,pa malo pčele,malo vrta...I ništa mi više ne treba,nego ljeti pobjeći dalje od mora i turista.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To i jedna moja prijateljica mašta. Štoviše ona je naslijedila zemlju u Lici, pa moći ćemo tam imat svi svoj mali kibuc i uzgajat muflone.jastreb wrote:He,ja opet mislim kad se oparim,kupiti nešto u Lici.
2017-03-21
MA i ja cu dolaziti kad odem u mirovinu sa sest ili sedam godina ako Bog da zdravlje i zivot.jastreb wrote:He,ja opet mislim kad se oparim,kupiti nešto u Lici.
ALi ne govorim ja o tome, nego o situaciji opcenito.
2015-09-24
Eh bilo bi dobro da se svo troje nađemo u tom kibucu.Eva_ wrote:To i jedna moja prijateljica mašta. Štoviše ona je naslijedila zemlju u Lici, pa moći ćemo tam imat svi svoj mali kibuc i uzgajat muflone.jastreb wrote:He,ja opet mislim kad se oparim,kupiti nešto u Lici.
2014-04-22
koji dio like ti ej u opticaju?jastreb wrote:He,ja opet mislim kad se oparim,kupiti nešto u Lici.
2015-09-08
Sve uz Velebit. Znači negdje od Kosinja,pa do Gračaca. Mada ni okolina Otočca nije za bacit.vuksadinare wrote:koji dio like ti ej u opticaju?jastreb wrote:He,ja opet mislim kad se oparim,kupiti nešto u Lici.
2014-04-22
Spirit of Lika,
http://www.zagrebcrafts.hr/hippy-garden/
http://www.zagrebcrafts.hr/hippy-garden/
2017-03-21
ovo korenica..donji lapac..nista...jastreb wrote:Sve uz Velebit. Znači negdje od Kosinja,pa do Gračaca. Mada ni okolina Otočca nije za bacit.vuksadinare wrote:koji dio like ti ej u opticaju?jastreb wrote:He,ja opet mislim kad se oparim,kupiti nešto u Lici.
2015-09-08
Nisam vezan za ta mjesta kao za ova naprijed navedena.vuksadinare wrote:ovo korenica..donji lapac..nista...jastreb wrote:Sve uz Velebit. Znači negdje od Kosinja,pa do Gračaca. Mada ni okolina Otočca nije za bacit.vuksadinare wrote:koji dio like ti ej u opticaju?jastreb wrote:He,ja opet mislim kad se oparim,kupiti nešto u Lici.
2014-04-22
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Propao veliki norveški projekt u Vukovaru, sada od Hrvatske traže natrag 1,3 milijuna eura
» Umro Igor Mandić
» KAKO JE PROPAO PROJEKT PRODAJE STANOVA U ZAGREBAČKOM NASELJU
» Projekt koji je vlada mjesecima hvalila propao je nakon par tjedana
» Agentura bijesna jer nije propao plan nabavke Rafala i naoruzavanja Hrvatske
» Umro Igor Mandić
» KAKO JE PROPAO PROJEKT PRODAJE STANOVA U ZAGREBAČKOM NASELJU
» Projekt koji je vlada mjesecima hvalila propao je nakon par tjedana
» Agentura bijesna jer nije propao plan nabavke Rafala i naoruzavanja Hrvatske
Page 4 of 8