Između Splita i Solina planira se gradnja naselja za ratne veterane
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Između Splita i Solina planira se gradnja naselja za ratne veterane
Samo daj a piši šta hoćeš. Možeš i da je bolelo.maggie13 wrote:Mozda dobijes i invalidnost..za dusevne boli :-Ddzango wrote:Možeš da mi daš i bez toga.maggie13 wrote:Dzaniju damo za decenijsku borbu na forumu =-O :-P 6Leviathan2 wrote:pa jesmo a i ako nismo, papir trpi sve :Dmaggie13 wrote:Ostavite se yode, sto zicate..sad ce ispast svi branitelji, pa i dzani :-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne vjerujem da sam te ja uvrijedila, ali mozda jesu ovi drugi mulci..kako bi delboy rekao :~dzango wrote:Samo a piši šta hoćeš. Možeš i da je bolelo.maggie13 wrote:Mozda dobijes i invalidnost..za dusevne boli :-Ddzango wrote:Možeš da mi daš i bez toga.maggie13 wrote:Dzaniju damo za decenijsku borbu na forumu =-O :-P 6Leviathan2 wrote:
pa jesmo a i ako nismo, papir trpi sve :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ti daj a za boli ćemo lako. Reći ću da me neviđeno boli jedna stvar.maggie13 wrote:ne vjerujem da sam te ja uvrijedila, ali mozda jesu ovi drugi mulci..kako bi delboy rekao :~dzango wrote:Samo a piši šta hoćeš. Možeš i da je bolelo.maggie13 wrote:Mozda dobijes i invalidnost..za dusevne boli :-Ddzango wrote:Možeš da mi daš i bez toga.maggie13 wrote:
Dzaniju damo za decenijsku borbu na forumu =-O :-P 6
Last edited by dzango on 31/10/2017, 16:15; edited 1 time in total
nisam agresivna..pa ni verbalno ;-)dzango wrote:Ti daj a za boli ćemo lako.maggie13 wrote:ne vjerujem da sam te ja uvrijedila, ali mozda jesu ovi drugi mulci..kako bi delboy rekao :~dzango wrote:Samo a piši šta hoćeš. Možeš i da je bolelo.maggie13 wrote:Mozda dobijes i invalidnost..za dusevne boli :-Ddzango wrote:
Možeš da mi daš i bez toga.
2014-04-12
Ni ne treba da budeš. Tvoje je da daš. Ja ću njima u formularu da objasnim šta me boli i biće im sve jasno.maggie13 wrote:nisam agresivna..pa ni verbalno ;-)dzango wrote:Ti daj a za boli ćemo lako.maggie13 wrote:ne vjerujem da sam te ja uvrijedila, ali mozda jesu ovi drugi mulci..kako bi delboy rekao :~dzango wrote:Samo a piši šta hoćeš. Možeš i da je bolelo.maggie13 wrote:
Mozda dobijes i invalidnost..za dusevne boli :-D
2014-04-19
nema problema, dat cu ti pismenu preporuku...ti samo moras aplicirat i dokumentirat@-@dzango wrote:Ni ne treba da budeš. Tvoje je da daš. Ja ću njima u formularu da objasnim šta me boli i biće im sve jasno.maggie13 wrote:nisam agresivna..pa ni verbalno ;-)dzango wrote:Ti daj a za boli ćemo lako.maggie13 wrote:ne vjerujem da sam te ja uvrijedila, ali mozda jesu ovi drugi mulci..kako bi delboy rekao :~dzango wrote:
Samo a piši šta hoćeš. Možeš i da je bolelo.
2014-04-12
Ja ću reći da imam bolove i da me neviđeno boli ona stvar, pa nek oni vide šta će.maggie13 wrote:nema problema, dat cu ti pismenu preporuku...ti samo moras aplicirat i dokumentirat@-@dzango wrote:Ni ne treba da budeš. Tvoje je da daš. Ja ću njima u formularu da objasnim šta me boli i biće im sve jasno.maggie13 wrote:nisam agresivna..pa ni verbalno ;-)dzango wrote:Ti daj a za boli ćemo lako.maggie13 wrote:
ne vjerujem da sam te ja uvrijedila, ali mozda jesu ovi drugi mulci..kako bi delboy rekao :~
2014-04-19
Eto apartmanizacije, to je jedan kilometar poviše Stobreča tj od mora
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
HVIDRA = SUBNOR x AFŽ²
moj kolega je bio postanar u takvom stanu iako je prošao rat, a ovaj što ga je dobio ima gdje stati iako ga je dobio kao da nema pa ga daje u najam...
A za koga je ostalih pesto stanova he he he
2014-04-11
Partizani su se do sada morali smjestiti ili su nešto naslijedili, prošlo je 30 godina od rata . Ovo ce prodati ili iznajmiti, to tako ide i zaraditi nešto, oni iz partije ce povuci veze da dođu na listu, prilika nije losa.
