Slovenski licemjer
Page 1 of 1
Slovenski licemjer
Podsjetio je i na svoju izjavu hrvatskim novinarima koji su ga nedavno na Krku pitali hoće li Slovenija Hrvatsku staviti na svoju crvenu listu epidemiološki nesigurnih destinacija te naveo kako im je rekao da će se Hrvatska staviti sama na tu listu ako ne poduzme drastičnije mjere za obuzdavanje epidemije.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/slovenija-stavlja-hrvatsku-na-crvenu-listu-sto-ce-to-znaciti-za-nasu-sezonu/2206353.aspx
ovo mi je najjače, Slovenski ministar ili šta već, toči noge u moru na Krku i kritizira Hrvatsku politiku lol
Re: Slovenski licemjer
naši su dok je još bio na krku trebali zatvoriti hrv-slo granicu i uputiti licemjera i ostatak slovenačke družbe da idu doma preko andore...
2015-08-08
opravdanje imaju u mjerama protiv pandemije
2015-08-08
Sveti se zbog sanadera koji mu nije htio dati proviziju u svezi nekih kombinacija oko ine...zaboravio je da ja sanader taj koji je trazio proviziju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:naši su dok je još bio na krku trebali zatvoriti hrv-slo granicu i uputiti licemjera i ostatak slovenačke družbe da idu doma preko andore...
"Situacija je toliko loša da nemamo drugog izbora nego da pozovemo naše ljude da se što prije vrate iz ove opasne zemlje bez obzira na aranžmane koje su tamo dogovorili. Stvari se pogoršavaju i bit će još gore", upozorio je Kacin."
zamisli liiika
Bude dobio svoje u 12 mjesecu od capka...kic wrote:michaellcmacha wrote:naši su dok je još bio na krku trebali zatvoriti hrv-slo granicu i uputiti licemjera i ostatak slovenačke družbe da idu doma preko andore...
"Situacija je toliko loša da nemamo drugog izbora nego da pozovemo naše ljude da se što prije vrate iz ove opasne zemlje bez obzira na aranžmane koje su tamo dogovorili. Stvari se pogoršavaju i bit će još gore", upozorio je Kacin."
zamisli liiika
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kic wrote:michaellcmacha wrote:naši su dok je još bio na krku trebali zatvoriti hrv-slo granicu i uputiti licemjera i ostatak slovenačke družbe da idu doma preko andore...
zamisli liiika
To oni kemijaju sad zbog početka škole, tjeraju ljude da se vrate, čuvaju sebe narafski.
Struka može reć svoje, a politika kaže zadnju.
Guest- Guest
venus wrote:kic wrote:michaellcmacha wrote:naši su dok je još bio na krku trebali zatvoriti hrv-slo granicu i uputiti licemjera i ostatak slovenačke družbe da idu doma preko andore...
zamisli liiika
To oni kemijaju sad zbog početka škole, tjeraju ljude da se vrate, čuvaju sebe narafski.
škola dosta ograničava ekonomski život, u biti ljudi sve više škole gledaju kao na institucije koje ti čuvaju djecu do podne..
neke više vrijednosti i nemaju, sav godišnji odmor se usmjerava zbog školskog odmora ljeti, iako su puno ljepša razdoblja od 1. mjeseca do 5. za neki odmor i obilaženje prirode (doduše ljeti je more toplo ok ajd)
kic wrote:venus wrote:kic wrote:michaellcmacha wrote:naši su dok je još bio na krku trebali zatvoriti hrv-slo granicu i uputiti licemjera i ostatak slovenačke družbe da idu doma preko andore...
zamisli liiika
škola dosta ograničava ekonomski život, u biti ljudi sve više škole gledaju kao na institucije koje ti čuvaju djecu do podne..
neke više vrijednosti i nemaju, sav godišnji odmor se usmjerava zbog školskog odmora ljeti, iako su puno ljepša razdoblja od 1. mjeseca do 5. za neki odmor i obilaženje prirode (doduše ljeti je more toplo ok ajd)
aj sto gledaju al one to i jesu
pogotovo ovdje kod mene, nista ih ne uce osim jednoumlju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ja ću vjerojatno inzistirati da mi sin ovaj 8 razred odsluša online, a ovo Kic, što kažeš u potpunosti se slažem s tobom, škola je na neki način postala dječji vrtić za sve uzraste...
2015-08-08
pa eto ti miha bar znaš iz povijesti, kako je naobrazba bila i koliko privatno tutorstvo znači
a danas hvala bogu živimo u vremenu kad je puno materijala lako dostupno, i ako znaš englesko: boooom, imaš brojna predavanja iz kojih možeš učiti
prvo engleski dignuti na pristojnu razinu, a onda možeš jako puno toga i sam naučiti
obrazovni sustav u formi, škola, zgrada, 2 ili čak i 3 turnusa, klupe đaci, torbekanje, knjižurine, kurac palac plus u konačnici đaci, ispada da je postao sam sebi svrha i što se mene tiče mogu komotno od sutra to u potpunosti prebaciti na dopisni online sustav...
2015-08-08
slažem se u potpunosti, ali budimo realni ove gore krepaline boli kiki što mi mislimo, za njih je poanta da svaki dan gegaju do škole da tamo zajebavaju te klince sa materijom koja je zastarjela već dobrih 10+ godina ili ne odgovara ovom trenutku ni tehnološki ni kognitivno... e da ne zaboravim i da uzmu laptop od dilera radnim materijalima... to je cijela poanta plus ovo što si spomenuo, kraj lipnja i početak GOkic wrote:
pa eto ti miha bar znaš iz povijesti, kako je naobrazba bila i koliko privatno tutorstvo znači
a danas hvala bogu živimo u vremenu kad je puno materijala lako dostupno, i ako znaš englesko: boooom, imaš brojna predavanja iz kojih možeš učiti
prvo engleski dignuti na pristojnu razinu, a onda možeš jako puno toga i sam naučiti
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Similar topics
» Gradjani vs licemjer
» Licemjer: princ William očekuje treću bebu, a priča o prenapučenosti
» Sisacka gradonacelnica tesko optuzila Bandica da je licemjer(iza kulisa mu porucila da je nepozeljan u Sisku dok je ona gradonacelnica)
» Hrvatsko-slovenski spor
» Slovenski premijer dao ostavku
» Licemjer: princ William očekuje treću bebu, a priča o prenapučenosti
» Sisacka gradonacelnica tesko optuzila Bandica da je licemjer(iza kulisa mu porucila da je nepozeljan u Sisku dok je ona gradonacelnica)
» Hrvatsko-slovenski spor
» Slovenski premijer dao ostavku
Page 1 of 1