Katalonija proglasila neovisnost!
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Katalonija proglasila neovisnost!
a znam, ima coek tri nicka :Dpismejker wrote:to se Fuk presvukao u Kavrana,kad se malo zeli istresti na forumase..Leviathan2 wrote:jebo ti soruKavran wrote:Leviathan2 wrote:moj pobratimKavran wrote:
tvoj blizanac?
valjda je ono njegovo maslo u kataloniji
mada mi je i putko sumnjiv, nesto je on u zadnje vrijeme isto krenuo, prvo moldavija pa gruzija, pa krim pa donbas, ako hrvatska ne proda inu ode istra na referndum ;D
eno u italiji, sjebali su mu frenda silvija i omdh referendum ko fol o autonomiji, ne kuze talijani da je to prvi korak ka samostalnosti
jebote .... ti si počeo k'o sora. puknut ćeš bokte!!
yahh..dobio je Mačka pa se uvrijedio..Leviathan2 wrote:a znam, ima coek tri nicka :Dpismejker wrote:to se Fuk presvukao u Kavrana,kad se malo zeli istresti na forumase..Leviathan2 wrote:jebo ti soruKavran wrote:Leviathan2 wrote:
moj pobratim
valjda je ono njegovo maslo u kataloniji
mada mi je i putko sumnjiv, nesto je on u zadnje vrijeme isto krenuo, prvo moldavija pa gruzija, pa krim pa donbas, ako hrvatska ne proda inu ode istra na referndum ;D
eno u italiji, sjebali su mu frenda silvija i omdh referendum ko fol o autonomiji, ne kuze talijani da je to prvi korak ka samostalnosti
jebote .... ti si počeo k'o sora. puknut ćeš bokte!!
Guest- Guest
Katalonija će pokazati kako društva mogu živjeti i u drugačijim uvjetima...Zašto bi trebali imati države?...
red wolf-
2016-02-10
Zamislite svijet opće decentralizacije...Svijet bez država...Svijet s mnoštvom zajednica koje su povezane zajedničkim lokalnim interesima...
red wolf-
2016-02-10
Pa kakva si ti to Dalmatinka? Mišljah da vas nema ispod 178.maggie13 wrote:Ja sam 150, nisi manji od mene :~Leviathan2 wrote:mogu se prodat pod 40 bez brige :Dmaggie13 wrote:Levi, ja se nadala da imas manje od 60..kad li ono..:-D
jedino sto sam ajmoreci malo nizak i okrugao :D
Hm, Katalonci bas en vole hercegovacke ustase..tamo negdje od 1936..
2016-11-17
mala dalmatinka, taman za mene, ;DRegoč wrote:Pa kakva si ti to Dalmatinka? Mišljah da vas nema ispod 178.maggie13 wrote:Ja sam 150, nisi manji od mene :~Leviathan2 wrote:mogu se prodat pod 40 bez brige :Dmaggie13 wrote:Levi, ja se nadala da imas manje od 60..kad li ono..:-D
vi ganjajte ove visoke :D
to su agresori, ubice, zlocinci, koje treba pobiti i proterati.
osloboditi kataloniju onih koji su za španiju.
to je hrvatska logika !
Cudo neko...metar i jagoda :-DRegoč wrote:Pa kakva si ti to Dalmatinka? Mišljah da vas nema ispod 178.maggie13 wrote:Ja sam 150, nisi manji od mene :~Leviathan2 wrote:mogu se prodat pod 40 bez brige :Dmaggie13 wrote:Levi, ja se nadala da imas manje od 60..kad li ono..:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Katalonija nikada nije bila samostalna država. Što, jasno, ne znači da sad ne treba biti ako je to volja većine.Yehudi wrote:Serbinho-3 wrote:Finska priznaje Kataloniju.
Postaje sve zanimljivije.
Cekam Kosovo i HR.
Ko ceka, doceka, znaju reci.
hr kujice - ne priznaju pravo Kataloniji na neovisnost.
Kataloniju koja je stoljećima imala svoje kraljevstvo, vladajuće Kraljeve ČVRSTO dokumentirane u povijesti
Nije li pisal zagorski? I nije li on umrl?epikur37 wrote:grom me ubio kavran ako ti nisi onaj zmajček pozojski :D
Povezane lokalne zajednice čine državu.red wolf wrote:Zamislite svijet opće decentralizacije...Svijet bez država...Svijet s mnoštvom zajednica koje su povezane zajedničkim lokalnim interesima...
Sa šlagom?maggie13 wrote:Cudo neko...metar i jagoda :-DRegoč wrote:Pa kakva si ti to Dalmatinka? Mišljah da vas nema ispod 178.maggie13 wrote:Ja sam 150, nisi manji od mene :~Leviathan2 wrote:mogu se prodat pod 40 bez brige :Dmaggie13 wrote:Levi, ja se nadala da imas manje od 60..kad li ono..:-D
Regoč-
2015-08-21
Eto, taman 8-)Regoč wrote:Sa šlagom?maggie13 wrote:Cudo neko...metar i jagoda :-DRegoč wrote:Pa kakva si ti to Dalmatinka? Mišljah da vas nema ispod 178.maggie13 wrote:Ja sam 150, nisi manji od mene :~Leviathan2 wrote:
mogu se prodat pod 40 bez brige :D
[size=32]Inace, volim jagode...pa i sa slagom..:-D
[/size]
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Katalonija proglasila nezavisnost
» Motor se upalio: Katalonija priprema teren za neovisnost
» Ukrajinska Pravoslavna CRKVA (UPc - Moskovski patijarhat) proglasila punu neovisnost od RPC.
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» Katalonija 01.10.
» Motor se upalio: Katalonija priprema teren za neovisnost
» Ukrajinska Pravoslavna CRKVA (UPc - Moskovski patijarhat) proglasila punu neovisnost od RPC.
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» Katalonija 01.10.
Page 7 of 7