Jedini problem je sto kupcima nisu privlačne takve zgrade jer znaju da ce njih nekoliko ipak živjeti tamo, bar neko vrijeme , a oni se 30 godina prave ludi zbog penzije.. a kad se dugo praviš lud i poludiš . Pa sad nitko nije željan ludih susjeda..
Jedini problem je sto kupcima nisu privlačne takve zgrade jer znaju da ce njih nekoliko ipak živjeti tamo, bar neko vrijeme , a oni se 30 godina prave ludi zbog penzije.. a kad se dugo praviš lud i poludiš . Pa sad nitko nije željan ludih susjeda..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Naravno.mutava baštarda wrote:moj kolega je bio postanar u takvom stanu iako je prošao rat, a ovaj što ga je dobio ima gdje stati iako ga je dobio kao da nema pa ga daje u najam...
2015-08-15
mutava baštarda wrote:moj kolega je bio postanar u takvom stanu iako je prošao rat, a ovaj što ga je dobio ima gdje stati iako ga je dobio kao da nema pa ga daje u najam...
oba su u konacnici zbrinuta
tkz. zbrinjavanje
zbrines se , jelte...
naravno nije ga ni prijavio , ide neki sitan porez na to a nije ni moralno ka ono ... tako je ovaj drugi 2x zbrinut , prvo placa najam zbrinutome a zatim nema ni neka prava proizasla iz prijave boravka
nega
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa lokacija je atraktivna iako je kilometar od mora ali je i kilometar od Splita tako da čisto sumnjam da se ne bi prodavali
. Inaće to jedan veliku neiskorišteni plato, uglavnom vlasnik hrvatske šume, zato ni nema zgrada tamo a trebalo bi urbanizirat
. Inaće to jedan veliku neiskorišteni plato, uglavnom vlasnik hrvatske šume, zato ni nema zgrada tamo a trebalo bi urbanizirat
2014-04-11
A atraktivna je jel? E pa to je onda, partizani iz Hdz a bi rentali nešto plus penzija a nemaju kapital za graditi pa ćemo ovako..RayMabus wrote:Pa lokacija je atraktivna iako je kilometar od mora ali je i kilometar od Splita tako da čisto sumnjam da se ne bi prodavali
Sad treba povećati dijagnozu , maknuti nekretnine sa sebe i nazvati vasu .. da zadovolje uvjete jel..
2015-08-15
hahahahaha..dobar...Pinochet wrote:Jbg grade im stanove 30godina nakon rata. S obzirom da je svake godine sve veći broj branitelja nije niti čudo. 30god nakon rata. Mogao bi reć starom da se prijavi, barem je za razliku od pola tih što će dobiti stan i bio par mjeseci na prvoj liniji, tko zna možda i uleti nešto
Guest- Guest
..ŽPa i Borci noba su imali ljetovalista i odmaralista..Kayo..ne biti yalnušna...kaja wrote:A atraktivna je jel? E pa to je onda, partizani iz Hdz a bi rentali nešto plus penzija a nemaju kapital za graditi pa ćemo ovako..RayMabus wrote:Pa lokacija je atraktivna iako je kilometar od mora ali je i kilometar od Splita tako da čisto sumnjam da se ne bi prodavali
Sad treba povećati dijagnozu , maknuti nekretnine sa sebe i nazvati vasu .. da zadovolje uvjete jel..
Guest- Guest
Mozda se pinoce uspije bar jednom ogrebati...odnosno veza uspije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
1000 stanova je više od 1000 sigurnih glasova na izborima. to je bolja investicija nego kao da recimo sdp daje subnorovcima grobnice...
Gdje su imali odmarališta?pismejker wrote:..ŽPa i Borci noba su imali ljetovalista i odmaralista..Kayo..ne biti yalnušna...kaja wrote:A atraktivna je jel? E pa to je onda, partizani iz Hdz a bi rentali nešto plus penzija a nemaju kapital za graditi pa ćemo ovako..RayMabus wrote:Pa lokacija je atraktivna iako je kilometar od mora ali je i kilometar od Splita tako da čisto sumnjam da se ne bi prodavali
To su mislim imale firme a ne partizani, tako mi se čini.
2015-08-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Specijalci potjerali ratne veterane koji prosvjeduju kod Tuzle
» Srbin optužen za ratne zločine (4): Spasavao civile iz ratne zone
» Monstrum iz Solina dobio 50 godina zatvora, to je najviša kazna u Hrvatskoj dosad
» Bespravna gradnja
» Specijalci potjerali ratne veterane koji prosvjeduju kod Tuzle
» Srbin optužen za ratne zločine (4): Spasavao civile iz ratne zone
» Monstrum iz Solina dobio 50 godina zatvora, to je najviša kazna u Hrvatskoj dosad
» Bespravna gradnja
Page 2 of 5