omladinske radne akcije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: omladinske radne akcije
Jebote tebe nis drugo ne zanima osim love..evo dajem ti 200 eura dodji i popusi mi ga..svejedno meni il nekom drugom lova je lova..vise tebi u novcaniku...Triny wrote:Briga me za plus...bitan je plus u novčaniku...Noor wrote:Triny wrote:Nikad !Noor wrote:šta si PDV zaboravila zamračiti?Triny wrote:
onda + za zalaganje i redovnost
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
cemu prostakluk?vuksadinare wrote:Jebote tebe nis drugo ne zanima osim love..evo dajem ti 200 eura dodji i popusi mi ga..svejedno meni il nekom drugom lova je lova..vise tebi u novcaniku...Triny wrote:Briga me za plus...bitan je plus u novčaniku...Noor wrote:Triny wrote:Nikad !Noor wrote:
šta si PDV zaboravila zamračiti?
...to je ni's...Leviathan2 wrote:cemu prostakluk?vuksadinare wrote:Jebote tebe nis drugo ne zanima osim love..evo dajem ti 200 eura dodji i popusi mi ga..svejedno meni il nekom drugom lova je lova..vise tebi u novcaniku...Triny wrote:Briga me za plus...bitan je plus u novčaniku...Noor wrote:Triny wrote:
Nikad !
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zatucani uhljeb.vuksadinare wrote:...to je ni's...Leviathan2 wrote:cemu prostakluk?vuksadinare wrote:Jebote tebe nis drugo ne zanima osim love..evo dajem ti 200 eura dodji i popusi mi ga..svejedno meni il nekom drugom lova je lova..vise tebi u novcaniku...Triny wrote:Briga me za plus...bitan je plus u novčaniku...Noor wrote:
Trinity-
2014-04-17
Dobro je dok nije preko žene.veber wrote:jebote, na kraju će ispasti da se na ovom forumu svi znamo preko nekog.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zgoreo. Niko mu ne puši odavno.Triny wrote:Zatucani uhljeb.vuksadinare wrote:...to je ni's...Leviathan2 wrote:cemu prostakluk?vuksadinare wrote:Jebote tebe nis drugo ne zanima osim love..evo dajem ti 200 eura dodji i popusi mi ga..svejedno meni il nekom drugom lova je lova..vise tebi u novcaniku...Triny wrote:
Briga me za plus...bitan je plus u novčaniku...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Israelci - stručnjaci za "akcije" u inozemstvu
» Tromblon odustaje od akcije u Savudrijskoj vali
» Brutalnost Turske akcije zgrozila zapad
» Vijesti ummeta najavljuju nove akcije po Europi
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» Tromblon odustaje od akcije u Savudrijskoj vali
» Brutalnost Turske akcije zgrozila zapad
» Vijesti ummeta najavljuju nove akcije po Europi