Silovanje demokracije Stoka uvodi Euro mimo volje naroda
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Silovanje demokracije Stoka uvodi Euro mimo volje naroda
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1004244
Plenković Ova vlada je izrazito proeuropski orijentirana
Majku ti jeben
Majku ti jeben
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Silovanje demokracije Stoka uvodi Euro mimo volje naroda
Ovi će nam ga brajo uvalit do jaja, sreća pa spominje 2020 do tada ću ionako potrošiti ušteđevinu u kunama
2014-04-11
neće druge zemlje u eurozoni dat zeleno svjetlo srećom..
Normalno da oće
2014-04-11
Postali smo obična kolonija, ovo s uvođenjem eura u zadnjoj godini mandata ove lažne vlade je samo točka na i
2014-04-11
Rugamo se Bosni da je protektorat a mi smo postali obična kolonija
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Imperijalizam
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Imperijalizam
2014-04-11
A nek uvedu jebe mi se, nisam ja jedini u ovoj državi, pišat ćemo krv skupa poslije
Samo vi spavajte
Samo vi spavajte
2014-04-11
Ne jebe mene plenkovic..nego medved,krsticevic koji dozvole da ovaj prca...RayMabus wrote:http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1004244
Majku ti jeben
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
RayMabus wrote:http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1004244
Majku ti jeben
već imaš uveden Euro preko sporazuma iz Mastrichta
Hrvatska vodi fiksni tečaj, to znači da se Kuna kreće kao što se kreće i Euro
80% građana štedi u Eurima, preko 50% kredita je u Eurima
što je to nego volja naroda
glasali ste za Euro svojim džepom, Kuna vam je smeće koje ne želite posjedovati
Guest- Guest
Možda ja se nadam, ali već su počeli sa lažiranjem bilanci kao i grčkakic wrote:
Kermit-
2014-04-17
naravno da hoće. u njihovom je interesu.asilovski wrote:Možda ja se nadam, ali već su počeli sa lažiranjem bilanci kao i grčkakic wrote:
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Međutim ne vjerujem da će nam dati da uđemo u bilo kakvu eurozonu, raktično mi smo samo ispred Bugara i ovo sve treba više shvatiti kao spin
Kermit-
2014-04-17
Ma mi smo nebitni i ako nastavimo sa ovim suficitom (a hoćemo) mi smo bankrot, a sa druge strane sumnjam da nakon grčke žele još jedan isti takav problemmaggie13 wrote:naravno da hoće. u njihovom je interesu.asilovski wrote:Možda ja se nadam, ali već su počeli sa lažiranjem bilanci kao i grčkakic wrote:
Kermit-
2014-04-17
ma spin, isto kao i ona arbitraža sa slovencima, kupovanje f16, reforma školstva, vjeronauk, LNG onanisanje, kupovanje INA-e i t dkic wrote:
spin i brlaćenje s aktivnih tema.
Kermit-
2014-04-17
zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.asilovski wrote:Ma mi smo nebitni i ako nastavimo sa ovim suficitom (a hoćemo) mi smo bankrot, a sa druge strane sumnjam da nakon grčke žele još jedan isti takav problemmaggie13 wrote:naravno da hoće. u njihovom je interesu.asilovski wrote:Možda ja se nadam, ali već su počeli sa lažiranjem bilanci kao i grčkakic wrote:
mi mislimo da je ovo sad najgore, he he
2014-04-12
Nas su preuzeli hedž fondovi oni uvijek idu u skupinama tako da očekujem dolazak još desetak drugih, međutim skoro svi su američki a to švabama baš i ne odgovara tako da neće dati da im posve nestabilna država sa ogromnim suficitom i korupcijom dolazi u euro zonu, a i u biti nema se što tu baš više dijeliti osim prirodnih resursamaggie13 wrote:zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.asilovski wrote:Ma mi smo nebitni i ako nastavimo sa ovim suficitom (a hoćemo) mi smo bankrot, a sa druge strane sumnjam da nakon grčke žele još jedan isti takav problemmaggie13 wrote:naravno da hoće. u njihovom je interesu.asilovski wrote:Možda ja se nadam, ali već su počeli sa lažiranjem bilanci kao i grčkakic wrote:
Kermit-
2014-04-17
sve si rekao.asilovski wrote:Nas su preuzeli hedž fondovi oni uvijek idu u skupinama tako da očekujem dolazak još desetak drugih, međutim skoro svi su američki a to švabama baš i ne odgovara tako da neće dati da im posve nestabilna država sa ogromnim suficitom i korupcijom dolazi u euro zonu, a i u biti nema se što tu baš više dijeliti osim prirodnih resursamaggie13 wrote:zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.asilovski wrote:Ma mi smo nebitni i ako nastavimo sa ovim suficitom (a hoćemo) mi smo bankrot, a sa druge strane sumnjam da nakon grčke žele još jedan isti takav problemmaggie13 wrote:naravno da hoće. u njihovom je interesu.asilovski wrote:
Možda ja se nadam, ali već su počeli sa lažiranjem bilanci kao i grčka
samo što to nije 'samo'.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
zas ljudi misle da su teoreticari urota tek neki kretinimaggie13 wrote:zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.asilovski wrote:Ma mi smo nebitni i ako nastavimo sa ovim suficitom (a hoćemo) mi smo bankrot, a sa druge strane sumnjam da nakon grčke žele još jedan isti takav problemmaggie13 wrote:naravno da hoće. u njihovom je interesu.asilovski wrote:Možda ja se nadam, ali već su počeli sa lažiranjem bilanci kao i grčkakic wrote:
vidim ovdje da cim spomenes nesto odmah te prozovu za teoreticara urote, degradacija necijeg misljenja ili cak otkrica frazom teoreticara urote
pa vecina tih stvari od teorija urote se polako ostvaruje, ljudi su jebeni debili i nije ih problem navuci na bilo sto pod propagandom za njihovo dobro
vec dugo se govori o usadjivanju chipova u ljude dok to jos nije bilo apsolutno tehnicki izvedivo a o obiljezavanju ljudi sa znakom je spominjano jos dok se pojam chipa nije ni znao
u americi su poceli ugradjivat chipove pod izlikom sigurnosti, chipiraj djete ko psa ako ga otmu da se najde, ili neke korporacije cipiraju svoje uposlenike da mogu otvarat vrat, registriraju im kretanja za radnog vremena, vec su milioni ljudi chipirani al nema spomena u novinama, a i ako neko nes napise odmah je teoreticar zavjere i spusta ga se na nivo svastara ala zrinka,
medjutim uvodjenjem chipiranja bit ce jednostavno kontrolirat gradjane, od kretanja do njihovih financijskih stanja, nemos izbjec porez, nemos zaradit na crnjak, nemos kupit nesto bez chipa, nemos....
a bas to sto si spomenula zadnje, robovsko vezanje,
jednostavno nova vrsta dobrovoljnih robova
koje kurceve proridne resurse ima dnrh, aj poljoprivreda i voda, te jadran, jos nes drugo?asilovski wrote:Nas su preuzeli hedž fondovi oni uvijek idu u skupinama tako da očekujem dolazak još desetak drugih, međutim skoro svi su američki a to švabama baš i ne odgovara tako da neće dati da im posve nestabilna država sa ogromnim suficitom i korupcijom dolazi u euro zonu, a i u biti nema se što tu baš više dijeliti osim prirodnih resursamaggie13 wrote:zašto ne?! izvukli su pouke, jeftino nas kupiti do kraja, a ono što ostane robovski vezat.asilovski wrote:Ma mi smo nebitni i ako nastavimo sa ovim suficitom (a hoćemo) mi smo bankrot, a sa druge strane sumnjam da nakon grčke žele još jedan isti takav problemmaggie13 wrote:naravno da hoće. u njihovom je interesu.asilovski wrote:
Možda ja se nadam, ali već su počeli sa lažiranjem bilanci kao i grčka
» Hrvatska uvodi Euro umjesto Kune po ubrzanom postupku
» Hrvatska uvodi euro najranije do 2023 , objavljeno i po kojem tečaju
» Plenk sa Vujčićem pod hitnom postupku gasi kunu i uvodi Euro
» Silovanje u EU- nije uvjek silovanje............
» Hrvatska uvodi Euro umjesto Kune po ubrzanom postupku
» Hrvatska uvodi euro najranije do 2023 , objavljeno i po kojem tečaju
» Plenk sa Vujčićem pod hitnom postupku gasi kunu i uvodi Euro
» Silovanje u EU- nije uvjek silovanje............
Page 1 of 2