Između Splita i Solina planira se gradnja naselja za ratne veterane
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Između Splita i Solina planira se gradnja naselja za ratne veterane
Gdje su imali odmarališta?pismejker wrote:..ŽPa i Borci noba su imali ljetovalista i odmaralista..Kayo..ne biti yalnušna...kaja wrote:A atraktivna je jel? E pa to je onda, partizani iz Hdz a bi rentali nešto plus penzija a nemaju kapital za graditi pa ćemo ovako..RayMabus wrote:Pa lokacija je atraktivna iako je kilometar od mora ali je i kilometar od Splita tako da čisto sumnjam da se ne bi prodavali
. Inaće to jedan veliku neiskorišteni plato, uglavnom vlasnik hrvatske šume, zato ni nema zgrada tamo a trebalo bi urbanizirat
Sad treba povećati dijagnozu , maknuti nekretnine sa sebe i nazvati vasu .. da zadovolje uvjete jel..
To su mislim imale firme a ne partizani, tako mi se čini.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:)mutava baštarda wrote:1000 stanova je više od 1000 sigurnih glasova na izborima. to je bolja investicija nego kao da recimo sdp daje subnorovcima grobnice...
2015-08-15
Pa ćuj atraktivnu, nije prvi red do mora ali skori, Ukucaj Korešnica pa će ti sve bit jasnokaja wrote:A atraktivna je jel? E pa to je onda, partizani iz Hdz a bi rentali nešto plus penzija a nemaju kapital za graditi pa ćemo ovako..RayMabus wrote:Pa lokacija je atraktivna iako je kilometar od mora ali je i kilometar od Splita tako da čisto sumnjam da se ne bi prodavali
. Inaće to jedan veliku neiskorišteni plato, uglavnom vlasnik hrvatske šume, zato ni nema zgrada tamo a trebalo bi urbanizirat
Sad treba povećati dijagnozu , maknuti nekretnine sa sebe i nazvati vasu .. da zadovolje uvjete jel..
Evo klik ovdje, jedna slika tisuću riječi
https://www.trgostan.hr/hr/zemljista/2930-zrnovnica-koresnica-gradevinsko-zemljiste-745-m2.html
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imao je subnor..u vrsaru,malom losinju,pirovcu,makarskoj,plocamakaja wrote:Gdje su imali odmarališta?pismejker wrote:..ŽPa i Borci noba su imali ljetovalista i odmaralista..Kayo..ne biti yalnušna...kaja wrote:A atraktivna je jel? E pa to je onda, partizani iz Hdz a bi rentali nešto plus penzija a nemaju kapital za graditi pa ćemo ovako..RayMabus wrote:Pa lokacija je atraktivna iako je kilometar od mora ali je i kilometar od Splita tako da čisto sumnjam da se ne bi prodavali
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tako jes,borci su imali benefite,svake dvije godine ili tako nesto,nova zastava 101..ovi imaju jebate Čevrolete i ostalo...dobro im jest..kaja wrote:Gdje su imali odmarališta?pismejker wrote:..ŽPa i Borci noba su imali ljetovalista i odmaralista..Kayo..ne biti yalnušna...kaja wrote:A atraktivna je jel? E pa to je onda, partizani iz Hdz a bi rentali nešto plus penzija a nemaju kapital za graditi pa ćemo ovako..RayMabus wrote:Pa lokacija je atraktivna iako je kilometar od mora ali je i kilometar od Splita tako da čisto sumnjam da se ne bi prodavali
Guest- Guest
DAAA NAAAM ZIVI ZIVI RAAAAD..!!!!
Guest- Guest
Nikad čula. Znam je imao zet na primjer ili posta.. ali to je bilo za radnike kao..vuksadinare wrote:Imao je subnor..u vrsaru,malom losinju,pirovcu,makarskoj,plocamakaja wrote:Gdje su imali odmarališta?pismejker wrote:..ŽPa i Borci noba su imali ljetovalista i odmaralista..Kayo..ne biti yalnušna...kaja wrote:A atraktivna je jel? E pa to je onda, partizani iz Hdz a bi rentali nešto plus penzija a nemaju kapital za graditi pa ćemo ovako..RayMabus wrote:Pa lokacija je atraktivna iako je kilometar od mora ali je i kilometar od Splita tako da čisto sumnjam da se ne bi prodavali
Last edited by kaja on 31/10/2017, 17:23; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
S tim da je Split kilometar zapadnijeRayMabus wrote:
Pa ćuj atraktivnu, nije prvi red do mora ali skori, Ukucaj Korešnica pa će ti sve bit jasno
Evo klik ovdje, jedna slika tisuću riječi
https://www.trgostan.hr/hr/zemljista/2930-zrnovnica-koresnica-gradevinsko-zemljiste-745-m2.html
2014-04-11
Od mog rodjaka djed partizan isao je u subnor odmaralista po petnaest dana badava u pirovac i plocekaja wrote:Nikad čula. Znam je imao zet na primjer ili poštom .. ali to je bio za radnike kao ..vuksadinare wrote:Imao je podnor .. u vrsaru, malom losinju, pirovcu, makarskoj, plocamakaja wrote:Gdje su imali odmarališta?pismejker wrote:..ŽPa i Borci noba su imali ljetovalista i odmaralista..Kayo..ne biti yalnušna ...kaja wrote:
Atraktivna je jel? E pa da je onda, partizani iz Hdz bi bi prodali nešto plus penzija a nemaju kapital za graditi pa ćemo ovako ..
