Veliki ljudi znaju pokazati poniznost
Page 1 of 1
Veliki ljudi znaju pokazati poniznost
Evo koji su političari bili na misi u Zagrebačkoj katedrali
http://net.hr/danas/hrvatska/polnocka-u-zagrebu-evo-koji-su-politicari-bili-na-misi-u-zagrebackoj-katedrali/#1
Na misi polnoćki koju je u Zagrebačkoj katedrali vodio Josip Bozanić pojavio se državni vrh.
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović misu je pratila u društvu Milana Bandića, novog mandatar Tihomira Oreškovića.
Polnoćku je pratio i bivši predsjednik Sabora Josip Leko u pratnji supruge Biserke.
Kad je došlo vrijeme darivanja, Oreskovic je ubacio petrov novčić u škrabicu za potrebite.
Predsjednica se zahvalila svom zaštitniku.
Kardinal je dao božji blagoslov novom mandataru.
Guest- Guest
Re: Veliki ljudi znaju pokazati poniznost
cudno da nisu svi zajedno prosetali do savske bacit oko na sator
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nadam se da to nije cinizam.epikur37 wrote:Baš lijepo :)
Ja danas cijeli dan ne smijem reći ništa ružno.
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:Nadam se da to nije cinizam.epikur37 wrote:Baš lijepo :)
Ne, lijepo je vidjeti kakao je državni vrh uz Crkvu i tradiciju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vidim i Leku ovdje. Ostalih iz njegovog legla ne vidim...Razlaz?epikur37 wrote:deda na aparatima wrote:Nadam se da to nije cinizam.epikur37 wrote:Baš lijepo :)
Ne, lijepo je vidjeti kakao je državni vrh uz Crkvu i tradiciju.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Povratak tradiciji je na pomolu.
deda na aparatima wrote:Nadam se da to nije cinizam.epikur37 wrote:Baš lijepo :)
Zasto samo danas? Ostale dane smijes?
Guest- Guest
e sad mene zanima,koja je to kmetska dusha proglasila politicare velikim ljudima...Tata mu Mamu izopćio...
Guest- Guest
bogomdani wrote:e sad mene zanima,koja je to kmetska dusha proglasila politicare velikim ljudima...Tata mu Mamu izopćio...
Veliki ljudi idu uz velike događaji. Čak i onda kad se nam ne dopadaju to ne umanjuje njihovu veličinu.
2014-04-23
Koji VELIKI dogadjaji..to je tek lokalna ppoliticka pijaca...a vise se ne moze umanjiti od onoga sto u reali jestew...Ero wrote:bogomdani wrote:e sad mene zanima,koja je to kmetska dusha proglasila politicare velikim ljudima...Tata mu Mamu izopćio...
Veliki ljudi idu uz velike događaji. Čak i onda kad se nam ne dopadaju to ne umanjuje njihovu veličinu.
Guest- Guest
Nesto su si Kolinda i Bandic dobri, zasjeli su u prvu klupu, Oreskovic iza gradonacelnika Zagreba, Lego u zadnju klupu, vrlo krscanski i ponizno.
Nego, ne vidim Karamarka.
Nego, ne vidim Karamarka.
Guest- Guest
ahahaha veliki ponizni i sl. o kru te mazo
Zasto samo danas? Ostale dane smijes?
lookatme-
2014-04-18
Sad si me zbunio. Je li to tako uviik bilo ili samo odneki dan?bogomdani wrote:Koji VELIKI dogadjaji..to je tek lokalna ppoliticka pijaca...a vise se ne moze umanjiti od onoga sto u reali jestew...Ero wrote:bogomdani wrote:e sad mene zanima,koja je to kmetska dusha proglasila politicare velikim ljudima...Tata mu Mamu izopćio...
2014-04-23
Ero wrote:Povratak tradiciji je na pomolu.
DRUŽINA* = OBITELJ
2014-04-23
Similar topics
» znaju ljudi slavit, da bi riječ ko reko...
» "MI smo na rubu poraza, LJUDI MORAJU DA ZNAJU ISTINU"
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» Veliki problem u Srbiji: Ljudi odbijaju cjepivo, širi se gomila dezinformacija
» Rimac dobio veliki kredit(EIB) pa otkrio planove, želi zaposliti još stotine ljudi
» "MI smo na rubu poraza, LJUDI MORAJU DA ZNAJU ISTINU"
» PLENKOVIĆ NEĆE IMATI OPORBU Milanović ostavlja devastiranu stranku koja će se baviti samom sobom... znaju da trebaju promjene, ali ne znaju kakve
» Veliki problem u Srbiji: Ljudi odbijaju cjepivo, širi se gomila dezinformacija
» Rimac dobio veliki kredit(EIB) pa otkrio planove, želi zaposliti još stotine ljudi
Page 1 of 1