Između Splita i Solina planira se gradnja naselja za ratne veterane
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Između Splita i Solina planira se gradnja naselja za ratne veterane
Bljak... a kako se ta povijest samo ponavlja zar nevuksadinare wrote:Pa kad su glupi bili..ne bi htio biti nista nikakav clan a uzivao bi...ne ide..kaja wrote:Ma kakvi , od mog bivšeg dido ostao bez noge u partizanima :) i dobio nogu u guzicu od partije jos.vuksadinare wrote:Pa svi su bili..kaja wrote:Taj je bio u kpj valjda:)vuksadinare wrote:
Od mog rodjaka djed partizan isao je u subnor odmaralista po petnaest dana badava u pirovac i ploce
Samo oni u partiji su dobro prolazili, komunisti jbg.
Ko adezej danas
Samo drugi akteri i nazivi stranaka
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jbg...revolucije uvijek jedu svoju djecukaja wrote:Bljak... a kako se ta povijest samo ponavlja zar nevuksadinare wrote:Pa kad su glupi bili..ne bi htio biti nista nikakav clan a uzivao bi...ne ide..kaja wrote:Ma kakvi , od mog bivšeg dido ostao bez noge u partizanima :) i dobio nogu u guzicu od partije jos.vuksadinare wrote:Pa svi su bili..kaja wrote:
Taj je bio u kpj valjda:)
Ko adezej danas
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jedino sto ovi zbilja ne žive dugo jadni, mozda su stvarno pobacali u tim bombama nešto radioaktivno , mislim ni drugi ne žive dugo ne samo oni.
Oni su živjeli stotinjak godina..tu negdje..
Oni su živjeli stotinjak godina..tu negdje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zast npr vise uzivao od mene deboto koji kurcem nije mrdnuo...a zabio se u splitu pet metara u podrum ispod zemlje kad bi uzbuna zasvirala i igrao briskulu dok sam ja molio da mi granata na glavu ne padne i da ostanem ziv od dana do dana..i sad bi on ista ili cak veca prava od mene..kako to..jel posteno..
2015-09-08
Jeste. Ako je lepši i pametniji. Prirodna selekcija.vuksadinare wrote:Zast npr vise uzivao od mene deboto koji kurcem nije mrdnuo...a zabio se u splitu pet metara u podrum ispod zemlje kad bi uzbuna zasvirala i igrao briskulu dok sam ja molio da mi granata na glavu ne padne i da ostanem ziv od dana do dana..i sad bi on ista ili cak veca prava od mene..kako to..jel posteno..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ljepsi i pametniji nije ali bezobrazniji u to se kladim da jedzango wrote:Jeste. Ako je lepši i pametniji. Prirodna selekcija.vuksadinare wrote:Zast npr vise uzivao od mene deboto koji kurcem nije mrdnuo...a zabio se u splitu pet metara u podrum ispod zemlje kad bi uzbuna zasvirala i igrao briskulu dok sam ja molio da mi granata na glavu ne padne i da ostanem ziv od dana do dana..i sad bi on ista ili cak veca prava od mene..kako to..jel posteno..
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ljepsi i pametniji nije ali bezobrazniji u to se kladim da jedzango wrote:Jeste. Ako je lepši i pametniji. Prirodna selekcija.vuksadinare wrote:Zast npr vise uzivao od mene deboto koji kurcem nije mrdnuo...a zabio se u splitu pet metara u podrum ispod zemlje kad bi uzbuna zasvirala i igrao briskulu dok sam ja molio da mi granata na glavu ne padne i da ostanem ziv od dana do dana..i sad bi on ista ili cak veca prava od mene..kako to..jel posteno..
ae
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
No koliko vidim ovo je tisuću stanova općenito po županiji a ne tamo, tamo oko dvjesto dakle nekih pet ili više zgrada
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
reci mu da se to kaze "obraz beton" :-!debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Ljepsi i pametniji nije ali bezobrazniji u to se kladim da jedzango wrote:Jeste. Ako je lepši i pametniji. Prirodna selekcija.vuksadinare wrote:Zast npr vise uzivao od mene deboto koji kurcem nije mrdnuo...a zabio se u splitu pet metara u podrum ispod zemlje kad bi uzbuna zasvirala i igrao briskulu dok sam ja molio da mi granata na glavu ne padne i da ostanem ziv od dana do dana..i sad bi on ista ili cak veca prava od mene..kako to..jel posteno..