Sad treba povećati dijagnozu, maknuti nekretnine sa sebe i nazvati vas .. da zadovolji uvjete jel ..
Da su mislim imale firme a ne partizani, tako mi se čini.
2015-09-08
Izmjena građevinskog urbanističkog plana plus osmišljavanje projekta oko jedne godine, i onda u idućih tri godine to mogu izgraditi, to je nekih pedesetak zgrada
2014-04-11
ahhhh...vuksadinare wrote:Od mog rodjaka djed partizan isao je u subnor odmaralista po petnaest dana badava u pirovac i plocekaja wrote:Nikad čula. Znam je imao zet na primjer ili poštom .. ali to je bio za radnike kao ..vuksadinare wrote:Imao je podnor .. u vrsaru, malom losinju, pirovcu, makarskoj, plocamakaja wrote:Gdje su imali odmarališta?pismejker wrote:
..ŽPa i Borci noba su imali ljetovalista i odmaralista..Kayo..ne biti yalnušna ...
Podsjeca me na ono,kad neki decko ima seksualnih smetnji pa trazi pomoc za svog rodijaka..Nikako on nije u pitanju...
Guest- Guest
Ma nisu imali .. to bilo nešto mozda za partijaše..pismejker wrote:tako jes,borci su imali benefite,svake dvije godine ili tako nesto,nova zastava 101..ovi imaju jebate Čevrolete i ostalo...dobro im jest..kaja wrote:Gdje su imali odmarališta?pismejker wrote:..ŽPa i Borci noba su imali ljetovalista i odmaralista..Kayo..ne biti yalnušna...kaja wrote:A atraktivna je jel? E pa to je onda, partizani iz Hdz a bi rentali nešto plus penzija a nemaju kapital za graditi pa ćemo ovako..RayMabus wrote:Pa lokacija je atraktivna iako je kilometar od mora ali je i kilometar od Splita tako da čisto sumnjam da se ne bi prodavali
Moj drugi deda je bio domobran , onda ih Dido raspustio pred kraj rata, u Lici su se sukobili s partizanima, tamo su ga ranjenog Srbi spasili i prešao je partizanima koji mjesec. Nis nije imao kasnije, neki dodatak mozda na placu ili kad je otišao u mirovinu ili tako nešto . Radio je 40 godina u jednoj firmi. Ali on nije bio u partiji tak da nije imao ljetovanje za partizane.
Drugi je nešto gore prošao od prvoga al nije tema..a o njemu vec jesam..
2015-08-15
uzmeš prosjeku samostojeća stambena zgrada sa dvadesetak stanova, to je oko pedeset zgrada, to očito nije projekt od jedne godine nego od najmanje tri pa i višeRayMabus wrote:Izmjena građevinskog urbanističkog plana plus osmišljavanje projekta oko jedne godine, i onda u idućih tri godine to mogu izgraditi, to je nekih pedesetak zgrada
2014-04-11
Taj je bio u kpj valjda:)vuksadinare wrote:Od mog rodjaka djed partizan isao je u subnor odmaralista po petnaest dana badava u pirovac i plocekaja wrote:Nikad čula. Znam je imao zet na primjer ili poštom .. ali to je bio za radnike kao ..vuksadinare wrote:Imao je podnor .. u vrsaru, malom losinju, pirovcu, makarskoj, plocamakaja wrote:Gdje su imali odmarališta?pismejker wrote:
..ŽPa i Borci noba su imali ljetovalista i odmaralista..Kayo..ne biti yalnušna ...
Last edited by kaja on 31/10/2017, 17:37; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
5000.. članovi obitelji, + ostali koje će se vući za rukav.. a to nije malomutava baštarda wrote:1000 stanova je više od 1000 sigurnih glasova na izborima. to je bolja investicija nego kao da recimo sdp daje subnorovcima grobnice...
Guest- Guest
Pa svi su bili..kaja wrote:Taj je bio u kpj valjda:)vuksadinare wrote:Od mog rodjaka djed partizan isao je u subnor odmaralista po petnaest dana badava u pirovac i plocekaja wrote:Nikad čula. Znam je imao zet na primjer ili poštom .. ali to je bio za radnike kao ..vuksadinare wrote:Imao je podnor .. u vrsaru, malom losinju, pirovcu, makarskoj, plocamakaja wrote:
Gdje su imali odmarališta?
