Silovanje demokracije Stoka uvodi Euro mimo volje naroda
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Silovanje demokracije Stoka uvodi Euro mimo volje naroda
koje kurceve proridne resurse ima dnrh, aj poljoprivreda i voda, te jadran, jos nes drugo?asilovski wrote:Nas su preuzeli hedž fondovi oni uvijek idu u skupinama tako da očekujem dolazak još desetak drugih, međutim skoro svi su američki a to švabama baš i ne odgovara tako da neće dati da im posve nestabilna država sa ogromnim suficitom i korupcijom dolazi u euro zonu, a i u biti nema se što tu baš više dijeliti osim prirodnih resursamaggie13 wrote:zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.asilovski wrote:Ma mi smo nebitni i ako nastavimo sa ovim suficitom (a hoćemo) mi smo bankrot, a sa druge strane sumnjam da nakon grčke žele još jedan isti takav problemmaggie13 wrote:naravno da hoće. u njihovom je interesu.asilovski wrote:
Možda ja se nadam, ali već su počeli sa lažiranjem bilanci kao i grčka
mi mislimo da je ovo sad najgore, he he
Bolje da su sve preuzele europske kompanije nego ovaj scenarij sa lešinarima, ovo će imati katastroflane posljedice jer oni kad zagrizu a zagrizli su naprave nevjerojatna sranja. uzmi samo Portoriko, argentinu njih jebu već 20 godina dug nije dug, nego se ugovore nevjerojatna sranja koje je nemoguće ispuniti nikada, a stalno ispadaju novi ugovori, klauzule, aneksi da ne govorim da se ugovorio sud u Londonu i Washigtonu, a Ramo je pokidao pravni sustav RH-a ko svinjče masnu novinu, znači...maggie13 wrote:sve si rekao.asilovski wrote:Nas su preuzeli hedž fondovi oni uvijek idu u skupinama tako da očekujem dolazak još desetak drugih, međutim skoro svi su američki a to švabama baš i ne odgovara tako da neće dati da im posve nestabilna država sa ogromnim suficitom i korupcijom dolazi u euro zonu, a i u biti nema se što tu baš više dijeliti osim prirodnih resursamaggie13 wrote:zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.asilovski wrote:Ma mi smo nebitni i ako nastavimo sa ovim suficitom (a hoćemo) mi smo bankrot, a sa druge strane sumnjam da nakon grčke žele još jedan isti takav problemmaggie13 wrote:
naravno da hoće. u njihovom je interesu.
samo što to nije 'samo'.
Kermit-
2014-04-17
Pa kežem nam tu toliko puno, po meni lešinari nisu samo da zarade nego i da destabiliziraju, uzmi samo da se u biti ne zna tko su vlasnici svih tih pacifico kajman - hong kong lešinar fond zasrugaLeviathan2 wrote:koje kurceve proridne resurse ima dnrh, aj poljoprivreda i voda, te jadran, jos nes drugo?asilovski wrote:Nas su preuzeli hedž fondovi oni uvijek idu u skupinama tako da očekujem dolazak još desetak drugih, međutim skoro svi su američki a to švabama baš i ne odgovara tako da neće dati da im posve nestabilna država sa ogromnim suficitom i korupcijom dolazi u euro zonu, a i u biti nema se što tu baš više dijeliti osim prirodnih resursamaggie13 wrote:zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.asilovski wrote:Ma mi smo nebitni i ako nastavimo sa ovim suficitom (a hoćemo) mi smo bankrot, a sa druge strane sumnjam da nakon grčke žele još jedan isti takav problemmaggie13 wrote:
Kermit-
2014-04-17
iskreno, boli me kuracasilovski wrote:Pa kežem nam tu toliko puno, po meni lešinari nisu samo da zarade nego i da destabiliziraju, uzmi samo da se u biti ne zna tko su vlasnici svih tih pacifico kajman - hong kong lešinar fond zasrugaLeviathan2 wrote:koje kurceve proridne resurse ima dnrh, aj poljoprivreda i voda, te jadran, jos nes drugo?asilovski wrote:Nas su preuzeli hedž fondovi oni uvijek idu u skupinama tako da očekujem dolazak još desetak drugih, međutim skoro svi su američki a to švabama baš i ne odgovara tako da neće dati da im posve nestabilna država sa ogromnim suficitom i korupcijom dolazi u euro zonu, a i u biti nema se što tu baš više dijeliti osim prirodnih resursamaggie13 wrote:zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.asilovski wrote:
Ma mi smo nebitni i ako nastavimo sa ovim suficitom (a hoćemo) mi smo bankrot, a sa druge strane sumnjam da nakon grčke žele još jedan isti takav problem
kad vidim ljude kako se bore da postave na vlast one koji ce im na kraju jebat majku a nisu im ocevi, bas me zaboli kurac, moze doci i kim un sa mongolskim horadama i opljackat, neka,
jednostavno, zasto trosit sebe na pomaganje ili upucivanje nekog ko je zalutao u mozgu i nemos mu pomoci kad uvijek na iste grablje staje
