PAPINA ŠAMARČINA
Page 31 of 34
Page 31 of 34 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
Pa kad je karakterna osobina je , dosta lose.Regoč wrote:Zar je pička nješto loše? Ti si peder!dzango wrote:Ja budala a ti pička.Regoč wrote:Bitno da ti imaš oblik nepatvorene budale.dzango wrote:Mene oblikom podsećaju na pičke.kaja wrote:Imamo zene, imamo muškarce i imamo nemuskarce.
Zadnji oblikom podsjećaju na muškarce ali u biti su picke.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
toliko te brine moj smisao za humor?kaja wrote:Ja? Nemam, nego vidim da nemaš smisla za humor .. al dobro, ne moze to bas svako imatiKserks_ wrote:imaš nekih problema?:)kaja wrote:bas je duhovito zar ne .. samo su svi ozbiljni osim tebeKserks_ wrote::)Regoč wrote:
A ima i onih koje oblikom podsjećaju na žene, ali vole pse umjesto djece.
šta ću kad sam uštogljen
Guest- Guest
Očito te okružuju samo četveronožni muškarci kad ti smrde.kaja wrote:Tebe mozda budi plac, ne znam kao sto ni ti ne znas sto mene budi pretpostavljam , međutim to ne mjenja činjenicu da se nije probudio muškarac nego obična picka , jadna, bjedna, tužna , ružna .Regoč wrote:Jel ti sada lakše? Manje ti je krivo što te jutrom budi lavež, a ne plač?kaja wrote:Zaboravio si napisati da letim na metli.Regoč wrote:Ideš protiv prirode, zato i rigaš mržnju po forumu, poremećena si.kaja wrote:
Da pa..tebi bi mozda trebala odgovarati jer si ti sto, inkvizicija 21 stoljeća ?
Jadove mali provincijski sitne duše ..
Takav kad se probudi najbolje da odmah legne nazad jer zasmrduje okolinu
Uh! Ozbiljno, pičko?kaja wrote:Pa kad je karakterna osobina je , dosta lose.Regoč wrote:Zar je pička nješto loše? Ti si peder!dzango wrote:Ja budala a ti pička.Regoč wrote:Bitno da ti imaš oblik nepatvorene budale.dzango wrote:
Mene oblikom podsećaju na pičke.
Jeste kao karakterna osobina. Peder je onaj koji mrzi žene i pljuje ih po forumu bez razloga. Uz to je i govno.Regoč wrote:Zar je pička nješto loše? Ti si peder!dzango wrote:Ja budala a ti pička.Regoč wrote:Bitno da ti imaš oblik nepatvorene budale.dzango wrote:Mene oblikom podsećaju na pičke.kaja wrote:Imamo zene, imamo muškarce i imamo nemuskarce.
Zadnji oblikom podsjećaju na muškarce ali u biti su picke.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
MA bolje da Alojzija ne proglase za sveca.
Taman posla pa da onda i njega iskopaju iz groba i da mu kosti nosaju okolo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Katolička je crkva aktivno podržavala ustase
Kao sto sad podrzava kojekakve ratne zlocince i ridikule s desnice jer je to ista ta klerofasisticka struja kojpj je jos StePinac bio čelnikom.
Zato je bas besmisleno njega proglasiti svecem
Da je današnja katolička crkva pokazala ista kajanja prema tim grijesima iz NDH ..jos bih to bilo neki pokusaj cjelovitog sagledavanja njene uloge u ndh
Ali ne. Crkva je u Hrvata bastion nazadnjaštva, desnice i borbe protiv komunizma u hrvatskpj .
Samo zato jer za Tite nisu bili tak bogati ko danas
Kao sto sad podrzava kojekakve ratne zlocince i ridikule s desnice jer je to ista ta klerofasisticka struja kojpj je jos StePinac bio čelnikom.
Zato je bas besmisleno njega proglasiti svecem
Da je današnja katolička crkva pokazala ista kajanja prema tim grijesima iz NDH ..jos bih to bilo neki pokusaj cjelovitog sagledavanja njene uloge u ndh
Ali ne. Crkva je u Hrvata bastion nazadnjaštva, desnice i borbe protiv komunizma u hrvatskpj .
