Suficit proračuna 1.8 milijardi kuna
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Suficit proračuna 1.8 milijardi kuna
a tako ti svega, odgodi to za četvrtak...kad se i ja onuda šuljamdijagram wrote:sutra nisam u zg, idem na rog istre i vracam se kasno kasno:)veber wrote:sused, mogli bi ovih dana na kavu.dijagram wrote:stedi i slabi objekt, a jebga, ne moze i ovce i novce:)RayMabus wrote:Mislim da sam shvatio na što Kserks cilja, on gleda štednju na kao kredit banci s niskim kamatama
OK točno
srijeda navecer vecer itd moze
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kad grune sve ce biti jasnijeKserks_ wrote:dijagram wrote:stedi i slabi objekt, a jebga, ne moze i ovce i novce:)RayMabus wrote:Mislim da sam shvatio na što Kserks cilja, on gleda štednju na kao kredit banci s niskim kamatama
OK točno
muči da ti to znaš kako se to gradilo:p...prije par godina kada smo renovirali prizemlje, uvalilo se aramature, neće sada kuća nigdi ,ako grune koji sa dosta rihtera.
gdje pukotine, gdje marijanske brazde:)
dijagram-
2015-08-09
ne, ne fasadu stavim sam tj ja i stari..krov isto prominimo...nije se nitko na nama dosad obogatija:)dijagram wrote:dogovorit cemo se, imas novca, moze te se oderati, super:)Kserks_ wrote:haha tko zna čija je ovo novogradnjadijagram wrote:prekratki ankeri stupova za nastavak gradnjeKserks_ wrote:uspio si nalit i taracu
Prekratka i armatura balkona, moglo je to malo ozbiljnije:)
hvala bogu imam i više nego dovoljno kvadrata, eventualno prominit krov i stavit termo fasadu.
Guest- Guest
uposlite barem yopdu, potrebit je:)Kserks_ wrote:ne, ne fasadu stavim sam tj ja i stari..krov isto prominimo...nije se nitko na nama dosad obogatija:)dijagram wrote:dogovorit cemo se, imas novca, moze te se oderati, super:)Kserks_ wrote:haha tko zna čija je ovo novogradnjadijagram wrote:prekratki ankeri stupova za nastavak gradnjeKserks_ wrote:uspio si nalit i taracu
hvala bogu imam i više nego dovoljno kvadrata, eventualno prominit krov i stavit termo fasadu.
dijagram-
2015-08-09
deda puno teoretizira, a ne razumije jednostavne stvari, tu zabloka.RayMabus wrote:U suštini je i ECB i Kserks u pravu, naime tu se radi o dvije izjave koje uopće nisu u suprotnosti
Obe su točne
Guest- Guest
srijeda žmehke, idem do starog pa do djevojčice. od čet pa na dalje žemo. može i guzata s nama.dijagram wrote:sutra nisam u zg, idem na rog istre i vracam se kasno kasno:)veber wrote:sused, mogli bi ovih dana na kavu.dijagram wrote:stedi i slabi objekt, a jebga, ne moze i ovce i novce:)RayMabus wrote:Mislim da sam shvatio na što Kserks cilja, on gleda štednju na kao kredit banci s niskim kamatama
OK točno
2014-12-30
samo predvecer, delamveber wrote:srijeda žmehke, idem do starog pa do djevojčice. od čet pa na dalje žemo. može i guzata s nama.dijagram wrote:sutra nisam u zg, idem na rog istre i vracam se kasno kasno:)veber wrote:sused, mogli bi ovih dana na kavu.dijagram wrote:stedi i slabi objekt, a jebga, ne moze i ovce i novce:)RayMabus wrote:Mislim da sam shvatio na što Kserks cilja, on gleda štednju na kao kredit banci s niskim kamatama
OK točno
dijagram-
2015-08-09
njemu nema pomoći..njegov doseg je ovo:dijagram wrote:uposlite barem yopdu, potrebit je:)Kserks_ wrote:ne, ne fasadu stavim sam tj ja i stari..krov isto prominimo...nije se nitko na nama dosad obogatija:)dijagram wrote:dogovorit cemo se, imas novca, moze te se oderati, super:)Kserks_ wrote:haha tko zna čija je ovo novogradnjadijagram wrote:
prekratki ankeri stupova za nastavak gradnje
http://www.njuskalo.hr/arhitektura-graditeljstvo-geodezija/radnik-ca-izradu-betonskih-proizvoda-m-z-oglas-20734468
Guest- Guest
pa dobro, vozit viljuskara po dvoristu nije sala:)Kserks_ wrote:njemu nema pomoći..njegov doseg je ovo:dijagram wrote:uposlite barem yopdu, potrebit je:)Kserks_ wrote:ne, ne fasadu stavim sam tj ja i stari..krov isto prominimo...nije se nitko na nama dosad obogatija:)dijagram wrote:dogovorit cemo se, imas novca, moze te se oderati, super:)Kserks_ wrote:
haha tko zna čija je ovo novogradnja
http://www.njuskalo.hr/arhitektura-graditeljstvo-geodezija/radnik-ca-izradu-betonskih-proizvoda-m-z-oglas-20734468
dijagram-
2015-08-09
