Flambojantne fešnable influencerice i tome slično
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Flambojantne fešnable influencerice i tome slično
veber wrote:ja bi trilju, ma srdelu. friganu.epikur37 wrote:Noor wrote:bome, kad drmaš tavom, drma se i sve drugoepikur37 wrote:Noor wrote:
odlična, samo drmaš s njom, nema miješanja
khm, to se može primijeniti i na druge aktivnosti, koje se opet ipak mogu i u kuhinji delati :D
Bome, ja ću sutra bakalar na brudet, on se mora treskati ili drmati :)
Već 3 dana mislim o njemu.
ove norkine pastrve mi ne šmekaju.
a ja se zaželio riječne ribe...soma ili smuđa ili šarana
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
1:10 je omjer ulje/plod. kada ti uljara uzme ušur, to je to što si dobio.epikur37 wrote:veber wrote:pa to je to. kaj bi ti?epikur37 wrote:Obrao maslinu danas, za 30 kg mi dali samo 2,4 litre...pljačkaaaaa
odi u konzum i kupi extra djevičansko za 29,99. ako imaš oblicu to ti je to.
8% daju, obišao uljare okolo svi sto. Da je barem 3 litre :D
Msm ove dvije i pol litre su super, čuvam samo za friško.
2014-12-30
da mojeveber wrote:ja bi trilju, ma srdelu. friganu.epikur37 wrote:Noor wrote:bome, kad drmaš tavom, drma se i sve drugoepikur37 wrote:Noor wrote:
odlična, samo drmaš s njom, nema miješanja
khm, to se može primijeniti i na druge aktivnosti, koje se opet ipak mogu i u kuhinji delati :D
Bome, ja ću sutra bakalar na brudet, on se mora treskati ili drmati :)
Već 3 dana mislim o njemu.
baš su divne.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
veber wrote:1:10 je omjer ulje/plod. kada ti uljara uzme ušur, to je to što si dobio.epikur37 wrote:veber wrote:pa to je to. kaj bi ti?epikur37 wrote:Obrao maslinu danas, za 30 kg mi dali samo 2,4 litre...pljačkaaaaa
odi u konzum i kupi extra djevičansko za 29,99. ako imaš oblicu to ti je to.
8% daju, obišao uljare okolo svi sto. Da je barem 3 litre :D
Msm ove dvije i pol litre su super, čuvam samo za friško.
onda to je to, ušur :)
2015-08-06
mislim da bi ti mogao šarana nabavit. frend lovi. ali je cath and go. bum spikao s njim da odjebe and go.epikur37 wrote:a ja se zaželio riječne ribe...soma ili smuđa ili šarana
2014-12-30
talijani imaju neku smedju vrstu maslina..i ne prave ulje od njih,nego onako za konzumaciju..e sad..jel ih paciraju u nesto ili dodaju vino,ali na pizzi u Losteriji,jeeebalo majku,pojedoh sve svoje i jos Rujkine pokradoh,sva sretja pa ih ne voli,a ukus..pffff..ludilo..bolje i od zelenih i od crnih..sada vidim imaju ih u Lidlo,pa ih uzmem u ponedjeljak..250 grama 3 ojrova..
Guest- Guest
da, draga.Noor wrote:da mojeveber wrote:ja bi trilju, ma srdelu. friganu.
baš su divne.
2014-12-30
veber wrote:mislim da bi ti mogao šarana nabavit. frend lovi. ali je cath and go. bum spikao s njim da odjebe and go.epikur37 wrote:a ja se zaželio riječne ribe...soma ili smuđa ili šarana
Šaran je super al da nije iz uzgoja znaju se osjetiti na mulj.
Khm kako da ga na rašljama ispečem kad je komin u pitanju....
2015-08-06
sve masline su zelene. samo ovisi stadij sazrjevanja kada kreću u crno i postaju trpke.pismejker wrote:talijani imaju neku smedju vrstu maslina..i ne prave ulje od njih,nego onako za konzumaciju..e sad..jel ih paciraju u nesto ili dodaju vino,ali na pizzi u Losteriji,jeeebalo majku,pojedoh sve svoje i jos Rujkine pokradoh,sva sretja pa ih ne voli,a ukus..pffff..ludilo..bolje i od zelenih i od crnih..sada vidim imaju ih u Lidlo,pa ih uzmem u ponedjeljak..250 grama 3 ojrova..
2014-12-30
veber wrote:da, draga.Noor wrote:da mojeveber wrote:ja bi trilju, ma srdelu. friganu.
baš su divne.
Fino te je stavila u red.
Noorka svaka čast.
2015-08-06
pismejker wrote:talijani imaju neku smedju vrstu maslina..i ne prave ulje od njih,nego onako za konzumaciju..e sad..jel ih paciraju u nesto ili dodaju vino,ali na pizzi u Losteriji,jeeebalo majku,pojedoh sve svoje i jos Rujkine pokradoh,sva sretja pa ih ne voli,a ukus..pffff..ludilo..bolje i od zelenih i od crnih..sada vidim imaju ih u Lidlo,pa ih uzmem u ponedjeljak..250 grama 3 ojrova..
Mi ispečemo, pa zalijemo malo uljem i posolimo...fino još uz vino.
a koje su to u lidlu?
2015-08-06
ne,ne..ove imaju onako i elipsoidni oblik..budem ih uzeo u ponedjeljak,pa ih uslikam...onko oblik izduzenog limuna..veber wrote:sve masline su zelene. samo ovisi stadij sazrjevanja kada kreću u crno i postaju trpke.pismejker wrote:talijani imaju neku smedju vrstu maslina..i ne prave ulje od njih,nego onako za konzumaciju..e sad..jel ih paciraju u nesto ili dodaju vino,ali na pizzi u Losteriji,jeeebalo majku,pojedoh sve svoje i jos Rujkine pokradoh,sva sretja pa ih ne voli,a ukus..pffff..ludilo..bolje i od zelenih i od crnih..sada vidim imaju ih u Lidlo,pa ih uzmem u ponedjeljak..250 grama 3 ojrova..
