Licemjer: princ William očekuje treću bebu, a priča o prenapučenosti
Page 1 of 1
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/show/licemjeran-william-ocekuje-bebu-a-prica-o-prenapucenosti-546853 - 24sata.hr
Prekomjerna populacija može imati opasne učinke na planet, upozorio je princ William (35). Zbog velikog broja ljudi, dodao je britanski princ, upitan opstanak nekih vrsta.
- Ako želimo osigurati suživot ljudi s ostalim bićima, morat ćemo puno razmišljati - rekao je vojvoda od Cambridgea.
Ponovio je i stav svog djeda, princa Filipa (96), koji je 2011. godine rekao kako je 'dobrovoljno ograničavanje obitelji' jedini način borbe s prenapučenošću.
Budući da je trenutno očekuje treće dijete, a možda i blizance, korisnici društvenih mreža njegove su izjave proglasili bizarnim.
Guest- Guest
Re: Licemjer: princ William očekuje treću bebu, a priča o prenapučenosti
Na ovoj zemlji su ionako svi višak, osim mene.
Potpuno ga razumijem...moji su moji ostali nek odjebu.
Potpuno ga razumijem...moji su moji ostali nek odjebu.
Njeka krene od sebe, njeka ubije koje svoje.mamin sin wrote:Licemjer: princ William očekuje treću bebu, a priča o prenapučenosti
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/show/licemjeran-william-ocekuje-bebu-a-prica-o-prenapucenosti-546853 - 24sata.hr
Prekomjerna populacija može imati opasne učinke na planet, upozorio je princ William (35). Zbog velikog broja ljudi, dodao je britanski princ, upitan opstanak nekih vrsta.
- Ako želimo osigurati suživot ljudi s ostalim bićima, morat ćemo puno razmišljati - rekao je vojvoda od Cambridgea.
Ponovio je i stav svog djeda, princa Filipa (96), koji je 2011. godine rekao kako je 'dobrovoljno ograničavanje obitelji' jedini način borbe s prenapučenošću.
Budući da je trenutno očekuje treće dijete, a možda i blizance, korisnici društvenih mreža njegove su izjave proglasili bizarnim.
Britanci kad pričaju o prenapučenosti, sebe isključuju, jer se smatraju vrijednijom nacijom od npr. afričkih, azijskih, europskih, američkih...
Svatko za sebe mni da je vrjedniji od drugih i da za njega ne bi trebala vriediti ista ograničenja.Totenkopf wrote:Britanci kad pričaju o prenapučenosti, sebe isključuju, jer se smatraju vrijednijom nacijom od npr. afričkih, azijskih, europskih, američkih...
Razmnozavaju se po siromašnim zemljama, pojedu sve biljke i životinje, usisaju i vazduh, sednu u auto, zagadjuju prirodu...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
hahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Gradjani vs licemjer
» Slovenski licemjer
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Gradjani vs licemjer
» Slovenski licemjer
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
Page 1 of 1