ae
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Maštovito!mutava baštarda wrote:HVIDRA = SUBNOR x AFŽ²
Za tržište.RayMabus wrote:A za koga je ostalih pesto stanova he he he
Šume? Jel to njeka šuma pa ju sieku?RayMabus wrote:Pa lokacija je atraktivna iako je kilometar od mora ali je i kilometar od Splita tako da čisto sumnjam da se ne bi prodavali
. Inaće to jedan veliku neiskorišteni plato, uglavnom vlasnik hrvatske šume, zato ni nema zgrada tamo a trebalo bi urbanizirat
?pismejker wrote:ŽPa
Svako vrieme nosi svoje.pismejker wrote:tako jes,borci su imali benefite,svake dvije godine ili tako nesto,nova zastava 101..ovi imaju jebate Čevrolete i ostalo...dobro im jest..kaja wrote:Gdje su imali odmarališta?pismejker wrote:..ŽPa i Borci noba su imali ljetovalista i odmaralista..Kayo..ne biti yalnušna...kaja wrote:A atraktivna je jel? E pa to je onda, partizani iz Hdz a bi rentali nešto plus penzija a nemaju kapital za graditi pa ćemo ovako..RayMabus wrote:Pa lokacija je atraktivna iako je kilometar od mora ali je i kilometar od Splita tako da čisto sumnjam da se ne bi prodavali
. Inaće to jedan veliku neiskorišteni plato, uglavnom vlasnik hrvatske šume, zato ni nema zgrada tamo a trebalo bi urbanizirat
Sad treba povećati dijagnozu , maknuti nekretnine sa sebe i nazvati vasu .. da zadovolje uvjete jel..
To su mislim imale firme a ne partizani, tako mi se čini.
Kaja je iz ustaške obitelji, ovo nije takav slučaj.pismejker wrote:ahhhh...vuksadinare wrote:Od mog rodjaka djed partizan isao je u subnor odmaralista po petnaest dana badava u pirovac i plocekaja wrote:Nikad čula. Znam je imao zet na primjer ili poštom .. ali to je bio za radnike kao ..vuksadinare wrote:Imao je podnor .. u vrsaru, malom losinju, pirovcu, makarskoj, plocamakaja wrote:
Gdje su imali odmarališta?
Da su mislim imale firme a ne partizani, tako mi se čini.
Podsjeca me na ono,kad neki decko ima seksualnih smetnji pa trazi pomoc za svog rodijaka..Nikako on nije u pitanju...
Bit će da je bil za Staljina.kaja wrote:Ma kakvi , od mog bivšeg dido ostao bez noge u partizanima :) i dobio nogu u guzicu od partije jos.vuksadinare wrote:Pa svi su bili..kaja wrote:Taj je bio u kpj valjda:)vuksadinare wrote:Od mog rodjaka djed partizan isao je u subnor odmaralista po petnaest dana badava u pirovac i plocekaja wrote:
Nikad čula. Znam je imao zet na primjer ili poštom .. ali to je bio za radnike kao ..
Ko adezej danas
I opet većina ništa ne nauči.kaja wrote:Bljak... a kako se ta povijest samo ponavlja zar nevuksadinare wrote:Pa kad su glupi bili..ne bi htio biti nista nikakav clan a uzivao bi...ne ide..kaja wrote:Ma kakvi , od mog bivšeg dido ostao bez noge u partizanima :) i dobio nogu u guzicu od partije jos.vuksadinare wrote:Pa svi su bili..kaja wrote:
Taj je bio u kpj valjda:)
Ko adezej danas
Zaslužnim građanom treba osigurati život.
to se rješava prvih nekoliko godina nakon rata, maksimalno 10godina ako je neka nesposobna država, ne nikako 30godina nakon rata - i to branitelja je sve više i više, 30godina nakon rata. mislim tko će raditi i zaraditi sve te stanove, ako se mladost zbog visokih poreza iselu u Irsku i NjemačkuRegoč wrote:Zaslužnim građanom treba osigurati život.
Guest- Guest
maggie13 wrote:reci mu da se to kaze "obraz beton" :-!debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Ljepsi i pametniji nije ali bezobrazniji u to se kladim da jedzango wrote:Jeste. Ako je lepši i pametniji. Prirodna selekcija.vuksadinare wrote:Zast npr vise uzivao od mene deboto koji kurcem nije mrdnuo...a zabio se u splitu pet metara u podrum ispod zemlje kad bi uzbuna zasvirala i igrao briskulu dok sam ja molio da mi granata na glavu ne padne i da ostanem ziv od dana do dana..i sad bi on ista ili cak veca prava od mene..kako to..jel posteno..
ae
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne zbog visokih porezah, već zbog niskih plaćah. A plaće u građevinskom sektoru ne daje država, već poduzetnici.Pinochet wrote:to se rješava prvih nekoliko godina nakon rata, maksimalno 10godina ako je neka nesposobna država, ne nikako 30godina nakon rata - i to branitelja je sve više i više, 30godina nakon rata. mislim tko će raditi i zaraditi sve te stanove, ako se mladost zbog visokih poreza iselu u Irsku i NjemačkuRegoč wrote:Zaslužnim građanom treba osigurati život.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Specijalci potjerali ratne veterane koji prosvjeduju kod Tuzle
» Srbin optužen za ratne zločine (4): Spasavao civile iz ratne zone
» Monstrum iz Solina dobio 50 godina zatvora, to je najviša kazna u Hrvatskoj dosad
» Bespravna gradnja
» Specijalci potjerali ratne veterane koji prosvjeduju kod Tuzle
» Srbin optužen za ratne zločine (4): Spasavao civile iz ratne zone
» Monstrum iz Solina dobio 50 godina zatvora, to je najviša kazna u Hrvatskoj dosad
» Bespravna gradnja
Page 4 of 5