da se i zajebavaš...dijagram wrote:pa dobro, vozit viljuskara po dvoristu nije sala:)Kserks_ wrote:njemu nema pomoći..njegov doseg je ovo:dijagram wrote:uposlite barem yopdu, potrebit je:)Kserks_ wrote:ne, ne fasadu stavim sam tj ja i stari..krov isto prominimo...nije se nitko na nama dosad obogatija:)dijagram wrote:
dogovorit cemo se, imas novca, moze te se oderati, super:)
Guest- Guest
ja delam do 4, možemo se čuti ovih dana. u biti žensku bi mogao prebacit za subotu pa se na miru nađemo u srijedu.dijagram wrote:samo predvecer, delamveber wrote:srijeda žmehke, idem do starog pa do djevojčice. od čet pa na dalje žemo. može i guzata s nama.dijagram wrote:sutra nisam u zg, idem na rog istre i vracam se kasno kasno:)veber wrote:sused, mogli bi ovih dana na kavu.dijagram wrote:
stedi i slabi objekt, a jebga, ne moze i ovce i novce:)
2014-12-30
dede u osami sobe liže rane i smišlja novi pakleni plan
Guest- Guest
mali, traže radnika, vidi...OBRT ZA PROIZVODNJU BETONSKIH BLOKETA, ISKOPE I PRIJEVOZ CESTOM, IVKO MILAT LUKETA , BLATO, 71. Ulica br. 20Pinochet wrote:Deda namaza kserka
Guest- Guest
Iskreno nisam ni ja shvatio tvoju dok nisam shvatio da ti štednju gledaš kao pozajmicu tj kredit sa niskom kamatnom stopom od trećih licaKserks_ wrote:deda puno teoretizira, a ne razumije jednostavne stvari, tu zabloka.RayMabus wrote:U suštini je i ECB i Kserks u pravu, naime tu se radi o dvije izjave koje uopće nisu u suprotnosti
Obe su točne
Obje izjave su točne doduše ne mora bit da ti banka od tu daje pare nego od svog kapitala kojeg ima od prije na stanju tako da...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Suštinski ECB je 100% u pravu dok tvoju izjavu treba proširiti na Banke koje nemaju ili nemaju dovoljno svog keša tako rade 100%
2014-04-11
Ima banaka koje su bogate, imaju u trezoru i na drugim razno raznim računima hrpu love u raznim oblicima, zlato, dijamanti, obveznice itd itd itd dakle njihovo je
One se bave klasičnim bankarski poslovima dakle i štednjom ali kod njih ona tvoja izjava ne vrijedi
Vrijedi kod banaka koje su siromašne tj nemaju previše svog kapitala pa im je štednja ogroman izvor prihoda
I tu kod takvih je tvoja izjava točna a inače nije
One se bave klasičnim bankarski poslovima dakle i štednjom ali kod njih ona tvoja izjava ne vrijedi
Vrijedi kod banaka koje su siromašne tj nemaju previše svog kapitala pa im je štednja ogroman izvor prihoda
2014-04-11
Zato ti neke banke i propadnu jer ista nema svog novca ili ga nema dovoljno za ono što hoće a novac štediša to ne pokriva i onda bankrot
2014-04-11
primjer PBZ-aRayMabus wrote:Ima banaka koje su bogate, imaju u trezoru i na drugim razno raznim računima hrpu love u raznim oblicima, zlato, dijamanti, obveznice itd itd itd dakle njihovo je
Guest- Guest
kap što je vidljivo, da nema razlike između prihoda i rashoda po kamatama , PBZ uopće ne bi imao dobiti.
Guest- Guest
Ok to je poslovna knjiga, tu ne piše koliko kapitala imaju sa strane
PBZ je jača banka u Hr tako da prije će propast neke manje nego ta ako dođe do krize u bankarskom poslovanju
No ok to je neka druga priča u koju ja i onako nemam uvid u dubinsko poslovanje i dubinski kapital tako da ono nebih ulazio u takve rasprave
PBZ je jača banka u Hr tako da prije će propast neke manje nego ta ako dođe do krize u bankarskom poslovanju
No ok to je neka druga priča u koju ja i onako nemam uvid u dubinsko poslovanje i dubinski kapital tako da ono nebih ulazio u takve rasprave
2014-04-11
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Bloomberg šokiran: suficit ruskog federalnog proračuna se učetverostručio u studenom
» KINEZI otvaraju tvornicu elektronike u USA , investicija teška 10 milijardi $(70 milijardi kuna)
» Austrija: Ministrica odbrane za povećanje proračuna sa 2,5 na 6,5 milijardi eura
» Zagrebačko naselje na Badnjak dalo Crkvi 400.000 kuna iz svog proračuna
» Nestalo??? 27 milijardi kuna sa Zg burze
» KINEZI otvaraju tvornicu elektronike u USA , investicija teška 10 milijardi $(70 milijardi kuna)
» Austrija: Ministrica odbrane za povećanje proračuna sa 2,5 na 6,5 milijardi eura
» Zagrebačko naselje na Badnjak dalo Crkvi 400.000 kuna iz svog proračuna
» Nestalo??? 27 milijardi kuna sa Zg burze
Page 6 of 12