Samo zato jer za Tite nisu bili tak bogati ko danas
– Katolička crkva ima u sklopu Biskupske konferencije Komisiju za hrvatski martirologij, čiji je cilj istraživati komunističke zločine, dok ove druge baš i nemaju u planu. Upravo to je problem. Što je s brojnim primjerima koji pokazuju aktivno sudjelovanje svećenika u ustaškom pokretu ili njegovo simpatiziranje? Dovoljno je samo prolistati lokalne i nacionalne novine iz vremena NDH u kojima se vidi što Katolička crkva misli o toj tvorevini i ustaškom pokretu, govori povjesničar kojem su važniji dokaz novine nego stotine konkretnih masovnih grobnica koje svedoče o nesankcioniranim zločinima.
Regoč wrote:Ne znaš kompliment primiti!orion wrote:Regoč wrote:Prava vriedna hrvatska žena! Ti si nacionalni ponos.orion wrote:Regoč wrote:Možda je sjela na vece pa tipka.
Svaka čast Reg ..... kuljiko sam ja danas izkrampala i izlopatala .....
evoga sade .... da sam bosanac reko bi ti da si mi se usra u opanak, vako ko prava hrvatica dičim se i ponosim ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ringo10 wrote:MA bolje da Alojzija ne proglase za sveca.
Trinity-
2014-04-17
Evo sto je radio jedan katolički svećenik u
Jasenovcu
Majstorović, Polić i Maričić natjecali su se tko će od njih biti bolji mesar. Žrtve su trebale kleknuti ispred njih sve dok nisu čelom dotaknuli tlo, a egzekutori bi tada pucali iz svojih revolvera u njihove potiljke. Ako smrt nije bila trenutna, jedan bi od njih zgrabio nož i prerezao grkljan žrtvi.[19]
Jasenovcu
Majstorović, Polić i Maričić natjecali su se tko će od njih biti bolji mesar. Žrtve su trebale kleknuti ispred njih sve dok nisu čelom dotaknuli tlo, a egzekutori bi tada pucali iz svojih revolvera u njihove potiljke. Ako smrt nije bila trenutna, jedan bi od njih zgrabio nož i prerezao grkljan žrtvi.[19]
Fra SOTONA
Kao zapovjednik logora Stare Gradiške koja je pretežito držala žene i djecu, Miroslav Filipović-Majstorović nadmašivao je u sadizmu. Židov koji je preživio Jasenovac Egon Berger opisao je Filipovićevo sadističko ubijanje djece[27], dok su druga dva svjedoka Šimo Klaić i Dragutin Škrgatić izrekla: Klaić se sjeća da je na Božić 1942. Miroslav služio misu i poslije vršio smotru gdje je ubio četiri zarobljenika nožem dok je sarajevskog židova Alkalaja natjerao da pjeva, a zatim mu naredio da mu se približi, ubovši ga u prsa i prerezavši mu grkljan. Zatim je ubio 56 bosanskih židova vezavši ih žicom i udarivši ih sjekirom tako da su svi popadali u bunar. Zatim je pucao u glave 42 bosanskih seljaka[28]. Škrgatić je potvrdio da je Filipović pucao u glavu 40 seljana nakon mise, dodavši: "U Majstorovićevo vrijeme, smotre i egzekucije bile su česte. Fratar Majstorović preferirao je mističan pristup ubijanju... Nakon što ih je pobio, sjeo bi na stolicu i rekao 'pravda je zadovoljena"[29]. Ivan Palcec, svjedok, dodao je da je Filipović ubio devetoricu zarobljenika tog dana zbog pokušaja bijega[30]. Svjedok Josip Erlih prisjetio se Miroslavova ubijanja osmorice zarobljenika nasmrt[31].