Guest- Guest
nemam pojma..u pon iz uzmem..jeo u jednoj pceriji kvalitetnijoj i skupljoj,pa na picu tamo ih stavljaju..ooo sto su mirisne i ukusne..epikur37 wrote:pismejker wrote:talijani imaju neku smedju vrstu maslina..i ne prave ulje od njih,nego onako za konzumaciju..e sad..jel ih paciraju u nesto ili dodaju vino,ali na pizzi u Losteriji,jeeebalo majku,pojedoh sve svoje i jos Rujkine pokradoh,sva sretja pa ih ne voli,a ukus..pffff..ludilo..bolje i od zelenih i od crnih..sada vidim imaju ih u Lidlo,pa ih uzmem u ponedjeljak..250 grama 3 ojrova..
a koje su to u lidlu?
Guest- Guest
jebote na brač sam odnio kotlovinu i jedriličar je počeo raditi palamidu i tunu kao kotlovinu.epikur37 wrote:veber wrote:mislim da bi ti mogao šarana nabavit. frend lovi. ali je cath and go. bum spikao s njim da odjebe and go.epikur37 wrote:a ja se zaželio riječne ribe...soma ili smuđa ili šarana
a, šarana raskrili, napravi žar i normalno spečeš. ajd vidjet ću sa frendom kada ulovi pa ti pošaljem.
jedino ga moram očistit i podhladit pa ti s busom pošaljem.
2014-12-30
ni lososa ne bi, a?veber wrote:da, draga.Noor wrote:da mojeveber wrote:ja bi trilju, ma srdelu. friganu.
baš su divne.
zemi ulja, malo kvasine, malo vina, češnjak, malo začina. dobro emugliraj.epikur37 wrote:pismejker wrote:talijani imaju neku smedju vrstu maslina..i ne prave ulje od njih,nego onako za konzumaciju..e sad..jel ih paciraju u nesto ili dodaju vino,ali na pizzi u Losteriji,jeeebalo majku,pojedoh sve svoje i jos Rujkine pokradoh,sva sretja pa ih ne voli,a ukus..pffff..ludilo..bolje i od zelenih i od crnih..sada vidim imaju ih u Lidlo,pa ih uzmem u ponedjeljak..250 grama 3 ojrova..
a koje su to u lidlu?
osuši kockice kruha i eto ti fin obrok. ja znam u to potopit srdelu.
2014-12-30
pa radije srdelu, trilju ili gavuna.Noor wrote:ni lososa ne bi, a?veber wrote:da, draga.Noor wrote:da mojeveber wrote:ja bi trilju, ma srdelu. friganu.
baš su divne.
oko jastoga, hlapa ili škampa možemo pregovarat.
2014-12-30
veber wrote:jebote na brač sam odnio kotlovinu i jedriličar je počeo raditi palamidu i tunu kao kotlovinu.epikur37 wrote:veber wrote:mislim da bi ti mogao šarana nabavit. frend lovi. ali je cath and go. bum spikao s njim da odjebe and go.epikur37 wrote:a ja se zaželio riječne ribe...soma ili smuđa ili šarana
a, šarana raskrili, napravi žar i normalno spečeš. ajd vidjet ću sa frendom kada ulovi pa ti pošaljem.
jedino ga moram očistit i podhladit pa ti s busom pošaljem.
Može za šarana, je da ti je gnjavaža ali ako bude bilo šibni...što hoćeš da ti vratim busom ? :)
2015-08-06
bum s frendom spikal.epikur37 wrote:Može za šarana, je da ti je gnjavaža ali ako bude bilo šibni...što hoćeš da ti vratim busom ? :)
nikaj ne vraćaj. eventualno ako dijagram ide dolje pa da ti on odfura.
popit ćemo piće.
btw. možda je lovostaj.
ali prvo zovnem frenda pa se kasnije lako dogovorimo. drobinu mu moram izvadit da ne zatruje meso.
idem u lov uskoro, pa ako nekaj šusnem, oš bambija?
2014-12-30
veber wrote:bum s frendom spikal.epikur37 wrote:Može za šarana, je da ti je gnjavaža ali ako bude bilo šibni...što hoćeš da ti vratim busom ? :)
nikaj ne vraćaj. eventualno ako dijagram ide dolje pa da ti on odfura.
popit ćemo piće.
btw. možda je lovostaj.
ali prvo zovnem frenda pa se kasnije lako dogovorimo. drobinu mu moram izvadit da ne zatruje meso.
idem u lov uskoro, pa ako nekaj šusnem, oš bambija?
Može po dijagramu kad bude dolazio, nije prob i ako je friško smrznuto.
Može i bambi kil-dva.....
usput gdje je crni mačak?
2015-08-06
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kokain, zaplena i slicno
» Corona memes i slično
» Najbolji do sada dokaz krađe izborima - zanimljivo nije niti video, niti išta slično - nego neki zakoni iz statistike
» Mogerini o Šešelju: Bila sam u Skupštini, slično je bilo
» Ruski veleposlanik u HR: "Ponove li Turci nešto slično snažno ćemo odgovoriti!"
» Corona memes i slično
» Najbolji do sada dokaz krađe izborima - zanimljivo nije niti video, niti išta slično - nego neki zakoni iz statistike
» Mogerini o Šešelju: Bila sam u Skupštini, slično je bilo
» Ruski veleposlanik u HR: "Ponove li Turci nešto slično snažno ćemo odgovoriti!"
Page 6 of 7