Grmoja će pokazati dokumente:"Imam dokaz da su znali za nepravilnosti u Agrokoru"
Page 1 of 1
Grmoja će pokazati dokumente:"Imam dokaz da su znali za nepravilnosti u Agrokoru"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-od-9-sati-grmoja-ce-pokazati-dokumente-imam-dokaz-da-su-znali-za-nepravilnosti-u-agrokoru-/1005089.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Grmoja će pokazati dokumente:"Imam dokaz da su znali za nepravilnosti u Agrokoru"
i sto ce na kraju biti?..ovi ce to ostro demantirati i najaviti tuzbe protiv grmoje i te institucije..jedini relavantni dokaz o nepravilnostima su oni koje javno iznese dorh i uskok..sve drugo su privatne inicijative koje podlijezu tuzbama ili demantijima
2015-09-08
Re: Grmoja će pokazati dokumente:"Imam dokaz da su znali za nepravilnosti u Agrokoru"
vec vidim likove koji su na spisku grmoje...dalic,maric,seks,greguric,valentic..nista novo...
2015-09-08
grmoja optuzio šeksa kao krivca za zataskivanje muljaza oko agrokora jos iz 1993..koji je bio sef nekog povjerenstva za agrokor i sve je zataskano...znao sam da je rijec o šekiju...i jos nekima...ovo ce šeki ici teskom tuzbom prema grmoji...100%
2015-09-08
Similar topics
» Kaže da je bio u 3700. godini: "Roboti počeli rat za istrebljenje, imam i dokaz"
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Nepravilnosti u izbornom sustavu
» Veliki ljudi znaju pokazati poniznost
» korisnik 'Tindera' traži od suda da mu prizna 20 godina manje, radi veće šanse kod žena...
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Nepravilnosti u izbornom sustavu
» Veliki ljudi znaju pokazati poniznost
» korisnik 'Tindera' traži od suda da mu prizna 20 godina manje, radi veće šanse kod žena...
Page 1 of 1