2015-09-08
yahh yahh..partijci,nes poput danas Adezej..sve moguce i manje mogutje privilegije..kaja wrote:Ma nisu imali .. to bilo nešto mozda za partijaše..pismejker wrote:tako jes,borci su imali benefite,svake dvije godine ili tako nesto,nova zastava 101..ovi imaju jebate Čevrolete i ostalo...dobro im jest..kaja wrote:Gdje su imali odmarališta?pismejker wrote:..ŽPa i Borci noba su imali ljetovalista i odmaralista..Kayo..ne biti yalnušna...kaja wrote:
A atraktivna je jel? E pa to je onda, partizani iz Hdz a bi rentali nešto plus penzija a nemaju kapital za graditi pa ćemo ovako..
Moj drugi deda je bio domobran , onda ih Dido raspustio pred kraj rata, u Lici su se sukobili s partizanima, tamo su ga ranjenog Srbi spasili i prešao je partizanima koji mjesec. Nis nije imao kasnije, neki dodatak mozda na placu ili kad je otišao u mirovinu ili tako nešto . Radio je 40 godina u jednoj firmi. Ali on nije bio u partiji tak da nije imao ljetovanje za partizane.
Drugi je nešto gore prošao od prvoga al nije tema..a o njemu vec jesam..
Guest- Guest
O tome potom, nek i srede dokumentaciju za godinu dana, kako se finacira odakle se finacira to je pet do deset zgrada godišnje tako da dugogodišnji projekt a ne priko noćiRayMabus wrote:uzmeš prosjeku samostojeća stambena zgrada sa dvadesetak stanova, to je oko pedeset zgrada, to očito nije projekt od jedne godine nego od najmanje tri pa i višeRayMabus wrote:Izmjena građevinskog urbanističkog plana plus osmišljavanje projekta oko jedne godine, i onda u idućih tri godine to mogu izgraditi, to je nekih pedesetak zgrada
2014-04-11
Ma kakvi , od mog bivšeg dido ostao bez noge u partizanima :) i dobio nogu u guzicu od partije jos.vuksadinare wrote:Pa svi su bili..kaja wrote:Taj je bio u kpj valjda:)vuksadinare wrote:Od mog rodjaka djed partizan isao je u subnor odmaralista po petnaest dana badava u pirovac i plocekaja wrote:Nikad čula. Znam je imao zet na primjer ili poštom .. ali to je bio za radnike kao ..vuksadinare wrote:
Imao je podnor .. u vrsaru, malom losinju, pirovcu, makarskoj, plocama
Samo oni u partiji su dobro prolazili, komunisti jbg.
Ko adezej danas
2015-08-15
Pa kad su glupi bili..ne bi htio biti nista nikakav clan a uzivao bi...ne ide..kaja wrote:Ma kakvi , od mog bivšeg dido ostao bez noge u partizanima :) i dobio nogu u guzicu od partije jos.vuksadinare wrote:Pa svi su bili..kaja wrote:Taj je bio u kpj valjda:)vuksadinare wrote:Od mog rodjaka djed partizan isao je u subnor odmaralista po petnaest dana badava u pirovac i plocekaja wrote:
Nikad čula. Znam je imao zet na primjer ili poštom .. ali to je bio za radnike kao ..
Ko adezej danas
2015-09-08
Bljak... a kako se ta povijest samo ponavlja zar nevuksadinare wrote:Pa kad su glupi bili..ne bi htio biti nista nikakav clan a uzivao bi...ne ide..kaja wrote:Ma kakvi , od mog bivšeg dido ostao bez noge u partizanima :) i dobio nogu u guzicu od partije jos.vuksadinare wrote:Pa svi su bili..kaja wrote:Taj je bio u kpj valjda:)vuksadinare wrote:
Od mog rodjaka djed partizan isao je u subnor odmaralista po petnaest dana badava u pirovac i ploce
Ko adezej danas
Samo drugi akteri i nazivi stranaka
2015-08-15
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Specijalci potjerali ratne veterane koji prosvjeduju kod Tuzle
» Srbin optužen za ratne zločine (4): Spasavao civile iz ratne zone
» Monstrum iz Solina dobio 50 godina zatvora, to je najviša kazna u Hrvatskoj dosad
» Bespravna gradnja
» Specijalci potjerali ratne veterane koji prosvjeduju kod Tuzle
» Srbin optužen za ratne zločine (4): Spasavao civile iz ratne zone
» Monstrum iz Solina dobio 50 godina zatvora, to je najviša kazna u Hrvatskoj dosad
» Bespravna gradnja
Page 3 of 5