omladinske radne akcije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: omladinske radne akcije
pa i ti pišeš po forumu džabeTriny wrote:I...prodat će mladcima maglu, a ovi će raditi džabe?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Samo nemoj kamena s ramena, da ne bude mjesalica s ramena...:-DLeviathan2 wrote:vadio bi se na godine :Dmaggie13 wrote:Izdvajao bi se..:-P ne mozes popit vise :~Leviathan2 wrote:da sam znao javio bi se i ja mada nisam student, valjda mi bila koja mjesalica ze mene :Dmaggie13 wrote:Bolje da alkoholicare i rade, nego alkoholicare i besposlicare.Leviathan2 wrote:imaju oni fajn akcija iza sebe,
bolje da akcijaju nego besposlicare
:-!
al kad bi vidjeli umjece na mjesalici, oprostili bi mi, mozda bi uveo takmicenje ubacivanja u mjesalicu udalj
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Noor wrote:pa i ti pišeš po forumu džabeTriny wrote:I...prodat će mladcima maglu, a ovi će raditi džabe?
Trinity-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:sta se smijes, ti nebi :Dorion wrote:
nego kaj nego bi ..... bilo bi tu posla i za mene - krampica, kuhača i štihača ...... nakon takvog projekta CV bi mi bijo međunarodno podebljan
orion- Posts : 2287
2017-06-06
a ne ne, ja na busteli htjeo organizirat takmicenje ubacivanja pjeska lopatom sa 5 metara u mjesalicu, slab odaziv bio, a bio u igri odojakmaggie13 wrote:Samo nemoj kamena s ramena, da ne bude mjesalica s ramena...:-DLeviathan2 wrote:vadio bi se na godine :Dmaggie13 wrote:Izdvajao bi se..:-P ne mozes popit vise :~Leviathan2 wrote:da sam znao javio bi se i ja mada nisam student, valjda mi bila koja mjesalica ze mene :Dmaggie13 wrote:
Bolje da alkoholicare i rade, nego alkoholicare i besposlicare.
:-!
al kad bi vidjeli umjece na mjesalici, oprostili bi mi, mozda bi uveo takmicenje ubacivanja u mjesalicu udalj
Bilo bi vise oko mjesalice, nego unutra, bojim se...:-DLeviathan2 wrote:a ne ne, ja na busteli htjeo organizirat takmicenje ubacivanja pjeska lopatom sa 5 metara u mjesalicu, slab odaziv bio, a bio u igri odojakmaggie13 wrote:Samo nemoj kamena s ramena, da ne bude mjesalica s ramena...:-DLeviathan2 wrote:vadio bi se na godine :Dmaggie13 wrote:Izdvajao bi se..:-P ne mozes popit vise :~Leviathan2 wrote:
da sam znao javio bi se i ja mada nisam student, valjda mi bila koja mjesalica ze mene :D
Da su bile pive u igri, zaintrigiral bi se :-P
2014-04-12
šta si PDV zaboravila zamračiti?Triny wrote:Noor wrote:pa i ti pišeš po forumu džabeTriny wrote:I...prodat će mladcima maglu, a ovi će raditi džabe?
2017-10-06
Nikad !Noor wrote:šta si PDV zaboravila zamračiti?Triny wrote:Noor wrote:pa i ti pišeš po forumu džabeTriny wrote:I...prodat će mladcima maglu, a ovi će raditi džabe?
Trinity-
2014-04-17
ma bilo je festa u igri, al slabo zainteresirani, bem ti bedake, onda smo odustali od projektamaggie13 wrote:Bilo bi vise oko mjesalice, nego unutra, bojim se...:-DLeviathan2 wrote:a ne ne, ja na busteli htjeo organizirat takmicenje ubacivanja pjeska lopatom sa 5 metara u mjesalicu, slab odaziv bio, a bio u igri odojakmaggie13 wrote:Samo nemoj kamena s ramena, da ne bude mjesalica s ramena...:-DLeviathan2 wrote:vadio bi se na godine :Dmaggie13 wrote:
Izdvajao bi se..:-P ne mozes popit vise :~
e kad necete nemorate, neki se nadali da ce se ogrebat za odojka i pivu ako budu samo prisustvoali :D
2017-10-06
Briga me za plus...bitan je plus u novčaniku...Noor wrote:Triny wrote:Nikad !Noor wrote:šta si PDV zaboravila zamračiti?Triny wrote:Noor wrote:
pa i ti pišeš po forumu džabe
onda + za zalaganje i redovnost
Trinity-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:mozda bi te rusi usvojili :Dorion wrote:Leviathan2 wrote:sta se smijes, ti nebi :Dorion wrote:
nego kaj nego bi ..... bilo bi tu posla i za mene - krampica, kuhača i štihača ...... nakon takvog projekta CV bi mi bijo međunarodno podebljan
da možda - šta možda ..... budućnost bi bila svijetla i prosperitetna ....
..... da udružimo mozak i ruke majčica Rusija bila bi zahvalna, hor donskih kozaka bi pjevao kakaljinku.....i tako
2017-06-06
Tzv.grebatori i muktisi :-DLeviathan2 wrote:ma bilo je festa u igri, al slabo zainteresirani, bem ti bedake, onda smo odustali od projektamaggie13 wrote:Bilo bi vise oko mjesalice, nego unutra, bojim se...:-DLeviathan2 wrote:a ne ne, ja na busteli htjeo organizirat takmicenje ubacivanja pjeska lopatom sa 5 metara u mjesalicu, slab odaziv bio, a bio u igri odojakmaggie13 wrote:Samo nemoj kamena s ramena, da ne bude mjesalica s ramena...:-DLeviathan2 wrote:
vadio bi se na godine :D
e kad necete nemorate, neki se nadali da ce se ogrebat za odojka i pivu ako budu samo prisustvoali :D
2014-04-12
huhuuu...još malo pa će ti bit ko Marii Victorii HenaoTriny wrote:Briga me za plus...bitan je plus u novčaniku...Noor wrote:Triny wrote:Nikad !Noor wrote:šta si PDV zaboravila zamračiti?Triny wrote:
2017-10-06
more, maaarš :)pizzon wrote:
norka prekobrojna :)
2017-10-06
Yehudi wrote:orion wrote:
Ori
Yeh ..... reci Taji da dođe ponekad ubit vrijeme
2017-06-06
jebote, na kraju će ispasti da se na ovom forumu svi znamo preko nekog.
2014-12-30
Jebote tebe nis drugo ne zanima osim love..evo dajem ti 200 eura dodji i popusi mi ga..svejedno meni il nekom drugom lova je lova..vise tebi u novcaniku...Triny wrote:Briga me za plus...bitan je plus u novčaniku...Noor wrote:Triny wrote:Nikad !Noor wrote:šta si PDV zaboravila zamračiti?Triny wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Israelci - stručnjaci za "akcije" u inozemstvu
» Tromblon odustaje od akcije u Savudrijskoj vali
» Brutalnost Turske akcije zgrozila zapad
» Vijesti ummeta najavljuju nove akcije po Europi
» Rimac opet prodaje maglu, nikad od njega tesla motors
» Tromblon odustaje od akcije u Savudrijskoj vali
» Brutalnost Turske akcije zgrozila zapad