Žene?Leviathan2 wrote:koje kurceve proridne resurse ima dnrh, aj poljoprivreda i voda, te jadran, jos nes drugo?asilovski wrote:Nas su preuzeli hedž fondovi oni uvijek idu u skupinama tako da očekujem dolazak još desetak drugih, međutim skoro svi su američki a to švabama baš i ne odgovara tako da neće dati da im posve nestabilna država sa ogromnim suficitom i korupcijom dolazi u euro zonu, a i u biti nema se što tu baš više dijeliti osim prirodnih resursamaggie13 wrote:zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.asilovski wrote:Ma mi smo nebitni i ako nastavimo sa ovim suficitom (a hoćemo) mi smo bankrot, a sa druge strane sumnjam da nakon grčke žele još jedan isti takav problemmaggie13 wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
slabo, bjeze i rade po pufovima u njemackoj i austriji skupa sa sestrama iz srbiju i jarancama iz bosnedzango wrote:Žene?Leviathan2 wrote:koje kurceve proridne resurse ima dnrh, aj poljoprivreda i voda, te jadran, jos nes drugo?asilovski wrote:Nas su preuzeli hedž fondovi oni uvijek idu u skupinama tako da očekujem dolazak još desetak drugih, međutim skoro svi su američki a to švabama baš i ne odgovara tako da neće dati da im posve nestabilna država sa ogromnim suficitom i korupcijom dolazi u euro zonu, a i u biti nema se što tu baš više dijeliti osim prirodnih resursamaggie13 wrote:zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.asilovski wrote:
Ma mi smo nebitni i ako nastavimo sa ovim suficitom (a hoćemo) mi smo bankrot, a sa druge strane sumnjam da nakon grčke žele još jedan isti takav problem
Jebiga, jeste resurs.Leviathan2 wrote:slabo, bjeze i rade po pufovima u njemackoj i austriji skupa sa sestrama iz srbiju i jarancama iz bosnedzango wrote:Žene?Leviathan2 wrote:koje kurceve proridne resurse ima dnrh, aj poljoprivreda i voda, te jadran, jos nes drugo?asilovski wrote:Nas su preuzeli hedž fondovi oni uvijek idu u skupinama tako da očekujem dolazak još desetak drugih, međutim skoro svi su američki a to švabama baš i ne odgovara tako da neće dati da im posve nestabilna država sa ogromnim suficitom i korupcijom dolazi u euro zonu, a i u biti nema se što tu baš više dijeliti osim prirodnih resursamaggie13 wrote:
zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.
2014-04-19
Kakve su ovo objede?Leviathan2 wrote:slabo, bjeze i rade po pufovima u njemackoj i austriji skupa sa sestrama iz srbiju i jarancama iz bosnedzango wrote:Žene?Leviathan2 wrote:koje kurceve proridne resurse ima dnrh, aj poljoprivreda i voda, te jadran, jos nes drugo?asilovski wrote:Nas su preuzeli hedž fondovi oni uvijek idu u skupinama tako da očekujem dolazak još desetak drugih, međutim skoro svi su američki a to švabama baš i ne odgovara tako da neće dati da im posve nestabilna država sa ogromnim suficitom i korupcijom dolazi u euro zonu, a i u biti nema se što tu baš više dijeliti osim prirodnih resursamaggie13 wrote:
zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ma o resursima :Dmaggie13 wrote:Kakve su ovo objede?Leviathan2 wrote:slabo, bjeze i rade po pufovima u njemackoj i austriji skupa sa sestrama iz srbiju i jarancama iz bosnedzango wrote:Žene?Leviathan2 wrote:koje kurceve proridne resurse ima dnrh, aj poljoprivreda i voda, te jadran, jos nes drugo?asilovski wrote:
Nas su preuzeli hedž fondovi oni uvijek idu u skupinama tako da očekujem dolazak još desetak drugih, međutim skoro svi su američki a to švabama baš i ne odgovara tako da neće dati da im posve nestabilna država sa ogromnim suficitom i korupcijom dolazi u euro zonu, a i u biti nema se što tu baš više dijeliti osim prirodnih resursa
2014-04-19
voda, nafta, rude..?!Leviathan2 wrote:ma o resursima :Dmaggie13 wrote:Kakve su ovo objede?Leviathan2 wrote:slabo, bjeze i rade po pufovima u njemackoj i austriji skupa sa sestrama iz srbiju i jarancama iz bosnedzango wrote:Žene?Leviathan2 wrote:
koje kurceve proridne resurse ima dnrh, aj poljoprivreda i voda, te jadran, jos nes drugo?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nema više lake zarade od 2% godišnje na razlici na tečaju.
Guest- Guest
Nema eura barem 10 godina, a kad ga uvedu sve će poskupiti bar 40%Kserks_ wrote:nema više lake zarade od 2% godišnje na razlici na tečaju.
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Euro iznad naroda!Je li u Italiji počeo kraj EU?
» Hrvatska uvodi Euro umjesto Kune po ubrzanom postupku
» Hrvatska uvodi euro najranije do 2023 , objavljeno i po kojem tečaju
» Plenk sa Vujčićem pod hitnom postupku gasi kunu i uvodi Euro
» Silovanje u EU- nije uvjek silovanje............
» Hrvatska uvodi Euro umjesto Kune po ubrzanom postupku
» Hrvatska uvodi euro najranije do 2023 , objavljeno i po kojem tečaju
» Plenk sa Vujčićem pod hitnom postupku gasi kunu i uvodi Euro
» Silovanje u EU- nije uvjek silovanje............
Page 2 of 2