Kao zapovjednik logora Stare Gradiške koja je pretežito držala žene i djecu, Miroslav Filipović-Majstorović nadmašivao je u sadizmu. Židov koji je preživio Jasenovac Egon Berger opisao je Filipovićevo sadističko ubijanje djece[27], dok su druga dva svjedoka Šimo Klaić i Dragutin Škrgatić izrekla: Klaić se sjeća da je na Božić 1942. Miroslav služio misu i poslije vršio smotru gdje je ubio četiri zarobljenika nožem dok je sarajevskog židova Alkalaja natjerao da pjeva, a zatim mu naredio da mu se približi, ubovši ga u prsa i prerezavši mu grkljan. Zatim je ubio 56 bosanskih židova vezavši ih žicom i udarivši ih sjekirom tako da su svi popadali u bunar. Zatim je pucao u glave 42 bosanskih seljaka[28]. Škrgatić je potvrdio da je Filipović pucao u glavu 40 seljana nakon mise, dodavši: "U Majstorovićevo vrijeme, smotre i egzekucije bile su česte. Fratar Majstorović preferirao je mističan pristup ubijanju... Nakon što ih je pobio, sjeo bi na stolicu i rekao 'pravda je zadovoljena"[29]. Ivan Palcec, svjedok, dodao je da je Filipović ubio devetoricu zarobljenika tog dana zbog pokušaja bijega[30]. Svjedok Josip Erlih prisjetio se Miroslavova ubijanja osmorice zarobljenika nasmrt[31].
Ostale djelatnosti
Zasto se
Kaptol jasni i glasno ne odriče tih svojoh Sotona ?
Zasto ne idu Jasenovac nikada?
Zadto ne govore o ubijenim svećenicima kpji su nastradali zbog suradnje s partizanima . Njih ima vise .
Zasto?
Sto je kriv ovaj narod da mu ivijrk drugi gace kroji .
Ne. Stepinac nije svetac sve dok i sama crkva u Hrvata ne bude sveta.
Kaptol jasni i glasno ne odriče tih svojoh Sotona ?
Zasto ne idu Jasenovac nikada?
Zadto ne govore o ubijenim svećenicima kpji su nastradali zbog suradnje s partizanima . Njih ima vise .
Zasto?
Sto je kriv ovaj narod da mu ivijrk drugi gace kroji .
Ne. Stepinac nije svetac sve dok i sama crkva u Hrvata ne bude sveta.
daj si malo spij, bu ti lakše.Sora wrote:Evo sto je radio jedan katolički svećenik u
Jasenovcu
ne opravdavam ali vama srbendama i muslimanima sve krivi svečenici.
ono 750000000 srblja ubijeno u jasenovcu.
hitler dodjelio tri zlatne plakete jasenovcu kao logoru godine 42e 43e 44e.
bog vas jebao mitomanski
2014-12-30
mislim da nije, il se dotakala..veber wrote:popustio viski?
E gle
Dosadni ste .
Kad shvatite da bi trebalo biti disadni prije svega sebi..
Bit ce to dobar znak da ste mrvu psmetniji od moje wc školjke
Dosadni ste .
ona ždere ko moj auto, kada se upali rezerva frka me ulovi.Noor wrote:mislim da nije, il se dotakala..veber wrote:popustio viski?
ispod 12 ne ide
2014-12-30
jebeš mi mater, samo bi te bugi-pokoj mu duši-mogao nadmašit.Sora wrote:E gle
Dosadni ste .
ajd ne cugaj toliko. kada se naločeš pojaviš se na forumu.
stara si, treba titov 158i rođendan proslavit.
2014-12-30
pa kaj ti to voziš?veber wrote:ona ždere ko moj auto, kada se upali rezerva frka me ulovi.Noor wrote:mislim da nije, il se dotakala..veber wrote:popustio viski?
ispod 12 ne ide
meni kad se upali rezerva, napravim još 140 km, da se niš ne bojim
volgu :DNoor wrote:pa kaj ti to voziš?veber wrote:ona ždere ko moj auto, kada se upali rezerva frka me ulovi.Noor wrote:mislim da nije, il se dotakala..veber wrote:popustio viski?
ispod 12 ne ide
meni kad se upali rezerva, napravim još 140 km, da se niš ne bojim
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 31 of 34